![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
Am CIELO DOHC 16V din 2004 (din cate stiu eu are 88 CP), are 43.000 de km si n-am schimbat decat uleiul pana acum si merge absolut perfect.
Am alergat-o de cand era in rodaj. Adica am invatat-o mai sportiva. Cand avea vreo 500 km la bord, am mers cu ea cu 140. Nu tragea mai mult. Mi-a fost si frica sa-i dau mai mult, dar oricum de la 140 parca nu mai tragea. Dupa 1500 km, am inceput s-o calc rau de tot si am prins 180 km/h frecvent, si cu ea incarcata, adica 5 persoane, am prins 190km/h. Nu stiu daca mai tragea, dar mi-a fost putin frica fiindca erau totusi destui in masina si daca se intampla ceva... Faza cu decuplarea servo-ului n-o cred pentru ca intr-o seara m-am dat cu unii pe DN1 si am ajuns pe la 170 la ora si am facut vreo 2 slalomuri si directia era super misto. Nu stiu ce sa crec... poate prinde 190, poate nu... dar sunt multi care nu dau 2 bani pe Cielo si apoi cand vad ce stie sa faca le trece. |
bordu era diferit, la fel si scaunele si schimbatoru era altfel. vld a tau are ranforsari in usi? eu am descoperit acuma cand mi-am modificat panourile de usi ca am niste tevi cat mana
prima data n-am stiut ce-s alea si-am tras de mo luat dracu pana m-o vazut un vecin azi i-am mai dat umpic sa nu uite cum o alergam in tinereti azi i-am dat numa 140 prin centru ca nu aveam mai mult unde, da asa-mi placea s-o aud cum toarce acuma intrebare de baraj: o blocat careva acu? o dus careva acu peste 200? mi-o zis un tip la expozitia din cluj de masini de anu trecut ca el prin sud undeva i-o dat 200 cateva minute si masina mai mergea si alea alea totusi nu-s sinucigas, da mno oare ii posibil asa ceva? |
io merg 200 toata autostrada si...nu are nimic....chiar depasesc limita de 200...tot nimic nu are...referitor la slalom la 170....hmmm cam dubios.....poate ai bruscat putin volanul...dar slalom....nu prea cred....eu am avut suspensie de curse pe masina si peste 130 incepea sa plece spatele...asa ca la 170 cu suspensie normala nici macar de strada....pleca de nu o mai gaseai.....parerea mea.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cielo a fost proiectat pentru a repecta si normele de siguranta din SUA, asa ca barile din usi erau obligatorii, toate exemplarele au .... si peste 200 este o estima, kilometrajul nepermitzand mai mult (espero are 220 - acelasi motor si aceeasi cutie - deci ;)).
|
aseara i-am dat si-am fost atent la peste 6500 ture decupleaza, ma gandeam s-l urc pana in 7000, da oricum peste 5500 deja nu mai trege doar se tureaza-n gol :(
|
Quote:
|
cred k cea mai buna treaba care poti sa o faci e sa o pui pe un stand dino sa vezi acolo ala nu are cum sa minta .cred k asta e cea mai buna idee si sa ai mai multi martori sa vada dak nu cred .bafta si tuning rulzzzz
|
la dyno masoara tot inclusiv viteza si turatia?
|
Quote:
da eu asa stiu am si un filmuletz cu un seat care arata dar nush de ce nu mere sa il pun dak e intrati pe insomnia_squad id-ul meu de mess si mai vb acolo si ~~~~~~~`tuning rulzzz~~~~~~~~~~ sa ne intalnim q bine pe 1 si 2 |
poi n-am bani de dyno, si de bucale, asa ca.....testez eu pe drum :d
|
am citit pe aici ca va taie injectia la 6500? la dohc16v? nu de alta... dar la mine se intampla asta fix la 7100... si am testat de mai multe ori... nu am chip... cip cirip.. nimic
|
Quote:
|
Quote:
Si ce treaba au cai cu taiatul injectiei??? Adica la un cielo de 75 Cp iti taie la 6500 rpm, la unul de 86 Cp iti taie la 7000 rpm....pai atunci la un BMW de 200 Cp iti taie la 12.000 rpm sau cum??? |
Quote:
|
Quote:
peace |
Quote:
|
Quote:
|
ala nu ma pune pe mine...:))))))) eu fac cu ce am zis..o sa fac si unu cu un cielo in treapta a 3a blana..sa vedem cat scoate..masina a dat sambata cu 5 insi in masina 186..putin la vale dar a mers constant cu 182,183
peace |
Quote:
|
mai mult de 180 nuh am mers ...
|
Quote:
|
Quote:
stiu ca nu conteaza putoarea la chestia asta dar sa compari bmw de 200 cp nu poti ca ala probabil ca are si T pa el si este altceva nu este Cielo sa fim seriosi. ex. de ce taie injectia la un biturbo la 6000 rot/min in conditiile in care prima turbina o deschidea la 3500 rot/min. bmw urs cumotor de seria 5 adus din italia. |
of of
1 Attachment(s)
ma eu am un exe 16v si cu.1-a ma duc la 6500 dar nu mai trage merge in gol iar pe loc am urcat-o si in 7000 dar era in rosu si s-a aprins ceck de la motor si am lasat-o mai usor ce tot atata cearta cu turatile la cielo mai mult de 6500 gata sa terminat smecheria la cielo maine parca vad ca vine unu si zice ca se duce in 8000 cu ea
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: of of
Quote:
data viitoare cand mai faci poze , sa-ti inchizi si usile |
Quote:
intrebare : daca ii pun 2 turbine + nos prinde 400 km/h ? :D:D:D |
Quote:
|
stai linistit ca am usile inchise dar am avut probleme cu usa si alarma de pe masina
|
am si eu o intrebare pompa de frana de cat e pe un exe. stiu ca sunt off topic dar intreb si eu imi incerc norokul
|
1 Attachment(s)
fratilor a inebunit lupu de tot.
iata ceva ce eu nu comentez va astept pe voi va zic decat atat este facuta azi pe sos dintre urziceni si buzau. v-am spus ca suntem 2 nebuni care le ardem rau de tot asta est cel de-al 2 lea cielo identic cu al meu din toate punctele de vedere. HAI VA ASTEPT? |
am uita sa mai spun ceva s-a blocat acolo in opritor
|
Ai 5000rpm! Cat crezi ca aveai??
|
nu stiu zi tu eu vad acolo 5000 si un pic 100, 200?
|
cat de abrupta era panta??:lol: :lol: :lol: :lol: asa are si un prieten o poza cu vitezometru de nubira care arata 250.:lol: :lol: :lol: :lol: si turometru 0000 :lol:
|
cat putea sa aiba...vreo 150-160 pe acolo
poate 170 da la viteza aia trebuia sa se apropie de 6000 rpm asa fac si eu la dacie...sa merg cu 100 in bord si real sa am 50, si uite cum merge dacia cu 170 :P |
ps: da vad ca si tu mergi cu maisina ca mine pe vapori
azi am ramas fara gaz deloc, am pus 2 litrii am dus-o pana-n pompa am pus 16 litrii si abea mi-o trecut de rosu umpic, de cat dumnezo ii rezervoru? daca la prima linie...am spert inseamna ca am vreo 20 de litrii? 25? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning