Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

Creative256 02-02-10 22:19

Re: Machetele mele - radu_rs

Foarte tare Pug-ul , si rafturile alea incarcate numai cu top modele ;)

enDzo 03-02-10 08:31

Te felicit pentru Porsche, si pentru ca ai ales Autoart... si nu in ultimul rand pentru 407 (surpriza placuta pentru mine macheta asta, bine realizata din cat mi-am dat sema din poze)... tot asa inainte...

radu_rs 03-02-10 12:01

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3044120)
Foarte tare Pug-ul , si rafturile alea incarcate numai cu top modele ;)

ma bucur ca-ti plac, nu stiu daca ce am eu sunt top modele, apreciez cele spuse de tine 8)

Quote:

Originally Posted by enDzo (Post 3044917)
Te felicit pentru Porsche, si pentru ca ai ales Autoart... si nu in ultimul rand pentru 407 (surpriza placuta pentru mine macheta asta, bine realizata din cat mi-am dat sema din poze)... tot asa inainte...

mersi! Azi mai pun un rand de poze cu 407 , mult mai clare, poate iti dai seama mai bine.
plus: masina solida, grea, bine realizata, detaliata, vopsea impecabila;
minus: nu se deschid decat usile.

radu_rs 03-02-10 12:45

6 Attachment(s)
poze mai clare + lumina :lalala:

andreycbr 03-02-10 18:30

toate frumoase in special clio rs arata foarte bine..spor la colectionat

e30_eVG3n 03-02-10 21:28

Frumos Peugeot-ul! Pacat ca nu se deschide capacul motorului la el:-( Macar se vede motorul in spate?
Imi place colectia ta;-) Bafta in continuare!

radu_bv 04-02-10 00:02

Frateeeeeeeee ti-au ajuns machetele?:D asa repede? si n-ai zis nimic:-P
Hmmmmm......foarte misto. sa stii ca nu ma asteptam sa fie asa de fain 407-le,dar e chiar misto;)
si de megane nu mai zic:-P
felititari pt achizitii. le sta bine acolo pe polite:-)
P.S. te astept la urmatoarea comanda MCW sa o dam odata;)

Ntzphotography 04-02-10 10:18

WOW.Foarte frumos Pegeot-ul.Chiar Bine realizata.

r27kul 04-02-10 10:44

Super, au venit machetele din Germanica!

radu_rs 04-02-10 11:19

Quote:

Originally Posted by andreycbr (Post 3047045)
toate frumoase in special clio rs arata foarte bine..spor la colectionat

Clio rs este preferata mea din colectie, mersi

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3047782)
Frumos Peugeot-ul! Pacat ca nu se deschide capacul motorului la el:-( Macar se vede motorul in spate?
Imi place colectia ta;-) Bafta in continuare!

Se vede motorul prin luneta, am atasat o poza unde se vede clar, scrie V6 + ca se vede tot ansamblul motor. Ma bucur ca-ti plac machetele mele. mersi

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3048322)
Frateeeeeeeee ti-au ajuns machetele?:D ...

Da, au ajuns foarte repede spre surprinderea mea! Lucky me! 407, Impecabil :lol:
Raduuuu, sper sa ma pot baga la MCW next time... ca nu mi-au bagat salariul ... !

Quote:

Originally Posted by Ntzphotography (Post 3049052)
WOW.Foarte frumos Pegeot-ul.Chiar Bine realizata.

Dap... este bine realizata macheta. Nici eu nu stiam ce sa cred, am vazut-o pe cea de la MondoMotors si eram putin speriat, intelegi ce vreau sa spun...

Bubu21 04-02-10 11:24

Foarte frumos Peugeot-ul;)Spor la colectionat:D:D:D

vn-08-nen 04-02-10 12:04

Daca tot ai Porshele ala i-ai si un frate ... Porshe 911 GTR3 ! Claudia are unul si e ... nu am cuvinte pentru a il descrie ... Si o sa imi iau si eu dar mai mic la 1:24 ...

Felicitarile mele pentru colectia facuta , se vede ca iti plac detaliile si sa fie bine realizate ... esti pretentios ca si mine ... Ce mai urmeaza ?

radu_rs 04-02-10 16:05

mersi baieti!

ma gandesc totusi sa iasa pozele bine, pentru a pune in evidenta macheta, detaliile. Sunt amator oricum la pozat, deci nu am ce sa cer prea mult de la mine.
Mi-ar placea sa am un GT2 / GT3 - Norev, VW scirocco Yokohama - Norev. Astea 2 sunt pe lista de achizitii in viitorul apropiat. (cand o sa fie bani)

model collector 04-02-10 16:12

La Peugeot ce era sa se mai deschida? Capota se scoate in stil racing din cate vad, in cel mai fericit caz era sa se scoata si partea din fata.

DTH 04-02-10 16:12

Vai cat de bine dau scaunele alea sport pe masinuta ....sunt superbe , arata foarte bine dar pe modelul asta cred ca as fi optat culoarea neagra :D

radu_rs 04-02-10 16:14

sarutmana! ma bucur ca-ti place. mi-as fi luat-o clar pe negru, dar din pacate pentru mine doar pe culoarea aceasta se fabrica.

steaua23 04-02-10 17:33

E clar peste modelul mondo motors. Chiar azi l-am vazut pe acela si nu se compara cu ce ai tu.
Astept prezentarea si al megane :)

radu_rs 04-02-10 20:37

dap, nu se compara deloc! Acum stau sa ma gandesc ca am vazut Peugeot cum am eu in MOL benzinarie si costa 155 RON si, chiar si asa s-ar merita banii astia.

radu_rs 05-02-10 13:17

12 Attachment(s)
Renault Megane Trophy 2007 - 1/18 Solido.

DTH 05-02-10 13:41

I laic it wen she muv it muv it :)) place :D mult :D are aspectul asta agresiv :x

coman razvan 05-02-10 13:54

In sfarsit ... nu mai salivezi dupa al meu! :lol:

Racer21 05-02-10 18:34

wow adevarat fan Renault, nu gluma...:-) Auzi, pe 550 Maranello l-ai prezentat si nu l-am vazut eu? Zic asta pentru ca imi vine si mie un exemplar, si as vrea sa il vad pe al tau inainte :-)

lopez23 05-02-10 18:42

tare frate megan-ul:D 550-ul cred ca e dat deja din cate stiu eu

steaua23 05-02-10 18:48

Da ... frumoase pozele, frumoasa si macheta. Imi place comparatia cu megan-ul rs stock :)

enDzo 05-02-10 19:54

Ooo, daa... foarte tare Meganu', de fapt ambele... de cand asteptam sa-l vad. Felicitari si sa ai grija de el !

X1190 05-02-10 20:26

pfuuuuu...foarte frumoase amandoua :D...felicitari pentru aceasta achizitie;)

andreycbr 05-02-10 20:36

Arata excelent o macheta extraordinara

radu_rs 05-02-10 21:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3054495)
Da ... frumoase pozele, frumoasa si macheta. Imi place comparatia cu megan-ul rs stock :)

Da, chiar m-am gandit la tine cand am bagat megane-ul stoc rs ca trebuie sa-l prezint , mersi man, ma bucur ca-ti plac pozele and macheta.

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3053435)
I laic it wen she muv it muv it :)) place :D mult :D are aspectul asta agresiv :x

Este o machete agresiva, astept noutatile tale!! ms-ms

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 3053482)
In sfarsit ... nu mai salivezi dupa al meu! :lol:

gata, asteptarea a luat sfarsit 8)

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3054423)
wow adevarat fan Renault, nu gluma...:-) Auzi, pe 550 Maranello l-ai prezentat si nu l-am vazut eu? Zic asta pentru ca imi vine si mie un exemplar, si as vrea sa il vad pe al tau inainte :-)

Daaa, sunt un fan renault!! Nu am prezentat 550 maranello ca l-am vandut. Macheta era superba din toate punctele de vedere, o sa pun 1 poze pentru tine racer21 sa vezi cum arata. Macar a ajuns bine, pe mana unui pasionat si asta ma bucura.

Quote:

Originally Posted by lopez23 (Post 3054469)
tare frate megan-ul:D 550-ul cred ca e dat deja din cate stiu eu

true-true :lol: l-am dat si ce rau am facut!!! Era impecabila! De la tine sa tot cumpere lumea machete, le impachetezi si ai grija de ele ca in fabrica, adica noi.

Quote:

Originally Posted by enDzo (Post 3054763)
Ooo, daa... foarte tare Meganu', de fapt ambele... de cand asteptam sa-l vad. Felicitari si sa ai grija de el !

Mersi mult, in comparatie cu 575-ul tau e mizilic, sunt realist. Este o macheta frumoasa, mersi, voi avea grija de el, promit. Stii tu cum e cu cafeaua de dimineata :lol:

Quote:

Originally Posted by X1190 (Post 3054889)
pfuuuuu...foarte frumoase amandoua :D...felicitari pentru aceasta achizitie;)

Quote:

Originally Posted by andreycbr (Post 3054915)
Arata excelent o macheta extraordinara

Va multumesc baietii! O achizitie inteleapta la un pret ... foarte mic.

P.S pentru racer21 este imaginea cu Ferrari, machete nu o mai detin, ajut omul :>

radu_bv 06-02-10 17:58

Foarte minunat megane-ul, ca de altfel toate machetele tale. tine-o tot asa;)

Racer21 06-02-10 19:18

Foarte tare era Maranello! Mersi mult de poza :-) Pacat ca l-ai vandut, era o valoare nationala :lol: Mersi inca odata de photo ;)

deabea astept sa vina al meu :joy: :rolleyes:

Mariusgl 08-02-10 14:08

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 2815255)
Fiind un fan 100% Renault megane rs si clio rs, today is the day!

megane rs - 1/18 Bburago Thailand

p.s l-am mai vazut la cineva pe forum, dar al meu e unic, ca e al meu... hihihihiii

Buna ti-am vizionat colectia si ce sa spun...am ramas fara cuvinte...mai ales in privinta RS-urilor.
Cu ce motiv iti scriu.. as vrea sa stiu daca Megane RS de la pagina 2 este de vanzare fiindca il vreau cu disperare sa il dau tatalui meu care are aceasta masina(Megane dar fara RS :sad:) deci te rog...daca e de vanzare sunt deschis la propuneri de pret...poate si Trophy e de vanzare cine stie...astept raspuns
ADMINI SCUZE DE OFF!!!

radu_rs 08-02-10 14:55

radu, mersi man
racer21, maranello acela e vis, imi pare rau ca l-am dat... dar o sa-mi iau la 1/18 in viitorul apropiat.

Mariusgl: ma bucur ca-ti plac, din pacate nu vand nicio macheta pt. ca sunt fan Renault. :(

Mariusgl 08-02-10 14:57

Offfff :sad:

e30_eVG3n 08-02-10 15:22

Foarte frumos Megane Trophy! Chiar imi place cum a lucrat Solido cu modelul asta;-)
Off: Si eu trebuie sa primesc saptamana asta un 550 Maranello 1/188)

The MIG 08-02-10 16:49

frumoase detaliile pe renault!

radu_rs 17-02-10 14:54

10 Attachment(s)
L-am re-prezentat mai in detaliu in special pt. Steaua23 care este unul din colectionarii mei favoriti si pe care nu-l puteam refuza. :-P

Renault Megane Rs - Bburago 1/18 Thailand.

steaua23 17-02-10 15:06

Merci de poze si prezentare. Chiar daca e facut de Bburago, arata bine. Singurul lucru care nu-mi place e ca nu are rama la geam.
Interiorul imi place cum e facut. Poate iti faci curaj si incerci o mochetare :D

Ai strans o colectie super de Renault-uri. Bafta in continuare la colectionat. Astept sa vad si cum arata m6-le :D cand o veni ..

EaRL 17-02-10 15:09

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3053352)
Renault Megane Trophy 2007 - 1/18 Solido.

FFFFoarte Tare......cat ai dat pentru asta?

radu_rs 17-02-10 22:17

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3095569)
Merci de poze si prezentare. Chiar daca e facut de Bburago, arata bine. Singurul lucru care nu-mi place e ca nu are rama la geam.
Interiorul imi place cum e facut. Poate iti faci curaj si incerci o mochetare :D

Ai strans o colectie super de Renault-uri. Bafta in continuare la colectionat. Astept sa vad si cum arata m6-le :D cand o veni ..

ma bucur ca-ti place, sa stii ca este un "-" faptul ca nu are geamuri laterale pt. usile din fata. O sa mai strang Renault-uri dar strict Megane Rs, Clio Rs, Renault R5 Campus... doar modelele acestea.

P.Si eu astept M6-le ca-s tare curios sa vad cum este realizata o macheta produsa de cei de la Revell.

PuFy16 18-02-10 14:01

Am avut rabdarea de a trece prin toate paginile tale si iti zic sincer ca ai cea mai variata, frumoasa colectie de renaulturi( 1:18 ) de pe forum ... si modelul de mai sus exprima acelasi lucru! ;)
Felicitari! :D

All times are GMT +2. The time now is 17:43.

- Copyright 2026 4Tuning