![]() |
Re: Nissan Skyline R34 GT-T
Quote:
nu inca, si nici nu cred ca mai bag ceva in ea ca vreau sa o vand si sa-mi R34 GT-R bafta multa |
cu cat ai vrea s-o vinzi si cam cat costa un gt-r?? ti-as cumpar-o yo dak as avea bani;) :shock:
|
Quote:
eu vreau pe ea 30.000 eur si un GTR costa de la 40.000 eur pana la suta si mai bine(Z-tune) bafta multa |
Quote:
Apropo...apare in 2007 modelul nou:shock: ...dak este cineva interesat sa intre pe link-ul asta: http://www.exotixboard.com/t3563-07-...gtr-video.html |
Quote:
|
GTR se vehiculeaza ca va aparea de fapt in 2008
|
Am vazut in top gear articol despre noul skyline.Dar in fine mie nu pot spune ca imi place ca se transforma in masina exotica.Oricum asta e offtopic si trebuie sa vb despre masina lui alex;).Felicitari ca te-ai gandit sa-ti iei gtr!!!Poti face o afacere:cumperi gtr-ul si il vinzi peste vreo 3-4 ani.O sa iei dublu,triplu sau chiar mai mult ca sunt destui pasionati de sky in toata lumea.De acum r34 si nu numai va deveni o raritate...eu asa cred
|
pai chiar e o masina exotica :)
|
Da si eu nu sunt un mare fan al lor[am fost in tinereti].
|
Mult respect esti posesorulu unui skyline care e masina mea de vis am vazut doar 1 in timisoara dar nu era cu numere de romania si am stat 2 ore langa ea pt ca nu ma mai puteam desprine de ea era un r-34 gtr v-spec albastru. E incredibila masina . Trebe sa gasesc am un filmulet unde e facuta reclama la McLaren f1 si se pare ca cei de la top gear compara McLaren-ul cu un skyline r33 la sprint vroind sa faca oarecum skylineul de rusine. Am incremenit can am vazut ca McLarenul nu era cu f mult in fata ....... Sa a multa bafta si noroc de masina intercoolerul pt care ai optat se potriveste perfect pararea mea . Nu te gandesti la un turbo mai mare cei de la VENOM au niste turbouri extraordinare . Si la ce-i 6 `copii` in linie nu cred ca nu le-ar place. :)
|
salut... ai trecut cumva acum vreo saptamana prin tara?? ca am vazut in bacau un skyline r34 in trecere.. si semana cu al tau..
|
Ar fi prea frumos :lol:
|
Super fain de tine tiai luat Skyline(my dream car).
Daca vrei sa o schimbi pe cea curenta macar sa o faci cu un GT-R V-Spec II NUR(450 cai din fabrica, frane brembo .. si multe altele) Ps: exista film despre istoria Skyline-ului il puteti gasi pe torent "The Skyline GTR Story" PPs: Alex daca nu lai vazut, Fa rost de el ca vei afla destul de multe informatii despre masina. Nissan Skyline cea mai modificabila masina de pe planeta RB-26 Zeu absolut |
am vazut filmul in urma cu o luna sau doua si am ramas impresionat... mi-a placut faza cu amenda in belgia :lol:
si bun venit pe forum bogdi_r :D |
Din pacate alex nu prea a mai dat pe forum de mult timp sa ne spune ce face,si-a vandut masina,isi ia un gtr :cry:
|
Quote:
nu inca.... dar sunt pe drumul cel bun din fericire.....i-mi cer scuze ca nu prea am mai dat pe aici. multumesc mult la toata lumea care i-mi apreciaza masina si va doresc sa puteti si voi sa aveti asa ceva intr-o buna zi... nu veti regreta va promit.... acum sa trecem la ce s-a mai intamplat in ultimul timp: am cumparat o galerie noua de la XS-power am montat-o si cand sa-i fac proba m-a lasat faimoasa turbina de la HKS si nu am avut sansa sa o probez cu noua galerie.... acum trebuie sa cumpar o alta turbina si va dati si voi seama ca o sa fie ceva mai mare cam de 450-500 cai.... dupa care urmeaza sa o vand si iau faimosul GTR V-Spec cu super motorul RB26DETT.... adica un monstru adevarat(pentru cei care nu stiau) bafta multa Alex |
Sari de pe monstru pe godzilla? Alegere buna...gt-r este pe departe cea mai misto si mai rapida masina japoneza 4wd (McGregor cu gtr a batut recordul la cea mai rapida masina pt drag 4wd din lume pe 1/4mile 7.55s @ 304km/h)
|
Quote:
Asteptam cu nerabdare sa-ti iei gtr v-spec... P.S.:Cu cat ai de gand sa vinzi skylineul??? P.P.S.:La cat mai multi "ponei" :) |
Dude ... de une o ai. Vreau si eu una. Stiu ca din pacate e disponibila doar second hand. De ce naiba au oprit productia lor nu imi imaginez. Vreau si eu un skyline r34 gtr. zi-mi d unde o ai. pe mobile.de nam mai vazut decat r33 si nu imi place. :( vreau r34. daca o sa am skiline subaru kiss my smoky ass. >:) ... skyline doamne cate desene am facut ptr masina asta. am facut vreo 23 desene ptr evo si vreo 21 pentru skyline. i love that car. felicitari sa ai grja d ea ca o bijuterie. apropo dk o vinzi cat vrei pe ea? c culoare e? poze nu ai? ...
P.S.: Monteazai un VORTECH nu t lasa si sunt geniale. Daca ai bani destui iati turbina d la vortech de 1600+ cai. dar ma indoiesc ca o sa tina masina intreaga cu o astfel d turbine. Sau ai putea cumpara un VORTECH mai mic de 550 cai sau 650 cai ... ma rog uitate pe site si verifica. Vezi ca cei de la VORTECH iti dau si KITuri complete. ;) ... crede-ma vortech e meseria. ;) |
Quote:
:lol: :lol: :lol: cunoscatorule!banuiesc ca vorbesti din experienta,nu?! stai linistit k stie alex mai bine ce si cum ;) |
Quote:
LOLOZAURUS REX!!! Productia a fost oprisa din cauza noxelor...adica poluare prea mare...Cat despre modificarile care i le-ai propus lui alex daca ai fi citit mai atent ai fi vazut ca vrea sa-si ia gtr v-spec ;) |
chiar nu stiam motivu pt care au oprit productia de Skyline-uri... acum ca am aflat mi se pare stupida ideea de a nu mai fabrica Skyline R34, dar banuiesc ca R35 o sa fie un model ecologic, care va merge pe lumina solara :lol:
in realitate nu e asa, ca in filmuletul de la Nurburgring cu conceptul R35 se aude clar un motor fioros :D si alex, sa ne mai zici cate ceva din cand in cand, ca doar esti invidiat de multe persoane (inclusiv eu) ;) |
Productia nu a fost oprita din cauza poluarii, as dori sa citesc articolul care indica asta. Productia a incetat deoarece Nissan a fost un brand in faliment pana a facut fuziunea cu Renault. Costurile de productie au trebuit curmate iar Skyline nu era o masina care aducea bani companiei. Astfel de bolizi [unde a disparut oare Mitsubishi 3000GT] desi sunt scumpi, nu compenseaza niciodata deoarece sunt editii limitate.
Acum ca firma s-a redresat, macar cat de cat, vom vedea reintoarcerea Skyline-ului prin 2008-2009, cred ca stiti deja asta. Nissan GTR |
Hey...terminati cu offtopicu` :lol:...aici e vb de skylineul lui alex...nu discutie generala despre skyline :lol:
|
au mai oprit productia si din alte motive. la cursele din state skyline-ul facea ca masinile americane sa fie castigate din pungi de pufuletzi sau di cutii de cereale. Au stat americanii si s-au gandit si au banat-o de pe pista. Skyline-ul e banat in mai multe tari dar nu stiu de ce. Anyway treaba cu noxele scuzati expresia este cam labareala. Adica se putea repara lejer. Anyway ma declar skyline fan. Felicitari inca o data ptr masinuca.
Quote:
|
Exista Skyline-ul V35 in Japonia, care este de fapt Infiniti-ul G35 din restul lumii.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_skyline Cand am fost in Tokyo in 2004 m-a depasit una, stiam ca-i G35 insa am avut surpriza sa vad sigla Nissan si la o analiza mai aproape scria fix Skyline pe el. |
Asa este fishbone...In japonia si tarile care importa masini din japonia (Australia, NZ..etc) se numesc Nissan Skyline. Tot ce inseamna Infinity este Nissan. Nu stiu daca greutatea si puterea difera (asa cum sunt la alte JDM-uri).
Ultima data cand am auzit de noul GTR ii spunea R35 GTR si am vazut ceva schitze. Sa vedem...tre sa asteptam inca 2-3 ani sa apara si piese tunning pt ea dupa ce se pune pe vanzare. |
alex nu vad nici o poza nu stiu de ce sunt foarte interesat sati vad skylinu
|
Quote:
foarte interesat sati vad skylinu :D :-) :o |
Vezi cum fiecare incet incet isi corecteaza posturile? :P
Foarte bine, alvi ;) (ti-ai citit postu dupa ce l-ai pus si nu ai inteles nici tu ce scria? :lol: hai... ca n-o zic in nume de rau ;) ) PS. Da, nu mai apar pozele. Poate faci un update |
Alex te rog yo trimitemi zi poze cu masina ta pe id-ul de mess [email protected] sa vad si yo :D k din ce zici tu masina e BOMBA!!!!! Apropo eu am 21 de nai nu 8 ani k sa stii sa nu zici k sunt un pusti deala facut in eprubeta si nu am ce face :lol: :D
|
sperba "jucaria"!
sa bag refrenul...? ..."sa o stapanesti sanatos...fara incidente..."! care e top speed-ul skyline-ului tau? |
SKYLINE...dragostea vietii mele :X:X:X:X =P~ =P~ frate sa o stapanesti sanatos...esti idolu meu :D
|
Voi vedeti pozele de la pagina ... 7-8 . sau care o fi ... ? eu nu vad nici o poza :( :(:(:(:(
|
pozele au fost urcate ca si hosting de pe alte situri (care probabil intre timp nu mai sunt valabile) de aceea nu se mai vad.
proprietarul nu a mai intrat pe forum de 1 an de zile. topic inchis pana cand proprietarul da un semn sau daca aveti ceva de adaugat PM me ! thank you |
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning