Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Masini scumpe din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/14783-masini-scumpe-oradea.html)

BIG_mafia 22-07-06 09:34

Re: Masini scumpe din Oradea..

apropo mertzan alb ieri seara iam prins o poza...da nu k telu si nam infra sau ceva de genu` da fak yo cumva si tot o scot so o pun pe :)

Mihaitza_tdi 22-07-06 10:17

Quote:

Originally Posted by Oxide
degeaba...cea mai tare ii bmw-u` lu` razvy...:)...la alegere sg mashina care m-ar determina sa nu o aleg ii "mertzanu` nostru alb"...:P...so...there is none!!!:)...she`s perfect!!!nu mihaitza_tdi???:)

Da da asa ii...trebuie sa recunosti!!:):)

DaBotta 31-07-06 02:28

Quote:

Originally Posted by AleXXL
cel care a fost pe aeroport ieri nu a fost M ... era un 530d parca ...
cel care l`am vazut eu ... era M intr`adevar ...
1.avea insemnele M pe aripile din lateral
2.avea spoiler fatza M
3.avea esapament M
4.avea sigla M pe spate ...
5.avea jante parca pe 18 sau 19 in orice caz f.mari ..
la motor nu m`am uitat ca eu eram in omv shi el chiar atunci trecea pe decebal ... urla ca nebunu ... 100% era M ... ;)

cel de pe aeroport este un BMW 530d cu 2 turbine , ti-o zic din surse foarte sigure , el este fostul proprietar al AUDIULUI A8 BH 10 ZET

DaBotta 31-07-06 02:29

Quote:

Originally Posted by dask137
Teszari si-a luat Ferrari ca sa nu se lase la pompi :P
si pompi nu schimba masinile ce le pastreaza. are destule si nu cred ca are rost sa le insir..
Cel mai tare tuning e dupa parerea mea ARO.

fix invers =)) pompi nu so lasat la teszari

DaBotta 31-07-06 02:32

Quote:

Originally Posted by AleXXL
hai ma ... de unde ai scos ? ar trebui sa te informezi putzin...in primul rand nu e a lui pompi atlas`ul ... el fiind doar un director pt.ro ... nu il potzi compara cu teszari care e pe locu 60 sau 70 :rolleyes2
....etc etc nu dau mai multe informatzii ca nu e treaba noastra...
dar` macar asha sa`tzi faci o idee...pompi e mult mai mic ca teszari ;)
multa bafta ;)

pompi este director pe EUROPE DE S - E din cate stiu eu , am prieten de familie care ii ceva mai mare pe la ATLAS
nu vorbi nici tu daca nu sti :)

DaBotta 31-07-06 02:33

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
cum am promis ... ASTON MARTIN DB9 IN ORADEA

va rog, lasatzi offtopicul, doar poze

cu numere de TZOL marfa marfa :)

Oxide 31-07-06 11:38

5 Attachment(s)
uitatzi aston martinu` despre kre cred k vorbitzi...:)
PS:klitatea shi rezolutzia cam lasa d dorit pt k is facute cu telu`...;)...in fatza la scorilo...;)
PS2:mooaaammaa c torcea motoru`...:)

Mihaitza_tdi 31-07-06 12:37

Super fain...un prieten de-al meu o adus un jaguar X-type!!!! poate ii fac ceva sa vedeti doar 2 sunt in oras...;):D

kupid0n 31-07-06 17:48

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi
Super fain...un prieten de-al meu o adus un jaguar X-type!!!! poate ii fac ceva sa vedeti doar 2 sunt in oras...;):D

sunt mai mult de doua....sunt 2 x'type'uri mai noi...cam din 2001-2002 si mai este jagu' lui Pap care e ceva mai vechi da' dupa parerea mea e cel mai bengos dintre toate.....are jante pe 19', discuri ventilate si pe fata si pe spate si in interior e extra full...piele, tv etc etc.....si am mai vazut unu ieri in ocska...

Zuky 01-08-06 22:11

Frumos astonu`...acum aproximatix 2 sapt cand treceam in fatza la scorillo am vazut acel lambo gri in parcare....f f tare...am stat vreo 10 min in sperantza ca va pleka de akolo sa aud cum "toarce" dar nu a binevoit...asta e:)...din pakate nu am avut aparat foto la mine dar orikum banuiesk ca atzi mai vazut mashina shi voi;)...de multe ori potzi gasi mashini f adevarate in fatza la scorillo....

Ariana 02-08-06 17:16

Vaiiii!!! Am auzit eu cum toarce. Eram intr-o noapte in parcu mare din centru si o calcat-o frate.... k l-am auzit d la un km si l-am vazut 2 sec.

Ariana 02-08-06 17:17

Unde-i Astonu?? K si eu vreau (...sa il vad :)) ).

BH 07 MDF 02-08-06 23:19

Quote:

Originally Posted by DaBotta
pompi este director pe EUROPE DE S - E din cate stiu eu , am prieten de familie care ii ceva mai mare pe la ATLAS
nu vorbi nici tu daca nu sti :)

mda ... a fost o gresheala ... e pe europa de sud-est ...
:???:

BH 07 MDF 02-08-06 23:21

Quote:

cel de pe aeroport este un BMW 530d cu 2 turbine , ti-o zic din surse foarte sigure , el este fostul proprietar al AUDIULUI A8 BH 10 ZET

pai eu ce am zis ? ...
cel care a avut A8`u ... nu are si porsche`u boxter si un c classe ??? ...:???:

DaBotta 03-08-06 03:17

ba da C Classe`u ii a lu nevasta , nevasta-sa a casitgat SMARTU la KISS FM , dar eu iti ziceam ca bmwu lui are 2 turbine :)

valib 03-08-06 10:30

Poze??????????????????????

Mihaitza_tdi 03-08-06 10:55

Quote:

Originally Posted by kupid0n
sunt mai mult de doua....sunt 2 x'type'uri mai noi...cam din 2001-2002 si mai este jagu' lui Pap care e ceva mai vechi da' dupa parerea mea e cel mai bengos dintre toate.....are jante pe 19', discuri ventilate si pe fata si pe spate si in interior e extra full...piele, tv etc etc.....si am mai vazut unu ieri in ocska...

eu stiam k sunt 2 si care l-o adus prietenul meu ii din 2004.......ii full cu pachetul de varf!!;)

Zuky 05-08-06 12:33

Azi dimineatza am vazut un BMW seria 6 bordo trecand prin fatza blocului meu....dar interesant e ca pe spate avea o evacuare dubla dar cu 2 tevi exact ca la M6....normal ca se poate sa fi fost doar un simplu 6 cu kit M...A mai vazut-o cineva sau a reushit sa ii traga cineva poze??

Ariana 06-08-06 17:48

DA!!!!!!!!!! EU !!!!!!!!!!!!!!!! Erau sa imi pice plombele!!!! Da l-am vazut din mers, asa ca mi s-a parut a fi un foarte autentic M6.

Zuky 07-08-06 07:53

E M6 autentic.....am prins poze ieri seara cu ea in fatza la continental....revin cu poze later cand le scot din telefon;)....arata betoooon

Ariana 07-08-06 20:19

Deci cum sa zic, am stat cateva sec in extaz dupa ce l-am vazut....

Ariana 07-08-06 20:25

Era sa uit, Zuky, sper k le pui pe topicul cu BMW-uri... Pls, k ii cam liniste pe acolo, si cum eu sunt mamica lui........ :D

Zuky 07-08-06 22:43

Sigur ca le pun shi acolo....maine voi incerca sa le skot:)

M.T.M. 08-08-06 13:46

Numele acestui topic este cu masini scumpe din oradea, nicdecum discutii aiurea despre masini scumpe din Oradea. So puneti poze sus, si daca vreti sa discutati facet alt thread. Atata offtopic cat am vazut pe acest thread nu cred ca este pe toate celelalte topicuri la un loc. respectati titlul nu faceti ce va tuna. Pls. Putin respekt.

Zuky 08-08-06 14:32

Mda...tu itzi dai seama ca daca am folosi acest thread doar pt a pune poze ar fi probabil vreo 4 - 5 pagini de poze shi acest topik ar fi sek mai tot timpu?..Peste tot exista offtopic....ashteapta un pik ca incerk sa pun eu poze cu M6 dar devreme ce nu am cablu de date e destul de greu..

Zuky 08-08-06 14:40

4 Attachment(s)
Pozele..sry pt calitate

Mihaitza_tdi 08-08-06 15:06

frumos frumos!!!!!;):):)

valib 08-08-06 16:05

Domle` numai la noi e offtopic peste tot! Cauta la celelalte sectiuni sa vezi!

cica au aratat la stiri ca M6-le din oradea a fost facut praf...:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Zuky
Mda...tu itzi dai seama ca daca am folosi acest thread doar pt a pune poze ar fi probabil vreo 4 - 5 pagini de poze shi acest topik ar fi sek mai tot timpu?..Peste tot exista offtopic....ashteapta un pik ca incerk sa pun eu poze cu M6 dar devreme ce nu am cablu de date e destul de greu..

Mihaitza_tdi 08-08-06 16:39

cica au aratat la stiri ca M6-le din oradea a fost facut praf...:rolleyes2[/QUOTE]
Tu vb serios?????? sau glumesti?

Trixi 08-08-06 16:41

Da.Masina a luat foc....:cry: ...locul accidentului,asta dimineata arata destul d nasol...atunci au fost acolo cei de la "Electrica"...altii au taiat pomul care s-a rupt...mi-am adus aminte d niste momente urite....
Sper k soferul sa fie bine.Nu stiu nimic concret...

Mihaitza_tdi 08-08-06 16:48

Nasol....:(:(:(

BIG_mafia 08-08-06 16:57

da unde sa intamplat?!

Trixi 08-08-06 17:47

Aproape d Alcatel..mai spre politie...

Ariana 08-08-06 18:12

Soferul e bine din cate am auzit azi dim, masina praf, gone forever.... Daca "nenea" d la volan era beat si avea viteza,cum se zvoneste, numa el e de vina. Dar bine ca a scapat.

BH 07 MDF 08-08-06 19:26

am vazut shi eu azi dimineatza la shtiri :(( ...
shoferu striga pe acolo de numai numai ... cred ca era mort de beat...era ceva tziganash ... :rolleyes2 ...da` cica a scapat cu cateva zgarieturi :( ...imi pare rau pt.el ... si pt.cei 100.000 de euroi aruncatzi in vant :cry: ... adica mai mult ca sigur avea CASCO ;)

DaBotta 09-08-06 02:27

avea casco , dar casco`ul se mai acorda daca tu erai muci de beat si inconstient ce faci ? nu are nimeni inregistrat de la stiri ? ca si eu vreau sa vad dar am ratat. masina era chiar din Oradea sau era numai in trecere ? nu se stie cine era accea persoana ?

BIG_mafia 09-08-06 09:22

citeshte pe topicu cu accidentu detaliile...mashina parka in fatza la continental duminika...doar iam tras poze alaturi de zuky :D...avea nr de leasing din bukureshti...posibil k era a sefului de la continental nush pe altcineva cine sa aibe bani de un m6 :D

DaBotta 09-08-06 13:50

sefu de la continental :D ma rog , ala de cine vrei sa zici tu adica POP ala are CLS nu cred ca ii trebuia M6. am citit detalii si am vazut , pacat oricum de masinuta ca era superba , partea nasoala ii ca nu a reusit sa ramana prea mult prin oradea :( , oare cat dureaza pana va fi din nou pe roti ?

Zuky 09-08-06 14:41

Quote:

sefu de la continental :D ma rog , ala de cine vrei sa zici tu adica POP ala are CLS nu cred ca ii trebuia M6. am citit detalii si am vazut , pacat oricum de masinuta ca era superba , partea nasoala ii ca nu a reusit sa ramana prea mult prin oradea :( , oare cat dureaza pana va fi din nou pe roti ?

Sincer nush daca merita sa il repuna pe rotzi....ai vazut in ce hal era....

BIG_mafia 09-08-06 16:18

Quote:

am zis k posibil...nu am zis nimik concret...in orice caz ii ceva mare borfas daka isi permite o mashina de genu :)

All times are GMT +2. The time now is 20:19.

- Copyright 2026 4Tuning