![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
Cine-mi "picteaza" si mie un Oltcit ? Daca e nevoie, dau si poza ca model ! :)
|
da o pagina mai inapoi si ai sa vezi un oltcit ..facut de ace axel ...o sa incerc sa fac si io unu ..da dupa ce ii fac dacia lui NightDevil
|
LKS: am vazut masina, doar ca eu vreau altceva. Aia-i modificata, eu il vreau natural :lol: "Modificarile" pe care le-as vrea eu pe masina le discut cu cel care e dispus sa ma ajute! :wink:
|
masina arata k se scurge spre dreapta park...
si roata arata aiurea rau ... lateralul arata k e in linie cu masina... restu arata k e virata... si mult prea iesita in afara |
ia zi Gabi!care-i smenu cu olcitu?te pot ajuta?
|
Mare secret nu e: vreau aspectul unui Oltcit de fabrica (adica fara spoilere), eventual cu un prag finut, drept, nu gen M3 sau bazar, si niste jante (Borbet A sau Borbet T). Cel mai important e ca masina sa se vada fata + lateral. That's all :)
|
maine sper sa fie gata...
|
1 Attachment(s)
m-am tinut si de promisiune...acu nu stu cat iti convine'...m-am cam grabit,sper sa nu se bage prea mult de seama.
|
Cu prima ocazie cand ne vedem, dau berea! Promit!
Saru'mana mult pentru desen! E super! :peace: |
3 Attachment(s)
muama c bataie de cap mi-a dat masina asta... dak nu iti place iti dau cu ea in cap :lol: ... glumeam ... sper sa-ti placa
|
Intrebare
care e ultima masina care se doreste desenata??? bagatzi provocari ca am mana fierbinte :lol: ))))) p.s belea dacia sport...imi place stilu asta de desen concept:o
|
eu as dori un nissan 350z daca tot ai mana fierbinte si daca ai timp si chef :D
|
As avea si eu o rugaminte la voi...se poate sa imi desenati un Renault 19 CHAMADE tunat dupa cum va duce pe voi imaginatia ? Vrea varamiu sa-si faca sp fata spate si praguri pe comanda si are nevoie de niste modele.Va multumesc in numele lui :)
|
eu as vrea sa le fac p toate... dar nu prea imi permit... oricum.... maskt... pui si o poza cu masina?!
|
2 Attachment(s)
Cu masina lui nu am dar am gasit ceva pe net...eu as putea sa astept si o luna doua trei....nu e o graba :) Ms mult
|
mah ... masina are potential ... o sa incerc... dar nu promit nik
|
3 Attachment(s)
Provoc pe orcine poate sa imi faca una din urmatoarele masini ...
|
Am rializat Renault-ul 21 ala din pagina 9 ...
|
itzi fac yo opelu astra opc--- ca e FEBLETZEA MEA:lol: --...incerc sa-l fac intr-o ora...si dak am timp fac si din fatza si din spate:-P
|
cine poate sami restilizeze si mie o nubira 2 vreu sa pun praguri spoilere fata spare si jante
|
cum am promis: astra gtc...tunata in stilu meuhttps://img399.imageshack.us/img399/4283/scan0001kt8.jpg
urmeaza sa o colorez pe photoshop...pan atunci pareri |
superb arata frate... gg
|
Re: p vio 46
am facut yo o nubira..poa itzi da idei..trebuia s-o las doar in pix da m-a mancat:lol: ...uite aici
https://img55.imageshack.us/img55/1082/nubira2rg0.jpg |
arata bine desenu... spoileru treia sa fie un pic mai spre stanga... dar nu-mi place designu :D
|
E prea mortala ... Mersi ... Credeam ca nu iesa bine desenele in pix dar akum prin acest desen mai facut sa imi schimb parerea ...
|
Re: alkatraz
hmm depinde la care te-ai uitat nubira e si cu creion...da restu numai pix...uite-te la topicu meu STEVENdesign si vezi la pg 2 bordurile alea...poate itzi schimba si mai tare parerea despre desenele in pix;)
chestia e ca-s mult mai grele si nu ai loc de greseli...da imi place mult mai mult in pix...k potzi sa acorzi cea mai mare atentzie la detalii..., fara complicatzii:o si yo prefer stilu de desen de precizie in locu aluia artistic;) |
arat bine nubira ..numai ca nu prea arata a nubira ..oricum e misto ..bv
|
1 Attachment(s)
sper k nu se supara nimeni dak mi-am exprimat si eu parerea in legatura cu nubira
|
2 Attachment(s)
cu o f mare intarziere ..imi cer scuze fata de NightDevil ...am reusit sa o termin azi la munca ...o poza la calitate mai mare ..va urma ..
ps : scuza`ma ca am schimbat grila fatza ..da` chiar nu m`am putut abtzine :D |
Quote:
|
Quote:
|
:shock: am vazut mai demult fazele cu tuningu virtual si am facut si io cateva masini da azi kand am vazut ce-i aici... ;) jale rau de tot suntetzi mestrii tineti-o tot asa. tutusi o sa pun si io dacia facuta de mine...
http://site.neogen.ro/ciprianx25/images/img_1004840.jpg dak se poate s-o faceti si p'asta in creion....si ce moificari propuneti voi... |
Quote:
|
3 Attachment(s)
un mic update la masina lu` nightdevil ..maine caut un scanner ..ca vreau calitate din ea !
|
1 Attachment(s)
La asta va bagatzi ?
:P |
lks ... nu vreau "sa-ti sparg balonu" .. .dar stii k reflexia e complet ireala nu!? :D
|
gata ..mi l`ai spart :(
chiar ma gandeam aseara de ce masina sa ma mai apuc ...buna idee x`ray ...da e destul de munca ..ca are o gramada de forme :D ..tzine aproape ;) |
Quote:
|
Hai ca sunt cu ochii " belitzi " aici sa vad ce iese ...
:) |
o sa iasa !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:25. |
- Copyright 2026 4Tuning