![]() |
Re: 8 noiembrie ...... UNLEASHED
si eu tot pe radio Zu!
|
cand aflam ceva despre eveniment?...locul, ora, pretz, k banuiesc k va fi pretz de intrare
|
scuze da nu am obs k is la pg 9 deja...oboseala...scz din nou:)
|
Quote:
L.E - no problem :D |
Quote:
|
Un program mai amanuntit pe ziua de 8 noiembrie?
Mare pacat ca nu se mai face pe aeroport, eram foarte bucuros pt linii :D |
ACUM LA TV AXA TRANSILVANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! despre eveniment
|
cand aflam cate clase, cate persoane inscrise, casca de protectie trebuie pt indemanare? ...
|
am un sentiment de deja-vu privind starea vremii duminca.... http://www.vremea.com/
|
Detalii mai multe maine , claudiumxg ne ofera un real suport la acest eveniment , vasta lui experienta in concursuri automobilistice e un atu pentru noi .
|
Quote:
ca sa vad ce ar trebuii sa fac la masina maine mai e timp de pregatiri, cauciucuri, banchete scoase si altele |
Quote:
|
Clasele la indemanare :
1000 - 1400 cmc 1400 - 1600 cmc 1600 - 2000 cmc 2000 - La diesel sunt urmatoarele pina in 2000 cmc peste 2000 cmc |
revin cu o intrebare la care inca nu am vazut raspuns, referitor obligativitatea castii de protectie. este obligatorie folosirea acesteia?
|
Quote:
|
nu e obligatorie casca pt ca ceea ce faci, faci pe riscul tau dar e INDICAT, asa ca daca aveti prieteni motociclisti imprumutati casti pt siguranta voastra, centura e obligatorie pt ca traseul e f strans in unele locuri si nu ai control daca te misti in scaun
succes maine ps. traseul nu are legatura cu nimic din ceea ce se facea pe vremuri pe pod la casa de cultura -adica fara parcari cu spatele si poligon- este un traseu de autocross f rapid. luati-o incet la inceput pt ca va fi o mansa de acomodare si 2-3 ture parcurse pe timp , asta depinde de nr de masini. daca sunt mai putine, ture mai multe. motoarele turbo benzina intra la clasa 2000+ |
Sper sa am cu ce trece pe acolo, ca mie mi sa defectat masina:anger::chainsaw:
|
spectatorii vor plati bilet de intrare???
|
ploua, ploua, ploua ...... si iar ploua ionut eu cred ca cel de SUS nu te are la inima.....
|
da indemanare e frumos si pe ploaie ;)
|
fratilor ce stiti? e cineva pacolo pe vremea asta?????
|
Si eu ma intreb... E cineva peacolo? Stie cineva ceva?E la ambient pana la urma asai?
|
cica azinoaapte era mare galagie pacolo prin zona;)) , totusi stie cineva ceva?????? EU AM PLECAT DECAT SA STAU IN CASA:D
|
Quote:
|
acuma m-am trezit....plec imediat :D
|
probele de indemanare nu am vazut,dar LKN a facut un spectacol de zile mari
am si niste filmulete dar nu am timp acuma |
Nu doar LKN a facut spectacol, respect tuturor participantilor, un sfarsit de an placut in motorsport. Felicitarile mele in special pentru Ionut care inca odata ne-a dovedit ca se poate.
Respect |
a fost frumos felititarii
na filmat pozat nimeni cand se invarteu in jurul daciei?:D |
Multumiri lui ClaudiuMxg & Crew pentru suportul acordat , lui Onisei Mihai , co-organizatorul.
Si in ultimul rand multumiri celor ''3'' nebuni care au incins , ars ,spart multe multe anvelope :) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Cine a luat locul 1 ? :D
|
Felicitari IonutzMFF pt.organizare!
|
Cel mai rapid pe circuit la clasamentul general a fost Danciu Gabriel , adica cel Mitsubishi 3000GT rosu cu numere VAL.
Multumesc Fritz pentru ajutor :) |
felicitari Ionutz pentru show a fost frumos super
doar uni spectatori eram cam "emo":P in rest foarte frumos felicitari |
:peace:Felicitari participantilor si tot ce a insemnat acolo om si masina!!!:peace:
|
frumos spectacol, felicitari ionut si celor participanti a fost un show reusit :dance:
P.S mi-a placut felul in care conducea posesorul unui opel corsa ;);) |
Ionutz,daca mai organizezi un show ca acesta sau ceva asemanator,ia legatura cu mine si cu varu ClaudiuMXG mai din timp ca sa te ajutam cu mai multe.
Am putea pune la dispozitia concurentilor un service mobil gratuit binenteles. Baietii cu driftul sa-si poata schimba gumele,verifica presiunea in roti,verifica uleiul,etc... Putem face traseul mult mai adevarat.Avem oameni care sa aiba grija de traseu. Avem multe idei si atunci ar putea iesi ceva ca la carte. |
super nice......felicitari IONUTZ, un show adevarat, un sfarsit de an frumos; mai ales BMW e36 328i de drift, degeaba.....BMW RULZZZZZZZ
ps:cine era cel de la microfon???? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning