![]() |
Re: E30 - Coupe white
2 Attachment(s)
Quote:
Multa bafta cu proiectul! |
Quote:
Suspensia inca nu sunt hotarat, o vreau completa dar nu ma pot hotara la coborare! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Portierele sunt ok, nu impecabile. Sistemul de deschidere era simplu; s-au folosit cate doua actuatoare pt. inchidere centralizata pt. fiecare maner.
Eu am renuntat la shaved doors si am mers pe varianta stock. |
Quote:
|
Poti sa o faci sa se deschida ori la apasarea unui buton montat pe usa, care sa se "incuie" din telecomanda de la alarma sau din portbagaj, fie direct din telecomanda de la alarma.
O sa le fac niste poze. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pozele sunt facute seara si nu cred ca se intelege mare lucru:
(acolo am curatat eu ca sa vad cu ce a fost astupat locasul pt. bandou) |
Quote:
|
Maine cu putin noroc ajunge ursu la Neamt! Iar de luni intra la schimb de motor! Wish me luck!
|
ce motor pui?
vrei sai faci concureta la TXA?:P |
2 Attachment(s)
poze mai clare cu usile (pret promotional 70RON perechea):
|
Quote:
Ursu a ajuns acasa la NEamt dupa o perioada de hibernare si cu destule probleme. Trebuie schimbata distributia , filtre si ulei , o supapa si depinde ce mai gasesc cand desfac motoru, cablu acceleratie + sonda sau senzor de ralanti. Linia nu bate asa cum initial am crezut si batea suportu de la intinzator la cureaua de distributie in carcasa metalica care acopera distributia! Motorul in mare e ok si in scurt timp va toarce asa cum trebuie sa toarca un 6 in linie! Intre timp ma voi ocupa de proiectoare (montaj) si portbagaj vopsit si montat! |
5 Attachment(s)
Cateva poze de azi...
|
Quote:
|
bine ai revenit. arata bine jantele cum sunt acum.bafta cu motorul!
|
Quote:
O sa vina si anvelopele pe 205/50 si atunci o sa dea si mai bine! Vreau sa incerc sa le polishez si sa le vopsesc auriu in interior ! |
frumos ursanuuuuu.......
bafta cu noua masinuta!!!! ps:te astept la cj la KOE;) |
Quote:
Ne vedem!;) |
3 Attachment(s)
Azi a fost ursu la foliat - folie omologata pe spate ! S-a montat si playeru Pioneer cu lumina alba, ceva leduri albe la interior, proiectoarele sunt negre deja urmeaza sa le montez. As iesi acuma da e frig in draci si n-am garaj la dispozitie:lol:
Urmeaza jantele ,anvelopele si dupa ce ma ocup de motor ...SUSPENSIA ca mii tare urat asa JEEP:lol:! Scuzati claritatea ..n-aveam aparatu la mn:rolleyes2 |
5 Attachment(s)
Asa e mai bine ...nu? :twisted:
|
dungile alea de pe portbagaj sunt de la eleronul ala ? :shock:
|
Dungile alea sunt de la banda care am pus-o sa nu imi ploua in portbagaj prin gauri...asta pana cand vopsesc si montez portbagaju nou.
|
Quote:
|
Rabdare , vine ea si suspensia ...sa treaca un pic si zapezile...trebuie sa soseasca si anvelopele...rabdare!
|
puteai sa faci decat niste buline mici cat gaurile...asa am si eu
|
Quote:
|
In sfarsit motorul este in mintile lui cu ajutorul lu Catalin (colegul meu de la munca) caruia ii multumesc pe aceasta cale. Se aude bine, trage bine , merge bine!
S-a schimbat distributie , ulei , filtre,bujii, culbutori cativa (din cauza uzurii), semeringuri la supape, un injector (avea unu de audi - Vw - asa o cumparasem cu el acolo), cablu acceleratie. De ce a fost mai greu am scapat, motorul e ok , merge bine ...urmeaza restul upgrade-urilor! Voi reveni! |
9 Attachment(s)
New pics:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Au ajuns si semnalele negre:) le-am si montat! Scuzati claritatea la poze...telefonu nu prea ma ajuta:oops:
Tot azi am schimbat si cele 2 curele (servo si alternator) ca una facea ca toti dracii! Urmeaza evacuarea... |
7 Attachment(s)
Cateva poze de ieri!:D
|
6 Attachment(s)
cateva poze de astazi cu ursache :lol:
|
frumos rau cu m-tehn 1.....da f. bine...
bafta.... |
Mersi de poze !
Mai are pana sa arate cum trebe ...usurel va arata! Va mai tin la curent:) |
Usurel usurel, va capata si un volan M-tech II , sau un volan replica M3 E30 EVOLUTION sport, nu ?! ( volane sunt destule, bani sa fie ... timp este ).
|
Quote:
bafta in continuare cu ursache!asteptam noutati :rolleyes2 |
Quote:
Urmatoarele noutati sunt niste anvelope cat de repede, bucse si pivoti si bielete etc pe sub ea si am faruri care se POT regla:))). O sa le curat sa le pun sus! |
i-ar sta bine cu angel eyes...parerea mea:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
un exemplu:) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning