Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009 (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/145892-delta-speedline-challenge-3-amanata-pt-25-octombrie-2009-a.html)

crystip84 09-10-09 12:09

re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009

am vazut eu bine sau ma insel.. taxa de participare e de 100ron/masina?
glumiti? in ungaria era ceva de genul 1500forinti dc nu ma insel... si 100e sa participi si la una si la alta adik king of europe.. si se desfasura pe 3 zile... aici pe 1 zi 25euro...mi se pare cam japca... dc era 50ron mai mergea ...dar 100...hmmm
macar se da vreun premiu?

shadowro 09-10-09 12:37

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 2705426)
glumiti? in ungaria era ceva de genul 1500forinti dc nu ma insel... si 100e sa participi si la una si la alta adik king of europe.. si se desfasura pe 3 zile... aici pe 1 zi 25euro...mi se pare cam japca... dc era 50ron mai mergea ...dar 100...hmmm

frate iti sugerez sa iti pastrezi opiniile pentru tine. informatiile de acolo au calitate informativa si trebuiesc luate ca atare. aici nu esti la piata sa negociezi.

daniwmk 09-10-09 12:45

Quote:

pai si daca dadeai 100 euro ptr 3 zile ... ce ti se pare aiurea sa dai 23 euro ptr 1 zi ???

MauS 09-10-09 12:50

Quote:

Voi incerca sa enumar cateva idei despre pretul fabulos de 100 de lei, pret care te-a lezat tare vad:

1)este aeroport, nu strada inchisa (deci platesti chirie / mp );
2)pompieri gata pentru interventii, ambulanta;(esti obligat sa ai acolo autospeciale, in caz de pericole);
3)firma de securitate (sa nu crezi ca vine unu' sa stea gratis acolo cu niste garduri)
4)instalatia de cronometrare(inchirierea sa stii ca este scumpa. Nu sta unu' cu un 3310 sa cronometreze timpii ci este ceva profi)
5)japca vad ca faci TU, la fiecare post de-al tau pe acest thread.

Te rog sa-ti pastrezi gandurile pentru tine de acum inainte ;) Daca ai ceva concret si constructiv de zis, e OK. Daca nu, limiteaza-te. Astfel, ne-ai scuti pe toti de un efort in plus.

Salutare.

Andreea13 09-10-09 13:04

macar de bani aia te dai pana iti sar rotile .

kimi 09-10-09 13:09

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2705509)
Voi incerca sa enumar cateva idei despre pretul fabulos de 100 de lei, pret care te-a lezat tare vad:

Chiar nu trebuie sa-i explici nimic frate...Nimeni nu este obligat sa participe..

Mor pe aceste comentarii care nu fac altceva decat sa creasca numarul de pagini la un topic...

Hai sa luam ca atare ce ni se ofera sa nu mai comentam "aiurea in tramvai"..

ianyST 09-10-09 13:32

salut baieti

pentru toti cei care au masini de expo am pregatit si o cupa pentru cea mai reusita masina!

toti cei care vor sa intre la expo (dar nu se dau la drag) taxa de participare va fi de 20 lei

crystip84 09-10-09 13:44

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2705509)

1)este aeroport, nu strada inchisa (deci platesti chirie / mp );
2)pompieri gata pentru interventii, ambulanta;(esti obligat sa ai acolo autospeciale, in caz de pericole);
3)firma de securitate (sa nu crezi ca vine unu' sa stea gratis acolo cu niste garduri)
4)instalatia de cronometrare(inchirierea sa stii ca este scumpa. Nu sta unu' cu un 3310 sa cronometreze timpii ci este ceva profi)
5)japca vad ca faci TU, la fiecare post de-al tau pe acest thread.

Te rog sa-ti pastrezi gandurile pentru tine de acum inainte ;) Daca ai ceva concret si constructiv de zis, e OK. Daca nu, limiteaza-te. Astfel, ne-ai scuti pe toti de un efort in plus.

Salutare.

Prietene .. am zis doar ca mi se pare cam mult.. nu trebuie sa sari ca ars..si la constanta s-a inchiriat aeroport si a fost 50 ron.. e un + la voi cronometrarea... Si daca ai fi fost in ungaria ai fi stiut ce vb ... aveti pista tratata cumva si nu stiam? aveti pista disponibila non-stop cum a fost acolo? pe 3 zile ..unde noaptea erau libere ,un fel de ilegale...
Si nu mai zii ca fac japca cu fiecare post ..ca nu ti-am furat nimic din buzunar de la tine si nici de la altul... ca sa te dai tu cu parerea despre posturile mele... sau esti vreun comunist si nu avem drepturi la pareri...

MauS 09-10-09 13:54

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 2705642)
Prietene .. am zis doar ca mi se pare cam mult.. nu trebuie sa sari ca ars..si la constanta s-a inchiriat aeroport si a fost 50 ron.. e un + la voi cronometrarea... Si daca ai fi fost in ungaria ai fi stiut ce vb ... aveti pista tratata cumva si nu stiam? aveti pista disponibila non-stop cum a fost acolo? pe 3 zile ..unde noaptea erau libere ,un fel de ilegale?
Si nu mai zii ca fac japca cu fiecare post ..ca nu ti-am furat nimic din buzunar de la tine si nici de la altul... ca sa te dai tu cu parerea despre posturile mele... sau o fi vreun comunist si nu avem drepturi la pareri...

Daca iti exprimai parerea la un mod civilizat, era o treaba;) La constanta a fost 50 de lei, intr-adevar... insa nu s-a tinut pe pista de aeroport cursa, daca iti aduci tu bine aminte. Nu vreau sa intram din nou in acele discutii. Nu au fost premii in bani pentru castigatori.
Stai linistit ca stiu exact la ce te referi cu Ungaria. La un astfel de eveniment, sponsorii practic pot "fixa" taxa de inscriere. Daca aveam sponsori cu o putere mare de investitie, nu era nimeni nebun sa ceara atatia bani (adica un milion) pentru participare.:))))
Concluzie: vrei sa vii, esti invitatul nostru. Nu vrei, strict problema ta ;) Te rog inceteaza cu posturile legate de subiectul asta. Este un thread de informare pentru public insa deja se aproprie de 10 pagini pline de reclamatii, dupa parerea mea, nejustificate.

neo871 09-10-09 14:07

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2705661)
...Este un thread de informare pentru public insa deja se aproprie de 10 pagini pline de reclamatii, dupa parerea mea, nejustificate.

Corect! Mai bine ne bucuram ca are loc evenimentul!

crystip84 09-10-09 14:25

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2705661)
Daca iti exprimai parerea la un mod civilizat, era o treaba;) La constanta a fost 50 de lei, intr-adevar... insa nu s-a tinut pe pista de aeroport cursa, daca iti aduci tu bine aminte. Nu vreau sa intram din nou in acele discutii. Nu au fost premii in bani pentru castigatori.
Stai linistit ca stiu exact la ce te referi cu Ungaria. La un astfel de eveniment, sponsorii practic pot "fixa" taxa de inscriere. Daca aveam sponsori cu o putere mare de investitie, nu era nimeni nebun sa ceara atatia bani (adica un milion) pentru participare.:))))
Concluzie: vrei sa vii, esti invitatul nostru. Nu vrei, strict problema ta ;) Te rog inceteaza cu posturile legate de subiectul asta. Este un thread de informare pentru public insa deja se aproprie de 10 pagini pline de reclamatii, dupa parerea mea, nejustificate.

imi cer scuze daca am jignit pe cineva ...sunt constient ca munceste o gramada de lume pentru un eveniment ca acesta .. eu o sa vin ..o sa particip de data asta la grupa mica... in viit cand o sa mai fie o sa vin la grupa mare cu rechinii.. si sa o tineti tot asa...

Cubanez84 09-10-09 15:06

Sa nu se creada ca cineva ajunge bogat din banii de inscrieri, a enumerat maus mai sus cam ce costuri implica organizarea unei curse.Daca zici ca 23 de euro la koe e bine 23x42200 egal 970.600rol,organizatorii cer cu 29.400rol mai mult,crezi ca e mult?.Haide fratilor sa lasam calculele in bugetul lu' unu si lu' altu' si sa ne vedem de treaba noastra,facem curse nu cursuri de contabilitate.Ia sa ne gandim bine oare ce sponsori are koe si ce sponsori au organizatorii,si deabea dupaia facem calcule.Cand o sa se uite si lumea la cei implicati si pasionati de fenomenul asta ca la niste sportivi ca pana la urma asta suntem atunci poate o sa avem mai multe conditii ,precum ungurii de la KOE.

crystip84 09-10-09 15:12

pana una alta se fac preinscrieri ceva?

mikafly 09-10-09 15:24

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 2705852)
pana una alta se fac preinscrieri ceva?

Initial acest thread era pt anunt si preinscrieri(fiecare isi anunta prezenta)....dar in cel mai pur stil romanesc a devenit o balacareala totala.O singura rugaminte am..."TOTI CARE AVETI CEVA DE COMENTAT LEGAT DE PRET,DE GRUPE SAU DE ORICE.....VA ROG SA NU VA DERANJATI SA VENITI.....CEI CARE ISI DORESC SA SE DEA LA CURSE.....II ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE"

Sper sa mai scada frecventa posturilor mizerabile pline de rahat debitat de minti odihnite.

t@uru 09-10-09 15:27

Eu prezent la S2.

Renault 5 GT Turbo motor 1.4T de fabrica

Kiki 09-10-09 15:56

La Tulcea vin sa ma simt bine sa ma dau mult (daca a observat cineva sunt 8 ore de curse) si intentionez sa ma dau de toti banii, nici nu ma inteseaza pretul, 100-200 daca esti pasionat vi si nu comentezi, deocamdata cursa anului este inca cea din Mai, tot de la voi, probabil asta o va intrece pe cealalta...deci cine vrea sa vina nu se uita la 100 sau 50 lei...
PS nu le mai dati satisfactie celor care scriu idiotenii despicand "rahatu" lor in 4 ignorati posturile lor si e cea mai mare palma pt ei

scorpio GL 09-10-09 16:00

Pentru aia care se stiu turnatori:''Nu chemati militia si la cursa asta ca e LEGALA si s-ar putea sa fie acolo'' ;) . Eu platesc taxe la stat si nu as vrea sa consume loganul de 50.000de euro benzina degeaba...
Se stiu ei cine sunt....

MauS 09-10-09 16:04

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 2705981)
Pentru aia care se stiu turnatori:''Nu chemati militia si la cursa asta ca e LEGALA si s-ar putea sa fie acolo'' ;) . Eu platesc taxe la stat si nu as vrea sa consume loganul de 50.000de euro benzina degeaba...
Se stiu ei cine sunt....

Chiar nu ti-am inteles ideea.....:tenisclap

mikafly 09-10-09 16:08

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 2705981)
Se stiu ei cine sunt....

Chiar nu inteleg ideea......politia oricum va fii acolo.De fiecare data ne-au acordat sprijin....si in preajma evenimentului au dat dovada de intelegere,ma refer pe drumurile catre Tulcea si spre aeroport nu au oprit pe nimeni,nu au amendat si au inchis ochii la masinile mai putin road legal.Nu e justificata afirmatia ta......(a mea e sustinuta de multi)

crystip84 09-10-09 16:14

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2705965)
La Tulcea vin sa ma simt bine sa ma dau mult (daca a observat cineva sunt 8 ore de curse) si intentionez sa ma dau de toti banii, nici nu ma inteseaza pretul, 100-200 daca esti pasionat vi si nu comentezi, deocamdata cursa anului este inca cea din Mai, tot de la voi, probabil asta o va intrece pe cealalta...deci cine vrea sa vina nu se uita la 100 sau 50 lei...
PS nu le mai dati satisfactie celor care scriu idiotenii despicand "rahatu" lor in 4 ignorati posturile lor si e cea mai mare palma pt ei

Nu a scris nimeni idiotenii..daca tie asa ti se par ..e problema ta..apropo ai mai invatat sa pleci dupa loc..? razvan pleca bomba cu ibiza ...sunt curios ce o sa faci tu...multa bafta..poate reusesti un loc pe podium ..dar daca o sa vina leonul negru mup de buzau..o sa fie greu..pentru tine...si daca esti pasionat asta nu inseamna sa arunci cu banii in stanga si in dreapta.

MauS 09-10-09 16:25

ok. Terminati va rog cu problemele astea. Daca aveti conturi de reglat, exista pm-uri, id-uri de messenger, e-mail-uri, telefoane si o gramada de alte mijloace de a comunica. Daca intra un "guest" pe acest thread sa se informeze despre cursa, trebuie sa faca muuulte sapaturi dupa informatiile cautate, prin 10.000 de posturi de "nemultumiri" si jigniri.

scorpio GL 09-10-09 16:33

Nu ma refeream la baietii din Tulcea, padurea noastra de aici are si ea uscaturile ei.

YZF-PWR 09-10-09 16:38

OAMENI BUNI
Hooo gata , chiar e nevoie sa punem un super moderator 24 din 24 pana la cursa aici? ca sa nu mai comentati aiurea? Cititi regulamentul forumului si incetati , este un thread de promovare , daca acesta nu va fi lasat sa isi faca treaba fiecare user va incepe usor ca la fotbal cu cartonase galbene si rosii.

Nu inteleg care este problema multora , dar multi care am organizat stim ca sunt inevitabile si astfel de comentarii de la diferite persoane , caci sunt masini si masini la fiecare om , iar preferintele difera de asemenea de la om la om in functie de acele masini.
Din ce am observat eu de cativa ani de zile , ce se intampla la TULCEA , este un mare plus pt Romania , unii o pot numi chiar modernizare , grupele sunt fantastice , mai ales din punctul forte de vedere ca te poti da de cate ori vrei , cu cine vrei , de la ce grupa vrei , chestie care in altele nu se intampla 90% din cursele romaniei fiind eliminatorii.
Sunt curios cati din acestia care comenteaza ar fi ajuns in finalele grupelor vechi , de se ridica aici cu pretenii sa comenteze actualele grupe ... sunt sigur ca nu-s nici 2.
Bucurati-va de cursa , eu unu vin a 3-a oara si sincer mi-a placut de fiecare data , chiar si data trecuta cand am plecat cu masina in pioneze , pur si simplu VEZI ALTCEVA
Incercati voi sa organizati asa ceva si dupaia comentati , Tulcea inainte era reprezentata de MikaFly care il salut si max inca un baiat sau doi , dar acum de 2 ani de zile sunt oameni care incearca sa faca o treaba si organizeaza curse pt voi , iar voi ce faceti? criticati? lasa ca nici invers nu va place ca nu sunt cursele asa des organizate in Romania .
Putin respect pt cursa asta ca totusi e pt noi toti , chiar daca multi uitam ca am ajuns aici din pasiune pt acest sport , si ravnim dupa cupe , asta nu inseamna ca nu o putem face cu gura inchisa , prezentati-va la start si punct , vorbiti cu masinile si cunostintele automobilistice .

Delta Speed Line succes X-Team va saluta , ne prezentam si noi cu cateva surprize. Nu ascultati gurile rele si concentrati-va mai mult pe micile defecte din cursele trecute ( intratu in fata sau etc ) nu pe comentariile de pe forum .

Succes la cursa pt toti si ne vedem acolo.
P.S. sa nu cumva sa uitati de standu de mancare si sucuri ca noi suntem mai fomalai :)

MauS 09-10-09 16:41

multumim yzf-ule pentru sustinere :)

revin cu informatiile legate de cazare, (nici eu n-am reusit sa-mi gasesc primul post) 25 lei/persoana, hotel 2 stele, baie proprie, apa calda, fara tv.

bitnet 09-10-09 16:52

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 2706055)
revin cu informatiile legate de cazare, (nici eu n-am reusit sa-mi gasesc primul post) 25 lei/persoana, hotel 2 stele, baie proprie, apa calda, fara tv.

PowerTeam Buzau solicita 2 camere (4 persoane). Lasa-mi te rog un PM cu un nr. de tel. la care sa te contactez. Merci!

mikafly 09-10-09 17:04

YZF-ule....ca intodeauna un DOMN adevarat pana in oase....de cand te-am cunoscut pana in prezent....si sunt constient ca asa vei ramane.......si Speedline Motorsport va saluta.
Maus....referitor la cazare ....stiu ca ai posibilitatea tehnica(nu ma mintii ca nu ) sa faci si sa postezi o poza cu o camera de la Iberom.(sa isi faca omu o idee).Eu zic ca la 50 ron camera /2 pers....e ok.

Pinky 09-10-09 17:56

Pinky(aka Metrics din primavara :P) va saluta pe toti. Ha! Nu va asteptati...

ianyST 09-10-09 18:28

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 2706186)
Pinky(aka Metrics din primavara :P) va saluta pe toti. Ha! Nu va asteptati...

sper ca turbina ta sa isi faca treaba ca la tine pe masina ca acum merge in blana .

79BYG 09-10-09 21:53

Bravo fratilor ca organizati pt a 3 oara , va doresc sa ne vedem si la a 33-a oara si cand om fi in baston sa ne vedem la 333-a editie ...

Eu nu am decat cuvinte de lauda pt baietii care isi sparg creierii sa organizeze un eveniment , ,, , ca sa se bucure alti .... si mai putin organizatorii ( " EU VORBESC DIN EXPERIANTA '' )..

Foarte Tare ...

FELICITARI ... !!!!!

Tariful de participare de 100 Ron este excelent !!! -- CA PRET ...

giany_TM 10-10-09 01:32

Sper sa pot fi prezent cu toate ca distanta e mare ....competitiile de gen sunt pe placul meu:D

ianyST 10-10-09 01:45

dupa cum se preconizeaza ,la aceasta editie vom avea multe masini puternice,probabil si multi concurenti.

vom incerca sa dam startul la cel mult ora 10 , iar calificarile vor fi pana la 3- 3.30 pentru ca se intuneca mult mai devreme .

clasamentul in calificari va fi afisat in timp real pe tot parcursul calificarilor.

timpul la fiecare tragere va fi afisat pe o tabela pentru fiecare culoar.

Geox` 10-10-09 08:15

O sa iasa super show :D,Vremea sa fie buna :???:

powerbmw2001 10-10-09 08:24

prezent!:D

shadowro 10-10-09 09:15

Quote:

Originally Posted by giany_TM (Post 2707010)
Sper sa pot fi prezent cu toate ca distanta e mare ....competitiile de gen sunt pe placul meu:D

ar fi ceva fantastic un eveniment care sa adune simpatizanti al acestor curse din toate colturile romaniei.
Sincer te felicit si incearca sa ajungi de sambata seara daca te hotarasti sa vii.
Vii cu cea de vtm imi imaginez.

Geox` 10-10-09 09:35

Chiar trebuie felicitat acest om:-P
Pai ca sa vina duminica dimineata ... , is ceva km Tulcea - Timisoara e foarte obositor.

CT 88 BAU 10-10-09 14:25

Prezent cu Coltu de 1.3 :D

ianyST 10-10-09 20:05

se pare ca si vremea o sa ne lase sa putem face o cursa reusita
http://vremea.kappa.ro/tulcea/tulcea.html

crystip84 11-10-09 11:55

motoarele 1.6 vtec de 160cp sau 130cp de la honda intra tot in prima grupa pana in 1600cmc?

shadowro 11-10-09 12:15

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 2709529)
motoarele 1.6 vtec de 160cp sau 130cp de la honda intra tot in prima grupa pana in 1600cmc?

......da

alinWRC 11-10-09 23:14

Prezent si eu la S2, Astra Gsi 16v.

Multa bafta

All times are GMT +2. The time now is 22:05.

- Copyright 2026 4Tuning