![]() |
Ok io am zis ceva tu teai facut ca nu vezi deci pe media stam bine!!!
|
TOPICUL ASTA AVEA O CU TOTUL ALTA IDEE. ATI DEVIAT PREA MULT DE LA SUBIECT. VA LUATI DE EL CA SCRIE AIUREA, DAR MESAJELE VOASTRE DE AICI ( TOATE OFFTOPIC ) NU LE VEDETI ?!
|
fratele meu lasa vrajeala!!!
ok? deci catalin a zis ca sa nu mai postezi degeaba nu este obligatoriu sa postezi! si lasa caterinca cu subiectul ala ca sunt deja fffffff multe subiecte dar pe la care tu treci si lasi un mesaj din ala .... de umplutura pe acolo in locul unei pareri sau a unui sfar sau idei :wink: |
hai ma ce dreag acuma ne certam noi intre noi :twisted: haideti va rog ca nam chef sa ma cert cu voi nam nimica cu mpa dar uite si tu din cate mesaje a posta eu sa mor daca am inteles ceva :wink:
|
400 de utilizatori...weee...
|
Pan` la vara o sa fie inca p-atat ! :)
|
Da da sper ca si pe pista.....
|
multi or sa ma injure si alte alea,dar chiar nu ma intereseaza,am avut doua motive cand m-am inregistrat pe acest forum:
1.sa cunosc oameni noi si interesanti,de treaba si cu aceeasi pasiune ca a mea 2.sa invat lucruri noi despre masini si motoare,tuning,tot ceea ce este legat de pasiunea noastra Primul lucru s-a realizat in totalitatea,dar al doilea vad ca pe zi ce trece se duce dracului.Exista o sectiune de aricole,unde se pot posta o gramada despre tot ceea ce inseamna masina si un topic de discutii pe seama acestor articole!Bate vantul pe acolo,sunt cativa,restul se pare ca le stiti pe toate si nu mai aveti nimic de invatat!eu unul mai am multe de aflat si de invatat si i-as ruga pe toti cunoscatorii sa-si etaleze cunostintele acolo pt ca EU VREAU SA INVAT,iar pt restul care habar nu au ce e aia o supapa si ce face sau cum dracu' merge cutia de viteze,pune-ti mana si invatati si intrebati si lasa-ti figurile deoparte ca va face-ti de cacat!exista si topic-uri unde putem face misto si rade,dar lasati-le pe alea serioase in pace si daca nu aveti nimic de zis,gura mica!e o fuga nebuna dupa nr de mesaje si sa fie numele peste tot!ce naiba e asta daca sunt numai prostii peste tot?mare smecherie ca am 1000000000000000000000 de mesaje daca toate sunt de genul LOL,sau DAAAA,sau aiureli din astea,sunt si astea necesare cateodata si le mai pui,de distractie si relaxare,dar nu toate frate,sunt multi care au spus numai tampenii de cand au intrat!ce dracu' facem?cine vrea sa ma injure si sa ma balacareasca s-o faca,poate sa ma si sune 0744.531.069 sa-mi spuna,iar pe aia care stiti atat de multe va rog frumos scrieti si voi,ca eu chiar vreau sa ajung sa stiu cate stiti voi, iar restul,mana pe informatii si bagati la cap sau altfel valea acasa ca nu e nevoie de bagareti in seama aici! |
hehe ... mie imi place de TNos ... pe bune . Are dreptate.
DA FRATILOR ... CALMATI-L CAREVA PE MPA ASTA CA MA DISPEEEERA CU MESAJELE LUI MONOSILABICE Forumul asta se duce DRACULUI. In pagina de start toate ... TOATE topicurile au ultimul mesaj de la MPA ... si ce sa vezi ... nici unul nu zice de fapt nimic . MPA FRATEEEEEEEEEEEEEE NU TREBUIE SA NE SCRII CHIAR TOT CE ITI TRECE PRIN CAP ... Incearca si tu sa fii mai la subiect ... Adica unele mesaje sunt la locul lor , dar dupa cum bine zicea GSi ... citeste si tu frate cele 250 de mesaje pe care le-ai scris sa vezi ca 90% sunt total ignorabile. In concluzie : moderati forumul asta sau faceti-ma pe mine moderator ca il moderez de nu se vede :P . |
Eu am sters ce-a fost irelevant. Cred c-am sters tot.
PS: eu i-am spus pe fatza ca nu-l suport :evil: |
nam nimica cu baiatul asta dar in ultimele zile trebuei sa recunosc ca si pe mine ma cam stresat adica din cate mesaje a scris sa mor daca lam inteles ce vrea sami spuna :lol: :lol: :lol:
|
dar chiar nu se poate scoate nr de mesaje de sub nume ca sa nu mai fie nici o chestie de genul asta?pur si simplu numele si gata!ce ne trebuie altceva?
|
Daca cineva crede ca postez pt un numar de mesaje se insala iar monosilabice inseamana cu o singura silaba asa ca insemna ca aveti plamani klumea
|
ok
|
hmmmm......cam asa e
|
:lol: e bine
|
cu mesajele de mai sus, intru in competitie cu MPA care are cele mai inutile mesaje, concurez pt locul 1 la concursul\" care scrie mai multe mesaje doar pt a se afla intreaba\", contra lu MPA.....nu stiu insa daca o sa reusesc sa-l ajung, e artist baiatul asta, le are bine cu postatul de-npu*ea
Daca n-ai nimic constructiv de scris, citeste si nu scrie nimic.....sunt toal de acord cu Tnos in tot ce a zis, si pot si eu sa va dau telefonu dar parca e ceva la 30 000 lei minutul cu Canada :) MPA, ia exemplu lui FXN, si el a inceput asa, avea gen 300 mesaje intro saptaman, acum s-a calmat, scrie si el normal si am alta intrebare pt tine, ai si tu prietena ceva, scoala, servici , alte preocupari? |
:wink: pimp!
ma rog totusi te rog sa nu exagerezi chiar asa intradevar am avut cam 300 de mesaje dupa 15 pana la sfarzitu anului dar nu intro saptamana :shock: si eu nu mai vreau sa opstez asa aiurea sau daca nu am loc intro discutie ... hop si eu! :roll: :roll: |
looooooooooooool pimp cand am vazut mesajele nu mam mai putut opri din ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
eu am deschis un topic la diverse:
\"Mesaje tampite,aiurea si inutile\"!deci de acum incolo,cine nu are ce face si vrea sa ajunga la milioane de mesaje sa treaca la treaba acolo!sa lasam topic-urile celelalte in pace,cum a zis si pimp si altii:daca nu stii sau n-ai ce zice,decat sa zici o prostie sau ceva total aiurea si inutil,n-o mai face |
Quote:
plus ca asa poate isi da seama si MPA cum arata pt noi multe din mesajele lui...... FXN-am exgarerat doar pt ami accentua punctul de vedere, n-am stat sa-ti numar mesajele dupa o saptamana, cert e ca aveai incredibil de multe, cde este bine e ca te-ai \"vindecat\" si aucm scrii normal :lol: :lol: |
loooooooooooooooooool pimp esti tare si imi place de tine ca ai simtul umorului :lol: :lol: :lol: :lol: RESPEKT :lol:
|
omul rade rade,dar mai si plange!toata lumea a zis ca mai e nevoie si de relaxare,dar nu tot timpul!si oricum,la 1700 de mesaje,daca ai 200 asa oricum e cam 11% din total si e super bine,daca aveai 90% tampenii sareau cu totii si pe tine catalin,nu-ti fie teama,dar asa ne incadram in limite!eu am 600 de mesaje in 3 luni de cand am intrat si stiu ca am vb si eu degeaba uneori,dar daca nu a zis nimeni nimic,inseamna ca inca ma mentin in limitele alea de care ziceam!sper sa ramanem cu totii acolo,si eu adica!
|
he he pimp la un moment dat nu te mai uiti la mesaje nici numi dau seama cum deam putut sa scriu asa demult pana acuma :lol: :lol: :lol:
|
lol chiar ma omule cum de ai scris atat in cateva luni?:P
|
:lol: :lol: :lol: fara sami dau seama ar fi un motiv si din lipsa de prieteni ..... :?
|
e chiar nasol fara prieteni,dar am noroc cu doi,care in 6 ani de cand ne stim nu m-au lasat niciodata la greu!
|
tnos acolo se cunosc prieteni adevartati la greu nu la bine....ca din aia am destui :cry: :cry: :cry:
|
stiu,iar astia doi(Micutu si Ursu),mi-au demonstrat din plin ca merita absolut orice din partea mea!sunt niste super tipi!
|
Baieti, va contrazic - fara suparare: prietenii adevarati se cunosc la bine. Adik atunci cand tu o duci bine ei nu devin invidiosi & altceva. Credeti-ma k va demonstrez - asa e cum spun! Invatati de la un om trecut prin viatza - am 23 de ani :lol: :lol: :lol:
|
Prietenii adevarati se cunosc si cand ai nevoie!
|
La data de 01.02.2004:
Utilizatorii nostri au scris un numar de 14720 articole Avem 423 utilizatori inregistrati Cel mai nou utilizator inregistrat este: b19lgx 1 catalin rs4 1798 2 tekno 1180 3 Gabi 1000 4 pimp_lex 718 5 ESPinoza 663 6 TNos 661 7 b99sha 621 8 B 31 FXN574 9 Amytal 529 10 mpa 335 PS: weeeeeeeeeeeeeee! Am facut 1000 de mesaje :D |
Utilizatorii nostri au scris un numar de 17000 articole
Avem 458 utilizatori inregistrati Cel mai nou utilizator inregistrat este: moldy007 1 catalin rs4 2098 2 tekno 1180 3 Gabi 1139 4 pimp_lex 804 5 TNos 729 6 ESPinoza 673 7 b99sha 673 8 B 31 FXN 606 9 Amytal 530 10 DZ1 389 |
Gabi dar aia care au peste 200 de ce nu apar ??ca totusi e ceva !!
|
Herk: am facut top 10 al utilizatorilor. Uita-te in urma.
|
Vizitatori în ultimele 30 de zile: 30.002
cred ca e un amanunt destul de important nu ? Inca un prag depasit :wink: |
ZoliaT: cred ca forumul si site-ul merg FOARTE bine, fara sa exagerez. Meritul... cred ca e al nostru... al tuturor!
Ce pot sa mai spun ? LA MAI MARE :D |
foarte bine spus :wink:
|
495 de utilizatori
LA 500 Facem Petrecere???? |
mpa: petrecerea se tine la vara, daca ne vom mai strange.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning