![]() |
Re: Fiat Grande Punto Racingline by MSDesign
Quote:
punto 1993-98 1.2 8v monopunct=62[punto60] punto 1993-98 1.2 8v multipunct=75[punto75] punto 1993-98 1.2 16v =85 [punto85] etc. ps. si tata lor ;Punto GT 1993-98 1398cm=131 cai |
:D arata bine ce-i drept eu am un gpunto cam la fel la culoare de 1.3la 90 cp si e ok m putin servodirectia cat a costat tratamentul de infrumusetare?
|
Misto comentariile :D .... am si eu un Gp din octombrie anu` trecut 1,3 90cai, 3usi si chiar e super ok.
Inainte am avut un 5 de la bmw insa asa cum a`ti scris si voi la 25 de ani parca se potriveste mai bine un fiat GP. Stau in C`ta si traficu a devenit infernal, atu masinile mai mici (care au o crestere impresionanta fata de anii precedenti) In orice caz prefer masini italiene in orice situatie, nu stiu daca se pricepe cineva mai bine la design ca ei ... si prefer designul decat anumite performante. E chiar aiurea sa te dai intr`o masina sobra doar pentru ca are 10 - 50 cai in plus ( si aici vorbesc de masini noi pe care le poti cumpara in jurul sumei de 15 mii de euro ). p.s. am facut curu` unui land cruiser praf si abia daca mi`am crapat putin bara :D |
Fiat 1.2 cu 16 valve = 80 CP... Nu stiu daca e de sorginte Fiat motorul tau dar are corespondent in gama italienilor.
|
Am si eu cateva intrebari.Oare gasesc numai grila din spoiler-ul fata de la Ms design??sau e cu tot cu spoiler??Unde si in ce bani?Merci!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning