![]() |
da tu care esti bre?
|
Eeee, na , nu-l mai stii pe Edy cu V12-ele? ?Rushinica... :P :P :lol:
Edy, sa-ti traiasca dragsteru'...te-ai gandit sa bagi si o turbina,2 pe el? 8) :D |
salut edy, deja ti-am vazut show`u :D
vezi ca a dat zoliaT pe aicia un link catre galerie, acolo pe ultimele pagini este si filmare cu tine! driftu ala ti-a iesit meserie, bravo! si parca ziceai ca te-ai apucat de asa ceva, na` ca acum ai demonstrat! bafta! P.S. uite linkul https://www.4tuning.ro/new/view_album...QUALITY&page=3 |
bogdane, dupa ce ca e \"micul dragster\" mai vrei si una, doua turbine !?
ori`cum nu are ce discuta cu multe masini, ce-i mai trebuie omului si turbine, mai bine zi asa, cand iti deschizi propria statie peco !? :lol: :lol: :lol: |
:D eu m-am gandit mai demult la asta, dar 2 turbine intra doar pe o parte....a auzit cineva de quadturbo sau nu stiu cum sa-l botez??? poate de la toamna cind o trag pe dreapta ma apuc de ceva si la anu....vruuummm, planetare sa am de rezerva...
|
si tot la rezerve niste cauciucuri :) ... si 1-2 furtunase ca nu se stie :)
|
Atunci pune-i si tu ditamai turbina pe partea aia care incape si da-i bataie...ca gaze sunt destule...Eu zic sa scoti tot ce poti din motoru' ala, ca doar ai de unde, 320cp mi se par cam putini pt V12 :P 8) :D
DnI, eu ash vrea sa-l vad ca nu discuta nici cu Subaru sau chiar cu Porsche...Un vis realizabil, parerea mea... |
:cry2: Trebuia sa-mi dau seama ca RoSonic e cu Octavia :(
Ce dracu' sa mai zic ?! Dintre toti care-au fost la Snagov, eu si Bogdan (Sierra FUG) am plecat accidentati + ca duminica am fost la Water Park si m-am lovit iar... la acelasi picior la care m-am lovit si sambata :lol: In fine... Daca mai aveam bani, mai stateam vreo 2 zile. In incheiere, vreau sa le multumesc din nou celor care ne-au facut (mie si celor din Craiova) sederea placuta: aicad, Bogdan Sierra, mms, ZoliaT, zip, etc. |
nu m-am exprimat bine, au loc cu niste mici inventii pe ambele parti dar tre sa pun cite 2 pe o parte ca la 645ul ala vechi 3500 biturbo, asa pun 4 mai mici cu lag mai mic, decit 2 mari, si coolerele mi le bag in c.. cred, sau mai bine sub aripi cu niste branhii de rechin.
|
PS, si-a pus unu din america pe 750 si l-a masurat la dyno....550 de cai si altu pe 850 de 5.6 litri......666 de cai o cifra cu semnificatie :peace:
http://www.conceptcarz.com/folder/ve...ehicleTypeID=0 |
sorry edy da nam stiut ca tu esti cu nicku asta
exista quadturbo pe un bugatti am si un filmulet cu el :D :D ce fac oamenii astia domle |
Pai....nu cred ca ti-ar strica 550cp, nu? :P :lol: :lol:
PS: pana la urma ai gasit cutie manuala? |
Re: cum a fost cursa ? cum a fost intrunirea ? poze de la am
Quote:
|
mentionez ca pe film se vede clar ca n-am mers de locu 14, dar raspunsul tipului e stas, ca si la celelalte concursuri. filmul e \"dacia rallye\", tura 1, cand n-am atins nici un con. si inca o data, nu acuz pe nimeni
|
ieri am fost la service sa vad ce am la roate dreapta si am distrus absolut tot ce inseamna articulatie pe partea dreapta ma costa doar vreo 4 milioane cu bucse refacute ca noi nici nu vreau sa ma gandesc cat costa.asa ca ne vedem la urmatoarea etapa aveti grija la garduri!!!!!!!!!!!!!!!!
|
:shock: Doar atat??? Aoleu, dar ce i-ai facut mane? Mai las-o si tu sa se odihneasca, saraca masina... :P :wink:
bog88, asta e o problema de fiecare data, va tb sa astepti un timp pana se vor da timpii, sau poate nu se vor da deloc... |
BOGDANE imi pare rau pentru patzita.. chiar nu-mi imaginam ca s-a distrus asa de rau.. o fost este adevarat o lovitura puternica.. :(
Dar jti zicala life goes on.. :) ce-a fost, a fost frumos.. si la alte show-ri fara probleme si tot la fel de reusite.. bafta! ;) |
edy, acum cu avatarul asta te stim cu siguranta :P :P
auzi, daca bagi turbo, nu trebuie modificate si pistoanele ? stiam ca la turbo mai trebuie micsorata compresia!? este si cazul tau ? sau pur si simplu le bagi direct fara sa mai mesteresti pe la motor !? |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
edy pls fa un topic la masina mea cu planuri de viitor ca aici mergem offtopic prea rau
eram dator cu detalii despre acea cursa de amploare care a avut loc la snagov. atasez doua poze care nu cred ca au nevoie de comentarii |
Ieee acu vede toata lumea marea cursa!!!!! :) si cu \"photofinish\"....
daca am dat startu.... intru la organizare ilegala??? :)) Da BMW-ul lui Florica ce a patit de nu a mai plecat cu el...?? ca la intoarcerea de la Snagov... l-am vazut parcat la MCDonaldsu de la Prisma.... |
asa am zis si io asta e ne vedem la urmatoarea etapa :lol:
|
Re:
Quote:
|
si am bulit si eu bobina de inductieeeeeeeeeee
weeeeeeeee alti bani alta distractieeeee tui gura masiii sorry de offtopic |
Pentru poze cu noi: https://www.4tuning.ro/new/view_album...peforum&page=1
|
..super misto pozele :D :peace:
|
zoliat: m-ai intrebat, ti-am raspuns. comentarii?:)
|
Re:
Quote:
maine o sa fie facute publice rezultatele si o sa ai ocazia sa le vezi cu ochii tai nu are nimeni nici un interes sa fure la cronometraj cu siguranta castigatorul la aceste etape de indemanare se afla cu siguranta printre cei care au executat corect traseul, penalizarile de timp fiind destul de mari in cazul daramarii de jaloane adi intradevar este o persoana mai glumeatza, pesemne ca tu ai luat-o ca pe o ofensa dar nu cred ca a fost asa. hai sa vedem rezultatele si sa vbim dupa singura \"problema\" de care stiu eu sa fi fost la cronometraj la aceasta etapa a fost acel fiat verde care dupa ce a abandonat cursa la prima tura a trecut prin celula de finish dupa ce un alt concurent luase startul. Acest concurent a fost oprit si retrimis la start pentru a se efectua o cronometrare corecta |
:D ala cu fiatul verde era || cu ce se intampla.... trabant rules! :D
|
trabantu a fost cel mai adevarat
si gagica cu nisanu sa descurcat bine |
Re:
Quote:
Spun asta, pentru ca eu si aicad eram masina urmatoare la start. |
gabi ala care a reluat startul din cauza mea era Emi cu scoda felicia
|
Atunci e gresala mea. Sorry :oops:
|
Re:
Quote:
|
:( :( :( asa aveam promisiunea ... inca nu sunt afisate rezultatele complete
|
Cam atat valoreaza promisiunile in ziua de azi... :x :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning