Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Incredibil - Lovit de o masina CD (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15336-incredibil-lovit-masina-cd.html)

Mustang 23-05-06 11:30

Re: Incredibil - Lovit de o masina CD

well...
pe 15 iunie katalin va avea o noua infatisare...
de data asta i s-a cerut sa aduca martori ... iar pe 15 iunie vor fi si martorii la tribunal ...

speram sa ii infunde cu ocazia asta pe cei in cauza...si sa se faca dreptate !

Alucard 23-05-06 12:20

ba ce nemernici .. arde-i sa nu se vada frate

neXus 23-05-06 14:47

E cam tras de par procesul asta. Putea sa ceara martori din prima...
Multa bafta!

SirNenea 23-05-06 17:37

pai de ce avocatii nu trebuie sa traiasca si ei ???

Mustang 25-05-06 06:34

si mie mi se pare putin tras de par ...
sunt deja 2 martori ... ce o sa faca ??? daca exista deja 2 martori or sa zica ca au mintit amandoi sau ce ???

sper sa se rezolve foarte repede ...
nush daca am mai spus ... catalin si-a reparat masina
acum e fresh ... :)

neXus 25-05-06 11:55

Pe asigurarea cui?

aleks 26-05-06 12:27

am o curiozitate, cat te-au costat pana acum avocatii ( avocatul) si cu taxele platite?

13RvR 27-05-06 00:46

Noroc cu casco ... si cu prietenii avocati ... oricum in RO conteaza si nr la masina ... din pacate ... :evil:

aleks 01-06-06 00:14

macar atat.... ( casco & friends i mean... )

13RvR 01-06-06 10:00

Oricum ideea este ca nu isi va recupera decat carnetul de conducere ... pentru a putea sa primeasca despagubiri va trebuii sa dea in judecata "ambasada Chinei' ...:evil:

Pana acum la procesul impotriva "Politiei" nu s-a prezentat nimeni (au fost 3 infatisari pana acum), doar Catalin si avocatul ...

SirNenea 01-06-06 10:44

deja incepe sa semene a Romania
si eu care credeam ca poate poate

neXus 01-06-06 12:46

Nici o sansa.. si daca astia tot nu se prezinta, ce se face pana la urma?

Bogdan_mb 01-06-06 13:16

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
Oricum ideea este ca nu isi va recupera decat carnetul de conducere ... pentru a putea sa primeasca despagubiri va trebuii sa dea in judecata "ambasada Chinei' ...:evil:

Pana acum la procesul impotriva "Politiei" nu s-a prezentat nimeni (au fost 3 infatisari pana acum), doar Catalin si avocatul ...

nu prea intaleg cum daca va castiga va primi doar permisul ... daca ai castig de cauza poti sa ceri si despagubiri

p.s. procesul acum unde e, la judecatorie, tribunal sau curtea de apel ?

13RvR 02-06-06 10:29

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
nu prea intaleg cum daca va castiga va primi doar permisul ... daca ai castig de cauza poti sa ceri si despagubiri

p.s. procesul acum unde e, la judecatorie, tribunal sau curtea de apel ?

Procesul este acum impotriva Politiei Romane ... si daca va castiga Catalin aia ii vor anula procesul verbal si ii vor innapoia permisul ... ATAT ... pentru despagubiri trebuie sa dea in judecata Ambasada Chinei ... UN MARE CACAT ADICA ...

Bogdan_mb 02-06-06 12:30

ciudat al dreq .... pai sa ii dea in judecata si pe orezari ... ce are de pierdut ?

George_P. 02-06-06 18:02

Quote:

Originally Posted by neXus
Nici o sansa.. si daca astia tot nu se prezinta, ce se face pana la urma?

Se judeca fara prezenta lor.

Eu asa stiu....

[-O-] 02-06-06 18:34

Da, se judeca in lipsa.

neXus 02-06-06 19:03

Asta au au facut si pana acum :???:

LO_tec 04-06-06 21:20

wtcvictim tie iti este usor sa spui "ce ai de pierdut?",iti spun eu ce are de pierdut:timp,nervi si bani.eu nu pot sa te ajut dar ai sprijinul meu moral. BAFTA si ne vedem dupa ce castigi procesul ;)

Bogdan_mb 04-06-06 21:29

Quote:

Originally Posted by LO_tec
wtcvictim tie iti este usor sa spui "ce ai de pierdut?",iti spun eu ce are de pierdut:timp,nervi si bani.eu nu pot sa te ajut dar ai sprijinul meu moral. BAFTA si ne vedem dupa ce castigi procesul ;)

tatal meu are castigate peste 5 procese cu statul roman (drumurile romane, RAR , politie , etc ) credema ca stiu ce zic si de pe fiecare am cerut despagubiri.. in fine nu problemele mele is in discutie

SirNenea 05-06-06 19:51

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
tatal meu are castigate peste 5 procese cu statul roman (drumurile romane, RAR , politie , etc ) credema ca stiu ce zic si de pe fiecare am cerut despagubiri.. in fine nu problemele mele is in discutie

aha deci de acolo ai bani de s class :lol:

Bogdan_mb 05-06-06 23:51

lol , ce gluma buna.... nu discut chestii de genu asta ... poate private ... nu am chef sa o dau in offtopic

SirNenea 06-06-06 02:32

ok scuza-ma atunci nu am vrut sa te superi speram sa prinzi si u gluma atata tot dar daca nu se poate scuze

aleks 06-06-06 10:30

daca nu se prezinta nimeni de la politie ai toate sansele sa castigi, eu asa am patit, indeplinesti toate procedurile cerute(martori, eventual expertiza) si castigi

neXus 06-06-06 11:23

Nu pot decat sa-ti urez succes in continuare si speram cu totii sa iesi de la tribunal invingator. :)

SFW 09-06-06 23:09

Nu are nici o logica treaba cu datul in judecata pentru daune ...

Daca castiga procesul ... nu are de ce sa dea ambasada chinei in judecata ... ea va fi data de firma la care are el casco ... pt ca doar pt atat poate sa ceara despagubiri. El a fost despagubit de catre firma de asigurare ....

Pe de alta parte ... alta e problema in ceea ce priveste politia ...
Poate sa ceara despagubiri de la aceasta pentru daune morale ... cauzate de abuzul de servici impotriva persoanelor ... si presupun ca a facut si plangere penala impotriva politistului care a fost de vina ... care ar trebui sa se bucure de putina racoare... de pe urma procesului penal ... ;)
Oricum ... cerere de despagubire impotriva politiei romane trebuie sa se faca ... este normal ... a fost cauzat un prejudiciu de ordin moral ... si deasemenea, in caz ca masina ii aducea vre-un beneficiu material (sub orice forma, nu neaparat un beneficiu direct) se pot cere despagubiri si pt profit nerealizat de pe urma suspendarii ilegale a permisului. Dar oricum ... daune morale tot pot fi cerute ... oricine are acest drept ... e absurd..

aleks 14-06-06 08:35

corect raspunsul tau sfw, cu o singura completare... presupun ca permisul a fost suspendat, dar a fost prelungita dovada inlocuitoare, asa stiu k e normal sa se procedeze in cazul contestarii deciziei din procesul verbal...

59AFA 25-06-06 19:09

sorry , nu am avut rabdare sa citesc toate posturile , dar e o faza de ***...care se intampla din ce in ce mai des in ***-ul de tara in care traim...spun *** pt ca la concluzia asta am ajuns...si faza cea mai tare e k am impresia k romanii sunt masochisti...se plang k nu e nimic bun dar nu fac nimic sa schimbe lucrurile astea..in fine...voiam sa spun doar k nu cred k are prea multe sanse de casing ktlin.au mai fost cazuri bine cunoscute de noi toti gen teo peter care au ramas cum au ramas...si s a facut mult mai mult tamtam in presa pe forumuri etc...oricum eu ii tin pumnii !!

Psycho 27-06-06 21:30

ce ami shtitzi de acest eveniment cum s-a rezolvat ?!?!/

SirNenea 28-06-06 00:42

pai a cam trecut ceva timp de cand nu sa mai zis nimic
59afa esti cam tinerel pe forum ca sa zici ca nu ai rabdare
eu ti-as recomanda sa ai rabdare ca sa nu te trezesti vreo data ca vb aiurea iao ca pe un sfat

Mustang 29-06-06 21:56

maine seara va dau niste detalii ...
sa vedem ce s-a mai petrecut :)

neXus 01-07-06 23:51

Detalii domnu'...:-)

SirNenea 02-07-06 01:15

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
maine seara va dau niste detalii ...
sa vedem ce s-a mai petrecut :)

bine mai avem rabdare inca o seara ;)

aleks 05-07-06 10:50

suntem in 5 deja...
s-au mai miscat lucrurile?

59AFA 05-07-06 11:22

cred k mai dureaza pana la noi vesti :-P

Raekwon 06-07-06 16:52

eu nu inteleg ceva !!! nu au avut flasnete deci nu a facut testu la nici unu dintre voi ?? in cazul unui accident oricat de minor se face acel test dak nu pe loc mai tarziu la sectie unde se dau declaratiile!!oricum e evident cine e de vina! ce e important acum e sa fie dat afara 'militianul' si dak se poate sa fie expulzat galbejitu ala imputit !! cred ca singura solutie in cazuri dastea este sa chemi direct presa cand ai vazut CD si eventual sa filmezi tu macar cu telefonul

MicDaRAu 06-07-06 20:07

Quote:

Originally Posted by Raekwon
eu nu inteleg ceva !!! nu au avut flasnete deci nu a facut testu la nici unu dintre voi ?? in cazul unui accident oricat de minor se face acel test dak nu pe loc mai tarziu la sectie unde se dau declaratiile!!oricum e evident cine e de vina! ce e important acum e sa fie dat afara 'militianul' si dak se poate sa fie expulzat galbejitu ala imputit !! cred ca singura solutie in cazuri dastea este sa chemi direct presa cand ai vazut CD si eventual sa filmezi tu macar cu telefonul

si tu crezi ca e asa de simplu! nu vezi cum merg treburile in romania?in tara asta de k k t! ce mai conteaza a cui e vina cand mereu ala nevinovat e ala cu multi$$$$$$$$ in buzunar!

aleks 10-07-06 19:08

nu cu bani neaparat... cu influente in diverse locuri...

nervoss 11-07-06 09:29

am citit toate posturile de aici si sunt curios si eu cum se va termina....

59AFA 11-07-06 19:24

deci pana la urma mai stie cineva ceva despre cazul asta? k vad k nu s a mai spus nimic...:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 17:10.

- Copyright 2026 4Tuning