Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Spl Team (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15440-spl-team.html)

daflyer_oradea 22-04-06 09:49

Re: Spl Team

asa, si ca sa schimbam un pic sensul discutiei,...
Pue, inscrie-te membru WSR sa te pot accepta in "ciurda" WSR, si tu mai SOUNDIDENTITY la fel.
Si Flo, da un bip sau un telefon cand vezi postu asta, ca tu in veci nu raspunzi la telefon.
:)) :D

SoundIdentity 22-04-06 22:48

Quote:

Originally Posted by Flo_Pue
nota zece sandu hai ca mai vb de kilele alea :):):):):)

asa mai vezi imi place cand mai stii de gluma!!!!lasa draq netu asta nu va ofticati oameni buni ca aici daca am lua totu in serios maine ne-am scuipa pe strada...pentru ce???pentru vorbe in vand ???nu are rost.......io si de aia sunt asa de razboinic ca ma si distreaza ma si tine si sunt asa de ocupat toata ziua sa uit ceea ce am scris cu o zi inainte....deci nu puneti la suflet numa daca va simtiti cu musca pe caciula...:):):):):)

SoundIdentity 24-04-06 19:29

ce nu iti place pe topicu asta ma joe???are vreo tema topicu asta???datii teme intrebari replici comentarii sfaturii orice....daca s-ar sterge toate topicurile la cerere s-ar sterge tot forumu....ai vreo rusine aici???

DR.ZOZO 24-04-06 20:47

normal ca are o rusine,ca nu poate sa demonstreze nimic si noua nu ne place,cand se faleste cineva cu un lucru ,sau idei care nui apartin
MA APUC SA FAC NAVE SPATIALE ,CE ZICETI?
cred ca ma depaseste idea,si moral si fizic si financiar,dar eu tot ma bag,e cam asa stau lucrurile la uni in oradea

margineanu ovidiu 24-04-06 21:58

adevarul este ca masina mea,roverul si solenza le-a facut de unul singur si eu zic ca nu sunt chiar nimic,cine zice asa ceva parerea mea e ca vorbeste doar ca sa vorbeasca,daca ar auzi saracu om cu solenza dupa ce a bagat atatia bani in masina ca tu spui ca masina lui e nimic,la cum suna cred ca ar face infarct dar asta este voi nu va suportati,e treaba voastra dar daca noi am ales sa ne facem masina intr-un loc nu cred ca e frumos sa spuneti ca e nimic cand noi chiar ne mandrim de masinile noastre si ne-am chinuit sa facem ceva cu ele,daca-mi aduc bine aminte ultima oara parca a fost pt. ORADEA sa aduca cat mai multe cupe acasa,etc.incepe sa-mi para rau ca citesc ce se scrie pe forum in ultimul timp si ma intreb oare de ce ric nu a mai scris nimic de atata timp,oare el sau oricine alcineva daca ar auzi ca Sandu nu poate demonstra nimic prin masina lui sau a altuia s-ar simti aiurea(sper sa nu mi-o ia nici Sandu,nici Dan si nimeni altcineva in nume de rau,a fost doar un exemplu),eu cred ca nu noi consumatorii de produse audio ar trebui sa avem de suferit pt. ca voi nu incapeti unul de celalalt,Sandu de exemplu nu a zis niciodata nimic care sa-mi creeze impresia ca imi desconsidera masina ca a fost facuta la Joe,chiar daca am probat ceva de la el si suna mai bine a zis ca si al meu suna super ca nu cumva sa ma jigneasca ca gz suna mai bine decat ce mi-am luat eu de 2 zile.pe scurt pe mine chiar m-a deranjat aceasta afirmatie chiar aici pe SPL TEAM unde au fost puse cele trei masini sa zica cineva ca cel care a lucrat la ele nu poate demonstra nimic e ca si cand ai zice ca cele trei masini(fiind vorba momentan doar de ele)sunt zero,nimic.chiar e naspa.asta e parerea mea doar un simplu pasionat de muzica care s-a intamplat sa ajunga la Joe si nu la Cosmin,sau la Sandu,sau...

joe_infect 25-04-06 21:26

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
normal ca are o rusine,ca nu poate sa demonstreze nimic si noua nu ne place,cand se faleste cineva cu un lucru ,sau idei care nui apartin
MA APUC SA FAC NAVE SPATIALE ,CE ZICETI?
cred ca ma depaseste idea,si moral si fizic si financiar,dar eu tot ma bag,e cam asa stau lucrurile la uni in oradea

e cam plictisitor ca intotdeauna pe mine ma f...ti si tu si sandu , va legati de orice ce scriu , nu va place nimic , tot cautati cum sa ma faceti de cacat in fata altora , ACUM AM AJUNS IN SITUATIA CA NU MAI MA INTERESEAZA CE O SA SCRIETI DE ACUM INCOLO CA NU O SA MAI INTRU PE ORADEA poate nici pe forum, nu vad nici un rost , pt ca daca vad ca ati scris ceva si incerc sa scriu comentarii , atata tot suciti pina tot pe mine ma puneti de vina chiar daca nu am scris nimic , va legati si de iarba verde ,parca numa voi existati in oradea , ma mir ca ceilalti inca nu sau plictisit ca pe oradea se vede numa "zozo angajeaza ....., zozo e cel mai tare ....., zozo face de toate...... , zozo are club ..... , zozo spl..... , zozo da sfaturi...... si sandu da sfaturi.....cumparati de la ei ca ei sunt cei mai tari .....................
eu daca imi deschid gura voi vb de mine ca de ultimu fraier care nu stie nimic......
sa deschis acest topic pt echipa SPL Team !!! sa vb de SPL Team.....de lucrarile facute de SPL Team ....... de rezultatele ajunse de SPL Team....... sa vb de MEMBRI SPL Team .......de instalatiile lor.......SAMDP......... nu am scris nimic ca ce scule se vand la mine in magazin la infect ........ ca sunt cele mai bune ...... ca eu sunt cel mai tare........ ca eu fac de toate....
oricum de acum incolo eu NU O SA MAI SCRIU ....... facetiva reclame cat vreti , puteti inchide si topicul asta ca eu chiar daca mai am lucrari , nu se compara cu lucrarile facute de voi ca nu e asa de frumos sa pun poze despre ele........ deci voi ziceti ca infectu poate sasi inchida portile ca ceea ce face Joe nu face bine ....... oricum conteaza ca VOI SUNTETI CEI MAI TARI.....VOI AVETI CELE MAI BUNE SCULE ...... masinile mele doar din greseala au castigat la competitiile la care au participat , am avut pile si am rezolvat.........
deci pot sa va zic baietilor bafta in continuare , facetiva reclame cat vreti...... povestiti .. poate este multa lume cine va crede...... oricum echipa SPL Team va exista si de acum incolo si INFECTu mai infecteaza cateva masini pina isi inchide portile ......... chiar daca asta nu va fi scris pe forum.
eu nu mai am ce scrie aici si am terminat ca stiu ca de aici numa blamaje , provocari , amenintari urmeaza fata de mine , si de asta nu mai sunt curios.......

SoundIdentity 25-04-06 22:16

jur ca in viata mea asa copil sensibil si copilaros io nu am vazut!!!!!!!ba sa nu te mai botezez ca i-ar te oftici io si din contra as scrie pana mi s-ar crapa butoanele pe tastatura.....
1..la mana...tu daca crezi ca de pe netu asta iti faci clienti ...te inseli:)
2...la mana..,termina cu toate rezultatele tale si stai in banca ta cu falsurile tale
3...la mana...viatza asta e mult mai dura doar aici pe net e simplu de comentat
4...infecteaza cat poti doamne ajuta la toti
5...demult tzi-am zis doar infectezi nu afectezi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DR.ZOZO 03-05-06 21:41

aici nu mai da nimeni cub parerea?tare sau suparat

margineanu ovidiu 03-05-06 23:04

hertz rulez

theabsolutesound 04-05-06 00:53

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
hertz rulez

CORECT ......;););)

margineanu ovidiu 04-05-06 18:42

Quote:

Originally Posted by theabsolutesound
CORECT ......;););)

si daca stau in cap si in urmatoarele sase luni voi avea componente energy si un audison srx2 legat la 2ohmi pe ele ca doamne frumos suna in GTR,si cred ca si eu merit:):):)wsr,reprezentant spl cu vise de sq:):)

valib 05-05-06 20:13

BH 21 GRA parca, un golf II negru, geamuri fumurii, scris pe el INFECT hi-fi studio parca, sigla 4tuning pe el, anunt mare cu DE VANZARE, vazut azi in salonta de mai multe ori.
al cui e?e din salonta tipu?

margineanu ovidiu 05-05-06 22:20

Quote:

Originally Posted by valib
BH 21 GRA parca, un golf II negru, geamuri fumurii, scris pe el INFECT hi-fi studio parca, sigla 4tuning pe el, anunt mare cu DE VANZARE, vazut azi in salonta de mai multe ori.
al cui e?e din salonta tipu?

nu stiu eu tot prin oradea m-am intalnit cu el,eu asa stiu ca e oradean

LDPM 05-05-06 23:17

e din Oradea !!! il cunosc ...

SoundIdentity 06-05-06 00:16

Quote:

Originally Posted by LDPM
e din Oradea !!! il cunosc ...

nu fii ****** pustiule ca nu e frumos!!!!io il stiu si e un tip de gasca ...cat de cat l-am cunoscut nu mi sa parut figurant

valib 06-05-06 11:04

nu de alta, dar vroiam sa vad ce instalatie are in masina...da nicicum nu am dat de proprietar.
pare super ingrijita masinuta aia.

daflyer_oradea 09-05-06 16:12

chiar e...parca are un bas Pioneer si a scos vreo 135 sau 136 db cu el...

SoundIdentity 13-05-06 14:16

suna destul acela pentru un om si muzica normala!!!

valib 13-05-06 15:03

da...initiatorii topicului nu mai dau semne de viata?
SplTEAM?balarutzu?joe?care cum e acuma?:):):)
nu mai SPL-im nimica?
8) :lol: 8)

margineanu ovidiu 13-05-06 21:23

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
suna destul acela pentru un om si muzica normala!!!

ce bine ca noi nu suntem normali:):):)

SoundIdentity 13-05-06 22:02

Quote:

ce bine ca noi nu suntem normali:):):)

adica asemanatori noua????:):):):):)si cand vine golfu sapt.viitoare io voi fi printre anormali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ioiiiiiiiiiiiiii

balurutzu 20-05-06 11:09

Quote:

Originally Posted by valib
da...initiatorii topicului nu mai dau semne de viata?
SplTEAM?balarutzu?joe?care cum e acuma?:):):)
nu mai SPL-im nimica?
8) :lol: 8)

mai dam si noi semne de viata doar ca ne pregatim de 4 iun asa ca ne gandim sa facem sa sune bine muzica de prin masinile noastre ......asa ca mai mult lucru si mai putina vorbarie la noi momentan .....plus ca eu incerc sa mi schimb masina si ma gande am ce sa pun in ea ......bafta la toti pe 4 iunie ne vedem acolo sau mai corect spus ne auzim acolo :) :) :)

Ciky 20-05-06 19:05

bafta voua spl team!

SoundIdentity 20-05-06 20:34

Quote:

Originally Posted by balurutzu
mai dam si noi semne de viata doar ca ne pregatim de 4 iun asa ca ne gandim sa facem sa sune bine muzica de prin masinile noastre ......asa ca mai mult lucru si mai putina vorbarie la noi momentan .....plus ca eu incerc sa mi schimb masina si ma gande am ce sa pun in ea ......bafta la toti pe 4 iunie ne vedem acolo sau mai corect spus ne auzim acolo

mei !mei!ce duma ai!!!!sa mor pic pe spate:):):):)daca vei avea asa rezultate cat adevar ai scris aici ca nu ai timp de comunicare numa de munca la muzica ta inseamna ca vei fi campion mondial!!!!!!!!!de te prind cu scule imprumut nici un farmec si nici o mandrie......asta nu e stil de lupta in muzica!!!!!!!!!!asa numa instalatori trre sa lupte....:):):) amu sa vad te-ai jignit?:):):)

Ciky 21-05-06 01:48

:):):):):):):):)

balurutzu 21-05-06 14:05

nu m-am simtit jignit deloc doar ca acuma pt mine e mai important sa mi schimb masina decat sa ajung "campion mondial" :) :) si abia atunci o sa vad ce se poate face .....pa pa

margineanu ovidiu 22-05-06 21:14

Quote:

Originally Posted by balurutzu
mai dam si noi semne de viata doar ca ne pregatim de 4 iun asa ca ne gandim sa facem sa sune bine muzica de prin masinile noastre ......asa ca mai mult lucru si mai putina vorbarie la noi momentan .....plus ca eu incerc sa mi schimb masina si ma gande am ce sa pun in ea ......bafta la toti pe 4 iunie ne vedem acolo sau mai corect spus ne auzim acolo :) :) :)

adevarul e ca unii vorbesc doar ca sa se auda,altii asculta doar zvonuri si cred ca ei stiu tot in orasul asta,si eu imi pregatesc masina si ce bag in ea este problema mea personala nu a lui x sau y,eu asa am ajuns sa-mi pun in masina tot ce am pana acum asa ca daca nu va place e proble4ma voastra,eu oricum imi platesc toate sculule pe care le bag in masina,si balaurutzu la fel asa ca hai pa,noi nu tragem tepe si culmea nici nu ne place sa ni se traga tepe asa ca preferam sa mergem la Joe pt ca daca el zice ceva eu sunt sigur ca si maine e la fel,nu-mi trage teapa pentru ca asa e el.poate pt. voi e mai altfel,fraier,increzut...,pt mine e un prieten care ma ajuta sa-mi implinesc un vis,si eu la randul meu il ajut si sper sa rupa gura targului cu planurile ce le are.vb. multa saracia omului.

Ciky 22-05-06 23:53

Quote:

adevarul e ca unii vorbesc doar ca sa se auda,altii asculta doar zvonuri si cred ca ei stiu tot in orasul asta,si eu imi pregatesc masina si ce bag in ea este problema mea personala nu a lui x sau y,eu asa am ajuns sa-mi pun in masina tot ce am pana acum asa ca daca nu va place e proble4ma voastra,eu oricum imi platesc toate sculule pe care le bag in masina,si balaurutzu la fel asa ca hai pa,noi nu tragem tepe si culmea nici nu ne place sa ni se traga tepe asa ca preferam sa mergem la Joe pt ca daca el zice ceva eu sunt sigur ca si maine e la fel,nu-mi trage teapa pentru ca asa e el.poate pt. voi e mai altfel,fraier,increzut...,pt mine e un prieten care ma ajuta sa-mi implinesc un vis,si eu la randul meu il ajut si sper sa rupa gura targului cu planurile ce le are.vb. multa saracia omului.

adevaru' ii ca ai dreptate,in legatura cu joe,pot sa zic ca e baiat bun,n-am nimic personal cu el,am avut, dar cred ca s-a rezolvat,cel putin din partea mea,fiecare face ce vrea,iar chestia asta ciudata numita FORUM ii pentru a ne distra,nu pentru a ne ***e unul pe celalalt,iar in legatura cu tzepele,nu shtiu de ele,nu ma intereseaza,dar de exemplu sandu ii la fel de OM DE CUVANT,DE TREABA SI ESTE UN PRIETEN ADEVARAT(fara limbi in cur,asta este adevarul)!
sa avetzi cu totzii bafta shi ar cam fi cazul sa ne mai shi stimam unii pe altzii pt. ca or fost destule scuipaturi!

daflyer_oradea 23-05-06 15:08

bine spus.
si la subiect.

asa ca puneti umaru si hai sa vedem ce poate WSR Spl Team la 4tuning...
si nu numai SPL team, ci si celilati, indiferent de unde fac parte.

SoundIdentity 23-05-06 15:52

Quote:

in tot discursul asta linisteste lumea si zi daca te-a tzepuit careva!!!ca vad ca e vorba de o tzeapa care te-a suparat!!!ai fost tzepuit de cineva?asa vorbesti de toti sunt tzepari numa joe e dumnezeu!!!!!doamne dai sa rupa gura targului cu ce face numa sa si reziste!!!!!de cate ori ai fost aici nu tzi l-am porcait nu l-am facut fraier de cand o terminat cu barfele nu mai am treaba cu el....sa taca si sa faca....io de ex si comentez ca ma simt bazat pe putza mea in fatza oricui nu stiu daca stii da cred ca ma cunosti dintr-o bucata sunt ,,,mai ales la scandale nu fug de nimeni,,,infine io ma voi lauda cu ceea ce am personal in prima faza a 2 a oara cu clienti mei care vin pe buzunaru lor nu imi este rusine nici de ei.....care cat are atata baga...daca voi de ex va credeti mai tari cu ceea ce creati cu o zi inainte si prezentati un produs din magazin la db drag a 3 a zi il vindeti ca nou este si asta o politica de afaceri!!!bafta si lasa mofturile pe net ca atunci cand vii la mine esti haver amu ma calci pe calcai...hai pa si vino pana la mine...:)

margineanu ovidiu 23-05-06 23:38

Quote:

in tot discursul asta linisteste lumea si zi daca te-a tzepuit careva!!!ca vad ca e vorba de o tzeapa care te-a suparat!!!ai fost tzepuit de cineva?asa vorbesti de toti sunt tzepari numa joe e dumnezeu!!!!!doamne dai sa rupa gura targului cu ce face numa sa si reziste!!!!!de cate ori ai fost aici nu tzi l-am porcait nu l-am facut fraier de cand o terminat cu barfele nu mai am treaba cu el....sa taca si sa faca....io de ex si comentez ca ma simt bazat pe putza mea in fatza oricui nu stiu daca stii da cred ca ma cunosti dintr-o bucata sunt ,,,mai ales la scandale nu fug de nimeni,,,infine io ma voi lauda cu ceea ce am personal in prima faza a 2 a oara cu clienti mei care vin pe buzunaru lor nu imi este rusine nici de ei.....care cat are atata baga...daca voi de ex va credeti mai tari cu ceea ce creati cu o zi inainte si prezentati un produs din magazin la db drag a 3 a zi il vindeti ca nou este si asta o politica de afaceri!!!bafta si lasa mofturile pe net ca atunci cand vii la mine esti haver amu ma calci pe calcai...hai pa si vino pana la mine...:)

eu mu imi spal rufele in public,dar de trei ani nu m-a mai intepat nimeni in acest domeniu deci chiar am crezut ca nu mi se mai poate intampla,dar sunt doar un om,si omul cat traieste invata,daca ma gandesc bine la bucuresti ric,gz,jbl,str.b?ghinionul lui a fost ca nu a luat cupa,balaurutzu sa luptat cu sfigmo,aia nu a deranjat pe nimeni,iara jl-ul cu care merg eu nu e de pe raft,si singurul lui stapan voi fi eu,candva mai devreme sau mai tarziu,aia eu si joe decidem cand.eu m-am saturat de discutiile astea deci nu voi mai contribui la ele pt. ca ma scarbesc,eu nu ma consider mai tare decat nimeni demonstrez pe puterea mea,pe banii mei,cu ajutorul lui joe pt ca nu-mi permit sa scot atata gramada de bani dintr-o data,nu simt nevoia sa ma justific de actiunile mele nimanui,pur si simplu m-am saturat de subiectul asta,momentan reprezint spl team asa ca ce am in masina este strict treaba mea si a colegilor mei.din partea mea eu nu mai raspund niciunei provocari pe aceasta tema decat in fata ap. de masura,data viitoare va fi pe aeroport sa vedem daca carpower-ul lui zozo poate fi intrecut de un hz sau jl,el a zis ca vrea sa-l vada,eu ma straduiesc,daca reusesc bine,daca nu mi-e tot nu-mi va fi rusine,vor mai fi ocazii.bafta si ne vedem in 4

SoundIdentity 24-05-06 09:26

Quote:

eu mu imi spal rufele in public,dar de trei ani nu m-a mai intepat nimeni in acest domeniu deci chiar am crezut ca nu mi se mai poate intampla,dar sunt doar un om,si omul cat traieste invata,daca ma gandesc bine la bucuresti ric,gz,jbl,str.b?ghinionul lui a fost ca nu a luat cupa,balaurutzu sa luptat cu sfigmo,aia nu a deranjat pe nimeni,iara jl-ul cu care merg eu nu e de pe raft,si singurul lui stapan voi fi eu,candva mai devreme sau mai tarziu,aia eu si joe decidem cand.eu m-am saturat de discutiile astea deci nu voi mai contribui la ele pt. ca ma scarbesc,eu nu ma consider mai tare decat nimeni demonstrez pe puterea mea,pe banii mei,cu ajutorul lui joe pt ca nu-mi permit sa scot atata gramada de bani dintr-o data,nu simt nevoia sa ma justific de actiunile mele nimanui,pur si simplu m-am saturat de subiectul asta,momentan reprezint spl team asa ca ce am in masina este strict treaba mea si a colegilor mei.din partea mea eu nu mai raspund niciunei provocari pe aceasta tema decat in fata ap. de masura,data viitoare va fi pe aeroport sa vedem daca carpower-ul lui zozo poate fi intrecut de un hz sau jl,el a zis ca vrea sa-l vada,eu ma straduiesc,daca reusesc bine,daca nu mi-e tot nu-mi va fi rusine,vor mai fi ocazii.bafta si ne vedem in 4

pana in 4 nu mai vii pi la mini???va sa zica esti suparat pe mine????in ce masina are zozo carpower???americana???hai sa lasam cupele bani finantele si prostiile ca nu isi au rostu....numa nu mai fii asa de suparat pe o nimica toata...de nu vii pe aici iti fur masina si nu ai cu ce veni in 4 :):):):):):):):) gyer ide!!!!!!!!!!:):)

Ciky 24-05-06 14:45

of of mai mai!

margineanu ovidiu 26-05-06 22:28

Quote:

pana in 4 nu mai vii pi la mini???va sa zica esti suparat pe mine????in ce masina are zozo carpower???americana???hai sa lasam cupele bani finantele si prostiile ca nu isi au rostu....numa nu mai fii asa de suparat pe o nimica toata...de nu vii pe aici iti fur masina si nu ai cu ce veni in 4 :):):):) gyer ide!!!!!!!!!!:):)

stii ca nu sunt chiar asa de sensibil:)

SoundIdentity 26-05-06 22:51

Quote:

stii ca nu sunt chiar asa de sensibil:)

asa ma grasule!!!!!!!!!!!!!!hai luni si iti arat golfuletzu!!!!stii ca io nu sunt secretos!!!!!!!!!!!chiar imi place sa arat ce e frumos vorba vine si la dumnezeu ii place!!!!sincer abia am asteptat momentul asta sa vina sa pun mana pe el!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):)szia

AleXXL 26-05-06 23:06

D-nul Ovidiu ... statzi cumva in zona Casei Mov ?:rolleyes2

margineanu ovidiu 26-05-06 23:09

Quote:

Originally Posted by AleXXL
D-nul Ovidiu ... statzi cumva in zona Casei Mov ?:rolleyes2

PT. noi sunt Ovi:),nu dar merg destul de des pe acolo

AleXXL 26-05-06 23:38

Quote:

PT. noi sunt Ovi:),nu dar merg destul de des pe acolo

k ... ;)
caci te-am vz azi cand am iesit de la ora ... si i-am tras niste poze ...
dar de ce tocmai o masina asha mare ai facut-o pt.sound ?:rolleyes2

margineanu ovidiu 26-05-06 23:45

Quote:

Originally Posted by AleXXL
k ... ;)
caci te-am vz azi cand am iesit de la ora ... si i-am tras niste poze ...
dar de ce tocmai o masina asha mare ai facut-o pt.sound ?:rolleyes2

adevarul e ca am inceput cu meganu dar cu ala circula nevasta-mea deci a picat din start,zafira e masina mea de firma in care imi petrec >40% din zi,in plus suna bestial din cauza ca e mare,lucreaza f. bine in materie de muzica nu doar spl,rezultatele se vad(exact de asta au ras multi la bucuresti dar cand au vazut ca am ajuns direct in semifinala au inghitit in sec)iar muzica se aude:)

AleXXL 26-05-06 23:48

aha...dar ce configuratzie ai in ea ? ... dupa avatarul tau shi dupa stickere ... banuiesc ca e HERTZ ... sau greshesc?! :D :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 13:52.

- Copyright 2026 4Tuning