![]() |
Re: 325ci
s`au castigat ceva bani la ea ,asta a fost singurul motiv. Este o masina de nota 10 + .
imi plac gusturile lui ar99bmw . toate bmw`urile facute cu gust. abia astept sa vad ce jante i`o lua la asta :> |
mersi....si eu de abia astept sa vad ce jante imi iau:D
|
pai nu te`ai gandit la ceva??nu ai nici un gand?:D
|
5 Attachment(s)
neshjte poze :rolleyes2
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
m-am decis pe roatele astea..pe 18 ...
|
Quote:
|
pprobabil pe 19....dar nu imi pun pe 19...ca nu se poate...:D 18 e ok....sper ca in 2 luni sa mi le iau :lol: :lol:
|
Quote:
|
arata bine jentile...pe la ce pret sunt?(dak vrei sa zici)...si ce latime au
|
fro 1100 ..pacolo......latime 8 ET 35
|
frumos bmw`ul sa`l stapanesti sanatos :)
|
nu am cuvinte :shock: :shock: :shock: .. aR99bMw sa stapanesti sanatos noul bmw .. sa ai grija de el .. ai avut numai masini superbe .. ai gusturi ...se vede... jantele alese de tine ..pt acest bmw ..se potrivesc suuper bine ... bafta in continuare ...
|
mersi:D ....
|
Quote:
|
Quote:
lol ma...io ma refeream ca nu se poate din motivu de gropi si directie...si ala financiar...stiu ca se poate....intra si 20 :D |
Quote:
|
scuze sefu, nu intelesesem nuantza, mea culpa :)
|
1 Attachment(s)
xenon 6000 K in proiectoare
|
cu asta kiar m-ai spart... e prea tare...
|
fruuuuuumos :)
Parca sunt mai albastre decat ale mele...ce mai urmeaza? |
Quote:
Arata bine tare :-) De la ce firma e kitul de xenon pt proiectoare, si cam cat te-a ajuns? |
4 Attachment(s)
frumos frumos 8)
vrem poze si noaptea... ps:OFF....ce stiti despre farurile astea....adik...de ce se vad asa?:oops: :rolleyes2 |
asa se vede orice angel eyes in poza...daca nu e focalizat cum trebe...:D :D
|
eu unu zik ca cel mai posibil in pozele alea este ceva combinatie de angel-eyes albastre deskis sau kiar albastre inkis si ceva xenoane pe faze de 6500k sau kiar 8000k!!! -> la cel albastru!!!
|
1 Attachment(s)
Shadow Grill :!:
|
Cu noul grill parca arata mult mai tare masina...
A schimbat-o mult...:D |
Quote:
|
am vopsit-o ...dar nu oricum daca vrei sa zici ca o sa sara vopseaua :lol:
|
bineeee.frumos rau!
|
Caline Sa o stapanesti sanatis...am vazut masina pe strand si prin oras..e pericol...iibeeeton.nice a car...iti dau o nota dar nu are rost ca sti ca ii 10..de-abea astept so mai vad..cu genti si alea alea..Super masinutza
|
3 Attachment(s)
frumos... ai zis ceva de jante ......ceva de genu lai vrea sa-l faci?? sunt pe 18
|
Quote:
e frumos asta...a tau e? spatele e rieger nu ? lama de jos ma refer.......chiar arata bine cu lama aia...pune o poza si din fata..... la jante nu-s deloc hotarat....:D |
Quote:
a mea e vopsita dinainte de 4tuning day de la bucuresti, si n-are nici p dreq... e tzipla |
Da unde e ornament cromat, cum trebuie sa fie tratat ca sa nu sara vopseaua? ca vreau sa vopsesc si eu si nu stiu daca trebuie pregatita intr-un fel anume.
10x. |
Quote:
|
e frumos.....ce motor are?
|
Quote:
|
totu e bine ca are stema de m3:lol: :lol: