![]() |
Re: BACAUL plin de camere de filmat
incep sa ma resemnez...
nemultumirea mea e legata de faptul ca nu iti ofera alternative, adica, ok, sunt radare, dar tu nu poti trece decat prin localitati, nu ai centuri de ocolire, asa cum e normal, nu ai o autostrada paralela, absolut necesara dealtfel, pentru ca 1/3 de tzara merge pe e85 de la bucuresti spre iasi suceava, botosani, etc.... |
Quote:
Aha deci tu spui ca camerele de pe DN1 de exemplu toate se comporta ca niste radare ptr simplu fapt ca au un softulez in ele care le permite sa calculeze viteza masini.Interesant... Atunci eu de ce mai stiam lista aia cu cele 7 locatii ale radarelor(daca vreti o pot pune aici)..? Ideea ar fi sa bage o limitare de 70km/h in loc de 50km/h cum au facut pe DN1 iar de sanctionat ilegalitati,gen depasit linia continua,trecut pe rosh si alea mizerii mi-ar conveni ca si asa se circula ca-n condru la noi. Dar tare mie teama ca tot voi vedea tarani cu vaci si carute pe E85 care isi lasa balega nestingheriti iar pe mine ma opreste nenea cap de creta si imi da amenda ca am 61km/h la 100 m mai ncolo.... |
Ce spuneam eu nu era vb de DN1 !! Ziceam de DN2. Pe DN1 e softul "vechi" daca il putem numi asa si nu se comporta camerele ca radar. Era propunerea sa calculeze singure viteza medie cu care se deplaseaza pe distanta dintre 2 camere dar nu s/a mai bagat in vigoare.
Deci pe DN1 sunt doar 7 radare pe langa camere care au senzori in asfalt si se stie dupa cum spuneai si tu, locatia. Dn2 e alta poveste. Se pot hotara la mai multe ideei.... |
sper s-o amane cat mai mult, sincer sa fiu...
diminetzile daca ma duc la iasi la facultatesi intarzii la cate un examen, o tin numai 200 pe afara si 100 in localitati, altfel... ma exmatriculau de mult la cate examene as fi pierdut :D |
vor fi instalate numai putin de 80 de camere... stiu din surse fff sigure.
|
asta e moda...
cineva tre sa castige multi bani din contractele astea, si nimic altceva nu mai conteaza... asta e |
Treaba noua
pe langa Loganul de politie alb fara semne ala de Buc au mai bagat 2 Logan albastru inchis tot de B si la nr ceva cu C.. Logan Galben ca taxiurile tot de B cu nr ceva cu X.. parca nu am retinut numerele cu toate ca le stiam Deci inca 2 masini surpriza... |
Quote:
Si cel galben are radar? Pe cel albastru l-am vazut :cry: :cry: :cry: :cry: Ii urasc :cry: :evil: :evil: :evil: |
si cel galben..... ala albastru sta mai mult spre Roman...
|
Belea mare cu astia, cred ca am sa-mi cumpar o caruta... :D
|
ma dar au insemnele politiei pe ele
daca nu poti sa faci contestatie la fiecare amenda pe care o ei shi sa faci shi oleaca de panarama toate astea doar daca esti oprit daca nu ai puso |
http://www.tubel.ro/modules/news/art...hp?storyid=111 daca e asha.... facem si noi ca astia...
|
tare faza dar nu in fatza unei camere ci in fatza radarului ca sa stie prostu ca la el ne referim
|
Quote:
|
eu stiam ca trebuie sa aibe insemnele oficiale pe ele, nu mai e valabila treaba asta?
|
Quote:
se va modivica legislatia,se vor mari amenzile,dar solidaritate soferilor tot va ramane(cu mici exceptii). |
Pai ACL nu a avut niciodata inscriptionari..si a oprit la greu masini..
|
Quote:
cred ca o sa-i dea ceva petrecere de retragere din functie. |
da nu este numai acl ul
mai e una cu aof un alba (parca asa tin minte ca avea la nr) |
Quote:
|
ACL-ul e mama lor :lol:
|
2 Attachment(s)
de-ar avea saraca gura...
|
vali... da arata poze cand era mancata de rugina....
|
:evil: loganul galben si cel albastru nu opresc masini! doar te inregistreaza si iti trimit amenda!!! ceilalti te opresc dar astea doua nu!!!:evil: :twisted:
|
Quote:
|
ACL ul mai este dar are numar cu MAI acum
|
of of of MAI MAI MAI :) :) :)
|
mi-a luat vorba din gura silviu, au toate numere cu mai acum, dar stema de bmw de pe capota nu o are decat acl ul :D:D:D
|
a si mai este una bc xx als
dar aia mi se pare ca e proprietatea unuia dintre politai chiar daca iese cu ea pe teren am vazut pe fiica sa conducand o |
ba... ala e vecinul meu... si nu stiu sa fi iesit cu ea la patrula... si nu cred ca are stema cu bmw pe capota...
|
Quote:
si acum 2 zile era cu ea prin oras era in capatul lui 6 martie pe langa gara si tot oprea oameni.. |
tupeu, si se rezolva orice :D
nu mai conteaza a cui e masina :D |
Quote:
au vrut un autograf de la mine sau amenda pt 69 la ora bagamias p.l.u.a in gura lor de marlani shi labari ce sunt cu ideile lor sa puna mashini colorate alaltaieri pe la vreo 4:30 ma filmat la eshire din oras shi ala galben cu vreo 90 la ora astept sa vina amenda ala navea somn ce p.u.l.a mea |
Ma la astea merge detectorul radar
Fac o super oferta :D |
Quote:
vezi ca daca erai in oras pe langa amenda mai aveai si alta bucurie ...nu numai amenda |
wow, ai ceva detectoare mai ieftine si catusi de cat bune??????
dak da , ce pret??? |
2mil cel mai ieftin pt membri (care sa si mearga)
si face super treaba |
vezi w00p k e un topic numai cu kestia asta ;)
|
amenzile le vor trimite la propietar banuesc
ca vor lua numai matricula si daca marticula este straina unde o mai trimit?? |
Daca este straina iti vine pe adresa din pasaport adica, daca esti roman iti vine acasa, iar daca esti strain ai noroc, ca nu iti pot face nimic decat daca te opresc ei si iti dau amenda, ca permisul nu il pot retine pentru ca este un act oficial eliberat de o alta tara . ( stiu cine a intrat la volanul masinii din vama cand le-ai dat actele si ei te-au bagat in sistem ) Stiu asta pentru ca shi mie mi-a venit o amenda pe numerele de zoll.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning