![]() |
Re: Audi A4 (b5) OOOO
2 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Multumesc mult Raulyto:D
Cum credeti ca ar arata mai bine mai jantele? Nu ma pot decide intre negru si argintiu.. Dintre astea doua culori care credeti ca ar da mai bine?:lol: |
si negru si argintiu :))
|
probabil le voi face negre si daca nu imi plac asa le voi face argintii la loc... sunt foarte indecis... deocamdata caut pe cineva sa mi le sableze cu nisip ca sa le pot vopsi cum trebuie:-P
|
salut arata bine jantele vopsite cu negru apai vezi tu cum le vei face bafta cu vopsitu
|
mersi mersi.. maine ma pun si le matuiesc iar pe sambata le vopsesc si sper sa le pot pune si pe masina ca sunt foarte curios cum va arata live!:oops::oops::oops:
|
il aranjeaza mult mai bine jentile alea spitate;)
|
Multumesc BYBY MOTORS:-P
Astazi am reusit in sfarsit sa imi vopsesc jantele... le-am facut negre complet cu o perla deosebita:oops::oops::oops: maine urmeaza un strat de lac iar pe poimaine le voi pune pe masina si le voi face niste poze.. din pacat nu se prea vede perla in poze dar voi incerca sa fac cateva poze cu un aparat mai profesional:-P |
bine frate, astept poze;)
|
5 Attachment(s)
..si in sfarsit pozele cu jantele finalizate:oops::oops::oops: m-am indragostit de jantele astea
|
black beauty :P
|
superb au iesit;)
|
Fratello pericol;)
tot asa mai departe le facem pe toate:D:D:D hai k ne vdm diseara pe oras.. |
mersi baieti!
fratelo le facem frumoase.. acum urmeaza noul tau golf:oops::oops: |
hmm...mie personal nu imi place...pare mult prea intunecata:|
fara suparare...dar daca iti place,ok,la urma urmei ii masina ta jantele asa negre par si mai mici si da senzatia ca talonul gumei este mare,albe zic eu ca erau mai ok bafta mare cu ea;)si spor |
si eu cred ca le statea mai bine albe parerea mea parca au inchis prea mult masina dar daca tie iti plac sunt OK
|
man arata bine jentile da bine cu folia neagra jentile negre;)
|
multumesc pt aprecieri..:D
atat de mult imi plac jantele pe negru incat si pe urmatoarea masina indiferent de culoare le voi vopsi tot negre:oops: in realitate arata mult mai bine.. cu jantele negre mie personal mi se pare ca masina pare completa:-) |
Un rimstrip verde ar da perfect !
|
app fa semnalizarea de pe aripi neagra sau pune alta ..
|
VladM - m-am gandit si la un rimstrip dar mi-e frica sa nu o stric.. sa nu arata kitch:???: ma mai gandesc la lucrul asta..
vladigrec - asta urmeaza sa fac... sa vopsesc cu negru stema si semnalizarea de pe aripa... sa fie clean clean:D |
eu zic ca nu merita sa faci niciun rimstrip .. arata ft bn asa ..
|
deocamdata nu voi face nimic legat de rimstrips... sincer urmatorul lucru va fi, niste inele cromate la ceasurile de bord.. un eleron finutz DTM, infoliatul catorva elemente in carbon si probabil o pleoapa la luneta:D astea sunt planurile de viitor.
|
Nu o strici deloc,fa-i buza aia rosie daca nu,negrul ala nu scoate deloc in evidenta masina si jantele,parca ar fi table,dar asta este doar parerea mea :)
|
nu se mai aude nimic ?
|
Bine v-am regasit baieti... de 2 luni de zile nu am mai intrat pe internet deloc deoarece am avut compul stricat:sad: intre timp s-au intamplat multe chestii nasoale:sad::sad:
Am dat jos foliile de pe masina deoarece am avut o problema si a trebuit sa vand si jantele pt ca am avut nevoie de bani urgent.. acum m-am "stabilizat" si voi incerca din nou niste modificari. Intre timp am schimbat un brat de la directie, un pivot, electromotorul si contactul deoarece am avut probleme cu ele. As mai avea de schimbat bucsele si cam atat. Urmatoarea investitie va fi o pereche de jante pe 17 si telescoape sport reglabile:oops: abia astept ca sunt satul de jantele pe 15":sad: |
zeeerbus fraticaaaaa!!! bine ai revenit!!! :lol::lol::lol:
|
mersiiiii heiiiii:oops::oops::oops:
|
Salut asteptam sa vedem noile jenti cu buza sau fara?:lol:
|
sincer am gasit niste modele frumoase la preturi bune fara buza... dar inca sunt indragostit de jantele cu buza:oops: cat de mica sa fie dar sa fie:D mai astept si mai caut... daca stiti si voi ceva jante pe 17" la preturi bune astept sa mi le aratati:-)
|
8 Attachment(s)
Cateva poze noi, putin modificate:oops:
|
Nice !!! .. arata bine si cu jantele astea ;)
|
mda...am vazut jeep-uri si mai frumoase...:lol::lol::lol::lol::lol:;)
|
Arata binisor si cu ele dar daca eram macar pe 16" ar fi fost exceptional:D
Cucotzu` - si eu am vazut multe alfa si multe a6 .... dar niciodata unu in altu:)))))))))):))))))))))) |
uuurgent sa cauti suspensii sport,sau lasata provizoriu din arcuri ca s-a dus foarma masinii rau:(....+niste jante pe 17 si deja este pe linia de plutire,restu sunt complectari doar;)
bafta sa ai si spor |
arcuri rosii am si acum de 40mm fata si 40 mm spate dar doar atat s-a lasat... oricum fata de cum era cand am cumparato e foarte culcata.. in viitorul apropiat imi voi cumpara si niste telescoape sport reglabile dar inainte am in plan niste faruri:D
|
voi doi, u cu a6-le a-ti facut schimb?:)
|
Nu am inteles ce ai intrebat:oops:
|
... de jante ? :)) scuze da am scris incomplet..
|
nu am facut schimb..
el le-a cumparat:D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning