![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
De unde stii ca nu mai vezi nimica ? Nu se modifica fix cu nimic intensitatea luminii ;) .
|
Quote:
|
frumos ursul ma...bafta cu el,dar parca spuneai ca il dai la schimb,nu mai?gata?
|
Quote:
|
la bani nu-l dai?
|
Quote:
|
bine atunci...
|
Rog un administrator sa stearga ultimele 5 posturi !
MULTUMESC! |
1 Attachment(s)
cel din stanga
|
Quote:
|
cum am spus iti dau cu 20 ron farul, ca nu mai am ce face cu ele si mai am multe alte piese, si pe bani putini si gratis. daca mai vrei ceva suna-ma sau cum vrei 0766614065
|
9 Attachment(s)
ursu a primit garnitura de chiuloasa noua (nu era stricata sau arsa dar avea si ia o varsta) planu la chiuloasa tachetzi, acs cu came pistoane si supape slefuite injectoare curatzate si puse pe stand urmeza sa le pun la loc in cel mai scurt timp
:twisted: :twisted: :twisted: ps :cateva poze noi !! |
foarte bine ,imi place ca te ocupi si de partea tehnica sa fie ok.cum ai zis si tu,are o varsta si mai trebuie schimbat cate ceva ;)
|
ce liniste ...se vede ca a venit primavara ..........;)
|
Quote:
ursu a primit ceasuri de plasma :twisted: grila drepta prelucrata ///M mai dezmortim linistea asta :rolleyes2 :oops: ps. revin cu poze ! |
Quote:
CUM VINE ASTA? ASTEPT POZE, CHIAR SUNT CURIOS... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre emblema de M... eeehhh... aici sunt putin carcotas:lol: de felul meu sunt destul de pretentios, asa ca nu am putut sa nu observ acea neregularitate la alinierea dungilor. La penultimul rand de jos. Per ansamblu arata bine, desi unii sunt impotriva "purtarii" insemnelor M, mie unul imi place. Asta inseamna ca stii sa apreciezi un M, ca de BMW stie tot romanul. Bafta pe mai departe. Uneori chiar si micile amanunte pot face diferenta, si orice mica chestie faci la ursulet, te mentine in priza si te stimuleaza sa faci si mai multe si mai bine. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze NOIIiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! fata noua pentru ursu meu ! aa si i-am indreptat linile de ///M.
|
frumos teddy si ii sta super cu ///M
|
Quote:
|
Incepe sa capete forma, simpatic, imi place ca esti oarecum perfectionist si ai grija sa fie totul frumos si sa functioneze bine. La un motor de generatie mai noua tot diesel nu te-ai gandit? Un 2.0d de pe un e46 sau un 2.5d tot de pe e46 sau de pe e39, au consum bun la putere mult mai mare si merg cat se poate de bine si sunt mult mai fiabile.
Bafta in continuare cu e30-u! |
Quote:
ba da dar nu mam gandit la un 2.0d ......chiar la un 3.0d am vorbit cu un prieten si a zis ca ar merge cu niste modificari ...... ori cum va primi un 2,5tds ...daca nu merg alte variante...dar de moment am bani pentru vopsit si acolo va pleca curand.apoi va veni si motorul :twisted:.desi ma gandesc oare las putea aduce pe la 200cp ?si ma gandesc cum ar trage.bine motru ista va pleca la vanzare , daca imi pun un 3.0d pff de vis va fi....:twisted: Bani sa fie ca idei am :lol:! |
Iti recomand motorul care s-a pus pe e39 intre anii 2000-2003, cel de pe 525d (2497 cm3 24v, common rail) are 163 cp si 350 NM, e mai performant si mai fiabil decat 525tds (2498 cm3 12v), cel care s-a pus tot pe e39 dar intre anii 1996-2000 care are 143 cp si 280 NM, e diferenta de cuplu destul de mare la acceasi cilindree, mai e si o "mica" diferenta de 20 cp si pe langa asta e diferenta de generatie si diferenta sistemului de injectie. Bineinteles e si o diferenta de pret dar daca tot te apuci sa faci o treaba, fa-o cum trebuie.
|
Quote:
|
E un motor foarte bun si 3.0d dar se schimba putin datele problemei, pretul e ceva mai mare, consumul e ceva mai mare, intretinerea lui e si ea mai scumpa, cu omologarea lui o sa fie ceva mai greu, impozitul anual mai mare, asigurarea mai mare. Motorul de 2.5d poti sa-l duci relativ usor undeva la 195-200 cp, usor insemnand cu niste costuri ceva mai reduse, nu foarte mici dar nici de domeniul fantasticului, o resoftare, niste injectoare mai maricele, si poate o turbina + galerie admisie/evacuare de pe 3.0d. Nu ma pricep prea bine la detalii de genul asta, asa ca ii las pe altii mai priceputi sa spuna ce modificari ar trebui aduse motorului de 2.5d sa se ridice undeva pe la 200 cp. Numai bine si bafta in continuare.
|
Mai bine iti bagi mintile in cap cu dieselul tau si pui mana pe un 2.5 24valve vanos si ai consum de 12% in oras , 192cp si 270nm . Ala iti rupe capul , nu porcariile astea de tractoare .
|
Adevar grait-ai :D , cred ca motivul principal pentru care el vrea tot diesel este acela ca, costa mult omologarea si destul de complicat sa treci de pe diesel pe benzina, oricum l-ar costa ceva bani si daca ar pune unul diesel cu o cilindree mai mare si cu o putere mai mare, dar sa treaca si pe benzina, am inteles ca sunt niste taxe de te doare mintea... bine, asta daca cumva il intereseaza sa omologheze motorul si sa nu mearga la risc, la fiecare itp... da-i munca, inlocuieste motorul de pe masina cu cel original... din cate stiu e putin mai complicat si am o vaga impresie ca intr-o oarecare masura, cam am dreptate in ceea ce am spus.
|
Quote:
|
salut frumoasa masina ta si eu am un urs numai ca sunt cu proiectu la inceput si sper sa scot ceva frumos am vaz ca esti din brasov si eu sunt si as cauta niste piese si nu prea gasesc poti sa imi lasi un pm cu adresa ta de mes sa vb un pic?
|
Quote:
|
Quote:
|
astazi ursu meu a primit BARA RIGIDA (aceea dintre telescoape).aveam nevoie de ia ca sa-u inclinat oalele si na ...dar da bine si pe masina ....desi aspectu nu ma prea intereseaza , eu vroiam sa nu mai fuga oala , asa ca dupa ce am montato direct al un priten la directi asa am descoperita ca ma 2 bucsi pe punctu de a se strica , deci maine altele
ori cum sunt mandru de bara mea :twisted: (daca am scris cu greseli , imi cer scuze ma grabesc , si mie somn) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
BUNA sa bag niste poze ....
si app baietii sa hotarat masina va primi un 2.5tds +cip + turbo modificat. am ajus la 2,5tds ca e motru meu preferat , merge pe urs ...turbina o modific si cip tuning face un prieten ..deci de la 160cp daca ajung la 200cp ma declar multumit , desi ma declar multumit si cu 160cp :twisted: app motoru ista se vinde cutie , grup motor cu totu cu inst electrica calculator tot se da numa cat sal pune cine il vrea pe masina ...a fost facut de la A-z chiuloasa tot ..deci sa vina 2,5tds :twisted: aa si sa schimbt si uleiu din grup si cutie de viteza si ambreaj |
Quote:
Bafta cu Ursu ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning