![]() |
Re: Provocari
cine ma iubeste
mama tata poate framiu shi in rest altii cine ma uraste primu Alex pt offtopic shi restu lumii care ma cunoscut shi ii sunt antipatic |
mie!!:) ca din cauza lui m-a facut cristi 407 la fugareala :)))
kidding... dar nu`ti trebe permis international ca sa lucrezi pe tir afara?? |
nu ca am sa obtin pe baza contractului de munca shi viza de shedere pe perioada contractului
|
Quote:
Ba tartanule. eu nu te iubnesc. sa vezi ce omor iti dau eu tie. Scuze de offtopic! |
frate da parca ati luat-o razana... nu-i topic sa nu se scrie numai pe langa subiect...
e foarte simplu te uiti frumos sus, vezi ce titlu are pagina, si inainte sa-ti infingi desh'tele in taste, te gandesti: oare ceea ce scriu eu pe aici, are vreo legatura cu topicul? sau... fac discutii pt cafenea? ;) hai va rog eu, stick to the topics k nu mai stiu p unde sa le mai streg si sa le mai mut :D |
Quote:
succes tibi...de vreo cativa ani umblu shi yo peste mari,tzari shi oceane..nu m-am imbogatit dar am vazut lumea sau macar o parte din ea..iti urez bafta inca o data dar poate ne mai vedem la un suc pana atunci... |
il provoc pe Bc83RAI la o linie... :):) subliniez 83, nu ca m-am tinut si de 89 :):):)
|
Chiar ash vrea sa vad o linie Al3xika vs. Andr3y-TAM
|
lasa ma ce vrei sa vezi, eu vorbeam de 83rai :) :)
|
Nu cred ca aceste '' provocari '' reprezinta ceva si chiar nu inteleg care-i scopul. Ca cineva are '' muschi '' ? N-are nici un rost parerea mea orisicum,am cunoscut destui care prin orase erau super sprintent si cum au iesit un pic afara au facut-o de oaie.Da de distractie e misto dar cred ca termenul de provocare e utilizat aiurea.
Eh parerea mea orisicum |
Quote:
|
Ha inteleg ma se poate ca mi se parea mie ca era prea mult.
My bad si fara suparare .I-auzi idee daca ati face intalnirile nu in Bacau dar altundeva adica : se aduna vreo 5 6 sau mai multi si sa zicem facem intalnirea la o discoteca din Tg sau din Slanic sau Iasi sau chiar poate un bar de care a auzit vreunu' ca-i misto prin alta parte. Ce zici cred ca ai avea ce discuta atuncia :P |
ar fi o idee buna, shi eu sunt fan "long distance" ... dar... nu toti dispun de fondurile necesare...:P, poate unii dintre noi am putea face asha ceva... unii chiar o fac (eu :))...
|
Quote:
dar in cadru mai restrans, cate 3-4-5 din noi, si ne ducem prin alte parti la un club sau un bar, fara probleme ;) deci, provocarile se pot face pentru orice distante, nu-i problema :) |
Misto abia astept sa vin si eu intr-o '' excursie'' din asta :P
|
cred ca am innebunit de scol acest topic din morti ...dar cineva amator ?..rog pana in 150 cai orice echipare si motorizare ...just for fun :)
motorul meu 1.6 sohc vtec 125cai stock fara intermediara si un amarat de filtru sport ..atat ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Cineva?Provoc orice masina pana vine iarna :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning