![]() |
explicati-mi si mie care sun legale si care sunt ilegale ?
cele organizate de LR&NSL sunt legale, iar cele organizate de MRC sunt ilegale ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ca vad ca au mai multi adepti ilegalele :lol: :lol: :lol: |
Iar incepeti nene, si aici? Ceres, te stiam mai linistit... :? Deja tind sa fiu de acord cu Lucian, e de cascadorii rasului...
|
era doar o gluma (proasta)
|
Re:
Quote:
KaiseR e militzian sigur :) |
Re:
Quote:
Nu te supara dar nu pari a fi sanatos. |
Crede-ma ca e mai sanatos ca tine , asta e parerea lui si cu asta basta , nu inteleg de ce trebuie sa-l faci nesanatos... ?
|
mei la ilegale e ....show pana ....apare politia
partea cu politia e chiar nashpa.......i-am dat lu' unu spaga 300.000 ca ma prins cand faceam cerculetze la legale in schimb tre sa scoti banu din buzunar pt taxa. prefer ilegale da pana apare politia => nehotarat |
La ilegale nu o sa existe niciodata discutii... Vrei te dai, nu vrei, pa la revedere... La legale te dai obligat fortzat cu unii din aceeasi grupa dar mult mai multi cai... Mancatorie. Fiecare are partile bune si partile rele.
|
daca cursele ilegale sunt periculose ,atunci cele legale cum sunt?
https://www.4tuning.ro/new/view_photo...are2004&id=anc uitativa si voi in poza cum sta prostimea(chiar sunt inconstienti unii oameni) si ziceti-mi ,cat de sigura e o cursa legala? ce se intampla daca unul din participanti pierde controlul masini? si liniutele pentru mine sunt o prostie...acceleratie in linie dreapta. daca vrei spectacol si daca vrei sa intalnesti multi pasionati de masini atunci cursele legale sunt super. dar daca vrei adrenalina pura ,atunci nimic nu se compara cu o cursa ilegala. si precum am zis nu in linie dreapta. sa fie cativa km si cu ceva curbe si acolo se simte ca ai condus cu adevarat... |
pareri
am citit parerile voastre...la ilegale e frumos ca tu esti zmeul nu te controleaza nimeni faci aproape orice, te poti rupe in figuri 'fara numar'...legalele nu va plac pt ca impun anumita conduita, organizatorul impune un regulament si deh noi sa respectam regulamentele?...referitor la organizare cred ca trebuie sa acordam clementa oficialilor pt ca se straduiesc sa faca ceva si sa iasa bine, ca noi ne dorim un nivel superior de organizare asta da dar sa tot vedem paiul din ochiul altuia...sincer prefer legalele pt ca acolo se duce si o alta lupta...organizarea nu numai intrecerea
|
FRATZILOR EU ZIC CA, CURSELE ILEGALE SUNT CELE MAI TARI. SHI E O VRAJEALA TREABA CU MASOCHISTII.
INTRADEVAR ADRENALINA E MAI MARE :twisted: IN REST E ACEIASI SPORTIVITATE |
dea se pare ca acum nici nu mai avem optiuni in ceea ca priveste cursele legane!? nu-i asea
|
1 Attachment(s)
Pt mine nimik nu se compara cu o \"seara\" petrecuta la ilegale. La legale ce faci?(Te duci si te pun aia cu cine vor ei sa te dai de 10 ori pana te face unu' cand tu poate vrei sa te dai de 3 ori), sa nu mai zic de cei care vin la legale numai sa isi ia si ei numere de concurs sa arate dupa prin oras ce pilotzi sunt ei ca au participat la raliu cand ei poate nici nu au stat la tot raliul.La ilegale vii si te dai cu cine vrei (sau cu cine te tine) de cate ori vrei pana iti ajunge adrenalina pt seara aia. 8)
|
Nu prea stii ce se intampla la legale, domnu Danny!
AIA te pun sa te dai numai cu masinile din aceeasi clasa de putere cu a ta. Daca iti place sa fii masochist si sa faci o ilegala, tu in Nubira si unul cu un Ferrari nu ai decat.Iar la cursele legale mai exista si liberele, unde AIA te lasa sa te dai cu cine vrei.Vad ca esti nou, asa ca mai citeste ce scrie pe forumul acesta si o sa afli multe lucruri, care poate iti vor schimba parerea. Si ca sa fiu la subiect, eu merg pe LEGAL RACING! Iti satisfaci nevoia de viteza si de competitie intr-un mod legal si sigur! |
ILEGALE
Parerea mea e ca o cursa e mai palpitanta daca nu e leagala(Parerea mea)
|
Eu nu inteleg d c zici ca va plac mai mult ilegalele din moment ce voi nu v-ati dat niciodata la legale. Intai impliniti 18 ani, luati-va carnetul, da-ti-va la legale, si mai vb. dupa aia!!!
|
UNA LEGALA!
astazi - 21-12-2004 am vazut cu totii ce poate sa se intample in trafic, chiar daca te intreci cu cineva sau mergi foarte tare! PAO este cel mai bun exemplu ptr care ar trebui sa ne tinem mania in frau si sa dam tare in masini doar la cursele legale |
Si nu e singurul exemplu.... :((
|
legala dar daca se poate spectatorii sa fie tinuti intr-un tarc ca ei sar ca prostii in fata masinilor sa vada ce nu pot sa inteleaga :D :D
|
eu sunt de acord cu CT77PIA la ceea ce a zis.. una legala unde sa fie spectatorii legati intr-un tarc
|
IO unu am votat cu cea illegala .. e mult mai palpitanta .. si cum a zis cineva .. mai sus .. sunt pushtani care vin sa`si ia numere d concurs ... si apoi se plimba falnici prin orash .. si vezi doamne ei s`au dat la curse ... statzi calmi k nu va remarca nimeni poate doar politzia ...
cei care se dau la illegale sunt p lista la sectzia 2 ( am vazut si eu lista ) si la rutiera :) respekt .. ptr illegale :) |
si mi`am adus aminte de o chestie ... stai la stop ... unu cu o mashina mai benga cu o pisda in dreapta vine si o ambaleaza langa tine .. tu esti calm .. azi ai ieshit sa t plimbi la \" figuri \" ... dar la verde .. o calka .. o calci si tuh ... cum se numeshte ???
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Sa stii ca nu trebuie sa pleci cu scartz ca sa pleci tare!!! Si daca tu consideri aia ilegala......... |
Am votat, ilegala, nu stiu catzi oameni de pe forum au fost la o ilegala, este un sentiment de nedescris iar adrenalina care este provocata de acel tzipat care se aude de undeva din departare \"POLITIA\", de la ilegale am niste amintiri placute chiar foarte placute, iar drumul dintr-un loc in altu atunci cand venea politia, cum se fugea de politzie ...... frumos. intodeauna as alege o ilegala in schimbul unei legale.
Oricum sunt prezent si la legale de fiecare data. |
ilegala
la cursele ilegale e mai palpitant si nu iti ia nimeni nr. de la masina atunci cand faci o cursa legala.Asta e chiar prostie ce dreacu au astia in cap cat timp o sa ne mai dea amenzi asa .au boala pe astia care au o masina modificata (poate se oftica).
dar si daca te prinde la o ilegala atunci o preferai pe aia legala oricum ambele sunt super tari |
Re:
Quote:
|
Indiferent cat o sa se zbata unii sa promoveze legalele , ilegalele vor fii mereu si vor fii multi care le vor face Eu votez ILEGALE ptr adrenalina si senzatii majore...e bine si sa se mai organizeze legalele dar cursele adevarate tot in cadru ilegal vor fii ptr ca asa ne place multora s-o dam ExACT CAND VREM NOI SI UNDE VREM NOI indiferent ce ve-ti scrie sau ati scris si sustineti cam asta este adevarul
|
asta o pot confirma...shi DMX e putzin nebun cand vine vorba de ilegale...rupe omu...shi fuge pe unde apuca...
|
adica si prin copaci(Fereasca Dumnezeu) ?
|
in copaci te sui fara mashina...
|
Hai sa nu devim de la subiect... Vad ca unii dintre voi aveti varste considerabile, nu pot spune ca sunt vorbe din partea unui copil. Poate si argumentati serios de ce ilegala. Eu unul nu vad nici un avantaj, decat ca este o lupta corecta, egala, spre deosebire de legale. Dar atat.
|
Egala este Hondare ca daca ma dau ma dau cu un SFI sau cu o calibra 2.0 8v sau cu un bmw 323 sau 325 deci puteri aproximativ egale si masini aspirante nu TURBO...ca zicea Sebastian intr-un post ca Cielo lui face un renault 5 turbo......asa este dar sa nu uitam ca cielo lui este special facut ptr liniutze (usurat la maxim) deci cade sub tona si atunci al face dar eu cu 1220 kg oare ce pot face?Sa ma uit la el cum se duce :lol: si atunci asta mai e lupta egala...eu zic ca nu
Si cum ti-am mai zis ilegale facem toti indiferent de ce se zice aici . Parerea mea |
Spunetzi sincer (cei care atzi fost la ilegale) avetzi sau nu amintiri frumoase, sincer si acum vb cu tov mei de cursele ilegale(ozana, tancabesti, IMGB, domnesti..) stiu ca strangeam bani si se facea cheta :D pt benzina sa se mearga la ilegale, era parca mai palpitant :clap: .
Nu zice nimeni \"frate ce sunt alea legale\" sunt prezent si la ele, dar daca in aceasi zi la aceasi ora sunt curse legale si in alta parte sunt curse ilegale 100% ma vedetzi la ilegale si cu mine cred ca o sa mai vina 90 la suta din acest forum. :peace: |
Ilegale! CLAR! Pt. ca pot avea loc oricand si oriunde, pt. ca poate participa oricine... pt. ca regulile sunt facute de NOI!!!
|
O cursa ilegala, dar nu din motivul cu \"adrenalina celui fugarit de Politie\", care e o motivatie la fel de inteligenta ca un surub :P de fapt, cursele legale nu sunt altceva decat un sport, ca si WRC sau F1, la o scara mai mica, dar cu toate defectele unui sport obisnuit, inclusiv blaturile si prostia spectatorilor, care au la fel de mult habar de masini ca africanii de zapada. O cursa ilegala e oarecum altceva, nu atat prin aventura, viteza si pericol (pot sa-i dau 160-180-200km/h si intr-o calatorie pe DN sau autostrada, ca un oarecare domn cu Audi A8 si 247 km/h), cat prin mesajul pe care-l transmite si ceea ce reprezinta in mintea anumitor categorii sociale. Care categorii sociale se vor oftica, si, fiindca stresul face rau la ficat si la bila, vor crapa de ciuda, spre marea mea placere... :twisted:
~Nautilus |
Misto raspunsul si argumentat... Felicitari !!! :lol:
|
ilegala
ca argumente , cititi posturile de mai sus , n-are rost sa repet. |
Re: Ce ai alege intre o cursa ILEGALA si una LEGALA. Argumentati
O ilegala poate fi tinuta pe un bulevard in timpul zilei(evident aglomerat...cea ce implica un risc mare...atat pentru tine cat si pentru ceilalti) insa acolo se vede adevarata indemanare nebuneasca sau prostie nebuneasca.Te risti dar in fractiunea de secunda cand ti-a trecut prin minte sa facia asta....iti vin in minte multele posibilitati de a o comite...si in acea fractiune te hotarasti cu adevarat daca o faci sau nu...Multi fac lucruri lipsite de gandire...ca a vazut el nu stiu unde ca s-a bagat nu stiu cine si a depasit el asa nu stiu cate masini.Dar circumstantele sunt diferite. Clar prefer o ilegala...insa cand vad ca nu merge prefer sa pierd o provocare decat sa fac alte nefacuta. Vad ca nu s-a mai postat de mult timp...am vrut sa spun si eu punctul meu de vedere...sper ca nu am deranjat :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning