![]() |
Re: speedster vs ????????
Haideti ma baieti cu supra!! Imi doresc tare mult cursa asta!!
|
Aaaaaa frate , e teleghidata supra aia !
|
...de ce sa omori masina degeaba?
daca nu ma insel Supra aia e asipirat..si are vreo 225cp... asa ca...pe bune nu te inteleg..... UGA |
Deci , Andrei , vb foarte serios. Supra din poza e o masina teleghidata (a lui Husky) !
|
hahhahahahahhaha ce mi-am luat-o!!!
:D:D:D:D |
hehe am fost prea subtil ... :P
|
.......up........
|
UGA emite pretentii?
|
offto[ic....uga ..cum ramane cu cursa cu astra dta din cta? Ar foarte interesant de vazut rezultatul...
|
felicitari pepy pentru cursele de la oradea!
|
Salut Sebi.....daca te referi la mine si la Speedster......deja noi ne-am clarificat acum vreo 3 saptamani.....
Astra de la constanta ori vine pe aici..ori asteapta sa ajung anul asta la mare...in IULIE.....oricum eu il astept... |
As fi curios ce se intampla daca se intre Pepy si UGA startul va fi si de pe loc .... cum sunt cursele pe la noi .
|
Aici nu a scris nimeni rezultatul dintre UGA si Pepy.
Au fost stabilite clar niste conditii din start si nu a vorbit nimeni despre acea cursa- masina lui Uga nu poate sa puna caii jos si a fost doar o joaca. Daca a deranjat rezultatul- ne cerem scuze. Scriu aici pentru ca am vorbit cu Andrei si suntem buni prieteni.Ne stim Lucian si am senzatia ca a fost o remarca putin rautacioasa din partea ta- crede-ma ca nu e cazul pentru ca a fost o curiozitate si atat. Pepy a ramas impresionat de masina si noi de a lui de fiecare data!! Nu cred ca e cazul de contraziceri sau discutii. Clar pe 400m Pepy este foarte tare si foarte Clar este ca din mers UGA este ft tare. Quote:
|
Si pacat Lucian ca nu ai fost la cursa sa vezi cate s-au discutat dupa!!!
|
Offf Maryo .... Il respect pe Andrei pt ce a facut la acea masina. Mai mult decat ai crede. Daaar ... aici se vorbea de curse (400m ... gen start de pe loc) si am vazut ca Andrei a facut referire la o cursa din mers (din cate stiu) ... dar ma rog , nu mai conteaza . Pacat ca nu pune jos .... chiar MARE pacat . Imi pare rau ca s-a interpretat aiurea . Chiar cu Andrei UGA ... nu am absolut nimic . Daca vrei sa-ti mai zic ceva pareri ... discutam in privat Maryo.
|
Eu ii felicit pe amandoi ca ne dau posibilitayea de a discuta despre ei.
Eu voi emite pretentii. Nu am spus ca o sa castig insa imi apar sansa. |
Banuiam ca este doar o neintelegere si ma bucur ca e doar atat!
POate si eu am luat foc prea repede si imi pare rau pentru asta - acea cursa a fost o curiozitate mai mult. Ma bucur ca ne-am lamurit- poate ne vedem la un suc si mai tragem o vorba mica! Sall all Quote:
|
Te invita la gratar la BLP in weekend. Cu ocazia asta vezi si renasterea novei . :twisted:
|
La o savarina siropoasa!
Altfel nu ies din casa! E tun SPeedul! |
mai ales de cand are si nitrous ;)
|
Foarte interesant cu nitro insa periculos pentru un motor de serie daca-i ceri prea mult.
Eu reconad sa termini de facuyt totul fara doping si dupa recurcgi si la asta. |
:) vine destul de tirziu recomandarea ta...
|
Nu era o recomandare dar atunci cand vrei maxim...
Oricum e recomandat NX pentru ca e una din cele mai simple modificari si ieftine cu mare eficienta. Fiecare isi configureaza cum vrea masina si obtine cat stie. Oricum acest roadster e f performant chiar de serie iar orice ii pui il duce si mai sus, insa recomandarea era sa nu se exagereze. Pepy vreau sa-mi spui ce dozaj de nitro ai pus 30-50? Cat? |
cel mai mic dozaj.. dar e deajuns pt mine ma gindesc.. plus ca nu as vrea sa risc sa stric motorul tzinind cond ca am pistoane , biele si boltzuri stok
|
O alegere inteleapta, insa eu sincer stiu mai multe insa care e dozajul minim, nu stiu.
Presupun ca 30 dar la unele instalati e chiar 50. |
Mai am o intrebare.
De ce ai renuntat la clasa de 200cp? |
nu am renuntzat la acea clasa!!
la curse o sa scot pur si simplu butelia de pe masina si ramin la D. nitro este pentru a putea concura cu masini cum ar fi subaru sau evo. |
Daca vor fi curse de 1 mai la cta avem aici in Navodari Cta un Speedster argintiu stock care cred k se va da........
in fine ma bag si eu un seama dupa 50 de ani speedster-ul ala argintiu are 2.2 l de 147cai atit nimic altceva,modificarile sunt doar la exterior si asta cred ca asa a luato si nu ii da doar se plimba prin novodari asa incet si da eu am vazut unu turbo care se vindea in autosupermarket dar doar am vazut anuntul asa caaaa pepy cred ca esti primul proprietar de speedster turbo felicitari .si cursa cu viperul a fost super tine-o tot asa si sa ai parte de ea |
pepy, daca vii la braila o sa ai un concurent care vrea sa vada cum sta fata de tine.... de r5 gtt de 1.7t e vorba, e la inceput de drum si trebuie sa-si faca o orientare cam pe unde se claseaza, tu fiind un etalon de performanta ;)
|
trebuie sa ne mai dam si noi ;) mai ales ca aseara chiar trebuia sa plec :cry:
|
:lol: :arrow: :cry: :lol: :lol: :lol: :shock:
Da asa este! |
Eu spun ca este masina momentului.
E foarte tare, foarte rapida si creeaza victime multe. E de invidiat felul in care se misca. Merita sa o tratati cu maxim respect. |
multumesc mult tuturor pt aprecere!
|
Poate incercam...de data asta si cu butelia plina...cred ca e mai interesant....
|
Andrei cred ca felul in care se lanseaza aceasta masina 4x4 nu poate fi cobatut decat de o plecare de Subaru.
Chiar cu multi cai peste e greu in 400 sa treci in fata. Succes la amandoi! |
Quote:
|
Nu am uitat am considerat plecarea lui Subaru superioara.
Probabil ca si EVO poate ceva in fata lui opel insa nu atat de convingator. Vorbesc de start. |
Ducule,e Subarist Seby nu ai cum sa il vindeci :))
|
Si Sti Si Evo Au O Plecare Fenomenala,iar Speedsterul Are Cea Mai Bun Plecare Pentru 2wd De La Noi Din Tara.....insa Sebi Era Vorba De "joaca" Din Mers Unde Avantajul Tractiunii Dispare.noi Am Incercat Odata Iar Acum Sunt Sigur Ca Si Pepy E Curios Cat A Recuperat Din Distanta Cu Mine,acum Cand Are Si Nos
....cu Start De Pe Loc Pepy Are Garantat Prima Sansa! |
scuze ca a aparut scris asa dar e tare ciudat leptopul asta :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning