![]() |
Re: 11 G S I
Cu semnalizările smoked ar merge şi un bad boy :twisted:!
Ar arăta foarte, foarte, foarte bine cu capota prelungită. Baftă maximă! |
Din pacate nu am la cine face aici bad boy :( .Si totusi astazi au aparut si farurile "smoked"+ Devil eyes
|
Fast_wheels, ai putea să vorbeşti cu VaLeX că avea el o pleoapă de capotă gen bad-boy loOK! Şi era destul de ieftină...
Ţi-ar prinde bine ! Aşteptăm nişte poze cu piesele montate... |
Vrei bad-boy look? Vorbeste cu tinichigiul lui syka CVM (sica, cel cu dacia verde). Omul lucreaza undeva in cartierul Dorobanti, Buzau, pe str. Umbrelor daca nu ma insel. Bafta cu opelashu` ! ;)
|
7 Attachment(s)
Mersi mult Andule ! O sa iau legatura cu syka sa vad ce pot face.Intre timp mai vine o poza ,doua,trei din timpul lucrarii.Farurile + semnale "smoked" .Calitatea pozelor lasa mult de dorit.Dar decat deloc...
|
frumoasa jucarie...
parerea mea..sincera.. n`ai vrea s-o vezi in oglinda..:twisted: |
uitati-o pe sexy buzoianca
imi place masinuta e foarte frumoasa si ingrijita multi km fara incidente |
masina e nemtoaica asa ca dai jos semnu ala chinezesc de pe capota si dezlipeste firmele de pe usa. incearca sa tii masina cat mai clean nu o mai incarca
|
te-am vazut in benzinarie in drum spre 4tuning days ...frumusica masinuta, chiar sta bine pe fatza ...
|
Odata cu caldura masina va intra in proces de modificari majore.Cand ii pun sigurantele pe capota semnul va fi dat disparut.Iar cand bandourile vor fi date jos si scrisul odata cu ele.Apropo.....are cineva idee bandourile sunt lipite ?
|
Da. Sunt lipite !
|
Quote:
|
Ce dimensiuni au gumele de spate?
|
peste cine dau eu pe aici...;) dragos sa stii ca ovidiu cam are dreptate in legatura cu semnul ala, si cu alea dupa usa;)
|
Quote:
|
Gumele spate 205/55 r15.Vreau sa le schimb cu 195/50 ....dar deocamdata am altele pe cap.....
|
Pe masina a aparut o noua toba sport.Abia acum am reusit sa o montez.Sper ca in cursul zilei de azi sa trag si vreo 2 poze.Numai bine !
|
Am vazut masina la 4Tuning Days in parcare la Romexpo.Masina arata foarte bine.Un sfat: Mai las-o jos de spate si totul o sa fie ok.Asteptam poze cu toba.Bafta !
|
Quote:
hai mai repede cu pozele alea, poate si un filmulet;) |
e frumoasa masina .. da mai trebuie sa lasi si spatele jos, sa faci ceva cu jantele astea ca nu dau bn deloc pe masina e doar PAREREA MEA imi cer scuze daca te deranjeaza ... bafta ;)
|
Quote:
|
Ce ai facut sa-o cobori de spate , in afara de schimbat arcuri , este si alta varianta? :) (fara ironii de gen : cartofi , ciment si caramida in portbagaj) :D
|
Pai da...am schimbat arcurile.Nu`s sport de aceea am spus ca am mai lasat-o.Sa se intaleaga ca nu e foarte jos.Deocamdata nu am bani de arcuri pentru spate.
|
|
Nu dispun de o diferenta mare.
|
Frumoasa rau de tot masina asteptam toba pe ea :)
|
Pe masina nu a mai aparut nimic...Deocamdata ma ocup de partea mecanica(bucsaraie) mai am o planetara de schimbat , uleiuri ,distributie si lista poate continua
|
Re: Maşina mea: 11 G S I
4 Attachment(s)
Ultimele noutati....poze
|
5 Attachment(s)
Pe masina si-au mai facut aparitia un volan sport,pedale sport (custom made), m-am jucat putin cu "tempera" pe la motor.Poze....
|
Quote:
Dar pedalele sunt penale =))) |
Quote:
moshule pune poze si cu jantele ca nu le-am vazut deloc...iar dai jos dupa ea iar pui si tot asa..nu te hotarasti..si cum si din ce ai facut pedalele alea ca si pe mine ma bate un gand :P |
Quote:
Sunt facute din plasa de ciur (cel putin bunicii mei au ciur pentru fasole din acelesai tip de plasa) dai doua gauri cu bormasina apoi orinzi 2 capse cu pistolul .... mare greutate :)) P.S. imi place cum ramane acolo praful bagat in ele. |
chiar imi place ce ai facut la masina si ceea ce incerci sa-i faci doar sa ai mare grija sa nu dai in kitch..
de motor ce se mai aude..cand va fi schimbat? despre mine era vorba ca aveam un xe de vanzare:) dar eu l=am vandut.. bafta ! |
Pai sincer decat sa pun pedale gen type r si alte rahaturi mai bine asa.Nu creeaza disconfort la condus,deci sunt ok din punctul meu de vedere.Despre jante astazi le-am pus sper sa le trag vreo 2-3 poze mai pe seara si sa postez.Potos multumesc! Incerc sa fac si eu cat imi premite bugetul.In legatura cu motorul nu stiu ce sa zic...poate .Aaaa....sa nu uit.Johnson...daca vrei sa iti "confectionezi" pedale ca ale mele vorbeste cu Cox sa iti puna o pila buna la bunicii lui poate te alegi cu un ciur de la ei.Numai bine !
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Dupa cum am promis poze cu jantele pe masina.Jantele nu sunt intr-o stare prea buna (necesita vopsire) dar la ce pret le-am luat sunt pomana.
|
Quote:
|
Quote:
|
ce a patit masina de are dungilea alea pe ea? dau bine jantele daca erau pe 16 era mult mai bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning