Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

aleks 07-04-06 16:16

Re: How about piercing?

off-topic anyone????????

Psycho 08-04-06 01:16

no thanks ... don`t want .. u can keep`it ;)

ANDY_62SLC 08-04-06 02:59

Mie unu imi plac tatuajele la fete dar sa nu fie prea expuse la vedere sa fie ascunse si cu bun simt si rafinate cum sunt si fetele!iar despre cercei si piercing in buric si in limba ar fii frumos la o fata ........exista si avantaje!
De exemplu mie imi plac tatuajele pana acum am 3 si la vara cred ca va veni si al 4 lea si va pune si capac !vi se par multe 4 tatuaje pt un baiat de 20ani?:twisted:

ANDY_62SLC 08-04-06 03:08

asta casa revin la ONTOPic iar u IULIA vii la mare ca altfel ............bataie !mai vb noi !
Iar u ORLANDO sper sa te cunosc si eu ca mai esti si din cta si tot vb pe forum pe aici toti la un loc!

Mr.Nice 08-04-06 14:20

Eu am avut 3 pirsuri, dar nu toate odata... m-ar tenta un tatuaj dar nu din-ala permanent , d-ala de tine vreun an 2 ceva de genu.
Imi plac la fete tatuajele situate ori langa buric, ori la spate, atat.
Si apropo, fetele cu pirsuri in limba fac niste chestii cu cercelusu ala de te rupi pe genunchi ;), a fost testat :D.

ANDY_62SLC 08-04-06 14:25

al dreak sa fii crezi ca nu mai u stii asta?

aleks 10-04-06 15:14

moxule da cu barbatii cu pierce in limba cum e? :D
aia d c dreq si-au pus? :P

Mustang 10-04-06 16:23

aaaa...de 3x femeie :lol:

RA_2fast4u 10-04-06 22:16

Quote:

Originally Posted by aleks
moxule da cu barbatii cu pierce in limba cum e? :D
aia d c dreq si-au pus? :P

lipsa de ocupatzie :lol:

iulia 12-04-06 21:15

Quote:

Originally Posted by Mr.Nice
Eu am avut 3 pirsuri, dar nu toate odata... m-ar tenta un tatuaj dar nu din-ala permanent , d-ala de tine vreun an 2 ceva de genu.
Imi plac la fete tatuajele situate ori langa buric, ori la spate, atat.
Si apropo, fetele cu pirsuri in limba fac niste chestii cu cercelusu ala de te rupi pe genunchi ;), a fost testat :D.

si in alte parte....sau daca stie ce sa faca cu ea face oricum stai tu linistit

Psycho 12-04-06 21:58

m`ati pierdut pe drum .... :shock:

EvLSant0S 13-04-06 00:03

pe mine nu ! =))
nu trebuie decat sa "ai" piese ale puzzle`ului psycho , pe care.. dupa cum se vede... tu nu le "ai" :D

CarGoVroom 13-04-06 20:31

Quote:

Originally Posted by spiry_moto
ce ziceti de piercinguri si tatuaje? va plac sau nu la fete? dak da..care si in ce locuri? dak nu....de ce?

NU. cred k piercing-ul e o metoda de a zice "hei...uite!...ma personalizez!!!"...ceea ce e cam aiurea parerea mea...orice om se naste "personalizat" (in sensul ca nu vei vedea doi oameni la fel). Cei ce-si fac piercing poate au impresia ca-s banali.

Psycho 13-04-06 22:38

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
pe mine nu ! =))
nu trebuie decat sa "ai" piese ale puzzle`ului psycho , pe care.. dupa cum se vede... tu nu le "ai" :D

e pewla . s`o crezi tuh ... ;) ....

ANDY_62SLC 14-04-06 00:07

1 Attachment(s)
uite tatuajele mele si piercu poate va fii poate niciodata sunt cam GIGI contra lor!dar tatuaje cat mai multe si frumoase!

Cosmin255 15-04-06 08:30

Eu nu prea sunt de acord cu ele (la fete) decat la buric eventual (mi-a luat ceva sa imi fac prietena sa renunte la cel de la nas) , la baieti in nici un caz:)

orlando 15-04-06 10:43

sunt pro piercingului ascuns :D

GolfuletzS 19-04-06 08:34

nu mai are nimeni piercing ?! :) tatuajje ? ce faceti ?! :) economie la scris ! 8)

aleks 19-04-06 16:59

eu am unul... mic, da rau :D

d3vilish_lips 19-04-06 17:10

.....am eu unu din ala care se aplik cu apa dak vrei :lol::lol::lol: dureaza pana la primu dush :)

BlueEyes 19-04-06 17:52

o s am si eu unu incepand cu sapt viitoare ... sper!!!!!!:D

GolfuletzS 19-04-06 19:33

uuuuuu abea astept sa vad :-P

tatuaj sau piercing ?!

aleks 21-04-06 14:19

sa ne arati poze , ca ne roade curiozitatea :D

2fastboy 22-04-06 15:11

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
o s am si eu unu incepand cu sapt viitoare ... sper!!!!!!:D

unde unde ? 8) 8) :D

ANDY_62SLC 24-04-06 23:23

da nu mai zice nici unu nimik hai aratati tatuajele piercingurile! hai vreau sa le vad!

don_costelo 25-04-06 07:06

bai fratilor cu pierce-u asta eu nu prea am fost de acord..De ex. prietena mea nul trecut si-a dorit foarte tare un tatuaj mic mic mic si nu am fost de acord.I-am citit dezamagirea pe fata.anul asta ma intrebat ce parere am despre pierce(in buric) Am fost foarte aproape sa ii refuz dorinta....dar... daca ea ma intrebat caci ar fi putut sa si-l puna pe ascuns,atunci am acceptat. Sapt.asta mergem sa si-l puna ........Parca nu e asa de naspa ,cred!?!

d3vilish_lips 25-04-06 18:02

...nu e nashpa delok da o sa se chinuie un pik cu el la inceput da e in avantaj k vene vara ;)......

don_costelo 25-04-06 19:43

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
...nu e nashpa delok da o sa se chinuie un pik cu el la inceput da e in avantaj k vene vara ;)......

Aaaa da e naspa treaba cu pierce-u? intreb si eu ca habar nu am de unde sa stiu
ca eu unu o singura data mi-am facut gaura in ureche si mi-am pus cercel ca eram la varsta aia can ma dadeam baiat de cartier si de am crezut ca ar da bine sami pun s eu cercel
PS: nu ii condamn pe cei cu cercei in ureche dar mie nu mi-a placut......?! asta e

2fastboy 25-04-06 20:24

baiat cu cercel in ureche cam aiurea da na :lol: din cate am vazut fetelor le place poate imi pun si eu :lol: :lol:

don_costelo 25-04-06 20:28

Quote:

Originally Posted by 2fastboy
baiat cu cercel in ureche cam aiurea da na :lol: din cate am vazut fetelor le place poate imi pun si eu :lol: :lol:

incearca poate chiar o sati placa
daca nu il dai jos
dar eu nu mi-as mai pune !

BlueEyes 26-04-06 02:42

tot ce pot spune este k eu am lesinat pentru prima data in viata mea cand mi-am pus pierceul in buric prima dataacum mi-e fricaaa da sper sa-l pun pana vineri :)

don_costelo 26-04-06 06:53

da ce te-a facut sa lesini?
A fost dureros sau nu ti-a placut ce vedeai?

BlueEyes 26-04-06 14:15

cred k ambele (am mai avut un moment inainte kre mi-a provocat ...greatza sa zic ....si am ramas marcata atunci ... sper s rezist d data asta:))

d3vilish_lips 26-04-06 18:29

.....miki te descurci u ;) ....

don_costelo 27-04-06 07:17

legat de pierce cat de mare este riscul sa apara o infectie
ma refer la pierce in zona buricului
astept raspunsuri de la purtatori :D:D:D:D

iulia 27-04-06 10:17

Quote:

Originally Posted by don_costelo
legat de pierce cat de mare este riscul sa apara o infectie
ma refer la pierce in zona buricului
astept raspunsuri de la purtatori :D:D:D:D

dar in altaparte nu mai zic...am patit-o si m-am chinuit groaznic dar la el nici nu am renuntat ca na...e al meu si ...i like it ;)

Mustang 27-04-06 10:27

unde in alta parte iulia ? ;;)

BlueEyes 27-04-06 11:37

in cazul in care nu a fost facut intr-un cadru specializat .... si riguros (dpdv al sanatatii) si in cazul in care nu este ingrijitit corespunzator apoi ...DA exista p posibilitate foarte mare de infectie :(:(

Psycho 27-04-06 12:08

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
unde in alta parte iulia ? ;;)

undeva unde nu prea are access multa lume ;) .. buhahahahahah

Mertzanik 27-04-06 14:52

mai ce nebuni sunteti voi....vreti sa le stiti p toate ..lasati lumea sa aibe secrete k e mai palpitant......tatuajele si piercingul sunt bune dar cu limita cui ii plac... iar zonele ...sa fie cat mai neobijnuite...sa le savureze cine merita....

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning