Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

Gabi 12-07-06 12:43

Re: Masinile voastre desenate de noi

Cine-mi "picteaza" si mie un Oltcit ? Daca e nevoie, dau si poza ca model ! :)

LKS 12-07-06 12:51

da o pagina mai inapoi si ai sa vezi un oltcit ..facut de ace axel ...o sa incerc sa fac si io unu ..da dupa ce ii fac dacia lui NightDevil

Gabi 12-07-06 12:56

LKS: am vazut masina, doar ca eu vreau altceva. Aia-i modificata, eu il vreau natural :lol: "Modificarile" pe care le-as vrea eu pe masina le discut cu cel care e dispus sa ma ajute! :wink:

Ace Axel 12-07-06 16:07

masina arata k se scurge spre dreapta park...
si roata arata aiurea rau ... lateralul arata k e in linie cu masina... restu arata k e virata... si mult prea iesita in afara

ad1 12-07-06 16:08

ia zi Gabi!care-i smenu cu olcitu?te pot ajuta?

Gabi 12-07-06 16:11

Mare secret nu e: vreau aspectul unui Oltcit de fabrica (adica fara spoilere), eventual cu un prag finut, drept, nu gen M3 sau bazar, si niste jante (Borbet A sau Borbet T). Cel mai important e ca masina sa se vada fata + lateral. That's all :)

ad1 12-07-06 16:19

maine sper sa fie gata...

ad1 13-07-06 16:54

1 Attachment(s)
m-am tinut si de promisiune...acu nu stu cat iti convine'...m-am cam grabit,sper sa nu se bage prea mult de seama.

Gabi 13-07-06 17:00

Cu prima ocazie cand ne vedem, dau berea! Promit!

Saru'mana mult pentru desen! E super! :peace:

Ace Axel 15-07-06 14:09

3 Attachment(s)
muama c bataie de cap mi-a dat masina asta... dak nu iti place iti dau cu ea in cap :lol: ... glumeam ... sper sa-ti placa

STEVENdesign 15-07-06 19:57

Intrebare

care e ultima masina care se doreste desenata??? bagatzi provocari ca am mana fierbinte :lol: ))))) p.s belea dacia sport...imi place stilu asta de desen concept:o

TazAless 15-07-06 20:47

eu as dori un nissan 350z daca tot ai mana fierbinte si daca ai timp si chef :D

c i k y 15-07-06 21:57

As avea si eu o rugaminte la voi...se poate sa imi desenati un Renault 19 CHAMADE tunat dupa cum va duce pe voi imaginatia ? Vrea varamiu sa-si faca sp fata spate si praguri pe comanda si are nevoie de niste modele.Va multumesc in numele lui :)

Ace Axel 15-07-06 23:02

eu as vrea sa le fac p toate... dar nu prea imi permit... oricum.... maskt... pui si o poza cu masina?!

c i k y 15-07-06 23:22

2 Attachment(s)
Cu masina lui nu am dar am gasit ceva pe net...eu as putea sa astept si o luna doua trei....nu e o graba :) Ms mult

Ace Axel 15-07-06 23:47

mah ... masina are potential ... o sa incerc... dar nu promit nik

Alkatraz 16-07-06 14:55

3 Attachment(s)
Provoc pe orcine poate sa imi faca una din urmatoarele masini ...

Alkatraz 16-07-06 14:57

Am rializat Renault-ul 21 ala din pagina 9 ...

STEVENdesign 16-07-06 17:35

itzi fac yo opelu astra opc--- ca e FEBLETZEA MEA:lol: --...incerc sa-l fac intr-o ora...si dak am timp fac si din fatza si din spate:-P

p_vio46 16-07-06 17:47

cine poate sami restilizeze si mie o nubira 2 vreu sa pun praguri spoilere fata spare si jante

STEVENdesign 17-07-06 00:39

cum am promis: astra gtc...tunata in stilu meuhttps://img399.imageshack.us/img399/4283/scan0001kt8.jpg

urmeaza sa o colorez pe photoshop...pan atunci pareri

Ace Axel 17-07-06 10:55

superb arata frate... gg

STEVENdesign 17-07-06 13:58

Re: p vio 46

am facut yo o nubira..poa itzi da idei..trebuia s-o las doar in pix da m-a mancat:lol: ...uite aici
https://img55.imageshack.us/img55/1082/nubira2rg0.jpg

Ace Axel 17-07-06 14:08

arata bine desenu... spoileru treia sa fie un pic mai spre stanga... dar nu-mi place designu :D

Alkatraz 17-07-06 15:07

E prea mortala ... Mersi ... Credeam ca nu iesa bine desenele in pix dar akum prin acest desen mai facut sa imi schimb parerea ...

STEVENdesign 17-07-06 18:36

Re: alkatraz

hmm depinde la care te-ai uitat nubira e si cu creion...da restu numai pix...uite-te la topicu meu STEVENdesign si vezi la pg 2 bordurile alea...poate itzi schimba si mai tare parerea despre desenele in pix;)
chestia e ca-s mult mai grele si nu ai loc de greseli...da imi place mult mai mult in pix...k potzi sa acorzi cea mai mare atentzie la detalii..., fara complicatzii:o si yo prefer stilu de desen de precizie in locu aluia artistic;)

GRIGO 17-07-06 19:18

arat bine nubira ..numai ca nu prea arata a nubira ..oricum e misto ..bv

Ace Axel 17-07-06 23:37

1 Attachment(s)
sper k nu se supara nimeni dak mi-am exprimat si eu parerea in legatura cu nubira

LKS 18-07-06 00:08

2 Attachment(s)
cu o f mare intarziere ..imi cer scuze fata de NightDevil ...am reusit sa o termin azi la munca ...o poza la calitate mai mare ..va urma ..

ps : scuza`ma ca am schimbat grila fatza ..da` chiar nu m`am putut abtzine :D

NightDevil 18-07-06 00:14

Quote:

Originally Posted by LKS
cu o f mare intarziere ..imi cer scuze fata de NightDevil ...am reusit sa o termin azi la munca ...o poza la calitate mai mare ..va urma ..

merci bro' placut surprins :d

Gabi 18-07-06 00:41

Quote:

Originally Posted by LKS

Ma, tu sigur pui poza sub foaie si copiezi, ca prea le faci reale! Glumeam! Frate, esti maestru! :peace:

C!pyKa 18-07-06 08:46

:shock: am vazut mai demult fazele cu tuningu virtual si am facut si io cateva masini da azi kand am vazut ce-i aici... ;) jale rau de tot suntetzi mestrii tineti-o tot asa. tutusi o sa pun si io dacia facuta de mine...

http://site.neogen.ro/ciprianx25/images/img_1004840.jpg

dak se poate s-o faceti si p'asta in creion....si ce moificari propuneti voi...

LKS 18-07-06 13:24

Quote:

Originally Posted by Gabi
Ma, tu sigur pui poza sub foaie si copiezi, ca prea le faci reale! Glumeam! Frate, esti maestru! :peace:

m`ai prins :D din cand in cand mai pun si monitoru sub foaie :D ..vorba lu` ad1 :)))

LKS 20-07-06 01:29

3 Attachment(s)
un mic update la masina lu` nightdevil ..maine caut un scanner ..ca vreau calitate din ea !

X-Ray-Eyes 20-07-06 01:36

1 Attachment(s)
La asta va bagatzi ?
:P

Ace Axel 20-07-06 09:16

lks ... nu vreau "sa-ti sparg balonu" .. .dar stii k reflexia e complet ireala nu!? :D

LKS 20-07-06 10:57

gata ..mi l`ai spart :(

chiar ma gandeam aseara de ce masina sa ma mai apuc ...buna idee x`ray ...da e destul de munca ..ca are o gramada de forme :D
..tzine aproape ;)

Oxide 20-07-06 11:07

Quote:

Originally Posted by LKS
gata ..mi l`ai spart :(

chiar ma gandeam aseara de ce masina sa ma mai apuc ...buna idee x`ray ...da e destul de munca ..ca are o gramada de forme :D
..tzine aproape ;)

da...o gramada d forme...da c forme...:)...super tari!!!:)

X-Ray-Eyes 20-07-06 14:09

Hai ca sunt cu ochii " belitzi " aici sa vad ce iese ...
:)

LKS 20-07-06 16:43

o sa iasa !

All times are GMT +2. The time now is 18:25.

- Copyright 2026 4Tuning