![]() |
Re: E39 - black bmw
parerea mea ca nu dau bine,e39 e masina mare daca pui ceva car sa arate bine trebuie minim 18....iar despre model e foarte urat,daca tot pui jante negre pune nise "cude" sti cum zic barracude 8)
|
Da 18 ar fi ideal , dar nu si pe drumurile noastre din pacate :( , cat despre barracuda sunt jante foarte frumoase dar momentan le-am luat pe astea si am alte prioritati ... jantele care le-am pus acum le-am luat pt k mi-au picat la pret bun si chair nu mai puteam sa circul cu cauciucuri de iarna ;) si + de asta au inceput sa imi placa chiar daca la inceput ma indoiam de ele..
|
1 Attachment(s)
Arata bine masina, dar acele jante mie mi se pare ca nu merg, am si eu unul si as opta sa pun ceva de genu(vezi poza) pe 18"-19" .. sau ceva M Dream .. Bafta cu masina in continuare ;)
|
Ms ! Daca o sa iau altele noi sigur nu or sa mai fie negre , nu am vrut negru de la inceput dar astea mi-au picat la pret bun ...Acum le-am pus pe astea si asa or sa ramana ceva timp , probabil o sa le reconditionez pt ca sunt zgariate vizibil de la borduri , o sa le vopsesc negru lucios si dungile argintii vor fi vopsite negru matt si pusa folie de carbon peste in caz ca nu rezista folia ramane negru cu negru matt !
|
cat ai dat pe ele ?
|
350 euro cu tot cu cauciucuri ! am vazut ca si tu vrei ceva pe 17 sau 18 ..
|
man
we need to have a conversation :lol: |
iti dau eu un buzz pe mess pe la 22:30 23:00 ok?
|
Quote:
cand poti..nui graba chiar asa de mare...;) |
as vrea sa le dau pe ale mele la schimb ..
|
nu stii pe careva care ar fii dispus sa-i dau jantele mele :D sunt cauciucuri app noi si jantele la fel ?
|
Quote:
|
eu sunt din cluj ...
|
am observat ;) eu de la ei am vrut sa iau prima data dar nu am vrut sa las vechile jante pt 250 euro ! aveau unele ac schnitzer orginale foarte putin julite pe 18 dar erau pentru seria 3!
|
aha, eu nu prea gasesc in cluj :(
|
1 Attachment(s)
marfa noua :twisted:
thnx : skyZZo |
vinde-ti jantele si ia-le pe alea de la bitucv9,sunt bestiale si pretul e ok:)
|
Quote:
pur si simplu...am adormit in fata PC-ului:oops: noptile nedormite isi spun cuvantul din pacate ... stabilim detaliile cand ma prinzi pe mess:-) bafta ;) |
Quote:
Quote:
|
despre ce jante e vorba,cum despre niste oz-uri?:D
|
2 Attachment(s)
nu , nu sunt oz-uri.. astea sunt jantele ...(poza1)
astazi am dat de neste oz-uri exact cum vroiam eu :X sunt criminale ... (poza2) |
Ce sa-i faci daca te-ai grabit !!!!
Stiu E46-le cu OZ futura, are si topic aici pe forum! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
exact asa am patit si eu cu jantele din pacate..:(..mie mi-a fost frica de flanse si am pierdut o pereche de bbsuri tipla cu tot cu flanse ajungeam la 200 de ron mai mult.tu poti incerca sa le vini chiar sunt frumoase tare jantele de pe 5-ar
|
8 Attachment(s)
Update : :D am vopsit butucii aia sau cum le zice ... erau plini de rugina si prin jantele astea chair nu dadeau bine :)) (prin celalalte aratau ok ca pt k nu se vedeau :)) , cu ocazia asta am observat si ceva in neregula (poza2) poate imi spuneti voi ce rol are aia .. am fost astazi la service sa imi schimbe rulmentul pe partea dreapta si cred k ei au rupt si piesa aia... momentan am prinso cu o sarma pana luni cand ma duc iar la service..
Rezultate: -butucii vopsiti relativ ok (mai bn decat ruginiti) -cheie de roti orginala bmw rupta.. -nervi din cauza problemei depistate (mentionata mai sus) -multe sugestii de la un vecin ca cica de ce nu ii dau cu bronz , grund sau o vopsea sa sara in ochi =)) ceva rosu sau verde cica :)) |
Spune-i vecinului ca pe un E39 nu merge rosu si verde fosforescent!!!!
Arata mai "curat" acum cu butucii vopsiti. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Un mic Update !
:arrow: |
exact azi le-am facut si eu la fel:D
dar la tine fiind masina neagra..sincer trb lasata dunga ..dekt suportu trb sa-l dai jos,oricum sunt mai misto asa |
am avut intentia sa las dunga aia neagra .. dar dupa cum vezi eu am numere vechi si dunga aceea era zgariata de la suportul d numar .. asa
i-am mai dat putina stralucire :D |
1 Attachment(s)
la 2 saptamani de cand am cumparat jantele am gasit altceva mai frumos !
BBS Evolution! maine sun sa le puna la curier deci astea d p masina ies la vanzare:D :arrow: Va rog sa imi faceti si mie un Vt cu bbs-urile dak puteti! |
Ce dimensiuni au ?
Sunt interesante dar ar merge un polish la buze! |
2 Attachment(s)
stiu ca ar merge ..:D momentan astept sa vad dak le mai are :D nu pot sa il sun p om la ora asta :D
jantele sunt 17 CU 8,5J LATIME SI PRINDERE 5 X 120 .. s-or potrivi cauciucurile de pe jantele mele? |
au potential jantele...un polish si e gata :D
|
astea da!sunt foarte frumoase
iti fac eu vt dar vreau o poa cu masina si una cu jantele puse pe o alta masina din unghi asemanator cu poa de la tine.sper sa ma intelegi:)) |
smechere incaltari!!!!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
ai putintica rabdare si nu renunta in a rasfoi anunturile...;) |
astazi a sosit interiorul de piele + climatronicul ! poze putin mai tarziu :D ...
Astept si alte piese in zilele urmatoare :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning