![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Super , mega noroc ai avut!
|
Chiar ca am avut, sa stii. Mi-e ciuda ca nu pot sa vad ce-i sub capota, dar nu desfac ambalajul la asta nici sa ma platesti :D
|
Oricum daca te-ai uitat pe situl ala de HW valoarea nu e foarte mare daca e in cutie sau nu , si sincer eu nu m-am abtinut la niciuna ca de aia le iau ;), dar daca tu poti sa te abtii foarte tare. De vazut o sa vezi ce e sub capota peste cateva zile, poate cand incep cu prezentarea HW o iau direct cu mustangurile.
|
Foarte frumos Mustang-ul, unde gasesti Treasure Hunts? Eu caut si nu gasesc de loc:(
Felicitari pentru achizitie;) F430-ul e recent achizitionat? Pentru ca eu gasesc numai vesnicele machete Ferrari de la HW de jumate de an: 512MM, 250GTO si California!:D |
Cu treasure hunts am avut noroc. Prima la real si a doua la Auchan. Pe Ferrari l-am gasit ieri tot la Auchan si am mai luat un Mercury Cougar.
|
Quote:
|
Tu chiar o iei in serios cu T Hunturile? :D Sunt super super...superbe...Mai ales ca se deschid unele chestii la ele. Nu ai face totusi efortul sa desfaci cutia?, ca sunt curios sa vad ce se afla sub capota
ps: e demential Ferrari-ul pe culoarea aceasta (black-galben), il am si eu, dar pe alb-negru. Nici nu se compara cu al tau, al tau e de 10 ori mai misto;) |
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Are si rol de preview la prezentarea mustangurilor ce va veni la mine pe thread peste cateva zile ;) |
Nu e chiar superb..dar este frumos, pentru 1/64 este de apreciat, nu numai motorul ci si ca se deschide capota. Merci de poza
scuzati de offtopic |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Capota se deschide... nu pentru ca este T-Hunt ci pentru ca asa a fost casting-ul. Sunt masini cu asa numite "Special Features" la care se deschid capote sau diferite componente pot fi scoase. Sunt insa si altele la care doar la editii speciale unele parti sunt "deschizibile". De exemplu am u Chevy Bel-Air 57' care este din seria "Ultra Hots" si i se deschide capota si are jante cu cauciuc si bandou alb. Apoi prin 2007 am luat un alt Bel-Air 1957 care era din base-line si la care nu i se deschidea capota.
Nota: Sunt mai multe casting-uri de "Bel-Air 1957". Prima in stil Hot-Rod cu motor iesit si evacuari lungi si al doilea fidel modelului real stock. Ma refer AICI la cea de-a doua versiune al acestui automobil. |
8 Attachment(s)
Vad ca te pricepi la astea mici ;) F. buna informatia! Multumesc.
In alta ordine de idei, abandonez pentru scurt timp prezentarea celor la 1/43 din cauza unor "mici" achizitii :lol: Morgan + Summer Coach (Cararama) 1/72 Blue Bird School Bus (Welly) 1/60 |
haaa ce simpatice sunt ! sa le stapanesti sanatos ! la mai multe :P
|
Merci frumos! Mai am pe stoc cate ceva :D
|
Quote:
Cand mai vii cu mattel-uri ? |
Dupa ora 0:00 urmeaza inca un HW si un Welly.
|
Hai ca is foarte tari ultimele , ai noroc mare in ultimul timp, gasesti numa chestii faine.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Si in continuare machetele pentru 9 Decembrie :-) Mercury Cougar Eliminator (Hot Wheels) 1/64 Chevrolet Caprice Yellow Cab (Welly) 1/60 |
Foarte interesante mititelele astea de la Welly;-) Le-ai luat la set sau separat?
|
9 Attachment(s)
Quote:
Continuam cu prezentarile celor la 1/43, pentru 10 Decembrie avem: Ford Sierra Rally (Bburago) 1/43 Made in Italy Renault Clio Trophy (Bburago) 1/43 Made in Italy |
imi plac piticaniile tale si eu am o gramada din ele dar nu prea am apucat sa le pun ca am scarile mai mari si eu prioritate....oricum cateva am si eu la mine in thread.....bravo tine-o tot asa
|
5 Attachment(s)
Quote:
In continuare machetele pentru 11 Decembrie: Volkswagen New Beetle (Bburago) 1/43 Made in Italy Volkswagen New Beetle CUP (Bburago) 1/43 Made in Italy |
Imi plac mult Sierra si Clio. Mai ales Sierra. Cred ca nu se mai gaseste asa ceva.
|
ma bucur sa vad ca sunt ingrijite in continuare,unele am aproape 10 ani
|
Foarte frumoase ultimele 4 machete prezentate! Parca sunt noi. Asteptam si celelalte 1/43;-)
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
'65 Ford Mustang Fastback (Hot Wheels) 1/64 '67 Shelby GT500 (Hot Wheels) 1/64 |
Deci ce coincidenta, astea le-am luat si eu zilele astea ca sa mai completez la mustanguri, am sa le prezint de maine ca azi nu am apucat.
|
6 Attachment(s)
Quote:
Azi voi prezenta inca o macheta Hot Wheels si o ascutitoare :lol:, da, ati inteles bine, o ascutitoare. Am cumparat-o acum vreo 8 sau 9 ani din Canada. Nu stiu ce model imita, iar pe ea nu scrie altceva decat 1917 :rolleyes2 Deci: Triumph TR6 (Hot Wheels) 1/64 Old Car 1917 :lol:, producator necunoscut, scara o estimez undeva la 1/43 |
Foarte frumos TR6, trebuie sa il iau si eu:-)
Interesanta ascutitoarea asta, dar cred ca modelul ce-l imita este mai vechi de 1917;-) |
7 Attachment(s)
Quote:
Incepem saptamana noua cu urmatoarele doua babe :lol: : Mercedes SSKL Migle Miglia 1931 R. Carraciola (New Ray) 1/43 Volkswagen Beetle Cabrio (Hongwell Cararama) 1/43 |
faina broasca
de mult nu ma mai vazut din asta veche |
trebuie sa recunosc ca e macheta prietenei mele, ea colectioneaza oldtimers :D
|
Quote:
|
deasemenea din colectia ei mai fac parte urmatoarele machete prezentate pana acum: Morgan 1/72 (Cararama); Mercedes-ul prezentat anterior; ascutitoarea 1917 :D si vor mai urma ;)
|
4 Attachment(s)
Fiindca iarna nu-i ca vara, si "gipanu'" nu-i ca masina mica, va prezint doua mai de teren accidentat :lol: :
JEEP SCRAMBLER (Hot Wheels) 1/64 FORD F-150 (Hot Wheels) 1/64 |
Foarte interesant Jeep-ul:) Trebuie sa-l caut si eu. F-150 l-ai gasit la bucat?
|
Da, sunt luate la bucata amandoua.
|
Interesant jeep-ul. Uitandu-ma la el ma gandesc de ce cei de la HW nu reediteaza castingurile vechi care poate nu au iesit asa bine... daca ne uitam la ele acum (acest model a fost scos prima oara acum vreo 10-15 ani daca nu ma insel). De exemplu am un F40 ce a aparut acum (cam) 15-18 ani si arata rau. Adica nu respecta deloc forma masinii si singurul plus al machetei este ca se deschide capota. Adica nu cred ca este un efort asa mare sa modifici putin matritele si sa cresti pretul pentru niste modele mai ok facute... degeaba dai cu vopsea pe stopuri/faruri si pui niste jante misto daca restul arata jenibil... insa in ultimul timp scot modele foarte tari cum ar fi Tesla Roadster, Ferrari Scuderia si chiar si Ferrari Daytona Spider.
Ref ultimele doua modele: Ele sunt modele aparute in 2008 dar care nu au aparut ca "New Models" sau "Premier" ci au aparut ca modele din seria "Ferrari Racing". Aceste modele o sa apara si ele in "Base Line" in colectii cum ar fi "Stars" sau "HW Racing" dar nu vor mai avea parte de aceeleasi detali si nu vor mai semana asa bine cu modelul 1/1. Avem anul asta un astfel de caz cu mult doritul (si mai sus mentionatul) Scuderia care apare anul asta in colectia WORLDWIDE STARS vopsit in galben (si alb) cu jante negre (mat) si buza jantelor galbena si respectiv alba (la modelul vopsit in alb). Sper sa va bucure aceste stiri! ;) |
3 Attachment(s)
In primul rand Dark Side tin sa mentionez ca sunt suparat pe tine pentru cate machete mici ai! :lol: Dar in acelasi timp iti multumesc pentru informatiile utile.
Si voi continua cu prezentarile (cu antiviperinul la indemana, ca intotdeauna): 2 X DODGE VIPER RT10 (BBurago) 1/43 doua machete ce cred ca au fost cel mai des prezentate pe acest forum, desi sunt sigur ca ale mele sunt cele mai misto :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning