Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

comisaru 03-03-10 08:31

Re: E30 - Coupe white

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3138331)
Mare multumire lui George de la Ploiesti de la care am luat capota prin intermediul bazarului 4Tuning ! Baiat serios!

. Iti urmaresc topicul de ceva vreme, dar n-am stiut ca iti trimit tocmai tie capota (a fost pe un urs de-al lui Mouse pe care l-am luat eu).
Multa bafta cu proiectul!

Ali_ump 03-03-10 08:40

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3141356)
frumos ursu, dar ar merge niste anvelope cu talonu mai mic, si nu ar strica niste arcuri sport ;) bafta in continuare!

Urmeaza alea ...sunt in plan niste anvelope noi pe 50 ! O sa ma ocup de jantele astea deocamdata sa le polishez si un auriu in interior vopsite ! Jantele sun 7J cu buza marisoara si pe moment sunt destul !
Suspensia inca nu sunt hotarat, o vreau completa dar nu ma pot hotara la coborare!

Ali_ump 03-03-10 08:42

Quote:

Originally Posted by comisaru (Post 3141624)
. Iti urmaresc topicul de ceva vreme, dar n-am stiut ca iti trimit tocmai tie capota (a fost pe un urs de-al lui Mouse pe care l-am luat eu).
Multa bafta cu proiectul!

Multumesc man! I-auzi da portierele? is intregi? ca tare-s faine shaved! Auu si sistemu de deschidere din telecomanda sau de undeva din afara!:rolleyes2:twisted:

comisaru 03-03-10 08:56

2 Attachment(s)
Portierele sunt ok, nu impecabile. Sistemul de deschidere era simplu; s-au folosit cate doua actuatoare pt. inchidere centralizata pt. fiecare maner.
Eu am renuntat la shaved doors si am mers pe varianta stock.

Ali_ump 03-03-10 09:16

Quote:

Originally Posted by comisaru (Post 3141702)
Portierele sunt ok, nu impecabile. Sistemul de deschidere era simplu; s-au folosit cate doua actuatoare pt. inchidere centralizata pt. fiecare maner.
Eu am renuntat la shaved doors si am mers pe varianta stock.

Si cand apasai butonu se deschidea portiera a? Ce inseamna ok ? Poti niste poze? Ca m-ar bate gandu!

comisaru 03-03-10 09:30

Poti sa o faci sa se deschida ori la apasarea unui buton montat pe usa, care sa se "incuie" din telecomanda de la alarma sau din portbagaj, fie direct din telecomanda de la alarma.
O sa le fac niste poze.

Ali_ump 03-03-10 11:13

Quote:

Originally Posted by comisaru (Post 3141814)
Poti sa o faci sa se deschida ori la apasarea unui buton montat pe usa, care sa se "incuie" din telecomanda de la alarma sau din portbagaj, fie direct din telecomanda de la alarma.
O sa le fac niste poze.

Te rog ! Mersi de info!

comisaru 04-03-10 06:41

2 Attachment(s)
Pozele sunt facute seara si nu cred ca se intelege mare lucru:
(acolo am curatat eu ca sa vad cu ce a fost astupat locasul pt. bandou)

Ali_ump 04-03-10 12:57

Quote:

Originally Posted by comisaru (Post 3145046)
Pozele sunt facute seara si nu cred ca se intelege mare lucru:
(acolo am curatat eu ca sa vad cu ce a fost astupat locasul pt. bandou)

Sa ii mai faci la lumina ca nu imi dau seama!

Ali_ump 05-03-10 15:34

Maine cu putin noroc ajunge ursu la Neamt! Iar de luni intra la schimb de motor! Wish me luck!

cristi street 05-03-10 16:34

ce motor pui?
vrei sai faci concureta la TXA?:P

comisaru 06-03-10 08:52

2 Attachment(s)
poze mai clare cu usile (pret promotional 70RON perechea):

Ali_ump 07-03-10 14:21

Quote:

Originally Posted by comisaru (Post 3152353)
poze mai clare cu usile (pret promotional 70RON perechea):

Din cate vad bandourile sunt scoase. Intrebarea mea este daca le mai pot pune pe alea ale mele la loc ...daca stii cum se prind! Mi se pare ca au ceva clipsuri nu? Sau sunt doar lipite...
Ursu a ajuns acasa la NEamt dupa o perioada de hibernare si cu destule probleme.
Trebuie schimbata distributia , filtre si ulei , o supapa si depinde ce mai gasesc cand desfac motoru, cablu acceleratie + sonda sau senzor de ralanti.
Linia nu bate asa cum initial am crezut si batea suportu de la intinzator la cureaua de distributie in carcasa metalica care acopera distributia! Motorul in mare e ok si in scurt timp va toarce asa cum trebuie sa toarca un 6 in linie!
Intre timp ma voi ocupa de proiectoare (montaj) si portbagaj vopsit si montat!

Ali_ump 07-03-10 14:42

5 Attachment(s)
Cateva poze de azi...

comisaru 08-03-10 08:48

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3156581)
Din cate vad bandourile sunt scoase. Intrebarea mea este daca le mai pot pune pe alea ale mele la loc ...daca stii cum se prind! Mi se pare ca au ceva clipsuri nu? Sau sunt doar lipite...
Ursu a ajuns acasa la NEamt dupa o perioada de hibernare si cu destule probleme.
Trebuie schimbata distributia , filtre si ulei , o supapa si depinde ce mai gasesc cand desfac motoru, cablu acceleratie + sonda sau senzor de ralanti.
Linia nu bate asa cum initial am crezut si batea suportu de la intinzator la cureaua de distributie in carcasa metalica care acopera distributia! Motorul in mare e ok si in scurt timp va toarce asa cum trebuie sa toarca un 6 in linie!
Intre timp ma voi ocupa de proiectoare (montaj) si portbagaj vopsit si montat!

Bandourile se monteaza in clipsuri (pe care le recuperezi de pe usile tale). Locasurile pt. bandouri de la usile astea shaved au fost acoperite cu chit. La fel au fost si la aripile fata si spate pe care le-am curatat de chit cu o perie de sarma rotativa pt. flex, am montat clipsurile si apoi bandourile.

marian_sro 08-03-10 11:02

bine ai revenit. arata bine jantele cum sunt acum.bafta cu motorul!

Ali_ump 08-03-10 11:32

Quote:

Originally Posted by marian_sro (Post 3159606)
bine ai revenit. arata bine jantele cum sunt acum.bafta cu motorul!

Mersi ...asa erau si inante doar ca acuma poate le-ai vazut curate:)
O sa vina si anvelopele pe 205/50 si atunci o sa dea si mai bine! Vreau sa incerc sa le polishez si sa le vopsesc auriu in interior !

motzu 08-03-10 14:33

frumos ursanuuuuu.......
bafta cu noua masinuta!!!!

ps:te astept la cj la KOE;)

Ali_ump 08-03-10 15:16

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3160247)
frumos ursanuuuuu.......
bafta cu noua masinuta!!!!

ps:te astept la cj la KOE;)

Fac tot posibilul sa ajung si maai fac cate ceva la el pana atunci!
Ne vedem!;)

Ali_ump 09-03-10 19:19

3 Attachment(s)
Azi a fost ursu la foliat - folie omologata pe spate ! S-a montat si playeru Pioneer cu lumina alba, ceva leduri albe la interior, proiectoarele sunt negre deja urmeaza sa le montez. As iesi acuma da e frig in draci si n-am garaj la dispozitie:lol:
Urmeaza jantele ,anvelopele si dupa ce ma ocup de motor ...SUSPENSIA ca mii tare urat asa JEEP:lol:! Scuzati claritatea ..n-aveam aparatu la mn:rolleyes2

Ali_ump 09-03-10 21:20

5 Attachment(s)
Asa e mai bine ...nu? :twisted:

RoByNeT 10-03-10 10:48

dungile alea de pe portbagaj sunt de la eleronul ala ? :shock:

Ali_ump 10-03-10 11:13

Dungile alea sunt de la banda care am pus-o sa nu imi ploua in portbagaj prin gauri...asta pana cand vopsesc si montez portbagaju nou.

AnDrEiCa 10-03-10 14:24

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3165775)
Asa e mai bine ...nu? :twisted:

Tot jeep e:twisted::twisted:

Ali_ump 10-03-10 19:18

Rabdare , vine ea si suspensia ...sa treaca un pic si zapezile...trebuie sa soseasca si anvelopele...rabdare!

bmw_motorsport 10-03-10 19:25

puteai sa faci decat niste buline mici cat gaurile...asa am si eu

Ali_ump 10-03-10 19:34

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3169043)
puteai sa faci decat niste buline mici cat gaurile...asa am si eu

Am deja alt portbagaj numa trebe de vopsit...alea nu raman mult acolo :) am pus ceva repede sa nu mai curga in portbagaj cateva zile :rolleyes2

Ali_ump 26-03-10 17:08

In sfarsit motorul este in mintile lui cu ajutorul lu Catalin (colegul meu de la munca) caruia ii multumesc pe aceasta cale. Se aude bine, trage bine , merge bine!
S-a schimbat distributie , ulei , filtre,bujii, culbutori cativa (din cauza uzurii), semeringuri la supape, un injector (avea unu de audi - Vw - asa o cumparasem cu el acolo), cablu acceleratie.
De ce a fost mai greu am scapat, motorul e ok , merge bine ...urmeaza restul upgrade-urilor!
Voi reveni!

Ali_ump 29-03-10 16:44

9 Attachment(s)
New pics:D

AnDrEiCa 29-03-10 18:27

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3230137)
New pics:D

noo,fain tare jeep asta:D:D

Ali_ump 30-03-10 18:09

3 Attachment(s)
Au ajuns si semnalele negre:) le-am si montat! Scuzati claritatea la poze...telefonu nu prea ma ajuta:oops:
Tot azi am schimbat si cele 2 curele (servo si alternator) ca una facea ca toti dracii!
Urmeaza evacuarea...

Ali_ump 10-04-10 09:16

7 Attachment(s)
Cateva poze de ieri!:D

valyh 10-04-10 20:50

6 Attachment(s)
cateva poze de astazi cu ursache :lol:

jakal 11-04-10 00:53

frumos rau cu m-tehn 1.....da f. bine...

bafta....

Ali_ump 11-04-10 01:15

Mersi de poze !
Mai are pana sa arate cum trebe ...usurel va arata!
Va mai tin la curent:)

turb0 11-04-10 13:41

Usurel usurel, va capata si un volan M-tech II , sau un volan replica M3 E30 EVOLUTION sport, nu ?! ( volane sunt destule, bani sa fie ... timp este ).

valyh 11-04-10 13:47

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3266482)
Mersi de poze !
Mai are pana sa arate cum trebe ...usurel va arata!
Va mai tin la curent:)

sa cresti mare :lol:

bafta in continuare cu ursache!asteptam noutati :rolleyes2

Ali_ump 11-04-10 15:21

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 3267395)
Usurel usurel, va capata si un volan M-tech II , sau un volan replica M3 E30 EVOLUTION sport, nu ?! ( volane sunt destule, bani sa fie ... timp este ).

Asa cum zici:D
Urmatoarele noutati sunt niste anvelope cat de repede, bucse si pivoti si bielete etc pe sub ea si am faruri care se POT regla:))). O sa le curat sa le pun sus!

valyh 11-04-10 15:24

i-ar sta bine cu angel eyes...parerea mea:D

Ali_ump 11-04-10 15:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3267628)
i-ar sta bine cu angel eyes...parerea mea:D

NU ma coafeaza ...pana ce vor veni farurile Hella smoked poate o sa incerc niste sticle clare si angel ...pe al doilea set de faruri sa vedem cum da...daca imi place o sa pun ...dar parerea mea ca la cele negre nu prea dau bine ...le ia din farmec:rolleyes2

un exemplu:)

All times are GMT +2. The time now is 21:02.

- Copyright 2026 4Tuning