![]() |
Re: Satu Mare ?
stai lejer 90 de cai motor 1.8 ....depinde ce motor ai in el is sigur ca mai mare de 1.8 asa ca cat dif :) si gandestete la cap. de 1.8 pic cu golfu lui juana_man tot de 1.8 ... 230 caluti :) :) :) ce zici?
|
:) :) :) daca asta tii parerea pt cele spuse lui SPARK inseamna ca as fi bun de politician nu? :) :) :)
|
juana_man...fara suparare...mi se pare k esti mai interesat de oradeni si de baimareni sa vina la legale la sm dekt de noi satmareni...care suntem de-ai casei si ar trebui sa stim mai multe...dar noi nu stim nimik...no offense
|
Mai cine stie de ce se pregateste juana_man de nu vb cu noi.....mai nu zic conteaza ce masina ai dar conteaza si sa ai curaj sa participi la evenimentele care se organizeaza macar in SM....asa cum am fost si eu....am stiut ca nu am masina prea buna dar macar am avut curaju sa particip la liniute,chiar daca juana_man ma facut de rusine cu Golfu lui:)....asa ca holdo o sa-ti para rau daca nu participi.....pa.
|
asa e...tre sa ai si curaj...dar eu zic k participi din placere...nush la ce iti trebe curaj...:)...totusi nu poti veni cu o dacie si sa vrei sa si castigi...poate k lui nu i-ar conveni sa piarda...si de aia nu vrea sa participe...k or mai fi si spectatori...si infrangerea doare...dar tre sa sti sa pierzi...e distractie...nu e razboi...
|
ok...eu am inteles ca tu incerci sa organizezi concursuri si la sm...cu participare importanta...dar poti sa ceri ajutor...sfaturi...sa nu faci totul de capul tau...nu ar fi mai bine? sau nah...dak te descurci...atunci spor la treaba si bafta...si sper sa iasa ceva klumea
|
Bine mai nici eu nu am lasat capul jos chiar daca nu am castigat,ci din contra mi-a dat si un impuls,as putea si mai mult face daca as avea o masina mai puternica,mai nu mie frica de golfu tau dar tu vreau sa-l conduci cand va fi liniuta ca doar ii al tau....si mai vedem pana atunci....o sa incerc sa te fac la concurs:)...daca nu asta e...esti cel mai bun...adu concurenti si din alte judete,macar asa o sa fie si spectatori mai multi si masini....mai vb...pa.
|
Quote:
|
oricum .. referitor la liniutze ... eu cu masinutza mea ... as concura contra cei cu masinutze asemanatoare .. chiar cu ceva prieteni ... dar ei nu se incumeta ..
si mda ... macar pasiunea pt masini sa fie ... ;) |
si merge careva la cj? mai este pana atunci...totusi...sa vedem ce a mai fi pana atunci...
|
:) :) :) corvettu asta a fost in sensu giratoriu sambata cand turbam.....:) s-o si dus de acolo.....is curios de proprietar oare ii satmarean? nu l-am putut provoca la ceva miscare :( ....si cre ca m-ati convins in legatura cu liniutele :) prezenta conteaza!!!! salutare la toata lumea!
|
Salutare,am vazut si eu corvetul in oras,ieri,adica miercuri,arata fain de tot,urca podu Golescu asa incet,elegant....mai juana_man imi plac modelele astea de Polo,daca le tuninghezi arata foarte fain,micute si fainute:).....insfarsit mai holdo ca te-ai trezit si tu si te-am convins sa participi si tu la concurs,dupa cum am zis conteaza prezenta si sa fim cati mai multi din Satu Mare ca doar aici o sa fie concursu,sa ne mandrim fiecare cu ce avem....ce pwula mea....pa
|
4 Attachment(s)
ideea e la liniute sa participi nu conteaza neaparat sa castigi pierzi azi castigi maine si tot asa :) si o sa pun si eu poze cu masina mea in forma in care a ajuns pana acuma ...sper sa ajung la SM curand cu ea si intreaga daca se poate :) aveti grija de voi ca vad ca santeti niste tipi super
|
:) cand am zis ca nu l-am putut provoca la o miscare...nu ma refeream la o liniuta :) Eu faceam niste cerculete si am crezut ca nu se lasa nici el....da asa cum zice raul asa elegant o luat-o din sens :(
|
logo-u ii super! cand l-as putea primi si eu? vrei o liniuta cu raul? si eu as vrea sa-l vad. poate si io trag o liniuta cu benny daca totul merge bine azi sau maine. am putea sa ne intalnim undeva :) am gasit un drum beton :) saluatare!!!!
|
...mie mi bine si sambata seara :) ....sa speram! numa vremea asta :(
|
aham .. si cu NOS cu tot ... ;) .. osa iti iei zboru` .. ;)
|
mama dah cat ati postat...:)...nici nu stiu ce sa scriu :(
|
in legatura cu sambata seara...poate ies si eu iarasi...doar k cu vremea asta ii nasol rau...k poti derapa usor...si nu ii recomandat :)...dah mai vedem noi ce a fi pe maine...
in alta ordine de idei...logo-ul e mijto...pacat de calitatea pozei :D... |
apoi...eu iti urez bafta Juana_man...sa iti faci masina cum vrei tu si sa castigi cat mai mult...
si lu balarutzu...felicitari pt masina si mc pt cuvintele adresate...poate ne imprietenim cu oradea...si iese ceva...;) |
pacat :D...dah dc nu faci si u o legala pe aeroport...k tot romanu?
|
de cand is aia si pe la noi si cu ce se ocupa? :)...si cand or face ceva? si u cu ce evenimente te ocupi? tot asteptam o intalnire...aia promisa...tot astept mail...dar astept degeaba deocamdata :)...
