![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si ai montat tunu?pune poze sa vedem:D
|
Quote:
Datimi si voi un sfat unde sa pun butoanele va rog |
cristy, alai "tub de bass" nu "tun de bass"!;) iar butoanele poti sa le pui pe consola centrala, unde sunt alea de patratele sau mai jos!imposibil sa nu gasesti loc pt ele!:))
|
Quote:
ca ai vazut ca acolo sunt niste alea care le poti taia si sa pui butoane si sunt fix cat imi trebe mie sa tai. dar mai astept pareri sa vad ce mai zic si alti |
ai bord CN4?
|
1 Attachment(s)
Quote:
nustiu ce bord e cred ca e CN4 uite o poza cu bordul dar nu e prea clara caci e facuta poza cu telefonu |
Quote:
|
da si yo zik sa-tzi yey butoane din acelea patrate kare se potrivesk acolo...la dezmembrari itzi gasesti cu 10lei 5bucatzi:))
|
Quote:
|
#-o La noi in Mures numa in oras sunt vreo 5,si in satele apropiate sunt o gramada.....
|
Quote:
|
eu aicia am dezmembrari auto aproape de tg-jiu este si sunt la masini peacolo cu carca aproape numai daci
|
pai assa este:)....si mai potzi cumpara si de la fier vechi, orice itzi d la KG...de ex itzi trebe o planeatara sa zicem are 10kg ii 10lei:))cam 1leu vine kgu:D
|
Quote:
|
cristy?unde ai disparut tataie?:) ai gasit butoane?ti-ai montat tubul de bass si ce mai vroiai?salut
|
Quote:
|
mah, atunci ai luat butoane sau nu?:))
|
Quote:
|
poi da ma cristi, dar acolo zici asa:" butoane nu am cautat caci acu am luat butoanele alea "?:) deci nu ai cautat prin dezmembrari nu? si ai luat noi sa inteleg?:)
|
Quote:
|
ti-ai luat cauciucuri cristy? ai instalat tubul?
|
am montat tunul de bass si cu alarma pe masina.
iar sandor nu am cumparat deloc cauciucuri ca acu o las asa |
fain daca ai montat tubul si si alarma!;) alarma de kre? lasa ca trece usor si iarna asta si nu mai trebe cauciucuri!;))
|
Quote:
voi pune si poze cu tunul de bass si cu masina |
Ai montat tubul si alarma, dar limba romana cand o pui in aplicare?
|
Quote:
ca am zis tunul de bass?in primul rand si baiatul care m-a ajutat sa il montez tot asa i zice si el stie mai multe decat tine de tot ce inseamna masina si modificari asupra masinilor chiar si la electronica masini caci deaia are servis |
stie cineva ce planetare sunt mai bune?ca i fac revizia si tre sa iau mai multe alea si nush ce planetare sa cumpar
si inca ceva ma poate sfatui cineva si pe mine ce as putea face sa se auda mai furios motorul?sa se auda si cand o accelerez mai furios |
punei filtru sport:P....si cu planteralele...nustiu batranu meu de unde a facut rost de ele,da srie pe el "MAde in Spain" si se potrivesc la fix,si zic eu k sunt cu cv mai bune k eu le am de vreo 2ani si numa acuma incepe sa se auda k is uzate....
|
Quote:
Apropo azi dadui de o belea pe care nu vroiam sa mise intample:((.nu mise mai aude tunul de bass bine si nustiu dece voi incerca sa cumpar alt cd-player o fi dela ala sa vad ca nu stiu ce are |
Nu scrie firma pe ele....sun aproape la fel numa k au cate o dunga albastra din cauciuc pe partea ce vine pe cutie.....si vezi cu filtrul sport...incearca sa nu itzi cumpari din astea de la baumax sau de la praktiker ,si stiu eu ce magazine mai vand asa ceva,sau de la piatza......dute la un "tuning shop" nici acolo nui scump la noi in Mures este cu 55 de lei cel mai ieftin...si e cat de cat acceptabil......un prieten a cumparat un filtru de la Bau-Max si nu o mers nici o luna cu el si tot sa astupat.....l-am tot suflat cu compresor da nu mai era buna de nimic....:!:
|
sa vad ce fac cu subwooferul asta sa schimb cd-playerul sa vad daca e din cauza aluia. si daca nu e din cauza cd-playerului imi iau alt subwoofer si apoi iau filtru de are sport si planetare si un set de difuzoare cu tot cu cd-player sony xplod
|
ia pune si tu poze cu ce ai mai luat la masina asta...boxe sub...si ce mai zici tu;)
|
Quote:
|
hai k si eu sunt curios ce tun de bass ai:P
|
Quote:
|
dak gasesti sistemul te rog sa-mi spui si mie cat costa:D