![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
2 Attachment(s)
Cum vi se par:X:XMie imi plac!!Ms raz!!!!!:X:X:D:D:D:D:shock::shock::shock::shock::s hock:
|
Frate ! Ce nu-ti este clar ca daca baga carnet pentru scutere , te pisi in el atestat si normal ca nu poti sa il conduci cu altfel de carnet , ca si cum eu as conduce cu B-ul autobuzu . Aprinde becu prietene ..
|
Adik tre sa dau din nou permisu pentru scuter:O:O:O:O:O OMG!!!!!!!!!
|
Cu ajutorul lui raz..(careia ii multumesc)am descoperit unele chestii pe care vreau sa le fac:
1.Montat sub rezervor policarbonat si astup tot!(Week asta il fac)!!! 2.Saua alba (cusaturi negre)+interior alb!!(aici a contribuit si felix)!!:D 3.Sa ii rezolv bordu:(!!!! 4.Si as vrea sa ii fac capacul de la transmisie cu gaurele(am vaz pe net la majoritatea tuning),sincer nu stiu ce inseamna(banuiesc ca se aeriseste mai bine),as vrea sa stiu daca se merita sa imi pun la mine!!!! Starting the project....3%!!!!!! |
Da gaurile acelea in capac sunt pentru o aerisire mai buna dar la majoritatea pentru aspect :)
|
Aaa..deci nu are nimic daca imi fac si eu:-?? ?
|
Nu..ce poate sa se intample...chiar ajuta un pic la aerisire si la aspect e chiar tare...eu vreau sa imi iau un capac din ala de la Str8 cromat ;)
|
Mdea!!La tine se gaseste la mine nu prea se gasesc(Ma refer la firma)...Dar oricum vreau sa iau modele dp net ,aa si cu ce se da gaura cu bormasina????:-??
|
Da :P dar sa ai grija sa nu il strici..fa-ti inainte ceva niste semne pe capac
|
Pai da o sa fac niste semne cu markerul si dp aia dau!!Multumesc!!:):D
|
Nu ai pentru ce :)
|
2 Attachment(s)
Uite phantom..ce zici merge??Si poza cu interiorul..nuj daca o fac dar vreau sa fac saua alba cu cusaturi,,stopu e facut la vrajeala;))tot negru ramane!!!!!:D:D:D:D:oops::oops::oops::oops:
|
1 Attachment(s)
O varianta si pe alb asa o sa fie la mine alb:-??Sper sa iasa bine!8)8):oops::oops:
|
Mie mi se par ca sunt cam multe gauri si pare mai.. intelegi ce vreau sa iti zic dar daca tie iti place e perfect..nu trebuie sa ii placa altuia ;) Si da..chiar ar fi frumos sa iti faci scuterul negru cu alb ;) Ai putea incerca sa polishezi capacul transmisiei..ar da mai bine..albul se cam murdareste in locul ala..
|
Si sa ii fac un crom pe capac cu gauri?
|
Da ;) Ar arata mult mai bine daca il faci scuterul alb cu negru..eventual sa ii pui un ghidon sport cromat ;)
|
1 Attachment(s)
Asa ce zici merge?Pai nuj eu cer si parerea altora ca poate mie imi place ceva si daca altcineva imi arata altceva si poate imi place lucrul ala:-??Daia va cer pareri!!Ca sa fac ceva bun !!Daca ai tu vreo idee sau altcineva cum sa dau gaurile!!Astept si va sunt recunosccator!!!!:D!:P:D
|
ma bag si eu in sema;)), Dj.Phantom, nu cred ca poate sa puna ghidon sport deoarece scuterul are farul pe ghidon. Poate sa puna, numai ca trebuie sa modifice carena din fata sa puna farul acolo, cumva fibra de sticla, chit alea alea. Sau, daca nu vrea sa mearga pe strada:)) de ce nu?:))
cat despre capac, ti-am zis eu ca arata mai bine cromat decat alb:P |
Da-mi idul tau de mess te rog si vorbim acolo k ? ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa, norbi, zile ;) Doamne, ce fain ar arata porocaliu cu alb :X. Si capacul alb, imi place cum arata cu gaurile aela pe el. Eu de exemplu ini voi duce capac la un strungar bun, si voi decupa, in fata variatorului spate. Pun si eu poza cum o sa fac capacul, dar mai rotunjor semicercuil de sus, sper sa nu te superi ca o pun pe threadul tau. Bafta, si o sa iasa ceva si mai frumos din v-clickul tau ;)
|
Eu i-am dat niste idei astazi lui banel..o sa va spuna el despre ce este vorba...acolo unde scrie tnt in ultima poza se va face o stea cu plasa in interior si vor fi date doar 3 gauri in fiecare parte si nu 20.. :P sper sa tina cont de ceea ce i-am spus eu astazi
|
Razvane te-ai hotarat cum ramane capacul la transmisie ? :)
|
1 Attachment(s)
Salut!!Frumos capacul!!!Am facut azi cu phantom(careia ii multumesc)!!!!!Sper sa iasa asa cum am vrut!!!
|
Daca te-ai hotarat pana la urma si il lasi asa o sa iasa super adevarat ;) Bafta in continuare cu proiectu si astept sa il vad cat mai repede capacul terminat ;)
|
Ms...Maine ma apuc de capac..sper sa il termin si sa vad daca gasesc fibra de sticla pentru dedesubt de rezervor sa ii fac ceva!!!!O sa va tin la curent cu pozele si multumesc tuturor!!!!!!
|
Bafta si spor la treaba :)
|
App intrati pe site-ul meu si dati la istoria v-click si vedeti acolo cum arata scuterul meu nou si cum a ajuns:((((Dati pe site cu razvantunner!!!!!Multuemsc!!O sa pun maine niste poze!~!!
|
Da ieri nu aveai fereastra aia :>!
oricum o iesit forte bine fata de cum arata de nou :-&! bafta in continuare :D! |
Ce fereastra:)))??Poza cu v-cliku?>
|
dada :)))
|
eee.si tu acum am pus si eu o poza la semnatura...!!!!!Nu moare nimeni doar is my scooter!!:X:X:and i l0ve it!!!!:x
|
Mult noroc domnule Banel ... O sa iti iasa calumea daca reusesti sa sa iti iasa ca in schita , saua cand o retapitezi ?
|
Sincer!!!Vreau sa termin astea 2 lucruri,dp aia ma apuc si de sa,ma duc la croitor sa vdm ce pot face!!Si o sa va tin la curent!!!Cat despre interior alb:-??Ma gandesc nuj ce sa fac:-???
|
Interiorul alb arat prea tare dar problema este ca trebuie sa ai grija mare cu el...se murdareste f repede...spun din propria experienta :) Bafta in continuare
|
4 Attachment(s)
Niste poze ...Sper sa va placa!!!!
Urmeaza sa ii fac placajul sub rezervor!!!:):D:p:shock::shock::shock: |
o iesit binisor :lol:se putea si mai bine =p~! dar no ..oricum mai bine asa decat inainte >:D<!!
Negrule asta i mat :">!? |
chiar imi place cum a iesit, defapt ti-am zis pe mess : X....
a, BAFTA sub rezervor acolo:>, o sa iasa bine, iti zic de pe acum |
Am postat si un video cu rateurile si scanteile pe care le scoatee!!Sper ca va place!!!Pe frigurile asteA!!!:))
https://www.youtube.com/watch?v=J1l0j43k2Qw |
Lipsa de ocupatie nu ? :)) Oricum capacul de la transmisie ti-a iesit destul de bine :) Felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
- Copyright 2026 4Tuning