![]() |
Re: Ce'ai face daca....
n-are rost... pari disperat pe urma...
odata si bine e suficient, mai mult... cazi pe locul 2... |
I-as lua frumos de manuta pe amandoi(mai ales pe ea) si continuarea o deduceti singuri daca va zic ca am carlig de remorcare la masina, nu ? :D
Oricum ... ar avea parte de o ultima plimbare cu masina mea, pe banii mei :D doar ca de data asta ..pe partea cealalta a caroseriei ! :D |
deci primul caz.. ala kre baga strambe e jegos si merita sa si-o fure..
clar..si aia e.. |
pai, daca aia e atat de proasta incat sa il creada pe prietenul meu, si e atat de proasta incat sa se combine cu el ( adik nu isi da seama ce cauta el ) ...
i-as lega de calorifer :)))) ... pe bune, i-as da de l-as rupe pe prietenul ala a meu si ... pe ea as lasa-o in plata Domnului ca e proasta nu shtiu ce as face daca prietena mea m-ar insela cu o fata... :)))))) am forma un trio, daca si ele ar dori :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
consider ca aceasta metoda e mai complicata ,consumatoare de mari resurse,dak nu ai nervii tari risti sa gresesti si sa ti-o furi tu in propriul joc ,cu propriile arme ,ceea ce e nashpa rau di tat concluzia:good things come tho those who wait....... si cum spunea cineva drag mie-AM TOT TIMPUL DIN LUME............... |
Quote:
|
lasa ca din astea si eu am avut ... da` nah` .. nu 3 ani .. ci doar 9 luni-1 an :oops:
|
Quote:
|
pai ce sa fac,ce ar face orice om normal:l-as pandi pe ala cand vine intr-o seara aks si cu inca vreo 3 prieteni l-as rapi si i-as da o bataie crunta si l-as pune sa o sune pe aia sa-i spuna adevarul!ea saracutza in afara ca e proasta nu are nici o vina!
P.S. haideti fratilor k am glumit eu sunt un om pasnic nu as face asta:bat: ..........sau as face-o?hmmmm:twisted: |
Quote:
|
:) ce vrei frate ala care iti face una ca asta nu e prieten si merita si mai rau!l-as duce in padurea Baneasa,l-as lega de un copac si l=as da cu bidineaua cu c***t si i-as face si poze!
|
Yo tot la "rotisor" raman dar e buna si faza cu legatu de un copac la marginea orasului :D :D :D ! respect !
|
stii ce le-as face: le-as da verde la aman2, duca-se cu prostia lor cu tot, sa se tina de mana, ea ca-i proasta si musca la vrajeala lui, el ca-i pervers si o face din vorbe doar k sa si-o traga cu femeia prietenului lui...
nicio bataie, si stii de ce? pt k toate in viata se platesc, si pana la urma tot si-o ia, one way or another.... |
ce toata viatza ....... nu exista asa ceva ...... pai ori e tovarasu meu ori nu ??? pai cum sa fwta femeia daca imi e tovaras ???? nici nu stii ce satisfactie ai cand ii rupi 2-3 coaste si o mana ! mmmmmm ! heheheheh :evil: :evil: :evil:
|
:yikes: :yikes: :yikes:
|
trix..este incorigibil.... lasa asa nu-ti mai bate capu' ;)
|
mai TuningBoy cu tot respectul , daca eu is tovaru tau al mai bun si itzi ard femeie , tu ma iei in bratze si ma felicitzi ????? sau ma lasi in pace ??paidaca tovarasu meu al mai bun imi arde femeie ii scot dintzi din gura pt k daca imi e tovarasi vine si-mi zice k femeia mea e panarama si cedeaza la el nicidecum sa o arda si sa mearga pe burta pt k atunci iau foc grav d tot si ma apuk dracii!nu cred ca e cineva pe acilea kre sa fie indiferent la asa ceva ! ?
|
Tuningboy nu a facut NICI O REFERIRE la aceasta problema a ta,crede-ma...mi-a dat un sfat prietenesc p kre de acum o iau in serios....;)
|
cand crezi ca stii totul despre o pers, ce ai face u Trixi in cazul in care amicul tau cel mai bun ti-ar fura sotul ptr o noapte ?:P acum cred ca toti sunt curiosi :)
|
in primul rind,daca cunosc persoana...nu ma mir!!!!!:D :D :D si sa le fie d bine!!!:D eu ma bucur tot timpul,daca oamenii "se simt bine" !!!!:D :D
|
va zic eu ce ar face EA ...ar fi cea mai happy/ ar ramane cu printisorul ei dom
|
mai fratilor, nush ce sa zic, mie mi s-a intamplat, de fapt, eu am fost ala care a facut tot.
Lucrurile stau in felul urmator, ei se certasera de ceva vreme si nu mai erau impreuna, si total intamplator am fost o noapte cu fata la strand (nu numai eu cu ea) si ne-am cam aprins in fine...m-am abtinut cat am putut de mult, pt ca stiam ca imi e prieten si "nu se face asa ceva", in fine dupa cateva saptamani inevitabilul s-a produs si....am ramas impreuna. Eu am considerat ca ar trebui chiar sa ii spunem amandoi ce s-a intamplat. Partea proasta e ca dupa cele intamplate l-a reapucat dragostea si de aici multe multe discutii, in fine, deznodamandul mi-e favorabil. Asa ca se intampla, pur si simplu, nu judecati totul numai dintr-o perspectiva, cand se intampla sa te indragostesti, se intampla si gata. Poate o sa ma condamnati acum, eu unul nu consider ca am gresit, pt ca sunt si acum cu fata respectiva(avem 2 ani) si ne intelegem de minune. (Vedeti ce pierdeam ? :P) Peace. |
Quote:
se cunoaste experienta, si nu o spun ca sa te perii, nici nu e cazul. respect:bunch: |
cine-s eu k sa ma pun in calea fericirii a unor oameni??? :D :D :D
ms d flori! ;) |
cu placere... si eu multumesc pt mail ;)
|
Va spun si eu parerea mea ... deci daca prietenul meu cel mai bun ... ar face asa ceva ... desi mi se pare cam nasol, i-as zice ca: Aici totul ia sfarsit... si relatia noastra de prieteni foarte buni .... pe urma i-as multumi si lui ca mi-a aratat ce multa incredere are prietena mea in mine ... si nu l-as mai vedea chiar daca ar fi in fata mea ... m-as uita prin el ... pe urma ... ei i-as zice ca ii multumesc pt clipele frumoase petrecute impreuna si un adio simplu ar innebunio ;) iar in cazul 2 ... daca fata m-ar insela cu o alta fata ... as sta de vorba cu ea ... si daca chiar simte ceva pt fete .. i-as zice ca la primul caz ... ca ii multumesc pt clipe si bla bla ... si iar un Bafta in viata ! deci ... fara violenta ca nu rezolvi nimic ... dimpotriva dai dovada ca esti iritat ... si cel mai bine e sa fi indiferent ... chiar daca in interiorul tau e razboi ... mai bine te retragi si le lasi impresia ca pe tine chiar te doare in cot ... pana la urma ... ei vor suferi mai tare ... cand isi vor da seama ce au pierdut ... salutare natiune
|
welcome!:D
si bine gindit!numai vezi sa te tii d principii si atunci,daca doamne fereste,esti pus in fata situatiei..;) |
Quote:
|
..este bine deja daca nu te ia p nepregatite!!!:D in mod cert ,iti va fi mai usor sa te comporti corect,cind vei fi pus in fata situatiei...(desi nu iti doresc);)
si fii atent,k nu inteleg toti limbajul "mess" ;) |
Quote:
|
da dar ai sanse sa te fak femeie din vorbe si sa te certzi cu pretenu` tau sau chiar sa te batzi cu el pt k nu il crezi pe el k spune adevaru si o crezi pe ea , cunosc un caz clar , i-am zis 20 in fatza k femeia lui e "buna" (era si ea de fatza,)si ca il inseala cu cine are ocazia si nu a crezut nimik si sa certat cu noi totzi k dupa 1 luna sa o prinda in fapt :) , nu doresc la nimeni asa ceva !
|
hmmm... ce as face eu? nu stiu! probabil ca m-as detasa de situatie si n-as mai vrea sa-i vad vreodata... asta daca asa aflu asaaa.... de la ei sau mai stiu eu cum de la altii si chiar ar fi adevarat!
dar daca i-as prinde direct in fapt... chiar nu stiu! ca una e sa afli din timp si sa rumegi faza un pic sa-ti mai treaca nervii si sa te obisnuiesti oarecum cu situatia si alta e sa te ia prin surprindere... chiar nu stiu! cred ca asa avea un moment d-ala in care vad numai negru in fata si... chiar se poate intampla orice!!! |
Cei care spun ca s-ar detasa de situatie, ca nu ar vrea sa-i mai vada niciodata pe cei 2, cu siguranta au nervi tari!
|
mda... ma descurc binisor cu situatiile "maro" :D
|
Quote:
|
depinde si de preten si de femeie , dar tre` sa te gandesti ca poate vrea sa-ti faca el bucata si ea sa fie complet nevinovata , nu e bine sa te iei dupa vorbe decat daca exista si dovezi !
|
mey ... dak o muscat-o ... ea nu poate fi complet nevinovata ...
|
nu ma refeream k sa o arda el ci doar sa itzi zik ca o auzit k femeia ta se cam urk pe totzi si chestii de astea fara sa fie adevarat ,la asta ma refeream cand am zis k ea sa fie complet nevinovata,adik sa-ti fie fidela dar pretenu sa itzi faca cheitza ! ! !
|
iao` da ..
si dfdin astea se mai intampa din nefericire. si daca esti pus intr-o situatzie de genu` e destul de greu pentru ca alegi intre cat de bine iti cunosti prietenii si cat de bine iti cunosti pretena. |
cel mai bine e sa ai tovarasi dar nu prieteni :D parerea mea si e mult mai bine fara prieteni pt ca e o vb mare " fereste-ma doamne de prieteni k de dusmani ma feresc si singur" !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning