![]() |
Re: Peugeot 206 - The Story Begins
Quote:
|
dragutz peugeot`ul :P
evacuarile arata bine rau ... :D ... adik toata mashina arata bine ....:P ... aa..o obiectzie....angel eyes`urile...hm...nu prea dau bine...nush...tu stii...e mashina ta....dar parca nu se potrivesc...mai bine ii puneai niste bi`xenoane de banii aia .... :rolleyes2 :rolleyes2 |
salu,
masina e bestiala, imi place mult, dar are doua hibe dupa parerea mea.. pragurile si jantele. atat, in rest toate bune. pragurile sunt prea mari, ar trebui ceva mai finut, dupa care cobori masina si ii iei si niste jante adevarate. un kit de suspensii sport weitec costa 400 eur, coboara masina cu 30 mm si imbunatateste tinuta de drum. spor la tuning in continuare ;) |
Quote:
|
PS: Pragurile chiar imi plac asa cum sunt, si chiar nu ash avea de gand sa le schimb atata timp cat ele fac parte din acelasi kit cu spoilerele si cred ca aia care au proiectat kitul, au stiut ei ce au facut.
Si jantele, dupa cum am mai spus, vin si ele acushica ;) |
Quote:
Bafta! |
Asta caut in momentul asta la disperare... Total nehotarat! Sunt niste modele care imi plac foarte mult dar nu se fac in 4x108
|
cred ca o sa ai o surpriza cand o sa auzi pretul eleronului direct din reprezentanta peugeot...chiar sunt curios, sa ne zici si noua
-arata super masina, sa o conduci sanatos si succes in alegerea unor jante aspectuoase! iar pragurile arata bine, nu te lua dupa altii ca nu gasesti nimic care sa mearga mai bine la spoilerele spate-fata. ca sa poti merge linistit cu garda coborata, vorbeste cu aleks, ca sunteti concitadini, pentru niste "universal splitters" pe care sa le adaptezi kitului tau, vor proteja foarte bine spoilerele ;) |
Te referi la benzile de plastic/cauciuc care se prin sub spoiler?
|
cam asa ceva, dar confectionate din fibra si puse in asa fel incat sa nu se vada, ca strica aspectul...
|
Felicitari pentru masinuta este super. Mi-am cumparat si eu de curind un 206 si as dori sa-mi pun si eu niste faruri si stopuri ca ale tale. De unde as putea sa-mi iau si cam cit costa, plz.
|
pai in func de firma de tuning de unde le iei sunt in jur de 350-400E farurile angel-eyes si tot la fel stopurile LED. In schimb o varianta mai ieftina (adica la jumate de pret fata de cele de mai sus) sunt farurile negre (fara angel-eyes) si stopurile lexus (adica clare).
|
Multumesc frumos si Paste fericit
|
felicitari lui Andr3i, super misto facuta masina numai cu piese bune. designul e bestial d la body kitul asta. cat ai bagat in ea pana acuma??? numai asa k asi vrea si eu sa imi iau una.
Spor la treaba. |
O sa fac un calcul la sfarsit cu cat am bagat in ea $$$ :lol: Nu de alta, dar poate ma opresc daca aflu totalul acum :lol: :lol:
|
pai sa-i faci un calcul, sa vad si eu cat te-a ajuns... comparativ macar ;)
|
Fac la sfarsit dupa cum am mai spus...
|
a fost misto comentariul cu orpitu, insa nu ai d c sa t lovesti d problema bani, ar fi si pacat la cat ai facut pana acuma!!!
|
Quote:
|
Felicitari ptr. masina niste jenti pe cand? :twisted:
|
1 Attachment(s)
Pai cat pot eu de repede... nu pot decat sa pun o poza ca m-am hotarat la ce model ma opresc.
In poza nu par asa interesante dar sa le vezi in realitate :twisted: :twisted: - plangi langa ele :) Spitele sunt dark chrome, buza este chrome normal si interiorul un gri inchis :) |
Andrei...ai luat masina de noua?am niste mici probleme...
|
Quote:
Chiar ca o sa plangi langa ele. E si modelul meu preferat de janta. :D |
Quote:
|
Quote:
|
un singur lucru nu-mi place! ai vopsit si partea de jos cu negru..numai capota cred ca ar fi dat mai bine..asa mi se pare mie cam aiurea,dar daca tie iti place totul e ok;) apropo:vazusem un 206 cu eleron dinala cum vrei tu reglabil si chiar mi-a placut...numai ca ala era tunat ca o bomba,foarte tunat adica !
|
Quote:
p.s. recomndarea mea ramane aceasi = eleron rc style |
si eu recomand tot ca tine mah.... dar spuneam decat ce am vazut si chiar dadea super din punctul meu de vedere..atata tot! :)
|
Si eu as opta tot pentru un eleron de pe un RC...:rolleyes:
|
De pe RC o sa fie. Ajunge 650RON la reprezentanta si mai e si pe stock :D
|
Andrei super tare masina! Imi place super mult! Sincer si eu vreau sa imi iau tot un 206 pt ca se tuneaza super misto! Ai facut o treaba buna tine-o tot asa! Apropo de eleron eu zic sa iti ei un rc style este mai finut si da super bine pe masina!
|
Auzi Andrei ce pare ai de un 206 cu motorizare 1.4HDI?
|
Fuge mai incet decat 1.1 benzina... testat!
|
Frate pe mine nu ma intereseaza prea mult sa fuga;)! Am cu ce sa alerg:D! Pe mine ma intereseaza designu! Dar ma refeream la consum :)
|
La consum clar ca 1.4HDI. Ia 3-4% la drum lung
|
Dupa cum am mai spus vreau sa ii schimb culoarea masinii... astept propuneri si poate puneti si poze... ;)
|
eu sunt de parere un 2 tone paint... arata bine si este la moda..si delimitarea intre tonuri sa fie un ceva tribal sau ceva sa-ti sara in ochi cu o nuanta mai iesita din tipare ;)
|
3 Attachment(s)
ceva ce mi sa parut mai interesant
|
incearca un albastru cu negru,si pe laterale sa aiba dungi de diferite culori care sa se piarda pana in spate...mai groase,mai subtiri,o sa se vada super
sry nu am poza io asa as face-o .....acum fiecare cu gusturile lui |
1 Attachment(s)
Are cineva in semnatura un 206 frumos...cred ca ar arata bine si in realitate...
Cum a spus si Mihai, albastru cu negru e mutarea castigatoare... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning