Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

omuliber 04-07-05 15:32

Hai sa va vand un pont... o rutina care merge super-bine!

O vezi pe o tipa mijto, te duci la ea, o studiezi cateva secunde si ii spui:
\"Esti atat de draguta, dar ma faci sa fiu asa de trist\"
Ea: de ce?
\"Noi doi nu vom putea fi un niciodata impreuna\"
Ea rade si te intreaba: de ce?
\"Ne asemenam asa de mult incat ne-am indragosti nebuneste si n-am puta trai unul fara celalalt, am face sex nebun zi si noapte, iar dupa doua saptamani ne-am certa ca doi nebuni, am arunca cu cratitze si polonice unul dupa celalalt, dupa care ne luam in brate si iar facem sex nebun, iar ne batem, iar facem sex, iar ne batem... si intr-o luna o sa ajungem la un spital de dezechilibrati mintal...\"

orlando 04-07-05 15:34

daca e vreo ciufuta dinaia si incepe sa zica...
CE MA CE MA FACI TU PE MINE NEBUNA?
ma intzelegi sa fie una dinaia dilie care nu intzelege subilitatzile...! :wink:

Mantus_a 04-07-05 23:57

daca vreti ciufute din astea veniti in suceava
PS: sa va zic ce au patit niste prieteni de-ai mei: au venit din italia cu patronul lor cu o limuzina lancia si nu stiau unde e un hotel in sv. au oprit langa niste janghine si le-o intrebat unde e hotel classic.ghiciti raspunsul...

Hai draga sa mergem ca astia sunt straini

Suna a banc =)))) ,sant0s

omuliber 05-07-05 09:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
daca e vreo ciufuta dinaia si incepe sa zica...
CE MA CE MA FACI TU PE MINE NEBUNA?
ma intzelegi sa fie una dinaia dilie care nu intzelege subilitatzile...! :wink:

Daca toate ar fi in mintzile lor... ar fi simplu!
Dar tu daca-ti cauti scuze tot timpul (ex: o sa-mi zica \"CE MA CE MA FACI TU PE MINE NEBUNA?\", o sa-mi intoarca spatele, o sa ma faca sa ma simt penibil in fata prietenilor, o sa-mi spuna ca-s prea pushtan pentru ea, etc) n-o sa ajungi niciodata sa te bucuri de succes.
SO!!! Be a fucking MAN and approach her!

valib 05-07-05 20:34

nu stiu ce credeti...dar....eu am incercat...si am reusit: vorbiti cat vorbiti...in doi...acasa la careva dintre voi...si ii spui sa jucati adevar sau provocare.
daca ea spune adevar....o intrebi: vrei sa te sarut?
daca spune provocare...atunci: kiss me
:)
dupa primu...care probabil va fi doar asa..finutz...pe buze...
vine tura urmatoarea de adevar sau provocare...
si iar ii pui tot aia
si daca o face tot finutz...o intrebi: doar atat?
si o tzuci asa...frantzuzeste.
si gata'i combinatia

luca 05-07-05 21:04

Intamplare la Romano-Americana care e plina de intepate dar si fete de treaba dar le deosebesti imediat. :lol: :lol: :lol:
Cea mai tare faza pe care am vazut-o vreodata, erau 2 bunatati pe scara si fumau, noi eram mai multi, unii fumau altii fumau pasiv etc :P , ma si unu de la alta grupa care statea cu noi le vede si ramane blocat, ne spune \"ma baieti eu ma duc sa vorbesc cu blonda aia\" noi ne ginisem ca trebuia sa vii cu BMW si teancu de bani la alea ca sa miste curu pt tine, da cam asa ceva erau (FITZE). Vorbind de masina omu nostru avea o DACIE is intamplator era cu cheile in mana, spun intamplator deoarece nu cred ca vroia sa se laude cu masina lui :lol: :lol: , si isi face omu curaj si urca cateva trepte pana ajunge la ele, noi si juma de culoar cu ochii pe el, culoarul de sus tot la fel, ajunge omu la ele si se duce la aia blonda care era buuuunatate, si ii spune \"Ce faci, eu sunt XXX (nu divulg numele ca saracu a indurat destul) tu la ce grupa esti?\" Aia vorbea cu fata la aia, cand il aude pe asta se intoarce cu fata la el, il masoara din cap pana in picioare, sigur gineste cheile de DACIE, si se lasa spre el si ii spune \"Auzi sti ce, esti CAH\" si o ia pe aia de brat si coboara scarile, ala saracu a ramas blocat, si noi la fel, apoi cat el era inca blocat am izbucnit toti intr-un ras de ziceai ca e concert pe scara acolo, se auzea stereo :lol: :lol: :lol: toti radeam de ala. Saracu om cred ca s-a simtit ca ultimul cacat.
Deci evitati astfel de situatii, evitati sa deveniti penali. :wink:

P.S. Topicul asta e varza, auzi tu \"cum agati?\"

needBrain 05-07-05 21:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
nu stiu ce credeti...dar....eu am incercat...si am reusit: vorbiti cat vorbiti...in doi...acasa la careva dintre voi...si ii spui sa jucati adevar sau provocare.
daca ea spune adevar....o intrebi: vrei sa te sarut?
daca spune provocare...atunci: kiss me
dupa primu...care probabil va fi doar asa..finutz...pe buze...
vine tura urmatoarea de adevar sau provocare...
si iar ii pui tot aia
si daca o face tot finutz...o intrebi: doar atat?
si o tzuci asa...frantzuzeste.
si gata'i combinatia

pai la a doua tura ar cam trebui sa-ti spuna ea s-o saruti prin aceeasi metoda

EvLSant0S 05-07-05 23:46

:lol: :lol:
cls 7-ea.... :D

blowwind 05-07-05 23:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
Intamplare la Romano-Americana care e plina de intepate dar si fete de treaba dar le deosebesti imediat. :lol: :lol: :lol:
Cea mai tare faza pe care am vazut-o vreodata, erau 2 bunatati pe scara si fumau, noi eram mai multi, unii fumau altii fumau pasiv etc :P , ma si unu de la alta grupa care statea cu noi le vede si ramane blocat, ne spune \"ma baieti eu ma duc sa vorbesc cu blonda aia\" noi ne ginisem ca trebuia sa vii cu BMW si teancu de bani la alea ca sa miste curu pt tine, da cam asa ceva erau (FITZE). Vorbind de masina omu nostru avea o DACIE is intamplator era cu cheile in mana, spun intamplator deoarece nu cred ca vroia sa se laude cu masina lui :lol: :lol: , si isi face omu curaj si urca cateva trepte pana ajunge la ele, noi si juma de culoar cu ochii pe el, culoarul de sus tot la fel, ajunge omu la ele si se duce la aia blonda care era buuuunatate, si ii spune \"Ce faci, eu sunt XXX (nu divulg numele ca saracu a indurat destul) tu la ce grupa esti?\" Aia vorbea cu fata la aia, cand il aude pe asta se intoarce cu fata la el, il masoara din cap pana in picioare, sigur gineste cheile de DACIE, si se lasa spre el si ii spune \"Auzi sti ce, esti CAH\" si o ia pe aia de brat si coboara scarile, ala saracu a ramas blocat, si noi la fel, apoi cat el era inca blocat am izbucnit toti intr-un ras de ziceai ca e concert pe scara acolo, se auzea stereo :lol: :lol: :lol: toti radeam de ala. Saracu om cred ca s-a simtit ca ultimul cacat.
Deci evitati astfel de situatii, evitati sa deveniti penali. :wink:

P.S. Topicul asta e varza, auzi tu \"cum agati?\"

il chema Dan Spataru ?? :)

needBrain 10-07-05 13:31

faza:ma duceam aseara in mamaia si am oprit pe drum sa-si puna un tov benzina(io eram cu masina,el cu motorul)si cand sa plecam,vad 3 fete la vreo 30 de metri in fatza.aveau ele fundurile destul de adevarate.
si ce facem noi:io opresc pe prima banda in dreptul lor,reduc mult viteza si apoi ii trag un scartz d-ala puturos.ma mai duc vreo 100 de metri si opresc masina sa le astept,k var-miu care era in masina cu mine mi-a zis ca alea au zambit.asa ca opresc masina sa le asteptam,apoi cred ca stiti ce s-a intamplat..... :twisted:

iasi_drifter 10-07-05 13:35

v-ati blocat.... :twisted:

:?: :arrow:

needBrain 10-07-05 13:50

nope,ne-am bagat in seama \"nu vreti sa dam o tura?\"
era si ala cu motoru si shau cred ca agatza 1 bucata femeie pe zi
dar va spun sincer:erau cam proaste......daca ele au fost \"impresionate\"de un scartz......ce draq mah....parca a fost prea simplu....

aleks 11-07-05 12:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
nope,ne-am bagat in seama \"nu vreti sa dam o tura?\"
era si ala cu motoru si shau cred ca agatza 1 bucata femeie pe zi
dar va spun sincer:erau cam proaste......daca ele au fost \"impresionate\"de un scartz......ce draq mah....parca a fost prea simplu....

sigur asa e... ce dreq, asa se impresioneaza o femeie? pleci cu scartait?
hmm aveam o parere buna despre tine need :lol: :lol:

needBrain 11-07-05 21:09

bai io am dat scartzu' ala mai mult de plictiseala.
si se pare ca le-a placut........ce vrei frate,daca pica......pica

luca 11-07-05 22:44

Venind vorba de scart, azi ma intorceam de la treaba mea cu masinuta si prind rosu primu la stop, intersectia plina de lume etc, ce ma gandesc eu ia sa dau un scart, cum obisnuiesc cand e mai plin, sa sperii lumea. Astept verdele, si cand vine dau turatia optima si apoi pac drumu la ambreiaj, a draq nu a mai plecat, a inceput sa dea pe loc, si scart deloc. Deci nici nu am impresionat lumea, cum am simtit miros de cauciuc am lasat acceleratia, am realizat ca trebuie sa schimb si cauciucurile (Pirelli P6 care trebuiau sa tina muult, le am de un an) si mi-am luat si injuraturi ca i-am tinut pe aia la stop. A draq distractie. :x :lol:

ZUZG7 12-07-05 14:38

Vreti sa agatati muieri ?
Luati-va motor rosu - al dracu daca am crezut ca o sa intre in vb cu tine doar sa le dai o tura pina in Baneasa :twisted: :twisted: :twisted:

aleks 12-07-05 18:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZUZG7\"
Vreti sa agatati muieri ?
Luati-va motor rosu - al dracu daca am crezut ca o sa intre in vb cu tine doar sa le dai o tura pina in Baneasa :twisted: :twisted: :twisted:

sa stii ca motoarele sunt ultima fitza pentru gaste, am vazut si eu asta...

LEXUS 13-07-05 18:25

CEL MAI PENAL TOPIC DE PE FORUM...CRED...
ce *** mai bine-ati schimba denumirea-n povesti de pescari la agatat...

needBrain 13-07-05 21:40

pai tovarashul ala al meu are motor rosu
parca a facut operatzie estetica

BlueEyes 14-07-05 00:25

lol ... cred k sunt 2 feluri de \"motoristi\" :)) cei cu pasiunea-n sange si cei impresari ...... parerea mea

D_M_X 14-07-05 03:47

si eu din care fac parte?

Bytzu 14-07-05 10:04

zuzgule tata, parca tu erai cam ocupat, din cate stiu eu..posibil sa se fi schimbat

sper ca din august sa ma alatur si eu cu un motor in questul pt agatat!

SpeedeR 14-07-05 11:09

august?! :? asa repede...bine tu bytzule :D

eu abia la iarna cred ca o sa am o frumusete pe 2 roti...si abia in primavara mergem pe strazi ... can't wait :D :D :D

Bytzu 15-07-05 10:09

ideea e ca nu stiu dc sa-mi iau motor sau o a doua masina

deci - voi avea 8000 eur pt un logan nou...si trebuie sa iau o masina care sa-i placa lu bunicamea, ca doar ea da banii..ori iau ceva mai ieftin, ori ceva mai scump, de aici rezulta banii de motor/masina; oricum, am un pont de un motor, tre sa-i pun doar carburile...

da sincer nu prea cred ca si ramai cu o fata agatata cu un motor sau cu masina...pt ca in 70% e clar...masina sau motorul...alea conteaza

aleks 15-07-05 14:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
da sincer nu prea cred ca si ramai cu o fata agatata cu un motor sau cu masina...pt ca in 70% e clar...masina sau motorul...alea conteaza

da dar asta e si ideea, le agati cu masina, iti ... faci treaba, si viteza tata, next please :lol:

TM-84-DMX 15-07-05 21:08

Dc sa ramai cu ele???Uita-te in stanga in dreapta...sunt atatea care intorc capul dupa un motor sau o masina klumea,dc sa nu te bucurii d placerile vietii?

needBrain 15-07-05 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
Dc sa ramai cu ele???Uita-te in stanga in dreapta...sunt atatea care intorc capul dupa un motor sau o masina klumea,dc sa nu te bucurii d placerile vietii?

bine spus
dar daca te obisnuiestisa \"impresionezi\" fetele f simplu va fi f greu apoi cand iti vei dori o rel serioasa pt ca vei trai cu impresia ca X umbla cu tine doar pt ca ai bani

petzy 25-07-05 10:51

in ziua de azi toate gajicile se uita dupa mashini....trebuie sa iti gasesti una care iti place..nu una care se uita numai dupa banii tai!!!!

needBrain 25-07-05 23:34

pai da dar chit ca tie-ti place,ea poa' sa-ti placa buzunarul

Bytzu 26-07-05 09:57

sau masina...sau ambele..asta e problema, ca nu esti sigur! si nu poti sari o viata intreaga din floare in floare, dc vrei ceva serios

TEKIN 26-07-05 10:27

daca stii sa vorbesti adica daca ai limba si umpic de fata agati foarte multe fete va spun eu nu conteaza masina sau motocicleta 8)

needBrain 26-07-05 20:18

pai oricum iti trebuie si papagal

Bytzu 28-07-05 08:50

pai sa nebunesc de nu-mi cumpar 10 papagali, nu unu, sa vedem ce-o iesi!

ba mai bine, il pandesc pe unu d-ala care vine la terasa cu lozuri si cu papagalu care trage lozu, si-i iau papagalu! data trecuta cand a venit , am vrut sa-i iau papagalu, da s-a tirat repede...

RA_2fast4u 28-07-05 16:48

sa bag si eu o implantare :lol: : eram cu 2 amici prin parc...unu ii mai noh...nu le prea are el cu fumeile. shi mergem noi ce mergem blabla bla si na na na si vin 2 tipe cu bitzele....una eh si una ah( :lol: ). la care asta:\"mah crezi ca ma leg de astea\" noi cum il stim am zis ca nu shi vin astea si ghiciti ce zike asta :lol: :lol: :lol: \"ce faci fetele? te plimbi\" :mrgreen: cred ca e cea mai penibila replica pe care am auzit-o....si bine inteles ca niki nu a mers....e drept ca am ras shi noi(de era sa cadem pe jos) si ele...dar cam atat

TM-84-DMX 30-07-05 01:44

O fi ascultat albumul lu' Bitza in exces!Orikum a devenit replika la nivel national ,pt toti neinspiratii incapabili de a scoate o vb inteligenta pe gura,kre habar nu au cum sa abordeze o fata.PENIBIL!

vr6 30-07-05 01:48

Cel mai simplu mod, pentru mine, de a agata o fata, a fost pe net. Cu respectiva am avut o relatie 2 ani de zile, relatie care se continua si acum.

:wink:

TM-84-DMX 30-07-05 01:52

Am cunoscut pers. care s-au cunoscut pe net(o fosta colega d liceu)care a ajuns sa se casatoreasca cu respectivul.....
Mie personal nu imi surade dlok ideea.Este un mod de a cunoaste lume,dar nu de a avea ceva serios....

aleks 30-07-05 10:09

ti-e frica de necunoscut? :wink: :lol:

vr6 30-07-05 10:13

aleks: tie nu? :roll:

In mod normal, pe net (mIRC) sunt mai multe categorii de oameni:
- cei care il folosesc pentru a vorbi cu rude, prieteni, plecati in tarile calde, alte orase, etc.
- cei care il folosesc pentru \"asl pls\"
- cei care il folosesc din lipsa de ocupatie (nu se incadreaza in categoria \"asl pls\" pentru ca \"asl\"-istii au ocupatie - \"asl\"-u').

EL: \"Ba, vine una buna pe la mine pe la sala!\"
EU: \"Bine!\"

Am vorbit vreo 2 luni cu ea, apoi ne-am intalnit. Love @ first sight, 2 ani impreuna.

Punct!

:wink:

needBrain 31-07-05 20:52

mai cunosc si io cazuri de genu asta
mie pana acum nu mi s-a intamplat sa ma cuplez cu una de pe net

All times are GMT +2. The time now is 02:11.

- Copyright 2026 4Tuning