![]() |
PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling
MAGAZINUL S-A MUTAT PE STR. MIHAILEANU, NR 45 (INTRE B-DUL MAMAIA SI STR. TEPES VODA)
|
deseneaza ca nu stiu unde e
:))))))) |
bai frate, nu cumva magazinul e CHIAR pe tepes-voda??? sau ce alt magazin cu multe jante expuse mai e prin zona?
|
care aveti Google Earth si stiti unde e noul sediu, sa postati coordonatele ;) (e mult mai simplu)
|
1 Attachment(s)
poate radeti ..in plm.......=))))))))
bulevardu mare e ala care se duce pe ig duca , am dat o fuga azi ,ca's la telecom si , pac la 2 pasi un magazin de tuning. harta e de la casa de cultura. |
e la parterul unei vile maronii
|
De pe tepes voda faci dreapta pe Mihaileanu...si la 20 de metrii...la parterul unei vile este magazinul. (tot pe partea dreapta)
|
hai ca pana la urma nu e asa greu ... si in 2-3 zile o sa fie si reclamele :)
|
ce vila ma ca e ditamai blocul
|
Quote:
andrei, pe tico puteti pune angels? cat ma costa? si mai am o curiozitate: angels pe proiectoare rotunde puteti pune? (sunt destul de mari...~8 cm diametru, sunt cu lupa si cercul l-as vrea la exterior undeva) |
angels se poate pune pe toate farurile......si se mai pot schimba si ceasurile din bord cu unele de plasma.....pe aproape majoritatea masinilor
Am vrut sa fac la espero dar il vand ....fac pe viitoarea masina |
Quote:
pret 100 Euro, montaj inclus |
becuri xenon aveti ?
nu din alea de pe poporului de pozitii panrame din alea.. becuri din alea philips....albe-albastruie...pentru toate fazele... ptr hyundai santafe.... si un pret pentru angeleyes tot ptr el...sa vad care ma decid sa iau..angel sau xenon..:roll: |
Quote:
Angel Eyes sunt 350 lei, si merg pe orice masina Montajul e inclus in pret |
ti-am trimis pm ceres...
|
opa ne-am schimbat numele ???
|
Re: PROTOTYPE PROJECT shop !
cred ca SirNenea vorbea despre SCC... acum i se zice Prototype Project ;)
|
da ... si de asemenea s-a mutat ;)
|
la mihaileanu :D
|
1 Attachment(s)
Cam asta ar fi o harta de orientare mai buna ...
|
Re: PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling
Salutare. Am o intrebare ca vad ca X-REY nu raspunde la mesaje imi ziceti cam cat ma ajunge o bara modificata pentru logan pe fata ceva in genu lla cea de la pilot de 7 milioane dar cu mici diferente? Cam la ce bani? Ca sa stiu se merita sa iau de la ei sau nu. Astept un raspuns.
|
Pune o poza cu ea ca nu stiu cum arata. E bara completa sau doar prelungire?
|
2 Attachment(s)
Scuze ca intervin :
1. Nu e X-REY , e X-RAY... 2.Am gasit ceva pt. tine poate te intereseaza: -bara fata Logan -bara spate Logan Ambele pot fi aduse la comanda de la Rieger ,pt eventualele nelamuriri poti trece pe la sediul firmei noastre situat pe Mihaileanu 45 Multumesc anticipat pt. intelegere Va asteptam |
2 Attachment(s)
Da imi cer iertare ca i-am pocit numele dau un miel. Faza e ca nu vreau decat bara pe fata momentan. uite atasez doua poze.
|
nu aveti deschis samabata ??/
am venit azi pe la 11 ...si nu era deschis...si nici un numar ceva afisat.... vroiam sa cumpar un set de bluevision h4...:roll: |
Sambata nu e deschis. Treci luni. Blue Vision H4 e pe stoc.
|
apv ia bara ca o recomanda ei ca e de 10 orii mai frumoasa
|
Nu cumva numele topicului este PROTOTYPE PROJECT ?
|
Poti aduce inelele cromate de ceasuri de bord pt leon?Daca da la ce pret
|
Inele cromate pt Leon se pot aduce:
-Autostyle -Mhv Car Styling Sunt in jur de 60 Euro+TVA |
OK.Mersi dak ma hotarasc te anunt.
|
Salut!
Se poate aduce bara fata de Seat Leon Cupra? |
inca nu am primit oferta aia la jenti.sunt baiatul cu nubira de azi 06.01.2007
|
puteti sa nu-mi mai trimiteti nici o oferta baieti...am dat avans in alta parte...neseriosi
|
Asta e ...
Ofertele se fac la magazin , nu pe net ... Nu stau sa verific din 5 in 5 minute forumul si topicul asta sa vad care a mai scris cate ceva ? Se poate aduce bara de fata de Seat leon Cupra ... Depinde pe ce vrei ... pe Casco sau o cumperi tu ? |
Sal poti face tipul asta de bara si pragurile de la je design cele de pe leonul rosu de la spidertuning pt un leon din 2001.Daca da zi-mi si mie pretul.https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1167167560http://spidertuning.go.ro
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Oferta ti-a fost trimisa pe mail ... si daca tu ai venit vineri sau sambata nu cred ca te asteptai sa o primesti mai devreme de LUNI !!! Ca duminica lumea se odihneste ... Nu ? Nu ai deranjat cu nimik ... uita-te la poza de mai jos ( la date si oferta )ca sa nu mai existe discutii . O zi buna . |
acum inteleg de ce nu am primit nimic :) adresa de mail este [email protected] scuze ca am pus la indoiala seriozitatea voastra, e vina mea
|
un set de pleoape pt faruri si pt stopuri de megane bicorp? cu pretz cu tot daca se poate:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning