Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/142303-plm-tuning-and-sound-bacau-tuning-vrea-ielea-ta.html)

RoByNeT 18-05-10 16:31

re: PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta

Felicitari baietii pentru prezenta si cel mai important pentru premiul obtinut de aleks (si echipa PLM Tuning ) :lol:. La cat mai multe prezente si lucrari frumoase. Ne vedem la pet`uri dalea cu spuma :drunk::drunk:

sageata 18-05-10 16:52

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3370129)
Felicitari baietii pentru prezenta si cel mai important pentru premiul obtinut de aleks (si echipa PLM Tuning ) :lol:. La cat mai multe prezente si lucrari frumoase. Ne vedem la pet`uri dalea cu spuma :drunk::drunk:

curand, cine stie? multumim si noi pt. promptitudinea cu care ati actionat la plecarea de la KOE, la iesirea din Cluj si sa stiti ca am ajuns cu bine. tinem secret, da?:lol::lol:

plm_tuning 19-05-10 00:29

Mulţumim frumos Robynet, o să fie cât de curând, clar :)

plm_tuning 19-05-10 11:11

5 Attachment(s)
Un bad-boy de Golf3, pus pe un set de faruri foarte ciudat, ieşite in afară, care m-au obligat să duc curbura capotei destul de mult spre mijloc.

m2robert 19-05-10 14:37

foarte tare :X
felicitari. foarte fain a iesit :D

NXdev 20-05-10 21:22

Felicitari PLM pentru standul de la cluj :D...pur si simplu mirific..

plm_tuning 21-05-10 00:39

Mulţumesc frumos :)

scturoag 21-05-10 00:43

Quote:

Originally Posted by plm_tuning (Post 3377294)
Mulţumesc frumos :)

apropo... felicitari !

Mustang 24-05-10 20:24

Vedea-v-as ... in Bucuresti sambata si duminica asta. :lol:

m2robert 24-05-10 20:37

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3386572)
Vedea-v-as ... in Bucuresti sambata si duminica asta. :lol:

ce e in bucuresti weekendul asta ? :-?

mitza mtb 30-05-10 14:49

Campionii pe Tara la impins masini :lol::lol:
Ati castigat pana la urma ? Ca eu am plecat , deja ma plictisisem de " imensa expozitie " .. :lol:

sageata 30-05-10 14:55

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 3401554)
Campionii pe Tara la impins masini :lol::lol:
Ati castigat pana la urma ? Ca eu am plecat , deja ma plictisisem de " imensa expozitie " .. :lol:

locul 1.

plm_tuning 01-06-10 23:47

1 Attachment(s)
A fost o maşină obosită, cu un motor praf, cu un interior plictisitor şi cu un exterior la fel...

E acum o domnişoară frumoasă, cu tapiţerie bicoloră (alb-albastră), cu muzică de multe sute de wats, făcuta special pentru portbagajul şi portierele ei, cu dvd-uri în tetiere, cu bandourile exterioare eliminate, cu mânerele scoase, cu portbagajul clean, la nivel cu restul maşinii, cu spoilere modificate, cu grilă modifcată, cu capotă peste faruri, cu jante refăcute şi revopsite de Ocsi la Oradea, cu eleron integrat şi cu multe multe detalii refăcute..

Mai urmează o altă grilă, un set de praguri şi un set de suspensii, până atunci câteva poze făcute de Bogdan-f0cs :)
Fotografiile sunt aici: http://plmtuning.ro/?p=546 , pentru că forumul nu vrea să facă upload din cauza netului meu slab...

morpheusmaster 02-06-10 00:23

Quote:

Originally Posted by plm_tuning (Post 3409222)
A fost o maşină obosită, cu un motor praf, cu un interior plictisitor şi cu un exterior la fel...

E acum o domnişoară frumoasă, cu tapiţerie bicoloră (alb-albastră), cu muzică de multe sute de wats, făcuta special pentru portbagajul şi portierele ei, cu dvd-uri în tetiere, cu bandourile exterioare eliminate, cu mânerele scoase, cu portbagajul clean, la nivel cu restul maşinii, cu spoilere modificate, cu grilă modifcată, cu capotă peste faruri, cu jante refăcute şi revopsite de Ocsi la Oradea, cu eleron integrat şi cu multe multe detalii refăcute..

Mai urmează o altă grilă, un set de praguri şi un set de suspensii, până atunci câteva poze făcute de Bogdan-f0cs :)
Fotografiile sunt aici: http://plmtuning.ro/?p=546 , pentru că forumul nu vrea să facă upload din cauza netului meu slab...

Exteriorul e deosebit, jantele is tzipla iar interiorul dupa ce o sa fie si bordul imbracat o sa fie vis! Muzica impresionanta (pe bune, nu ma asteptam la atat)...chiar, impresionanta masina. Cel putin asteptarile mele lea intrecut. Pozele se vede ca's marca F0CS, au that final touch that make you wanna droool :)) dar defapt si de drept eu asta vreau sa stiu:

NOW IT'S MY TURN!!!

m2robert 02-06-10 17:47

ai de plm :O

chiar va pricepeti :X

foarte faina e masina :D

zN3u 02-06-10 20:25

Alecse asta imi place mai mult acu , ca sageata rosie :D :lol:

Voi va intreceti pe voi insiva cu proiectele care mai decare :X

plm_tuning 06-06-10 03:12

7 Attachment(s)
Un alt Opel Astra H terminat, spoiler faţa, spoiler spate, praguri, grilă, evacuare inox, multe lumini adiţionale la cererea proprietarului, urmează pe zilele următoare neoanele under-car, capota cu bad-boy şi eleronul, numai să se decidă proprietarul asupra modelului
Până atunci, câteva poze cu ceea ce a ieşit până acum

m2robert 06-06-10 12:45

ai de plm :|
voi sunteti nebuni:| in sensul bun :D

pui si o poza cu masina inainte ?

mersi ^:)^

plm_tuning 06-06-10 15:44

zN3u şi m2robert, mulţumesc frumos pentru aprecieri :)
am să-i cer omului şi o poză cu maşina stock, să văd dacă are :)

KAY_ 06-06-10 16:52

Stock sucks, dar in fine :D

P.S.Frumoasa Astra

markizu 08-06-10 12:52

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by plm_tuning (Post 3372217)
Un bad-boy de Golf3, pus pe un set de faruri foarte ciudat, ieşite in afară, care m-au obligat să duc curbura capotei destul de mult spre mijloc.

DACA tot au fost puse poze cu masina in lucru sa punem si cu finalul nu ?

kinderu 09-06-10 00:15

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3425753)
DACA tot au fost puse poze cu masina in lucru sa punem si cu finalul nu ?

sal alecse am vb pe pm in legatura cu topicul ....am uitat sa te sun si azi cand eram la yackone nu am luat nr ...in fine lasa un pm cu el si te sun ...vb mai multe ....te astept la campina la tuning show prin august sa vedem ce iese ;) ne auz pe maine la un telefon

Shorty 09-06-10 22:59

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by plm_tuning (Post 3409222)

E acum o domnişoară frumoasă, cu tapiţerie bicoloră (alb-albastră), cu muzică de multe sute de wats, făcuta special pentru portbagajul şi portierele ei,

Cateva pozici cu lucrarea pe parte de audio.

Andrey_FL 09-06-10 23:01

felicitari Aleks pentru Astra si felicitari si lui Markizu...

morpheusmaster 10-06-10 00:27

OMAGA!!! OMAGA!!! OMAGA!!! Cat de misto poa sa arate muzica pe masina lui Robert!!! (asa arata la Repsol??? ca nu mam uitat, sincer...dar se auzea pe cum arata adica ff bine!)

Felicitarile mele Andi pentru muzica si felicitari PLM TUNING pentru lucrare.

P.S. Ii mai trebuie 1 capacel acolo in partea dreapta (cva sa nu se vada tabla aia...)

plm_tuning 10-06-10 12:10

6 Attachment(s)
Da, capacul ăla l-a pierdut după tapiţare, acum caută altul :)
Foarte faine pozele cu muzica, şi mie îmi plac :)
Între timp, ceva mărunţişuri, o bară de C klasse din 95 cu o treime din ea lipsă, un HYundai Coupe care a vrut neapărat ceva pe capotă, o săgeată, o gură, o priză de aer, aşa că s-a făcut (scuzaţi praful de pe maşină, s-a spălat toata maşina înainte să plece din hală), un spoiler de VW Fox spart în x bucăţi, şi cu partea de jos lipsă, care a primit si el o formă nouă jos, dacă tot l-am refăcut, şi pozele aferente :)

YOKO28 12-06-10 16:57

Frumos va sade PLM ati facut o "Italianca Nasoasa" :D:lol:

sqmpykwl 12-06-10 22:59

2 Attachment(s)
Buna seara.
Doresc un kit de prelungiri (bara fata, praguri si bara spate) pentru Chevrolet Aveo Sedan, in genul celui din poze.
Puteti sa imi spuneti un pret si daca trebuie neaparat sa fie prezenta masina, sau se pot face si expedia prin curier, eu fiind din Petrosani?
Multumesc!

plm_tuning 30-06-10 02:33

5 Attachment(s)
Dacă ar merge şi netul meu mizerabil aş mai pune şi eu din lucrări :)
Momentan, o lucrare rapidă, pentru un amic, de relaxare aşa, o grilă devenită "fără siglă", ca prin minune :lol:

Bmw_Rulllzzz 30-06-10 17:11

am vazut-o azi live si parca era ceva schimbat la ea...da' nu stiam ce :D

plm_tuning 01-07-10 02:46

6 Attachment(s)
Am făcut zilele astea dintr-o jumătate de spoiler spart un spoiler de faţă pentru BMW X5, după gusturile şi plăcerea mea :)

Nu ştiu cât de bine se vede în poze, dar live bara asta arată demenţial, si proprietarul e mai mult decât încântat :)

SpeedF 04-07-10 20:28

Salut! Vreau sa aduc modificari la o bara fata de golf 4, si anume sa scot bandoul si sa umlu santul respectiv sa-l scot la nivel. Pot da mai multe detalii si poze. Aveti idei, ma puteti ajuta?

plm_tuning 06-07-10 01:42

7 Attachment(s)
Azi dimineaţă ne-am întors de la Satu Mare, de la Drag Racing.
Evenimentul a fost unul foarte mare şi foarte complex, organizat în cel mai bun stil, pe Aeroportul International, iar pentru noi, băcăuanii de acolo, a fost extrem de reuşit. În cifre, evenimentul a însemnat cam aşa:
-2 - zile de eveniment foarte tare
-28+20 - numărul mediu de ore nedormite de noi toţi ca să fim acolo şi înapoi
-5 - numărul de maşini expuse din standul PLMtuning.ro
~10 - numărul de echipe/firme înscrise la concursul de tuning
~30 - numărul de maşini înscrise independent
-15.000 de cai putere/o maşină! - jetcarul cu motor de F16 al celor de la jetdragster Germania
-30-90 - de minute necesare nouă să ne facem praf de la oboseală/alcool/fumuri şi alte accesorii de când am ajuns acolo
-2-3 - ore dormite după ce s-a "produs" paragraful de mai sus, prin maşini, cu capul pe bord/scaune/portiere, pe sub maşini, pe lângă maşini, mă rog, fiecare pe unde l-a luat flama
-3 -numărul de ţări care au adus maşini la cursele de drag pe 402 metri (Slovacia, Ungaria şi România)
-11+2+1 - numărul de oameni din gaşca de la PLM, (Bc, Buc, Bh)
-1200 - de km făcuţi dus-întors de noi în zilele astea
-2 - numărul de jante lovite/sparte de noi la drumul ăsta
-3 - numărul de spoilere sparte/zgâriate/crăpate...
-30 - înjurături/minut la adresa celor care folosesc taxele, impozitele şi banii din rovignete şi taxe pe carburant, ca să ne ofere sute de km de drumuri pline de gropi, denivelări, fără semnalizări şi fără asfalt...
~25 de km până la clubul cu piscine termale la care a fost petrecerea oficială sâmbătă noaptea
-20 - numărul de ore petrecute pe drum până acolo şi înapoi
-2 - numărul de cupe luate de noi

Filmul oficial (pe care apropo, merită să-l umrăriţi până la sfârşit, e fain făcut) https://www.youtube.com/watch?v=RIe57j1n6LY şi ceva poze mai jos

Victor_Is 06-07-10 02:01

foarte tare, felicitari si la mai multe si mai mare premii

p.s. in oferta cu "la mai multe" nu se includ si orele nedormite

NXdev 06-07-10 10:00

felicitari PLM :D

m2robert 06-07-10 20:25

felicitari, in PLM :))

RoByNeT 06-07-10 20:36

Felicitari pentru vaze baietii :lol: si poate ne vedem si noi in bucuresti la un gratarel pe 17-18 :lol:

macoveiciuc gabriel 06-07-10 21:28

bravo voua
poate veniti si la suceava weekendu asta sa va vad si eu masinile drumul e mai bun si e mai scurt ca cel de la satu-mare:lol:.nu stiu daca o sa fie si expo :rolleyes2dar va fi a 4 etapa de drift:twisted:

plm_tuning 07-07-10 01:06

Mulţumiri de urări, sa fie şi la mai mare :)
Ajungem la Suceava w-e ăsta, dar doar duminică pentru că nu e timp să refacem maşinile la cât s-au distrus... Oricum, duminică suntem acolo :)

sageata 07-07-10 09:21

la multi ani PLM! azi ai implinit 100 de posturi.:lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning