Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero C20XE -Tancu' meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/148218-espero-c20xe-tancu-meu.html)

eugenprundea 26-02-11 13:22

re: Espero C20XE -Tancu' meu

Salut. Imi place ce ai facut cu tancu' asta. Bafta!

xzibit_ex2005 18-03-11 08:00

Te ascunzi dar nu poti fugi:lol: atat timp cat ai prezentare la masina , pun si aici of-ul meu sa vada lumea ce treburi faci...

Ti-am trimis debitmetrul de c20xe si nu l-ai ridicat , rezultatul fiind paguba mea de 40 lei cu tur retur la colet. Ai spus ca imi dai banii dar vad ca fugi unde iti las mesaj.

Nu iti place sa platesti datoriile. rusine si mai vrei sa iti mearga tancul ... oamenii care te ajuta le dai tzepe;)

low. 27-03-11 00:01

Eu am lucrat cu el,si a fost foarte,foarte ok....acum nu stiu ce sa zic...

xzibit_ex2005 27-03-11 12:30

stiu ca e ok am vb cu el mult timp....numai ca dupa faza asta sa stricat treaba, se ascunde

vladutzu 16-11-11 21:53

dupa o lunga absenta va mai impartasesc din problemele pe care le-am mai intampinat, cu toate ca toata lumea m-o descurajat am continuat proiectul si n-o sal las nicidecum.dupa ce mi s-o rupt ghidaju pe chiuloasa aia de c20 xe am dat motoru jos l-am pus din nou cel de espero, mi-am cumparat o chiuloasa c 20xe asa zicea proprietaru ca i super buna:)) am dat din nou motoru jos prin aprilie am pus c 20 xe-u si am vazut ca baga ulei in vasu de expansiune. m-am chinuit asa o jumate de an cu completare de ulei cu curatat vasu de expansiune si de vreo luna am dus prima chiuloasa la facut si am facuto de la 0 cu 12 mil am luat garnitura victor reinz am montat sus merge f bine, vreau sa cumpar acuma un set de injectoare de 260 cc si o pompa de benzina cu debit marit si apoi cum vin banii incerc sa i adun si sa schimb vibrochenu cu unu mult mai usor si volanta usurata.

vladutzu 19-11-11 16:19

4 Attachment(s)
punem si niste poze:D

60swanted 28-11-11 19:02

frumos tancu`....bafta in continuare;)

vladutzu 29-11-11 17:57

un filmulet cu sunetu si fumu pe care il scoate cu sonda lambda dusa...
https://www.facebook.com/video/?id=100001265010629

vladutzu 02-12-11 15:42

3 Attachment(s)
era sa fac azi o ,,nefacuta,, . am auzit un zgomot usor... un frecat... si cum n-am muzica in masina am auzit ca tot mai tare suna, m-am oprit rapid sa vad ce s-o intamplat . si cum nu am capac la distributie cand ma uit acolo , fulia de la pompa de apa juca de numa. repede am oprit motoru si l-am sunat pe taicameo sa ma traga. apoi am desfacut si avea un joc mare pompa de numa. maine imi vine pompa si o pun sus .

vladutzu 07-12-11 21:23

am maI facut un filmulet, intr-o seara cand am scos sufletu din el... tot pe facebook cu ceva flacari:D
https://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater

ss_seby 08-12-11 14:04

Da un filmulet cu o accelerare nu faci? Sunt interesat sami trag si eu un sfi pe masina , si vreau sa vad ce si cum sta treaba daca merita ce bani trebuie sa strang . Dami si mie un pm cu ceva detalii ce ai intampinat tu . Vreau sa il pun la fel cat mai stock fara mari modificari , momentan , pana vine cashu .

vladutzu 08-12-11 18:20

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4766620)
Da un filmulet cu o accelerare nu faci? Sunt interesat sami trag si eu un sfi pe masina , si vreau sa vad ce si cum sta treaba daca merita ce bani trebuie sa strang . Dami si mie un pm cu ceva detalii ce ai intampinat tu . Vreau sa il pun la fel cat mai stock fara mari modificari , momentan , pana vine cashu .

vine si ala weeku asta.fac si un filmulet cu accelerare. numa din pacate cum am roti de 14 se cam invart rotile in loc la 1 si 2 si se tureaza ca motocicleta:)) stiam eu ca tot la vb mea ajungi . mai bine un sfi decat reconditionat motoru de espero:))

ss_seby 11-12-11 23:46

Poi nu-i da si tu morti pe paine din prima , ia-o usor , nu ma intereseaza treptele 1 si 2 , pe ce treapta iti trage cel mai bine . Si asa ca idee accelerare pana la anume viteze.

vladutzu 18-12-11 22:58

m-ai adaug un filmulet. din pacate eram singur si am lasat-o in a 5-a ca sa pot tine si volanu si filma:)) ca nu aveam a 3-a mana sa schimb si vitezele. normal de pe la 170 incepe sa traga bine cu a 5-a... data viit. promit ca dau kilometraju peste cap si masor si cu gps-u:D
https://www.youtube.com/watch?v=KNSZrrjAlus

ss_seby 19-12-11 11:37

Super. Ma conving din ce in ce mai mult sa imi pun sfi pe el. Si cred ca strang bani ptr asta.

vladutzu 19-12-11 14:40

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4785456)
Super. Ma conving din ce in ce mai mult sa imi pun sfi pe el. Si cred ca strang bani ptr asta.

strange strange ca merita:)))

vladutzu 28-12-11 15:40

o venit si la mine mos Craciun cu un portbagaj de piese:)). o baie de ulei plus garnituri , fise , bujii, capete de bara, pivoti, bucse, un JVC calumea, astept sa vina caldura sa le montez...

vladutzu 29-03-12 21:14

3 Attachment(s)
ar fi timpu sa mai postez si eu cate cva... am achizitionat o punte spate cu discuri, weekendu asta o montez, un power cap in loc de capacu cu sfi, si nu in ultimu rand un ,,paint,, care este aproape de finalizare...

johnsonxxl 29-03-12 21:25

frate te urasc :)))) ce pi*da e capota cu paintu' ala :X:X

vladutzu 29-03-12 21:26

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 4956335)
frate te urasc :)))) ce pi*da e capota cu paintu' ala :X:X

mersi mersi:))

andi_cimpean 29-03-12 22:37

Interesantă capota dar mai bine nu mai scria DOHC 16V.
Parcă arată mai ok fără scris!

Oricum, destul de ingenioasă treaba!

Geo_ZGA 29-03-12 22:52

Probabil ca o sa te superi, dar arata urat rau capota. Proportiile gresite, formele in spatiu urat facute, scrisul aiurea... eu nu vad nimic frumos la desen si, din pacate, nu e nici extraordinar, asta am vazut prima data prin 2000, pe o Calibra.
Dar gusturile difera, fiecare isi face cum ii place...

B-99-SAA 30-03-12 07:36

Mie-mi place cum a iesit capota :D

vladutzu 30-03-12 08:29

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 4956535)
Probabil ca o sa te superi, dar arata urat rau capota. Proportiile gresite, formele in spatiu urat facute, scrisul aiurea... eu nu vad nimic frumos la desen si, din pacate, nu e nici extraordinar, asta am vazut prima data prin 2000, pe o Calibra.
Dar gusturile difera, fiecare isi face cum ii place...

asta i parerea ta. important i sa imi placa mie. nu conteaza ca o mai fost facuta pe alte masini. asta am vrut eu de la inceput. proportiile n-au cum sa fie gresite pt ca asa i asezat motoru mai pe partea stanga si etc... vorba ta, gusturile nu se discuta. si scrisu ala DOHC i facut numa asa de forma sa vad daca il fac sau nu. eram curios numa cum arata cu scris.

iviTe 30-03-12 08:35

hai ca a iesit fain si daca poti sa o lasi fara scris e foarte misto ... nu ca asa nu ar arata OK! :D

vladutzu 30-03-12 09:34

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4956845)
hai ca a iesit fain si daca poti sa o lasi fara scris e foarte misto ... nu ca asa nu ar arata OK! :D

o zis autoru ca scrisu nu-i finisat. o sa vad cum iasa finisat si voi vedea cum o sa las...(i fratemio autorul, si i la prima lui lucrare, deci eu is cobaiu) pe viitor se mai experimenteaza :D

plopyyy 02-04-12 20:14

arata bine,,,dar un motiv in plus sa te ia garda mai repede !!! :lol:

vladutzu 02-04-12 20:16

Quote:

Originally Posted by plopyyy (Post 4962792)
arata bine,,,dar un motiv in plus sa te ia garda mai repede !!! :lol:

asta asa-i... sa speram ca nu o sa ma intalnesc cu RAR-u , pana acuma am tot stat prin parcari cand auzeam la statie:))

vladutzu 06-04-12 12:28

4 Attachment(s)
am luat si eu niste jante pe 15 , urmeaza sa le polishez. :D

Auras 26 06-04-12 12:37

Interesanta ideea cu capota , arata bine.. acum sa o vedem montata :D

vladutzu 06-04-12 15:51

Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 4968750)
Interesanta ideea cu capota , arata bine.. acum sa o vedem montata :D

azi o montez. acuma i la vopsit si lacuit. si pe seara o montez:D poate pe maine fac niste poze.

ss_seby 07-04-12 00:43

Vladutzule , lasa naibilui capota , o sa bagi degetele pana la urma in aripile alea pe spate. Ce faci cu atata rugina? Eu inteleg ca e din ce in ce mai usoara msina si fuge mai bine , dar totusi :lol::lol:

vladutzu 07-04-12 10:49

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 4969758)
Vladutzule , lasa naibilui capota , o sa bagi degetele pana la urma in aripile alea pe spate. Ce faci cu atata rugina? Eu inteleg ca e din ce in ce mai usoara msina si fuge mai bine , dar totusi :lol::lol:

astept pana pot baga degetu, cam inca 2-3 sapt. n-o mai fac. am cumparat aripi noi si le pun alea. nu ma mai complic cu facutu la alea.

johnsonxxl 07-04-12 11:35

bai frate scoate dungile alea de pe spate ce naiba.. si dai aparatoarele de noroi jos sa vezi ce bine arata fara ale :D

jay_mgs 13-04-12 23:50

Frumoase jante, nu mergeau ceva mai late? Cat sunt astea 6,5 sau 7j?

jay_mgs 13-04-12 23:58

vladutzu 14-04-12 07:48

Quote:

Originally Posted by jay_mgs (Post 4980500)

7j is , da imi trebe ceva mai late si pe 16. tot borbet A vreau... macar un 7,5 J sa aiba

vladutzu 14-04-12 14:04

4 Attachment(s)
Am reusit din nou sa F*T motoru, azi noapte .... din cauza la un short shifter de c***t... cand am schimbat a doua am simtit ca ceva nu merge bine ,totusi i-am dat a 3-a si o intrat si mai greu... cand am vazut am lasat-o pe liber si zic sa n-o mai fortez i dau a 4-a sa merg lejer pana la finish... cum s-o fost indoit sudura la short shifter mi-o intrat intr-a doua , o bubuit una si motoru mergea in 3 pistoane.am ajuns acasa si am dat bujia jos , era uda. am bagat aer cu compresoru cand trebuia sa inchida supapele si cele de pe evacuare de la pistonu 3 suflau. azi dim am dat chiuloasa jos si intradevar supapele de la evacuare nu inchid la pistonu 3...

vladutzu 24-04-12 08:40

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 4981063)
Am reusit din nou sa F*T motoru, azi noapte .... din cauza la un short shifter de c***t... cand am schimbat a doua am simtit ca ceva nu merge bine ,totusi i-am dat a 3-a si o intrat si mai greu... cand am vazut am lasat-o pe liber si zic sa n-o mai fortez i dau a 4-a sa merg lejer pana la finish... cum s-o fost indoit sudura la short shifter mi-o intrat intr-a doua , o bubuit una si motoru mergea in 3 pistoane.am ajuns acasa si am dat bujia jos , era uda. am bagat aer cu compresoru cand trebuia sa inchida supapele si cele de pe evacuare de la pistonu 3 suflau. azi dim am dat chiuloasa jos si intradevar supapele de la evacuare nu inchid la pistonu 3...

am rezolvat intre timp cu supapa, s-o fost rupt taleru supapei , si deia n-o mai adus supapa sus, si o ,,sterso,, pistonu. am schimbat ghidaj supapa si simering am pus si si masina merge ,,din nou pe strazi,,. :))

ss_seby 24-04-12 14:06

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 4995433)
am rezolvat intre timp cu supapa, s-o fost rupt taleru supapei , si deia n-o mai adus supapa sus, si o ,,sterso,, pistonu. am schimbat ghidaj supapa si simering am pus si si masina merge ,,din nou pe strazi,,. :))

Intamplarea sa fie ca invatatura de minte. La ce iti trebuia tie short shifter nu stiu , trage mai tare masina ? Laso bre stock ca si asa fuge de o ia mama naiba. Dar ma bucur ca totu sa sfarsit cu bine ptr tine. Bafta in continuare cu masina.

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning