![]() |
Re: Tico GSX-R
Nu pot sa zic decat...WOW..vreai si eu !! :) Felicitari celui care a preparat aceasta masina...te lasa masca..cel putin pe mine m-a uimit !Eu am investit in exterior,interior si stabilitate..dar in motor..nu..pentru ca nu am gasit pe nimeni si nimic sa ii pot face ceva!Asa ca..lasa totusi un numar de telefon a-l proprietarului pe PM si o sa raman recunoscator!Multumesc anticipat si Felicitari inca odata!
|
salutare ceva noutati pe la masina asta ? :D:D:D
|
Quote:
esti sigur pe afirmatia asta ? de ce nu te satisface pe tine acel motor in 3 cilidri turbo nu inteleg ... te sperie putina munca ? pretul e de supercriza. Scuze de offtopic ! |
foarte tare .. masinuta....:D succes in continuare...
|
Super tare proiectul !
|
Cred ca e un adevarat feeling cu secventiala si cu 10000rpm in spatele capului. Bravo!
|
fain proiect felicitari tuturor implicati! mananca asfaltul dracia asta mica :D
|
esti tare frate te-am vazut duminica ai facut si q7 e smecher rau tico asta nu te doare capu de la motoru din spate:D
|
Felicitatile mele, super proiect!
|
Ce se mai aude despre acest proiect??
|
Nu mai e !
|
ce s-a intamplat?
|
accident cand se indrepta spre un vtm , era ud pe jos ..
|
Un accident anul trecut in mai, din care caroseria a iesit cam sifonata. rik ne poate lamuri mai bine, ca e mai in tema.
|
2 Attachment(s)
Intr-adevar...:(Din pacate nu mai exista.Dupa o noapte lunga petrecuta prin..(nu stiu unde) si un raliu prea matinal...,la o intersectie cu o strada la 90 de grade,deplasandu-se spre etapa de coasta,soferul din figura nu a adaptat viteza si la neintelegerea cu socul automat rotile au rupt aderenta si s-a izbit violent de semafor(neafectat).Nu inainte de traversa bordura de-a latu.Conducatorul n-a avut decat o contuzie la mustata.Masina a suferit o avarie serioasa in schimb iar ultimele bucati din ea le-am dus chiar eu la fier vechi.Dar....Nu e asta sfarsitul.Motorul...(sper sa nu se supere ca dezvalui) asteapta ceva tubular...amplasat tot in spate.Sa speram ca nu va dura mult pana zbarnaie din nou.Se lucreaza bine dar foarte incet.O sa apara sigur pe site.Dar sa vedem intai sub ce denumire la care sectiune..Poate vreo strutzo-camila:)
|
Quote:
Ba ce nebun esti :) ...eram sigur ca nu poti sa te abtii sa nu pui poza aia...cred ca te umflasi de ras cand scrisesi postu |
4 Attachment(s)
Asadar a aparut...
|
Doamne nu ma lasa!
O turbat LUPU? :O sunt foarte curios ce-o sa iasa mega like pana in prezent |
wow :shock: o sa faca ceva sesnzatie asta..
|
Revine bestia pe strazi :twisted:
|
9 Attachment(s)
Si ceva poze maai recente
|
deci sa intelegem ca nu mai e vorba de un tico ? este cu totul altceva, nu ?:shock:
|
EASTER!!!! :D foarte foarte tare!! :D multa bafta baieti, si va rooog din suflet tineti`ne la curent!! :D
|
Poate ma sfatuieste cineva la ce sectiune se incadreaza
|
Monopost direct :lol: Bravo!
|
Rica, hai sa cautam sectiunea " Rachete" :lol:
Las-o aci ca e bine ! |
foarte foarte tare :shock:
|
3 Attachment(s)
Este aproape gata...
|
pfoaaaaa sa imi bag.... :| Inginerie curata ... :shock:
|
2 intrebari :D
Ce diferential ati folosit? De ce nu ati mers pe profil continuu din fata pana in spate si ati intrerupt in spate la rear hoop ? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Cadrul asa l-a conceput .de diferential nu stiu.o sa il intreb |
Asta nu mai e tico de acuma. :))
|
Foarte tare ! :shock:
|
2 Attachment(s)
Foarte interesant proiectul !!
Daca ai avea cum sa vii in Bucuresti, am putea construi o evacuare perfecta pentru ea ;) Poze cu evacuare proiectata de noi pentru un racecar RADICAL. |
frumos da..ce pot sa zic
|
ce se mai aude ..?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Super !