![]() |
re: Espero C20XE -Tancu' meu
Salut. Imi place ce ai facut cu tancu' asta. Bafta!
|
Te ascunzi dar nu poti fugi:lol: atat timp cat ai prezentare la masina , pun si aici of-ul meu sa vada lumea ce treburi faci...
Ti-am trimis debitmetrul de c20xe si nu l-ai ridicat , rezultatul fiind paguba mea de 40 lei cu tur retur la colet. Ai spus ca imi dai banii dar vad ca fugi unde iti las mesaj. Nu iti place sa platesti datoriile. rusine si mai vrei sa iti mearga tancul ... oamenii care te ajuta le dai tzepe;) |
Eu am lucrat cu el,si a fost foarte,foarte ok....acum nu stiu ce sa zic...
|
stiu ca e ok am vb cu el mult timp....numai ca dupa faza asta sa stricat treaba, se ascunde
|
dupa o lunga absenta va mai impartasesc din problemele pe care le-am mai intampinat, cu toate ca toata lumea m-o descurajat am continuat proiectul si n-o sal las nicidecum.dupa ce mi s-o rupt ghidaju pe chiuloasa aia de c20 xe am dat motoru jos l-am pus din nou cel de espero, mi-am cumparat o chiuloasa c 20xe asa zicea proprietaru ca i super buna:)) am dat din nou motoru jos prin aprilie am pus c 20 xe-u si am vazut ca baga ulei in vasu de expansiune. m-am chinuit asa o jumate de an cu completare de ulei cu curatat vasu de expansiune si de vreo luna am dus prima chiuloasa la facut si am facuto de la 0 cu 12 mil am luat garnitura victor reinz am montat sus merge f bine, vreau sa cumpar acuma un set de injectoare de 260 cc si o pompa de benzina cu debit marit si apoi cum vin banii incerc sa i adun si sa schimb vibrochenu cu unu mult mai usor si volanta usurata.
|
4 Attachment(s)
punem si niste poze:D
|
frumos tancu`....bafta in continuare;)
|
un filmulet cu sunetu si fumu pe care il scoate cu sonda lambda dusa...
https://www.facebook.com/video/?id=100001265010629 |
3 Attachment(s)
era sa fac azi o ,,nefacuta,, . am auzit un zgomot usor... un frecat... si cum n-am muzica in masina am auzit ca tot mai tare suna, m-am oprit rapid sa vad ce s-o intamplat . si cum nu am capac la distributie cand ma uit acolo , fulia de la pompa de apa juca de numa. repede am oprit motoru si l-am sunat pe taicameo sa ma traga. apoi am desfacut si avea un joc mare pompa de numa. maine imi vine pompa si o pun sus .
|
am maI facut un filmulet, intr-o seara cand am scos sufletu din el... tot pe facebook cu ceva flacari:D
https://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater |
Da un filmulet cu o accelerare nu faci? Sunt interesat sami trag si eu un sfi pe masina , si vreau sa vad ce si cum sta treaba daca merita ce bani trebuie sa strang . Dami si mie un pm cu ceva detalii ce ai intampinat tu . Vreau sa il pun la fel cat mai stock fara mari modificari , momentan , pana vine cashu .
|
Quote:
|
Poi nu-i da si tu morti pe paine din prima , ia-o usor , nu ma intereseaza treptele 1 si 2 , pe ce treapta iti trage cel mai bine . Si asa ca idee accelerare pana la anume viteze.
|
m-ai adaug un filmulet. din pacate eram singur si am lasat-o in a 5-a ca sa pot tine si volanu si filma:)) ca nu aveam a 3-a mana sa schimb si vitezele. normal de pe la 170 incepe sa traga bine cu a 5-a... data viit. promit ca dau kilometraju peste cap si masor si cu gps-u:D
https://www.youtube.com/watch?v=KNSZrrjAlus |
Super. Ma conving din ce in ce mai mult sa imi pun sfi pe el. Si cred ca strang bani ptr asta.
|
Quote:
|
o venit si la mine mos Craciun cu un portbagaj de piese:)). o baie de ulei plus garnituri , fise , bujii, capete de bara, pivoti, bucse, un JVC calumea, astept sa vina caldura sa le montez...
|
3 Attachment(s)
ar fi timpu sa mai postez si eu cate cva... am achizitionat o punte spate cu discuri, weekendu asta o montez, un power cap in loc de capacu cu sfi, si nu in ultimu rand un ,,paint,, care este aproape de finalizare...
|
frate te urasc :)))) ce pi*da e capota cu paintu' ala :X:X
|
Quote:
|
Interesantă capota dar mai bine nu mai scria DOHC 16V.
Parcă arată mai ok fără scris! Oricum, destul de ingenioasă treaba! |
Probabil ca o sa te superi, dar arata urat rau capota. Proportiile gresite, formele in spatiu urat facute, scrisul aiurea... eu nu vad nimic frumos la desen si, din pacate, nu e nici extraordinar, asta am vazut prima data prin 2000, pe o Calibra.
Dar gusturile difera, fiecare isi face cum ii place... |
Mie-mi place cum a iesit capota :D
|
Quote:
|
hai ca a iesit fain si daca poti sa o lasi fara scris e foarte misto ... nu ca asa nu ar arata OK! :D
|
Quote:
|
arata bine,,,dar un motiv in plus sa te ia garda mai repede !!! :lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am luat si eu niste jante pe 15 , urmeaza sa le polishez. :D
|
Interesanta ideea cu capota , arata bine.. acum sa o vedem montata :D
|
Quote:
|
Vladutzule , lasa naibilui capota , o sa bagi degetele pana la urma in aripile alea pe spate. Ce faci cu atata rugina? Eu inteleg ca e din ce in ce mai usoara msina si fuge mai bine , dar totusi :lol::lol:
|
Quote:
|
bai frate scoate dungile alea de pe spate ce naiba.. si dai aparatoarele de noroi jos sa vezi ce bine arata fara ale :D
|
Frumoase jante, nu mergeau ceva mai late? Cat sunt astea 6,5 sau 7j?
|
Frumoase jante, nu mergeau ceva mai late? Cat sunt astea 6,5 sau 7j?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am reusit din nou sa F*T motoru, azi noapte .... din cauza la un short shifter de c***t... cand am schimbat a doua am simtit ca ceva nu merge bine ,totusi i-am dat a 3-a si o intrat si mai greu... cand am vazut am lasat-o pe liber si zic sa n-o mai fortez i dau a 4-a sa merg lejer pana la finish... cum s-o fost indoit sudura la short shifter mi-o intrat intr-a doua , o bubuit una si motoru mergea in 3 pistoane.am ajuns acasa si am dat bujia jos , era uda. am bagat aer cu compresoru cand trebuia sa inchida supapele si cele de pe evacuare de la pistonu 3 suflau. azi dim am dat chiuloasa jos si intradevar supapele de la evacuare nu inchid la pistonu 3...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning