Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   De unde vine nick-ul fiecaruia ? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1467-vine-nick-fiecaruia.html)

snow_nlove 11-04-05 07:26

ah.....nick-ul meu pai povestea e cam asa .....eram acum 2 ani pe o super ninsoare.... si am iesit eu afara sa ma intalnesc cu un preten .... si aveam o tona de gel in cap .. hihi nu statea paru ca era lung...si cat am stat eu acolo ....s-a pus o tona de zapada pe capu' meu si ziceai ca sunt mos craciun .....si cand am ajuns la un baeram ..... ca acolo mergeam si eu nu mi-am dat seama de tona de zapada din capu meu i-am socat pe aia....si mi-ai zis snow......si asa a ramas...... restu de 'n Love...... l-am pus in primul rand pt ca nu puteam sa imi fac conturi cu nikcu snow simplu ca era in general ocupar deja si a trebuit sa pun ceva si am pus asa probabil ......pt ca sunt un tip f f romantic din fire ....serios 8)

Hazbulatov 11-04-05 09:50

Hazbulatov - am vazut cand eram mic un film care mia marcat acea copilarie, era un film ceva genu Franchenstain iar doctorul avea un ucenic pe nume Hazbulatov. PUnCT

momo 11-05-05 19:22

o sa para super banal dar e adevarat: am fost la bucuresti la universitate la niste prieteni. siploua ingrozitor... si cand am iesit din universitate cu cei doi tovarasi am alunecat pe scari si pana jos nu m-am oprit (va dati seama pe ploaie, ce naspa). atunci unu a zis ca m-am dus ca o roata... si cam de-aci imi vine nick-ul... :lol:

Toto - BOD 11-05-05 19:38

Toto - is my nick name... asa mi-au zis niste baieti dn liceu acum vre`o 5 ani (eram prin clasa 9a)

BOD sunt primele 3 litere din numele mau de familie... de acolo si numarul de la masina...

Chestia e ca erau niste baieti care imi ziceau BODu`... si de acolo Toto - BOD

Edd 11-05-05 20:14

>>> http://img149.echo.cx/img149/1552/msheetedd19at.jpg <<<< get it :lol: :lol: :lol: ?

am uitat sa mentionez...ca suntem un clan intreg.,.. exista si un eddy si un ed :p si sora lui....

BabyBlue_EVO 11-05-05 20:49

BabyBlue .... culoarea mea preferata dar rar mi se zice asha
Blonda ....am fost o vreme oxigenat :D cel mai des

momo 12-05-05 14:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Edd\"
>>> http://img149.echo.cx/img149/1552/msheetedd19at.jpg <<<< get it :lol: :lol: :lol: ?

am uitat sa mentionez...ca suntem un clan intreg.,.. exista si un eddy si un ed :p si sora lui....

off topic: si clanul vostru se numeste... :?:

Edd 12-05-05 17:59

...pey faza e ca, cand eram draci mici si tampiti (acum vreo 2 ani :lol: :lol: :lol: acum suntem maturi :P ) ne-au placut(si inca ne plac) desenele astea ed edd & eddy ...is comice.... dar acum nu prea ne mai uitam dar tot am ramas cu numele astea...sincer mie imi si place \"edd\" forma scurta de la edward :P ....

Iar ca sa iti raspund..avem exact acelasi nume ca in desene...si totul e exact ca in desen...faza e ca nu e un nume anume.... dar desigur...se poate zice ca suntem \"the edd's\" :lol:

P.S. >>dam autografe :wink:

Kilowatt 12-05-05 23:55

1 KW = 1.36 CP :)

alexutzu 13-05-05 12:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Kilowatt\"
1 KW = 1.36 CP :)

din cate imi aduc eu aminte 1KW=1,34102
eu asa imi aduc aminte, sa nu sariti daca nu e asa

tng 13-05-05 18:38

de 1,36 stiam si yo

Edd 13-05-05 19:40

daca nickul lui e kilowatt ...inseamna ca jtie omu' s-a documentat inainte sa vb :P ..cred :D :peace:

alexutzu 13-05-05 22:05

Re:

Quote:

daca nickul lui e kilowatt ...inseamna ca jtie omu' s-a documentat inainte sa vb :P ..cred :D :peace:

si tu faci aceasta aceasta afirmatie ptr ca? aaaaaa, nu ai un nr ridicat de posturi, aham! :twisted:

Edd 13-05-05 22:10

sper ca a fost o gluma fara nici o intentie...

alexutzu 13-05-05 23:24

Re:

Quote:

sper ca a fost o gluma fara nici o intentie...

o gluma care nu isi avea rostul, la fel ca si afirmatia ta de mai sus :wink:

Alyn_racing 13-06-05 02:06

Alyn_racing
Alyn-de la numele meu
racing-de la o bluza care avea inscris pe ea RACING, care m-ia placut forte mult :D

Edd 13-06-05 16:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

si tu faci aceasta aceasta afirmatie ptr ca? aaaaaa, nu ai un nr ridicat de posturi, aham! :twisted:

scuze de intarziere dar nu mai gaseam topicul ...m-am chinuit si l-am sunat pe profu' de fizica si adevarul e ca intr-adevar 1kw=1.36 cp in nush ce sistem..plm daca vrei neaparat caut foaia aia si iti zic exact..am aflat acum vreo luna dar nu mai gaseam topicul ;)

P.S. nu numarul de posturi face diferenta

alexutzu 13-06-05 21:53

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

scuze de intarziere dar nu mai gaseam topicul ...m-am chinuit si l-am sunat pe profu' de fizica si adevarul e ca intr-adevar 1kw=1.36 cp in nush ce sistem..plm daca vrei neaparat caut foaia aia si iti zic exact..am aflat acum vreo luna dar nu mai gaseam topicul ;)

dap , asa este, mai exact 1kw = 1,36102 cp

Edd 14-06-05 11:09

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

dap , asa este, mai exact 1kw = 1,36102 cp

ti-am zis io ca stie omu' ce zice :wink:

SHOGUN-A8 31-07-05 04:33

Shogun=conducator in limba japoneza,iar a8 e pt ca imi place a8-ul si o sa am unul...in viitor :P

ct77pia 05-08-05 13:55

CT orasul
77 anul de nastre
PIA popa ion adrian

TM-84-DMX 05-08-05 21:00

TM 84 DMX
Numarul d inmatriculare de la LupoPOWER :twisted:

remusrm 15-08-05 06:48

REMUSRM=Remus Raul Muresan

PTC 17-08-05 11:24

PTC vine de la porecla PITIC :wave: ce am capatato la varsta de 7 ani find cel mai mic :sadblinky dintre prietenimei si asa a ramas incat ma gandesc sa trec si PITIC in buletim :lol: ori cum nimeni nu mai stie cum ma cheama,aaaa..da chiar cum ma chiama :weirdface ?!?!?! :lol: :lol:

minirally 17-08-05 12:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"PTC\"
PTC vine de la porecla PITIC :wave: ce am capatato la varsta de 7 ani find cel mai mic :sadblinky dintre prietenimei si asa a ramas incat ma gandesc sa trec si PITIC in buletim :lol: ori cum nimeni nu mai stie cum ma cheama,aaaa..da chiar cum ma chiama :weirdface ?!?!?! :lol: :lol:

eu stiu eu stiu...vrei sa`ti zic? :lol:

andrey2003 17-08-05 12:22

Andrey- my name
2003-... nush exact...

BASU 31-08-05 11:09

voce groasa+vibratii puternice... lumea ma asculta in fiecare zi :lol: = BASU :twisted:

Low_Ridah 06-09-05 14:03

Low Ridah ... nu Low Rider , e o diferentza ... Low Rider e masina eu sunt Low Ridah , soferul :D ... ascult mult Rap > influente mari de la melodia Ambitions as a Ridah - 2Pac .. :twisted: 8)

valib 09-09-05 22:43

valib = valeriu blaj
:)

Vladutzzz_sv 10-09-05 03:38

as

vladutzzz - numele meu
sv - suceava

Flow 12-09-05 08:44

Flow - este numele unui interpreet din formatzia The Boyz care imi placea f mult mai demult shi se aseamana shi cu numele meu Flow - Florin 8)

Mustang 22-09-05 14:06

Mustang Mach One - Vine de la masina mea preferata :D ... imi place sa consider ca imi fac treaba rapid (mai putin la pat :lol: ... acolo sunt parsiv si sunt super lent pt fete :lol:)

quick_5hifter 11-10-05 03:37

quick_5hifter = ala care schimba repede vitezele...valabil si la pat (acolo ar merge mai bine quick_hole_switcher :lol: )

Skma 30-10-05 14:20

Skma de la cuvantul \"scama\" care este porecla mea si Dtm de la campionatul national de turisme al Germaniei ptr. cine nu stie :wink:

c i k y 30-10-05 14:35

nick-ul meu este inspirat de la TV...de la stiri...Cand m-am inscris pe forum ma uitam la TV si era vorba despre niste mascati care il batusera pe unu...si din lipsa de idei mi-am pus nick-ul maskt.
Numele meu adevarat este alex iulian......incantat :lol:

CT-82-PWR 31-10-05 21:07

CT-82-PUM -> nr mashinii mele !

LKS 31-10-05 22:26

LKS ....pai...pe mine ma cheama Luci > Luca > LuKaS > shi LKS ....that wasn`t so hard :D

LKS 31-10-05 22:31

quick shifter .....da` nicku` dinainte ...DaciaMustang ...de la ce venea ?

needBrain 31-10-05 22:55

de la porumbeii care beau spirt cu cola :lol:

quick_5hifter 15-11-05 05:53

nope...
am avut acelasi user pe alt forum (pana cand am fost dat afara din motive subiective, dar oricum nu mai conteaza, ca mi-am schimbat masina)
pe vremea cand am facut userul pt 4tuning aveam dacie si, bineinteles, ca toti soferii de dacie, mi se parea ca a mea e cea mai secsi (si nu aveam stema renault sau vinil cu nike boss explosion sony kenwood alpine gti catalizator tuNNing supersport nos turbo etc :lol: )

All times are GMT +2. The time now is 19:36.

- Copyright 2026 4Tuning