![]() |
Re: lucrarile mele.... Sergiu alias Yce
B-boy look!!!!;):clap:
|
5 Attachment(s)
da da:D
uite si muza.........:D o sa revin cu poze pe zi:) |
6 Attachment(s)
defapt nu e muza .. ma degraba o inspiratie tinand cont ca am mai avut un bad boy pe cealalta, ce-i adevarat mai agresiva :D (cea neagra cu pachet M) mai multe poze cand iese de la vopsit. P.S Sergiu poate o sa ai o surpriza :D
|
r3sp3c7 si eu te respect, orce lucrare ce ai facuto o iesit bine, astept dacia ...sa vedem ce ne mai arati in legatuira cu ea schibmari ceva..
|
4 Attachment(s)
c'est fini !
|
lookin good :D buna treaba :>
|
ALTCEVA???????
|
9 Attachment(s)
astea is pozele finale:D
edy....cat de curand vis a vezi forma:D atata bateie de cap:-< |
stii melodia de la tipa aia blonda kesha?? blah blah blah :D
|
2 Attachment(s)
Mai nou se vine cu poze...are foarte multa rabdare sergiu cu barile astea
|
ia forma :D o sa iasa bine.. doar asa ne-ai obisnuit :-P dar tot raman la parerea mea ca e prea mare pt drumurile noastre .. oricum keep up the good work 8)
|
graty o divulgat urmatoare lucrare.....la forma mai trebuie inca lucrat umpic....trebe proportionat bine inante de a fi tras in fibra....edy, prima poza "oficiala" ca sa nu zici Bla Bla Bla:D
|
sexy ;)
|
10 Attachment(s)
pana cand ii gata spoileru de calibra.....mici reparatii.....
1. talpa cotiera reprata 2. eleron calibra (rupt) reparat 3. Spoiler spate Ford fiesta |
a cui ii eleronu?
|
a lu ala cu calibra rosie COL......cred ca ii de vanzare....
|
isi vinde imi bijuteria...ciudat...k tare tzinea la ea...
|
eleronu ii de vanzare mah...nu masina:))
|
Edy masina aia chiar ii bijuterie. Rar vei intalnii o calibra ca si aia crede-ma
|
ce ziceam :)
|
acuma ii praf din pacate........s-o dat capota peste cap la aprox 200km\h masina ii la refacut...o sa revin cu poze cat de curand cu ea lovita
|
tu o faci si pe aia?vezi sa nu uitzi de mine :))
|
Quote:
|
nu fac eu tinichigeria.....ii la sudat...a fost reschimbat plafonul integral , capota etc..... era vb de eleron ca este a lui, si ca fapt divers am spus ca masina din pacate ii praf
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
nu nu....sau altfel Nu inca...pana atunci....spoylerul lui edy incepe sa prinda forma...am inceput sa il trag in fibra....
cum ghinioanele nu vin niciodata singure.....duminica seara pe la ora 22:00 masina mea personala a ajuns DAUNA TOTALA intr-un accident pe strada Clujului......:| |
Sorry. Cum s-a intamplat?
|
Interesant este faptul ca nu au sarit airbag-urile! Cel mai important ii ca nu sunt raniti, fiarele dale dreq
|
EASY my friends"the RED SCORPION (13 COL) wil be bak at the end of this week in a much more good condition than befor(TOT BIJUTERIE OSA RAMANA) , HOP so. ANY WAY THANKS ALL OF YOU,,by tk cr.
|
Quote:
|
Voi faceti Bad boy`uri pt masini dupa cum vad?Ma bag si eu at ... pentru un cielo.. :DApropo ...felicitari pentru masini,sunt faine,le vad des... si la scoala am fost... aproape de unde se afla masinile ;)
|
ai PM.
|
1 Attachment(s)
bara calibra, lipseste o bucata ca m-am grabit X(
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
bara in sine acuma are vre-o 4-5 kg...vedem dupa ce vine finisata,
bara a fost pusa pe masina, mai am umpic de reparat coltul de jos si sus unde se imbina masca cu capota si mai am de refacut aprtea la imbinarea cu farurile de punto |
:rolleyes2ce zona faina ati ales pt poze...:lol::lol::lol:Edi cand va fi gata poti sa vii sa imi tunzi iarba cu garda aia de 3 cm...spor la treaba;)
|
stima si respect pt ceea ce faceti,frumos dar eu inca sunt curios daca se va face ceva la garda aia la sol care desi imi place dar totusi ?:D:D
|
Quote:
V.Roberto...ti`am tot vazut fosta masina, frumusetea aia de Scirocco, prin Velenta, pe Ciobanului...pana ieri, cand am trecut pe acolo...si niste mexicani de pe acolo o taiau in jumate... |
ce baaaa...pana termin mashina se fac si drumurile :)))...robi cand ma mai duk la tine...dau jos spoileru
Later edit: de aia l`o facut sergiu asa joasa sa scoata bani si din reparatii :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning