![]() |
Re: Comanda Model Car World
Într-adevăr am cumpărat 2 machete deja din magazin.Dar dacă s-a făcut comanda atunci nici-o problemă spuneţi-mi cum procedez.Dacă nu s-a făcut deocamdată comanda eu renunţ pentru că deja am achiziţionat. Vă Mulţumesc Frumos!
|
Quote:
'' danu este incert '' - nu stiu de unde le scoti. Eu termin luni scoala la 13:30 deci la 14:00 ai avea banii in cont. Zimi daca vrei asa, ca am citit pe aici de ora 12 pentru comanda. |
Quote:
Daca mai trebuie la transportul international (pe langa banii pe care i-am virata deja) nu e nicio problema , merg la Raiffeisen si pun diferenta. MULTUMIM PROMO |
presupun ca e tarziu sa ma bag si eu ,doar azi am dat de subiectul asta ..daca mai e loc ma bag si eu ,anuntati-ma,mersi
|
Sa ne zica promo daca mai este loc ... asteptam un raspuns de la el! :)
|
Quote:
------------------------------------------ dap mai este loc. da-mi pe privat ce vrei sa cumperi si eu o sa iti fac calculul cu suma exacta.. |
promo, ne anunti si pe noi daca ai dat comanda si daca a fost vreo problema de stoc sau de bani sau ceva?
iti multumim:-P |
Am o mare mare problemuta , mi-as dori foarte mult o macheta...problema este ca este din germania ebay.de , nu inteleg absolut nimic , am reusit cu traducere cu chiu cu vai sa fac contul pana cand a esuat si nu merge ( habar n-am de ce ) dar nu vreau sa ma mai complic ...in fine , problema mare este ca o vreau si nu stiu cum sa fac comanda ...:( help me somebody ?
|
Quote:
|
Quote:
|
promo, ai idee cam in cat timp ajung machetele? :twisted:
Sunt nerabdator ! :lol: merci promo! |
2 sapt
|
Quote:
|
mersi fain:-P
|
Salut la toata lumea :)
Daca e posibil in urmatoarea runda sa dati comanda si pentru mine de una doua machete ? Ar fi vorba de un Audi A8 W12 modelul din Transporter si un VW Bora model 2000-2007 nu Jetta :) . Inca nu stiu sigur , am mai deshis niste posturi sa vad poate poate gasesc in tara prin magazine . Daca nu , si e posibil prin voi . Vreau sa stiu cum procedez cu banii cat costa , machetele la scala 1/24 , audi negru , bora gri , daca mai e ceva dati-mi pm ... sau scrieti aici . Multumesc |
Cum spune si thread ul ''Comanda Model Car World'', comanda se face numai pe acest site, poti sa te uiti singur pe site, si in caz ca iti gasesti ceva din ce vrei, ramane sa iti pui comanda pe fisierul care se va face la urmatoarea comanda.
Sunt sigur ca daca ai citi mai sus, cateva pagini, ai intelege tot modul de comandare : te uiti pe site, iti alegi ce vrei de acolo, notezi in fisierul word de l urmatoarea comanda, depui banii in contul lui promo si apoi astepti - asta ar fi in principiu - detaliile atunci. |
2 Attachment(s)
salu
eu ieri am primit un colet de la MCV si au ambalat pachetul ca p..a,,pardon voi ati patit asa ceva??..adica 2 din cele 1:43 etau turtite sub cele mari. vezi pozele... luni ii sun sa vad ce e de facut |
Quote:
iti zic eu rezultatul...o sa iti zica sa le trimiti inapoi..sa ti le inlocuiasca. (pe banii tai) ceea ce nu iti va conveni. din start 52 de euro transport dus- intors :D |
Aokimare, nici eu n-am patit asa ceva la comenzi MCW. Mi-au venit de fiecare data frumos impachetate. Se pare ca ai avut ghinion ...
|
au ajuns cu bine machetele. multumim foarte mult promo:joy::joy::joy:
|
Multumim Bogdane! :)
|
multumiri lui promo, cand e urmatoarea comanda ??:)
|
Quote:
din partea mea se poate si acum..dar nu cred ca mai ajunge inainte de craciun.. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o noua lista e deschisa.
|
oameni nu imi ziceti si mie c-am cat vine transportul si de obicei cati va adunati,( cat revine transportul de fiecare)sa stiu ca nu stau bine cu banii si na ma uit la orice euro dat in +.
|
La pretul machetei se adauga transportul pana in Romania (cam 5-6 euro/persoana) + 10 lei comision promo + transport Bucuresti - orasul tau!
|
Hai sa incepem o noua comanda , poate le avem pana la craciun.:D
Nu-mi merge ceva la calc, sa le pot transfera in comanda. Citroen C2 Super 1600, No.5, Total, JWRC 2004 P.Henry / JP.Chiaroni Maßstab 1:18 - Metall / Kunststoff - Fertigmodell Solido - Nr. 125516 sofort lieferbar > Detailansicht 34,95 € 10,00 € Citroen C 4 Sport, Concept Car Maßstab 1:18 - Metall / Kunststoff - Fertigmodell Solido - Nr. 135059 sofort lieferbar > Detailansicht 34,95 € 12,00 € |
Se mai baga cineva la comanda? Sunt si eu amator.
|
cred ca si eu ma bag,dar nu sunt 100% sigur:sad:
|
runda aceasta nu pot sa ma bag pt. ca plec din tara si vreau sa vad ce gasesc acolo. Respekt
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut
Am atasat documentul Excel cu macheta pe care o doresc. |
Mai dam comanda anul acesta? Ce ziceti ... ?
|
eu sunt de acord
|
Sunt niste pachete interesante pe la Solido pe acolo ... :)
Dar oare astia lucreza dupa 24? Si ma gandesc ca o sa fie o brambureala pe la posta si pe la curierate ... poate ni se pierde coletul! :lol: |
nu se stie niciodata cand se pierde si din ce motiv, dar sunt oarecum de acord ca acum de sarbatori e mai mare sansa :), anyway maine cel mai probabil ma anuntz cu ce machete vreau sa imi iau, apoi o sa vad cum cum fac cu banii :)
|
Asteptam intai un raspuns de la Bogdan? :)
|
pana la urma cata lume e?
de pierdut nu se pierde ca e dita mai coletul....dar o sa ajunga sigur prin ianuarie... cred ca numai lucreaza aia dupa 24.... |
1 Attachment(s)
eu m-am anuntzat, si am completat si fisieru :)
NEXT!! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning