![]() |
nitr0.. da a dat cineva comanda de tricouri, ca sa fie gata??
|
sunt de acord cu voi
comanda inca nu am dat dar vor fi gata sambata o sa strangem banii pentru tricouri daca vreti veniti. |
sambata banii pt tricouri?
iar o sa vina putini la intalnire :) |
Re:
Quote:
|
si pentru cei care nu vin la intalnire cum pot avea tricouri :?
|
si catzi bani costa un tricou? ca sa stim :) vb lui adr iar venim putzini! apropo cei care vor veni si nu au platit cotizatzia, sunt rugatzi sa o faca :))
|
chiar, sa imi spuneti cat costa un tricou, ca nu stiu, si in cat timp il voi avea?
|
cam 150.000 lei vechi si vor fi gata intr-o saptamana.
|
ok, ne vedem maine
|
ok bun pretu!
|
SI CEI CARE NU SUNT DIN SUCEAVA CE FAC :D CUM ARATA TRICOURILE 8)
|
Cei care nu sunt in Suceava le vor lua la cursa.
|
EXCELENT DAR SA STIM SA SPUNEM CATI SUNTEM :shock: SI CATI VREM :P
|
Cine vine pe Aeroport la Cluj in 03.09.05?
|
Pai spune. Ce te opreste?
Scrie cam cate vreti |
Vreau si eu un tricou marimea XXL. Tricoul il iau la cursa, iar banii tot atunci tii dau. Ne vedem la cursa.
|
si yo tot un tricou marimea xxl si banii la cursa :lol: sper ca am fost scris pe lista :P
|
sal
am auzit ca in afara de stefan si andrei golf 2 nu a venit nimeni.. asa faceti cand e vb sa dati bani.. parca nu trebuia rezolvata chestia asta cu tricourile si stickerele.. in fine.. vad ca nu va pasa. stati pe net si va uitati ce mesaje sunt pe net.... m-am enervat.
|
am fost si eu si eu:D
|
Ma asteptam la chestia asta. Nici o problema. O sa facem doar cateva tricouri.
|
salut, eu in 2 sapt o sa fiu iar back si o sa le reolvam noi pe toate.
|
in 2 saptamani trebuie sa fie gata.
In doua saptamani avem cursa pe aeroport. |
stefan voi ati mai vorbit sambata ceva de cursa??? (dupa ce am plecat eu) [off Topic]
|
Nu. Am plecat si noi. Ca vroiam sa imi iau masina.
|
Re:
Quote:
|
A iesit bien. Vin sambata cu el.
|
ma !! stati ca vreu si eu
!! unde sa vin sa ieu tricou si sticker si numar sau ce mai dati voi ? si sa predau banu` ? :) |
Pai la cursa la Suceava.
|
dar de acuma ce facem cu tricourile?
de acum ne trebuie pulovere, geci! :) |
Re:
Quote:
|
Speram k pana la cursa sa fie vremea frumoasa ..... :D Dak ploua ne luam pelerine dinalea transparente :lol: :lol: :lol: :D ... sa ne vada lumea tricourile ..... :lol: :P
|
Nu este de loc o idee rea. :D :D :D
|
Azi ma prezint la ODN la ora 5:30 cu cotizatia=10 lei shi banii pe tricou=15 lei
|
Te asteptam
|
Parca vine ploaie .....e cam intunecat cerul.. :(
|
sper ca m-am incadrat bine.
stefan vreau sa itzi spun ca te asteptam ca paine calda :D drum liber si lipsit de incidente. ps: insist ca na' , poate iese ceva :) mai adu si tu niste oameni daca poti :D ca avea de toate pentru toti :) |
Daca il mai stresez, poate ma ia si pe mine :twisted:
:lol: |
De adus oameni nu am pe cine momentan. Dar noi ne vedem sambata cand ajung in Galatzi.
|
Re:
Quote:
|
ehe.. lasa ca nu dorm vreo doua nopti inainte ca sa am ce face pe drum :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning