![]() |
Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)
pretul mai mare?
confortul mai mic? nu va deranjeaza?:) |
De ce comfort mai mic?Si pretul e undeva in jurul la 35 de mii de euro..Nu mi se pare chiar un pret iesit din comun..
|
3 Attachment(s)
Intre gti si r32 ... r32 ... pt posibilitatile imense de tuning ....
http://www.hgp-turbo.de/index.html Se ofera atat turbo ... cu 400 si 440 cai ... cat si biturbo ... Pt Golf 4 R32 se ofera un maxim de ....... 542 de cai :shock: :shock: |
Quote:
|
Yo tot un mercedes as ajunge sa cumpar. Masini serioase de oameni seriosi. Dar cum orice om serios are si putina nebunie in cap asa is si mertanele. Dak vrei sa iti iesi din "ritmul" serios intrun mertan o poti face cum no faci in alta masina. As alege un CL in orice ocazie dar nici un c class w 202 nu ar strica. Parerea mea e ca intrun de asta ai si viteza si imagine si Respect si prosperitate:D
|
6 Attachment(s)
Quote:
Voi ce alegeti intre un Audi A6 2003 si un Ford Mondeo 2005:?: Pun si poze ca sa se vada mai bine desp ce masini e vorba:lol: :lol: Astia de la "versus" cred ca is orbi sau surzi sau nu mai stiu ce or fi....ma dispera cand zic ce masina tare e Fordu asta':evil: ...Mai au putin si compara Fordu' Mondeo cu Maybach 612:twisted: Lucrurile stau astfel : Audi A6 2003 2.5 TDi 110.000km Ford Mondeo 2005 2.0 TDCi 55.000km Voi ce ziceti? Ce a-ti alege? |
Eu zic ca nu-si are rostul sa compari un Ford cu un Audi, dar vad ca nu toti gandesc ca mine, adica normal :-)
|
cristi, las-o asa... nu merita sa t enervezi tu pt altii- aleks
|
in afara de diferenta de an si de km, care sunt in favoarea fordului, dar care nu constituie un atu major, nu vad ce altceva ai putea gasi ca plus pentru mondeo...
mondeo ar fi trebuit sa fie full extra(piele, mahon, navi mare, senzori parcare, etc) ca sa aiba "sanse" in fata a6-lui... |
mai da voi nu stiti nici acum ca fordurile care sunt facute in europa sunt f proaste ...se strica repede...pe cand cele facute in america ,este alta treaba cu ele
oricum eu pt audi votez |
Eu zic ca loganul le face pe amandoua.....:lol:
|
Quote:
si mai si ... de logan uitasem :) |
Quote:
Oricum ca sa revin la subiect... clar A6le... |
Bacauanii parca au alta viziune in domeniul auto. Pe topicul "versus" majoritatea ziceau ca Fordu' e mai tare:D .
In plus ma mai bucur ca in Bacau, Loganul nu e asa apreciat ca in alte judete. La Iasi de exemplu, multi zic ca e o masina buna:evil: Un sfat pt cei care au cateva mii de euro si vor sa-si ia masina: nu va luati Logan daca nu vreti sa sa fie rusine cu propria d-voastra masina:!: |
razv, termin-o cu chestiile astea!!!! fiecare isi ia masina pe care o vrea!! eu am logan si nu mi-e rusine cu el!!! daca ai ceva impotriva masinii, bine! dar nu ii mai jigni pe cei care au logan! poate unii, nu isi permit altele mai scumpe!!! ok??
|
Ups!:lol: Cred ca era sa cazi de pe scaun cand ai citit ce am scris:-) ...Scuze, nu te cunosc. Dar sincer, eu am impresia ca la ce ofera Logan, e cea mai scumpa masina:!: Pai n-are nici un fel de aspect, nici un fel de siguranta, nici un fel de....nimic:rolleyes2 . Cu banii pe care ii dai pe un Logan iti iei o masina SH care e superba in comparatie cu Loganu' si care macar iti ofera ceva pt ca nu-ti cumperi masina in fiecare zi.
Cand unele persoane din jurul meu si-au luat Logan parca imi era mie ciuda pt ei. Cand le-am aratat ce masina isi puteau lua in loc de Logan am citit dezamagirea in ochii lor;) ... Singurul avantaj e ca o poti lua in rate, noua, ai garantie....dar in rest cu ce poate Loganu sa te incante:?: Tie ce satisfactie iti ofera "Golanul" tau? |
6 Attachment(s)
Propun o comparatie interesanta intre 2 old-ladies:-)
Mercedes W124 2.5 TD (126 cp) sau BMW 524 TD (116 cp) ? Voi ce parere aveti? Ce alegeti? |
normal ca bmw as alege... bmw e34 din anul 1988-1996. sunt misto masinutele... bisnis class.mercedesu ala e pt mosnegi... e puturos mertzu ala itzi zic eu... tu stii in ce fel fuge un bmw dinala? aleks poate sa itzi zica ca o fost atunci la suceava.... ia zis aleks mai tii minte bmw-eula la verde de austria? eu cu el am mers 180 si de ducea mult mai mult. doar stii tu cine s-a dat si ai vazut cum fugea... nu cred ca mertzu ala il face.
|
aaa si inca ceva.... bmw nu e lady. nu e p*zda. e mascul in toata firea.
|
Hmmm....eu zic ca e destul de echilibrata balanta. Daca era 2.0D sau 2.5D da, era puturos Mecedesul.
De exemplu eu am mers cu un Mercedes C 250 TD Esprit de 150 cp din 1997 care ar fii facut fata si la BMW 320d din 2001 a lu' Alex;). Am dat exemplul asta ca sa intelegi ca sunt si Mercedesuri mai vechi cu "vana" in ele care se pot pune cu un BMW;) |
aaaa...si inca ceva...."old-lady" era o figura de stil;-)
|
Intre astea doua... votez Mercedesu'
|
4 Attachment(s)
Si mie imi place mai mult Mercedesu';)
Uitati un frumusel de 326 cp... |
3 Attachment(s)
Si pt fanii BMW (Mertan)...un M5 '91 aproape la fel de frumos ca Mercedesul AMG8) 8)
|
Quote:
|
eu votez tot mercedesul
vrei sa spui mai alex ca mercedesu ala e pt mosnegi ? tu ai mers cu asa ceva ??? adik cu motorul ala sau ceva asemanator ??? daca o masina fuge cu 180 insemana ca e buna ??? de unde stii ca un mercedes din ala nu fuge la fel ??? |
Quote:
am mers cu un 3000 diesel si am ramas cam pe spate adik cum poate sa fuga o masina cu ceva vechime si la asa greutate |
Pai un W124 cu motor de 2500 Diesel are 1960 kg. Cel cu motor de 3000 are mai mult. E nevoie de ceva cai care sa urneasca "monstrul" de pe loc.
N-am mers niciodata cu un W 124 cu motor 3000 diesel insa am mers cu 2500 diesel, pacat ca n-avea turbina:sad: . 90 de cai pt aproape 2 tone sunt cam putini...Nu m-a impresionat la demaraj insa mi-a placut confortul(era facut la comanda). kiar daca era o masina veke se cunostea ca stau intr-un Mercedes;) .... |
Eu aleg mercedes ... :shock:
|
Quote:
|
Quote:
Poate ca exista mici rautati...dar nu tb sa exagerezi ca toata lumea se ia de tine. Si mai ales, nu tre sa renunti:idea: ...numai fetele renunta cand dau de greu;) Sa stii ca poate la unii le esti simpatic!:twisted: |
Quote:
|
mertzan calmeaza-te...
iar certuri, iar sterg posturi, iar se supara unii si altii pe mine... mai bine stick to the topic si nu mai iers discutii... revenind, eu aleg mertzul, pentru interior in primul rand, care la bmw e prafuit tare, pentru cionfort, net superior, si pentru imagine, pe care si-a pastrat-o mai bine decat 5-ul din discutie.... |
6 Attachment(s)
Ok, se pare ca Mercedesul W124 a placut mai mult;) ...Fapt normal, din moment ce a fost superior BMW-ului la multe aspecte( cam aproape toate).
Daca mai devreme am comparat doua modele ceva mai vechi, bine cunoscute noua, acum vom trece la alta categorie: -categoria grea-:idea: Intr-un colt avem un "new comer", AUDI Q7:twisted: .Masina deja e destul de intalnita pe strazile din Bacau. In partea opusa se afla "NOUL" Mercedes ML;) Datorita faptului ca cele 2 masini au aparut destul de recent, ne vom exprima mai mult dupa gusturile fiecaruia:arrow: Voi ce alegeti, Q7 sau NOUL ML:?: |
In poze: AUDI Q7 4.2 FSI 349 cp 2006
MERCEDES ML 500 306 cp 2006 |
kilogramele?
|
Mie personal, desi vreau sa nu par un fanatic Mercedes si nu vreau sa fac campanie Mercedes-Benz, imi place mai mult Noul ML.
Q7 arata mai "***urist" in fata, dar spatele nu-mi place. Si nu-mi mai place cum se vede din lateral. Mi se pare ca e facuta pt a gazdui confortabil cat de mult s-ar fii putut, 7 persoane. I-ar fii stat mai bine putin mai scurt. ML-ul ca forma e perfect. La motor insa ar fii trebuit ceva mai multi cai pt versiunea de 5000 cmc. Dar...AMG-ul e suprem ca intotdeauna. |
Quote:
|
Ambele sunt super ... dar subiectiv poate aleg Q7-le
|
Noul ML .
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning