![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
interesante jante, cati inchi au ?
bad boy peste stopuri, nu? L.E. 15, acum am vazut :D |
Quote:
|
Quote:
|
robi mi-ai luat vorba din gura....cum o veni badboy-u peste stopuri si unde l-o fi vazut :shock:
|
3 Attachment(s)
Quote:
stiu ce vrea sa zica yg.alex.avem o corsa in valcea a unui prieten care are asa ceva,dar la oltcit nu merge findca sunt dreptunghilare stopurile,la corsa find mai rotunde.am pus niste poze Quote:
Quote:
|
Quote:
dre, merg si pe stopuri patratzoase: ex golf 4, golf 3, golf 2 cand ajung la valcea iti dau poze, momentan sunt la SB si nu am pozele pe calculatoru asta L.E. golfu 2 din Ghetto are, si golfu 4 PAK, poate le stiti.asta ce e din RO. ;) |
6 Attachment(s)
Quote:
|
Arata super jantele astea.Cred ca ar da mai bine daca ai evaza aripile de pe spate.
|
Quote:
|
Spor la finisat, ai de lucru din plin...
O sa iese ceva frumos, nu crezi ca aripile trebuiau umflate ceva mai mult inainte sa aplici chitul? Bafta! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
foarte tari jantele alea!!8)
|
9 Attachment(s)
Quote:
zilele astea am montat si butucii modificati cu prindere 4X100 dar, din pacate imi freaca janta pe interior si a trebuit sa iau si niste flanse de la dezmembrari+prezoane mai lungi.poze |
Frumoasa masina ....Cat ai dat pe flanse si prezoane?
|
ms,ptr flanse am dat ceva la schimb.am doua de vanzare + prezoane lungi daca te intereseaza
|
frumoasa noua incaltaminte...
sa le invarti frumos :D |
18 Attachment(s)
Quote:
|
imi place ce vad :D
eu cred ca Dumnezeu detine un Oltcit, ca la ce caldura a fost in ultima vreme, sa tot lucrezi la masina :)) bineeee dre. asteptam rezultatul final |
Quote:
|
Au iesit super rotile.Interesanta culoarea o faci toata masina asa sau faci plafonu negru ca la JJS?Mult noroc.
|
pai fa-i si spoilerele ca la jjs si schimba numerele sa fie un jjs 2...de ce n-oti vrea voi sa fiti originali nu pot sa inteleg :rolleyes2
|
o curiozitate am, jjs-ul a fost al tau ?
felicitari :) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
sincer,la cum sunt culorile acum o poti face alba si n-ai nici o treaba ;)
in plus jjs-ul cred ca era un alb perlat si nu crem... iar la identificare(pentru schimbarea culorii) te poti duce cu jante pe 13 cu cauciucurile scrise in talon fara probleme ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
PROIECT AMANAT PANA LA PRIMAVARA !
Vopsirea masinii si restul proiectului se amana pana la primavara cand va da caldura.E pacat sa o vopsesc acuma si sa stea cu prelata pe ea.La masina nu se renunta...intre timp se mai aduna piese ptr motor,suspensie..etc Plus ca in famile va ma intra o alta masina si nu o sa am bani ptr amandoua |
dezamagitor :sad:
|
trist....
|
Quote:
Quote:
|
Poate ca asa e cel mai bine...pana in primavara cum ai zis si tu mai strangi piesele care iti mai trebuie, poate mai bagi si un ban la ciorap si o sa iasa BOMBA:-P
Oricum acu vine si zapada si chiar daca o faceai nu cred ca te riscai sa iesi cu ea pe sosele...asa-i?:) |
Quote:
|
Quote:
Multa bafta! |
dupa ce o vopsesti o sa vin sa stau pe ea. :))
pana la urma ce culoare o faci? albastru e pretentios, cremu e mai ok, dar e mai smecher albastru |
Quote:
Quote:
|
perla albastra deja e prea comuna....incearca mov ;)
|
Quote:
|
mai lasa-l dracu de crem ca zici ca-i margarina ramma :lol: fa-o alta culoare...la rar pentru identificare te poti duce cu roti inguste si n-ai nici o treaba...crem cu perla mov o sa fie cam ciudata in sensu rau :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu am asa ceva si nici nu cred ca a facut cineva.
oltcit harlequin....ar fi ceva =)) da' nu-ti da, ca nai 4 usi :P |
=)) NU TE TINEEEEE
Ma gandesc ce culoare vei trece in cartea masinii 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning