![]() |
Re: Performance Garage focsani
1 Attachment(s)
si la mine la golf 3 la fel face oare tot de la sonda landa? ieri am desfacut carburatori si am spalat oleaca clapeta de acceleratie da tot mai face oleaca si chiar moare si motoru cate o data!!!am fost la 2 mecanici ieri si amandoi au zis ca nu stie ce sa ii faca si pana la urma am desfacut io carburatoru si am splat clapeta de acceleratie!!! ce as putea sa ii mai fac!!! am pus si un filmulet sa vedeti cum facea ieri inainte sa dau carburatoru jos
|
sa auzim cat mai multe despre Performance Garage si in 2010 LA Multi ani !!! tuturor
|
cu siguranta veti auzi... sper sa scot pe strazile focsaniului o masina cu adevarat speciala (cmc u) si sper sa organizam un mega eveniment de tuning impreuna cu inferno motorsport. la multi ani tuturor!!!
|
La multi ani Performance Garage si un an nou plin de proiecte.
|
La Multi Ani !! Sa ne vedem sanatosi in 2010!!
|
La multi ani
|
Bravo frate ! Apreciez munca voastra ! Ceea ce aveti voi este un vis de-al meu.Bafta la cat mai multe proiecte si bani !
|
Se poate monta la voi ceasuri pentru a masura presiunea din turbina ?
|
saltare...revin....am dat sonda jos...am mers vro juma de ora printre semafoare...si vro 2 ture pe autostada golesti-petresti:D...si tot se tureaza...dar nu mai cade sub 800 de ture....
ce-as putea sa-i mai verific ? |
Pune o sonda noua si atunci mai verifici.
|
ieri (adica duminica) mi-a facut lafel ca cu sonda pusa....:D
|
2 Attachment(s)
hmmm...gata ,s-a rezolvat si sonda n-avea nimic....
pun si niste poze cu problema.... si am curatat un pic si senzorul de la clapeta .... acum tre sa ma obisnuiesc ca de cand o am n-a mers niciodata asa bine :peace: |
ce a avut pana la urma?
|
Nu vezi diferenta intre cele 2 poze ? Clapeta de acceleratie era f murdara.. inseamana ca ai scapat ieftin.
|
ce bine era daca ar fi fost si la mine doar clapeta!!!da e mai mult ca sigur motorasu de relanti
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am fost
|
salut......sau...
|
Il stie cineva pe acest tazz ? Vrei sa fii preten cu noi tazule ? :)) Noroc frate !
Bine ai revenit ! |
daca deranjez......ok
|
putina lume pe aici vad
|
Nu deranjezi bro !
|
revin cu aceeasi problema....numai ca acum da si in nas....:???:
am pus-o pe un tester la mickye ....eroare oxygen sensor .... ok ma duc sa iau sonda.... si daca tot nu-si revine ...spuneti-mi o vale adanca in judetu nostru ca ii dau drumu de-acolo:evil: |
:) Ti-am zis de prima data ca e sonda.. acum un an si ceva si eu si mky ne confruntam cu aceeasi problema.. si noi am desfacut si am curatat cam tot ce se putea.. dar pana nu am shimbat sondele nu am rezolvat nimic..
|
am luat o sonda sh de pe un 318i....100 de lei:D
pentru moment s-a rezolvat.....nu se mai tureaza...si si-a revenit si consumul |
Si tu ai is? S-ar putea sa nu-ti mai dea destula benzina ;)
|
pai daca n-ar da destula nu s-ar simti ???:?:
|
multa liniste pe aici nu mai zice nimeni nimic ??????
|
la mutat la sectiunea asta..si nu mai sare in ochi ...
|
Quote:
|
SHADOWBBD vreau sa imi vopsesc farurile pe interior...am vazut la un focus si mi-a placut (am inteles ca trebuie sa dezlipesc sticla(e din plastic) la cald. poti face asta?
|
Quote:
|
ok o sa te anunt
|
Quote:
|
Lampa ma sa o faci neagra ? Dar mai bate becu la fel ? Stiu ca lampa aia e ca un fel de oglinda si mareste intensitatea luminii ...
|
daca nu stii nu mai vb ca nu era vorba de lampa...citeste cu atentie inainte sa scrii ceva;)
|
Baieti aveti la voi la garaj cerculetze angel ayes?As fi interesat de 2 buc.
|
mai e garajul deschis acolo ?ca am fost azi si nu era nimeni ...un nr de telefon ceva?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning