Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   TUNING ? Intrebati sau veniti cu oferte ...dupa caz :) (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/14464-tuning-intrebati-veniti-oferte-caz.html)

CeReS 26-02-06 17:35

Unele originale, din duraluminiu, de 2 cm sunt 50 E. (la 1 cm sunt 30 E)

kalvin77 27-02-06 08:26

se gaseste asa ceva in (comertz) ptr nova ? din duraluminiu?

B_Boy 27-02-06 15:38

de gasit,gasesti in comertz pt gentzi de 13...da nush dc merg puse p gentzile de supernova...tot mai ushor e sa le faci la un strungar,shi te iese shi mai eftin :P

quick_5hifter 27-02-06 15:53

-poza 1 = janta (jante)
-poza 2 = geanta (genti)
chiar nu se poate face diferenta?
-b-boy, pune-ti tu discuri facute cu 500 mii, dar nu-i invata si pe altii la prostii ca nu le platesti tu pagubele pe urma...crezi ca banii aia pe care ii dai in plus la distantiere nu inseamna nimic? ai incredere in prezoanele alea calite in ulei ars???

ERY 27-02-06 18:10

:lol: :lol: :lol:

Psycho 27-02-06 18:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"quick_5hifter\"
-poza 1 = janta (jante)
-poza 2 = geanta (genti)
-b-boy, pune-ti tu discuri facute cu 500 mii, dar nu-i invata si pe altii la prostii ca nu le platesti tu pagubele pe urma...crezi ca banii aia pe care ii dai in plus la distantiere nu inseamna nimic? ai incredere in prezoanele alea calite in ulei ars???

:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :rockon: :rockon: :rockon: :peace: :peace:

super tare postu` :)

B_Boy 27-02-06 23:03

Re:

Quote:

-poza 1 = janta (jante)
-poza 2 = geanta (genti)

scuza-ma k nu stiu ma cum se scrie \"janta\",nu totzi pot fii asha de educatzi k tine...shi apropo de prezoane...stai u linistit k rezista...k nu sunt din plastic,cum ai crede u,sunt dintr-un aliaj,shi stai u linistit k astea care le am eu tzin mai mult decat alea din duraluminiu...shi m-au costat doar 50 ron...ce se poate strik de la distantzierele astea sunt planetarele...care se strik mai rpd

needBrain 28-02-06 02:35

moaaaa,din ce aliaj?fonta forjata cu malt de fier?
pe bune acu....uite de ce din cauza unora ca tine care se zgarcesc la bani creste riscul de e mai iesi linistit la o plimbare,pt ca pui facaturi in loc de piese originale,care in mers pot ceda....nu vreau sa ma gandesc la consecinte
pai la cum pui tu problema: tie ti-ar conveni daca eu spre ex as fi taximetrist si as folosi o instalatie artizanala de GPL care ar putea face BUM in orice clipa,in locul uneia originale,omologata,etc
sincer nu cred ca te-ai sui la mine-n taxiu.....
e cam asa vad io lucrurile cu distantierele tale \"made @ nea gica's\" ca cine stie......

B_Boy 28-02-06 08:40

acum nush in ce material sa am incredere mai mare...in duraluminiu...din care sunt alea d p piatza...sau in astea din fonta aliata cu crom...aliaj ce ofera o rezistentza net superioara la socuri,uzura shi ce otzi vrea voi...

Mariomagic 28-02-06 10:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B_Boy\"
Quote:

-poza 1 = janta (jante)
-poza 2 = geanta (genti)

scuza-ma k nu stiu ma cum se scrie \"janta\",nu totzi pot fii asha de educatzi k tine...shi apropo de prezoane...stai u linistit k rezista...k nu sunt din plastic,cum ai crede u,sunt dintr-un aliaj,shi stai u linistit k astea care le am eu tzin mai mult decat alea din duraluminiu...shi m-au costat doar 50 ron...ce se poate strik de la distantzierele astea sunt planetarele...care se strik mai rpd

? ? ? ce ai vrut sa zici?

quick_5hifter 28-02-06 13:17

cine, eu? pai....ce am vrut sa zic eu cred ca a inteles destinatarul....iar daca n-a inteles, nu cred ca-i trebuie prea multa scoala sa faca diferenta intre 2 poze pe care ulterior sa le asocieze cu 2 cuvinte un pic diferite...nu e cu suparare, toti am invatat diferenta la un moment dat, dar daca va continua sa foloseasca gresit unele cuvinte, mai-tinerii forumului vor prelua gresit notiunea si....uite asa se perpetueaza alterarile limbii romane.
fonta aliata cu crom??? sincer n-am auzit de asa ceva, dar oricum nu suna prea \"dur\", fonta e casanta, degeaba o aliezi cu orice altceva, ca nu va deveni otel...
b-boy, hai sa-ti spun care-i diferenta: daca iti cumperi distantiere omologate, in cazul in care (Doamne fereste!) ti se intampla ceva din cauza lor, ii dai in judecata si vei castiga cu siguranta, iar pe urma vei primi si despagubiri/daune...in schimb nea gigi strungaru' iti mai f**e si una daca te duci cu reclamatii...
in primul caz nu cred ca s-a intamplat vreun accident, iar in al doilea caz era sa patesc eu ceva din cauza la niste discuri care, intr-adevar, erau si de adaptare, nu numai de distantare; ideea e ca niste discuri artizanale nu pot fi atat de bine centrate la ochi si sa aiba si o grosime constanta, iar daca grosimea variaza dintr-o margine in cealalta, iti va uza cauciucul in mod inegal si va produce niste vibratii (chiar insesizabile), care la viteze mai mari iti pot face roata sa zboare din prezoane (sau cu tot cu prezoane, chiar daca nu sunt de plastic).
-iti propun o proba ca sa testam duritatea prezoanelor artizanale si a celor cumparate: in primul rand, infileteaza prezonul si desfileteaza-l de 10-15 ori si vezi ca incepe sa se manance filetul, pentru ca un \"meserias\" nu are unde sa-l caleasca bine...in al doilea rand pune prezonul pe ceva tare si drept si da-i 2-3 ciocane, sa vezi ca se va rupe; apoi, acelasi test il faci cu prezonul cumparat si o sa vezi ca la infiletari si desfiletari succesive nu se va manca, ci va prinde luciu si se va mai toci foarte putin, dar dupa multe zeci de astfel de operatii; iar la prezonul cumparat, cand il lovesti cu ciocanul, se va indoi, nu se va rupe ;)

Mariomagic 28-02-06 19:09

nu tu mah...nu vezi quote? celalalt...

Bah dar nu mai scrieti asa de mult ca nu stiu sa citesc :roll:

quick_5hifter 28-02-06 19:54

pai aparea si postul meu in quote...mah :lalala:

kalvin77 01-03-06 12:36

Deci baiati... pina la urma stie vre-o unul dintre voi unde pot gasi distantierele alea ptr rotile de pe spate de la nova ?
Multumesc anticipat.

quick_5hifter 01-03-06 13:56

pai mai intreb inca o data: vrei din alea bune sau din alea ca-sa-nu-zici-ca-n'ai :?:

B_Boy 01-03-06 16:28

ia-tzi dealea de firma...k au dreptate baietzii p aci...e mai rezistent duraluminiu decat alijul de fonta-crom...mda...cum sa nu...mai avetzi de invatzat dc zicetzi k este mai bun duraluminiu...eu am incredere in astea de 1000 de ori mai multa decat in alea de duraluminiu...shi orice cunosktor ar fii de aceashi parere...da voi comentatzi doar k sa va aflatzi in treaba

CeReS 01-03-06 20:18

Am si eu o mica intrebare la tine? DE CE TOTI PRODUCATORII DE DISTANTIERE FOLOSESC CA MATERIAL DURALUMINIU SI NU FOLOSESC ALIAJUL ALA DIN CARE LE FACE NEA GICA :?: :?: :?: :?:

kalvin77 daca te intereseaza distantiere profesionale, iti pot aduce de la 4-5 firme . da-mi un PM si vorbim

B_Boy 01-03-06 20:26

poate pt k este mai ieftin materialul...te-ai gandit vreodata la asta...materialul nu la ales \"nea gica\",ci eu l-am ales,shi eu i-am oferit materialul lu \"nea gica\"...el doar la prelucrat...shi ink ceva...eu nu zic k alea care le avetzi voi la mag nu sunt bune...poate or fii chiar f bune...da eu am preferat sa mi le fac singur...dintr-un material care stiam k e f rezistent la uzura,shocuri,vibratzii

CeReS 01-03-06 20:38

Producatorii de piese auto, mai ales de tuning nu folosesc cel mai ieftin material, ci cel mai bun. Ptr ca nu e vb de tuning Istambul, iar distantierele lor sunt puse pe masini care merg si cu peste 300km/h . Si ce s-ar intamla daca ar ceda o roata la o masina care are asemenea viteza?
Cand e vorba de elemente de siguranta nu poti sa te joci nici cu viata ta nici cu a celorlalti

B_Boy 01-03-06 21:08

asha e...nu fol. materiale eftine...da oricum nu se compara cu aliajul asta...crede-ma k stiu ce vb...aliaju asta se fol la motoarele de vapoare...
tot ce inseamna shuruburi,piulitze,chiar shi nituri...sunt din acest aliaj

CeReS 01-03-06 21:20

Iar o alta caracteristica foarte importanta a acestor distantiere este greutatea

B_Boy 01-03-06 22:29

asta nush...nu am mai verificat...stiu doar k nu au mai mult de 1 kg

ADDOstreet_racer 07-03-06 12:29

bai dc nu vb. nimeni nimic d ionut ?

probabil ca nu stiati ca in constanta face cineva bari din fibra la preturi mici.il cheama ionut si cred ca Andrei il jtie........?

lolek 07-03-06 12:56

Re: bai dc nu vb. nimeni nimic d ionut ?

lasa si u nr de tel a lu ionutz lasa niste preturi ... eu unu acum aud de la u si poate mai sunt dar tot asea nu stim noi de ei

kalvin77 07-03-06 14:30

Suna destul de bine ... lista de preturi si modele de bari, pls!

CeReS 07-03-06 18:59

Orice va intereseaza legat de asta puteti discuta direct cu mine (preturi, modele, etc)

kalvin77 07-03-06 19:12

baiatul ala lucreaza cu tine ? de care este vorba mia sus ?

CeReS 07-03-06 19:15

da, lucreaza ptr Street Car Concept

kalvin77 07-03-06 19:51

pai si este chiar asa de ieftin ?

ZET-EVO 09-03-06 15:41

Pt pisicutza 318

rog pe cei priceputi sa-mi dea ideile pentru a incepe un tuning de performanta pt aceasta masina. Deci un BMW pisicutza 318. Cu ce incep, continui, inchei si cam ce preturi. As vrea sa-mi recomandati si piese de firma. Ca vreau ceva care sa iasa bine. NU vreau posturi de genu ca ma costa mult... eu vreau doar sa-mi spuneti cu ce sa incep si ce piese etc. Astept raspunsuri.:D

leonard 09-03-06 18:41

Re: Pt pisicutza 318

pune si tu o poza cu masina..daca ai..

ZET-EVO 09-03-06 19:12

Momentan nu am. Dar astept pareri. E o pisicutza standard.

CeReS 09-03-06 19:53

Daca te intereseaza un motor de M3, da-mi un pm si discutam. E din 2001 si are vreo 40 000 km

ct77pia 09-03-06 20:01

da face bine si la preturi bune am facut eu bara de la mert la ei la un pret bun de tot (ceres vreau reducere ca va fac reclama)

SirNenea 14-03-06 02:26

ceres nu poti sa ma ajuti si pe mine cu o cutie de viteze de dacia nova gti plsss

kalvin77 14-03-06 15:55

Motorul de M3 ti-asi sugera sa-l achizitionezi cu tot cu, cutia lui de viteze, ca sa realizezi ceva totusi ...

ZET-EVO 14-03-06 15:57

Daca stiti de unde astept mesaje. Sunt chiar interesat.

peter 15-03-06 18:48

Re: TUNING ? Intrebati sau veniti cu oferte ...dupa caz :)

Ceres cam ce preturi ai pe la SCC ptr un 206..de ex niste stopuri si faruri...clare..cum are KSY..sau alte modele....si niste praguri spoilere..cam ce preturi ? ca situ nu va merge...:(

X-Ray-Eyes 15-03-06 19:02

Quote:

Originally Posted by peter
Ceres cam ce preturi ai pe la SCC ptr un 206..de ex niste stopuri si faruri...clare..cum are KSY..sau alte modele....si niste praguri spoilere..cam ce preturi ? ca situ nu va merge...:(

Faruri cu angel eyes , interior black ( se vad ziua perfect, mult mai frumoase decat cele cromate) + Stopuri pe leduri , tot pe Black , model deosebit ... si SUNT PE STOCK !!! Amandoua seturile sunt in jur de 32 mil ... cu discount , pe la 30 .

Se poate face ptr 206 , kitul de caroserie de la Rieger ... sau eventual doar spoilere ... cate usi are masina ? 5 sau 3 ?
treci pe la magazin daca te intereseaza si mai vorbim , mai negociem ... :)

peter 15-03-06 19:08

hehe..nu de alta..dar fratemiu isi i-a saptamana asta un 206..si ar cam vrea sa ii ia niste stopuri poate cchiar un kit...a vazut una deja tunata pe un site auto....dar e forjata..si a zis mai bine o face cum vrea el..:)....

unde e magazinu ?

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning