Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14368-provocari.html)

bc_04_aju 22-03-06 11:53

Re: Provocari

cine ma iubeste
mama tata poate framiu shi in rest altii

cine ma uraste
primu Alex pt offtopic shi restu lumii care ma cunoscut shi ii sunt antipatic

andr3y-TAM 22-03-06 15:11

mie!!:) ca din cauza lui m-a facut cristi 407 la fugareala :)))

kidding... dar nu`ti trebe permis international ca sa lucrezi pe tir afara??

bc_04_aju 22-03-06 22:07

nu ca am sa obtin pe baza contractului de munca shi viza de shedere pe perioada contractului

varu21 23-03-06 14:20

Quote:

Originally Posted by bc_04_aju
cine ma iubeste
mama tata poate framiu shi in rest altii

cine ma uraste
primu Alex pt offtopic shi restu lumii care ma cunoscut shi ii sunt antipatic

Ba tartanule. eu nu te iubnesc. sa vezi ce omor iti dau eu tie.

Scuze de offtopic!

aleks 24-03-06 16:04

frate da parca ati luat-o razana... nu-i topic sa nu se scrie numai pe langa subiect...
e foarte simplu te uiti frumos sus, vezi ce titlu are pagina, si inainte sa-ti infingi desh'tele in taste, te gandesti: oare ceea ce scriu eu pe aici, are vreo legatura cu topicul? sau... fac discutii pt cafenea? ;)
hai va rog eu, stick to the topics k nu mai stiu p unde sa le mai streg si sa le mai mut :D

EuGenius 30-03-06 12:53

Quote:

Originally Posted by bc_04_aju
:):):):):):):):):):)
varule la asta nu m-am gandit merci de pont

nu ma duc sa lucrez la un parc de distractii ca sofer pe tir

mai intai scuze ALEKS de off topic..stii ca nu obisnuiesc asa ceva..
succes tibi...de vreo cativa ani umblu shi yo peste mari,tzari shi oceane..nu m-am imbogatit dar am vazut lumea sau macar o parte din ea..iti urez bafta inca o data dar poate ne mai vedem la un suc pana atunci...

Al3xika 30-03-06 22:47

il provoc pe Bc83RAI la o linie... :):) subliniez 83, nu ca m-am tinut si de 89 :):):)

Andr3i 31-03-06 00:24

Chiar ash vrea sa vad o linie Al3xika vs. Andr3y-TAM

Al3xika 31-03-06 02:39

lasa ma ce vrei sa vezi, eu vorbeam de 83rai :) :)

Ady-M3 31-03-06 15:05

Nu cred ca aceste '' provocari '' reprezinta ceva si chiar nu inteleg care-i scopul. Ca cineva are '' muschi '' ? N-are nici un rost parerea mea orisicum,am cunoscut destui care prin orase erau super sprintent si cum au iesit un pic afara au facut-o de oaie.Da de distractie e misto dar cred ca termenul de provocare e utilizat aiurea.
Eh parerea mea orisicum

Al3xika 31-03-06 17:53

Quote:

Originally Posted by Ady-M3
Nu cred ca aceste '' provocari '' reprezinta ceva si chiar nu inteleg care-i scopul. Ca cineva are '' muschi '' ? N-are nici un rost parerea mea orisicum,am cunoscut destui care prin orase erau super sprintent si cum au iesit un pic afara au facut-o de oaie.Da de distractie e misto dar cred ca termenul de provocare e utilizat aiurea.
Eh parerea mea orisicum

Pai de ce crezi ca sunt puse aici... ca sa ne laudam sau ceva?? Sunt puse ca sa ne distram nu sa ne laudam unu la altu'... Daca nu ar fi aceste provocari, la intalniri ce am face? Ne-am uita unu la altu' ;)

Ady-M3 31-03-06 18:46

Ha inteleg ma se poate ca mi se parea mie ca era prea mult.
My bad si fara suparare .I-auzi idee daca ati face intalnirile nu in Bacau dar altundeva adica : se aduna vreo 5 6 sau mai multi si sa zicem facem intalnirea la o discoteca din Tg sau din Slanic sau Iasi sau chiar poate un bar de care a auzit vreunu' ca-i misto prin alta parte.
Ce zici cred ca ai avea ce discuta atuncia :P

andr3y-TAM 01-04-06 12:14

ar fi o idee buna, shi eu sunt fan "long distance" ... dar... nu toti dispun de fondurile necesare...:P, poate unii dintre noi am putea face asha ceva... unii chiar o fac (eu :))...

aleks 05-04-06 08:28

Quote:

Originally Posted by Ady-M3
I-auzi idee daca ati face intalnirile nu in Bacau dar altundeva adica :facem intalnirea la o discoteca din Tg sau din Slanic sau Iasi sau chiar poate un bar de care a auzit vreunu' ca-i misto prin alta parte.
Ce zici cred ca ai avea ce discuta atuncia :P

sa stii ca mai facem si din astea...
dar in cadru mai restrans, cate 3-4-5 din noi, si ne ducem prin alte parti la un club sau un bar, fara probleme ;)
deci, provocarile se pot face pentru orice distante, nu-i problema :)

Ady-M3 05-04-06 11:00

Misto abia astept sa vin si eu intr-o '' excursie'' din asta :P

markizu 26-05-12 15:42

cred ca am innebunit de scol acest topic din morti ...dar cineva amator ?..rog pana in 150 cai orice echipare si motorizare ...just for fun :)
motorul meu 1.6 sohc vtec 125cai stock fara intermediara si un amarat de filtru sport ..atat ;)

Acc3l3ratoR 26-05-12 22:12

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 5039533)
cred ca am innebunit de scol acest topic din morti ...dar cineva amator ?..rog pana in 150 cai orice echipare si motorizare ...just for fun :)
motorul meu 1.6 sohc vtec 125cai stock fara intermediara si un amarat de filtru sport ..atat ;)

ce zici de turbaciunea mea??? la 0.5 bari?? ca de obicei merg la 0.3...;)

markizu 27-05-12 10:21

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR (Post 5040004)
ce zici de turbaciunea mea??? la 0.5 bari?? ca de obicei merg la 0.3...;)

sigur Adi cum sa nu ...vb pe pm

cristi_407 15-11-12 16:32

Cineva?Provoc orice masina pana vine iarna :))

All times are GMT +2. The time now is 02:28.

- Copyright 2026 4Tuning