|
1 Attachment(s)
...sper ca baietii de la PROMOTORSPORT sa organizeze in curand ceva pe la noi! si sper asta sa nu fie numa prin mai!!!
|
Salutare,mai da ce D'zeu,ce ii aici Mirc??Atata ati scris ca nici nu mai stiu cui sa-i scriu.....:x...hmmm....mai Dani cam nu stiu,in legatura cu liniuta pt.ca nu ti-am vazut Polo-ul mergand mai nervos si mie cam imi mor calutii pe rand sa-r putea sa......raman....un picut...balurutzu respect pt.masina,ai ceva muzica in portbagaj...aiaiaii,arata fain si spoilerele,mai Dani am crezut ca ti-ai pozat motoru din Polo:))...noah mai cand ne intalnim???asa la o vorba prin oras pe undeva...daca sambata ii vreme buna ne putem intalni prin centru pe undeva....sa iesiti in oras....mai vb.
|
oricum ... nu mai e chiar asa mult pana in mai ... asa ca ...
decat nik tot e mai bine si asa ... ;) |
Quote:
Hmmm........Abia astept sa-ti vad motoru asta nou:D Hai k m-ai luat prin surprindere mai pune-ma si pe mine la curent cu ce se mai intampla prin sm!!!Am auzit k vremea nu tare tine cu omu pe la voi:(Aici e cald si soare.......haidetzi incoace:))Na hai k mai vb noi mai multe la o bericica in curand:D |
azi ceva miscare? nu aveti chef sa iesiti?.....ieri am facut o liniuta cu benny.... a fost super!!!! :) :) :) poate ne intalnim azi mai multi.
|
salza...in oras? pe unde si la ce ora? nu mai bine ne intalnim la iesire din oras? :)...
|
juana...pe la ce ora mergi k astia se duc imediat...apoi pt mine ii cam devreme :)...ne vedem prin oras? mergem undeva la o miscare?
|
Mah,da si voi sambata seara va-ti gandit sa iesiti la o miscare cand se chefuieste si se bea ca tot omu normal:)....trebuia iesit dupamasa....Criwar acuma m-am trezit cu capu cat casa...:)
|
ioi...ti-am trimis aseara msg cand eram in club...noroc k ai venit :)...apoi ati zis k mergem azi...uita-te si tu ce vreme faina ii...ti se rupe inima sa stai in casa...noroc k nu e nimeni pe net :((...sa nu fi nervos
dah ce draq ai baut atata? :) rupt ai fost? |
ma credeti nu ma credeti ... va zic ceva ... am vrut sa fac ceva pentru satu mare ( o pista pt masini ) am gasit si investitor strain ( cu banu ), am gasit si loc ... am gasit si chiar firma care o sa o faca ... si spre dezamagirea mea ... cand mi-a zis pretu au fugit investitorii :(( ,am lasat`o balta ( 1 km lungime, 7 m latime - pista facuta stoc norme ue ... aprox 6 miliarde lei :shock: ) se risca careva ?
|
interesanta faza cu pista...ar fi prea mijto...dar pretul e mult prea mare...parerea mea...nimeni nu se risca sa investeasca in asa ceva...
te inteleg juana_man...nici o problema...e o problema...k nu sunt tare multi pasionati prin sm :(...si am vazut masini tuningate si baieti...pacat ca nu putem face si noi o comunitate...asta e |
pcat ca aici nu putem sa facem o comunitate aici ...
si faza cu pista ar fi fost super tare ... dar pana atunci ... va trebui sa se organizele cursele prin alte locuri ... |
Ar fi misto sa avem si noi in SM o comunitate a carei pasiune sa fie tuningu si masina :). Apropo dintre S lu Bud si 5 -ul care a dus..? Apropo tre sa ai neaparat masina pt a fi membru? :) sau sa fi major? Numa bine. Astept raspuns juana.
|
lool snoopy...nu-i musai...k asa is si prin oradea...plin de prunci..acuma nush dak fac parte...sau se duc si ei sa se bage in seama :P...oricum...eu la toamna plec la CJ...asa k nush kt o sa puteti conta pe mine...dar pana atunci :)...sa facem cate o miscare in fiecare sapt...plm stati k babele aksa...va convine? in fiecare vineri seara...intalnire si la noi...ne vedem...discutam...ne duelam...ne distram...poate strangem ceva...ce ziceti?
|
lool snoopy...nu-i musai...k asa is si prin oradea...plin de prunci..acuma nush dak fac parte...sau se duc si ei sa se bage in seama :P...oricum...eu la toamna plec la CJ...asa k nush kt o sa puteti conta pe mine...dar pana atunci :)...sa facem cate o miscare in fiecare sapt...plm stati k babele aksa...va convine? in fiecare vineri seara...intalnire si la noi...ne vedem...discutam...ne duelam...ne distram...poate strangem ceva...ce ziceti?
|
sry...ii beteag netu :)
|
nu zic ca nu ar fi fain sa avem o pista speciala....dar tre sa fim mult mai multi ....sper in viitor sa ne strangem! :) juana_man astept logo-u sper sa ne intalnim in curand undeva si sa-l primesc :) . Pacat ca nu ai putut veni in weekend ...cand o sa fie vopsita micuta sper ca o sa iesi! salutare frati vitezomani!!!!! :) :) :)
|
dah pana nu se vopseste dc nu poti iesi? si fara el noi nu putem merge? voi mai bine mergeti si va imbatati dekt sa mergem la plimbare X(...tot ne strangem de vreo 1 luna si ink nu ne-am intalnit...luati atitudine mah...k deja is nervos :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning