![]() |
Re: Freehand Design Usergroup
1 Attachment(s)
sry nush ce are calcu asta...sau netu
|
nu ma baga si pe mine nimeni in seama?:(
|
1 Attachment(s)
lks si ace axel - nu am avut timp sa fac concept, da' am facut asta. Sper sa fiti multumiti
|
foarte misto desenul ... pakt k 90% din el ii apartine lui cassyus ... inteleg sa inveti din desenele lui ... dar nu sa il imiti ... tocmai d-aia ti sa cerut un concept :|
|
Quote:
si vedem noi la 350z de la cine mai copiez |
mah masina arata bine dar dak as vedeao fara numele tau as zice k e a lu cassyus... asa k atunci cand faci una productzie propie doar a ta si o sa arate asha d bine ....poate poate... da nu poti face ceva pe "designu" sau dak nu t superi copiatu d la atlu....sorry ...shi peace ..:D
|
11 Attachment(s)
Sper sa fie lucrarile destul de buna incat sa intru in freehand design usergroup!
Sunt si mai multe dar este sunt singurele care sa le am pe acest computer... www.mures-design.skyrock.com Edit: Philipson e Brandul meu personal=P |
7 Attachment(s)
Am mai gasit ceva! :D
Chrysler-ul este cel mai batran dintra toti... |
,maserati...bv omule....
dar unele masini am observat ca nu au cauciucuri:)))=))....retusuri...:D.... |
Da frate, sunt cele vechi car nu au...
Adica au dar pe vremuri le faceam asa de fine ca nu se vedea :oops: |
cu riscul de a ma baga (si eu) precum o musca in lapte, indraznesc sa incurajez un poll... <marturisesc, nu am citit fiecare post de pe threadul asta... dar am inteles cum sta treaba pe.aici> vrea careva sa ne bagam pe.un poll ? (concepte, eu stiu:-??) :> propun un termen de cateva saptamani, pentru a ne veni tuturor doritorilor cheful, inspiratia si ce mai e nevoie... astept pareri :d
|
ar fi nevoie, ca dupa 4td a cam iesit cu scandal...deci eu sunt PENTRU
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mai dau post, ultimul desen al meu, Филипсон [ Philipson ] Roșia Montana...
Este bazat pe Audi Q7... Am bagat un motor Peugeot Sport V12 5,5L HDi FAP 750bhp! 8) Poate ma baga de data asta in Usergroup! =P |
1 Attachment(s)
Maserati 6300 GTS
Are un SV12 6,3L Biturbo Brabus de 720bhp (Brabus Bullit) Explicatie: Nu imi place cum arata GranTurismo asa ca am desenat versiuna mea! Mai clasica si cu referinta la istoria brandului ;) |
maserati...ca sa fii acceptat trebuie sa dai si join...nu trebuie sa umpli topicul asta cu desene neaparat....vezi la user cp..group membership, parca...cauta freehand design usergroup si da join;)
|
Re: freehand tuning usergroups
Quote:
|
Daca desenezi asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa fii in Freehand Usergroup.
Daca nu esti in grup nu inseamna ca nu ti-am vazut lucrarile, si nici nu trebuie sa te descurajezi. Inca mai ai de imbunatatit aspecte la capitolul desen de mana. Toate la timpul lor. Salut ! |
A propo, ce vrei sa mai desenez ca sa pot intru in Usergroup?
Coupé, berlina, hatchback...? |
Quote:
|
Ok pei atunci revin peste ceva timp, sa fac ceva frumos...
|
Quote:
|
Vad ca e la moda, asa ca incerc si eu...ce sa mai imbunatatesc pentru a intra??? sau inca nu am viziunea asupra masinilor atat de buna incat sa intru??? LKS, astept raspunsul :)
|
Quote:
Ar trebui sa fiti in stare sa va autocriticati,sa mai aruncati cate un ochi pe lucrarile celor "mai in varsta" :) si sa vedeti unde aveti de lucrat. Stati linistiti, nu va simtiti nebagati in seama, big brother e cu ochiul pe voi :))) |
OK mersi de raspuns...:D:D:D...oricum, visul meu este sa dau la arhitectura, si la inceputul viitorului an scolar o sa incep sa iau ore de desen tehnic, deci sper la progrese :) ... KEEP DRAWING !!!
|
as dori sa ma inscriu si eu............mai pot???
|
vreau si eu sami vad numele pe lista "neagra" ... in special cu numele RaZz :P ... idul meu razz_palace.. keep in touch ;)
|
Quote:
Quote:
Numai bine ! |
mda... evolutia... hmmm.. zi o masina si o desenez, sa spunem k ar fi o "proba" pt mine :)
|
hey, vad ca esti nou-aparaut. Citeste de la inceput si vei vedea cum se procedeaza. Nu se da o masina sa o desenezi, ci se ia dupa desenele tale la general, dupa evolutiile tale. Bafta in continuare si KEEP DRAWING !!!
|
k.. atunci incep cu o supra... poate un skyline ... un hot rod maybe si un trabant :P ... la caterink :))
|
Salut, dupa o peroiada marishoara de timp in care am lasat deoparte desenele vreau sa intru si eu la freehand. Ce anume trebuie sa fac?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Acum am citit despre intentia voastra si daca nu aveti nimic impotriva, as vrea sa intru si eu.
Sunt mai slabut cu desenele, nu prea le am cu aceste chestii care este dar... asta sunt... altu' mama nu mai face. Daca nu va este greu, aruncati-va ochii la OLECO2007 (dar sa va luati ochii inapoi - sunt colectionar de machete... nu de ochi) :)) Va multumesc si astept raspunsul dvs |
2 Attachment(s)
Cu asa ceva se poate intra?:lol:
PS:la concept daca vreti mai pot lucra:rolleyes2 PPS:scz de calitate |
1 Attachment(s)
Ursul in forma finala. Recunosc, are niste minusuri, adica interiorul, care arata mai bine inainte de a fi colorat si jentile am uitat sa le fac 3d. My bad:oops:
Ceva pareri? Edit: masina e facuta din minte, fara model in fata asa ca are unele disproportionalitati... |
2 Attachment(s)
am si eu loc in grup?:) astept de mult timp asta:)
|
1 Attachment(s)
No, ma intorc... iar!
Philipson Slatina, propun uzul motorului Audi 2.0L Turbo-compresat de 273cp sau motorul Mahle 3 cilindrii 1.2L biturbo 200cp 8) Asa cum ar spune nemtii, ''Basis Fiat 500''... Masina dupa ce am desenato in mare a fost finisata noptea la lumina telefonului pentru ca sa taiat curentul :lol: Can I join group? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning