![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
|
avem grpe fortza la pitesti...o sa fim rai de tot acolo:D.muhahahha
|
Quote:
Bine inteles ca voi face treaba...nu am intrat eu degeaba :P si sa inteleaga lumea de ce tot pee am ramas pt tine..le explic eu :P (PEE in traducere stie toata lumea ce inseamna,dar nr de la masina mea este PEE pt ca a fost nr intamplator...si in niciun caz PEE pt ca sunt un....)pt 1 noiembrie la pitesti,sunt sigur ca va fi totul oK.Ne vom intoarce toti fericiti si apoi o vom face romaneste:P la o caffe.Ma simt bine alaturi de voi in club si cu toate ca sunt de mult timp pe langa voi,am inceput sa cunosc pe fiecare in parte:D si vad un nou inceput cu Shadows! UNUL FOARTE BUN! Fortzzzzzzaaaaaaaaaaa SHADOWS |
Frumoase vorbe Pee......esti binevenit alaturi de noi.....apropo tocmai ne-am intors de la prima legala a clubului ShadowS de la infiintzare(sa ai deja un show tuning unde ai bifat prezent si o legala de unde ai venit bine in mai putin de 2 saptamani.... eu zic ca sunt realizari demne de mentionat)...vom reveni in zilele ce vor urma cu poze si clipuri de acolo
|
Quote:
Ma bucur ca totul a fost ok si pt prima legala :D va urma cea de la Pitesti unde vom fi prezenti toti :X sa avem mult noroc in continuare baieti :D !!! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Team Shadows a participat duminica la prima legala cu Opel Corsa Opc si cu M3 E30 turbo .Cursa s-a tinut la Tulcea.Au fost foarte multe masini....iar OPC fiind stock nu a reusit decat un timp de 15,7.BOBY M3 a luat locul 1 la grupa S4.
Oricum suntem mandrii ca am participat la 1 legala. |
24 Attachment(s)
pictures with shadows at Tulcea Race
|
Quote:
|
Bravo baieti!!! :X Felicitari!
|
vb baieti....tot ce conteaza este k va`ti simtit bn....si k ati avut c sa vedeti akolo....inca o data.....BRAVO!!!!
|
felicitari tinerilor :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ceva frumos: P: https://www.youtube.com/watch?v=bf8MyN3gDr8
|
|
shadows vs midnight:P https://www.youtube.com/watch?v=gI7YImyRA_0
|
Felicitari maxime BoBy pt 1 place si Romel pt prestatia care a avuto.....adica sa iesi pe locul 11 din 28 de masini avand in cedere ca era singura stock eu zic ca e totusi o realizare...inca o data felicitari si fortza ShaDowS.La pitesti vom fii fortzaaaaaaaa
|
Era sa uit....multumim dragos pt poze.....sa nu uitzi sa imi aduci pe un stick ce ai u de la tulcea ca sa termin si eu ala sapt asta....si stii ce mai astept de la u.....sa vad eu elea 4 fildesheee cat mai curand:D
|
Congratulations Boby! ai obtinut din nou locul 1 . Abia astept sa vina ziua de 1 Nov. sa fim fortzaa la Pitesti :twisted: Il felicit si pe Romica! a obtinut un timp foarte bun,avand in vedere ca masina e stok!
|
garantat va fi ceva frumos :D sper sa tina si vremea cu noi :peace:
|
Stiti cumva cate masini vor putea concura?Eu auzisem ca in jur de 150.
|
ce a luat-o in mana ala cu viperu :)) si subaru :D....bravo boby...felicitari
apropo: cum se numeste melodia de pe filmulet (demo) ? aia a 2-a :D.... e ceva prodigy, nu? |
E aproape nimeni la ora asta pe forum ? !:?:
|
sunt eu vecine
|
Salut tuturor ! Succes cu ShadowS ! Un club care este cu adevarat imaginea VALCII in ceea ce priveste capitolul MASINI. :joy: Bravo baieti ! Sa aveti parte de tot ce e mai bun ! Succes la concursuri ! Si sa continuati ce ati inceput, ca faceti o treaba, a reaq de buna ! BRAVO ! :peace: by BoDo (valcea) :dance:
|
Quote:
Multumim pentru increderea acordata BOG |
Daca vreti imi puteti spune BoDo ! Nu stiu exact daca pot sa mai schimb acum username-ul, dar banuiesc ca nu merge! Si apropo, o sa va pregatesc ceva pt acest club, sper sa va placa. Acum lucrez la acea " surpriza " ! Sper sa reusesc si sa " dau putina voce " :mrhappy: clubului ! ;)
|
Quote:
|
Multumim Bodo pt felicitari si esti binevenit aici pe forum la noi!Astept si eu sa vad care e surpriza :P Bafta in continuare pt terminarea surprizei!
|
Asa cum am spus, am pregatit ceva pt club. Este facut cam pe repezeala, :sad: si as vrea sa-mi spuneti unde am gresit, ce trebuie sa mai fac, cum sa il fac, si promit ca voi tine cont si o sa revin cu altul ! :-)
http://fisierulmeu.ro/59V3C17DWJD0/S...-BoDo-mp3.html |
bravo bodo .... interesanta surpriza facuta clubului
|
|
Quote:
|
Ms de pareri. :D Ma bucur ca va place cat de cat, si ca vi se pare interesant :D O sa mai fac si alte lucruri de genu, asa k daca aveti vreo propunere, contactati-ma ! :wave:
>> :peace: FoRzZzA ShadowS :peace: << |
Apropo baieti, cand sunt legalele la Pitesti?
|
Quote:
|
baieti....mai am max 24 de ore si imi iau "bestia" acasa....sper sa fac fata la pitesti...iar daca o fi sa iau bataie....macar sa cad dupa un cal frumos.....deci.....sper k vremea sa tina cu noi.....si sa iasa ceva frumos...PS. sper ca rivalitatea sa ajunga la un consens...si sa se termine amenintarile.....pt k la urma urmei nu ma intereseaza c are X sau Y sub capota....(daca are capota) sau c bani au altii in buzunare...sau ce grade de jmecher poarta in oras...da?....deci...tot ce vreau este RESPECT!!!!! pt k si noi la randul nostru sa respectam...sper sa nu deranjez p nimeni prin postul meu....in rest....hasta la vista.....babe.......PS2....cn nu imi cunoaste "ursul" si vrea sa il vada....ma gaseste pe bulevard dupa ora...11 seara....aaaaaaaaa si sa nu uit....emil...am rezolvat una "mica" amicala cu M5 ala nou...:D:D:D...sa vad cum stau......in spatele lui...:)):))
|
Sobo sa vezi cum o sa se stranga lumea ca la urs :)). Eu chiar vreau sa o vad :), deci o sa fiu acolo
|
Bine inteles ca vei face fata la pitesti sobo si va fi totul oK :D si cu M5`u o sa stai la 2 tiruri in fata ;) :D garanteaza PEE !
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning