![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
sau mai sunt altii..care deseneaza mai incet ....nu ma refer la mine..cred ca 10 zile imi ajung...dar...de ce spui 20 de zile...ca d'paia...sa nu pui..asta e faza...
|
aaaaaaaazzzzzzzi vin pozeeeeele de modificaaaaaaat
miliarde de scuzoaie :oops: :oops: :oops: :D |
aha...era enervant de acuma sa tot asteptam
|
Quote:
imi recunosc greseala dar parca exagerati si voi un pic prea mult pentru o zi... 9 martie/10 martie. hai ca sortam pozele. fiti pe faza ! ;) |
sa vezi ce se intampla in a 2a zi :D :D
|
o sa fim p faza...mah da repede mai raspundeti:)
|
pai toti pandesc acu forumul ... vine weekendu ... au timp sa se ocupe d desenat...
ms k miai rasp si mie la mesaj |
poate vine si poza de la moderatori :P
|
cand si unde vedem si noi pozele pentru concurs?
|
Aveti si voi rabdare si cititi cu atentie ce a scris TopArt
|
da m-am inscris si yo la Beginner Tuning
dc nu sunt in lista akolo? |
asteptam pozele de la concursul de freehand tuning.
|
Ranek | FreeHand Tuning + Beginner Tuning | ^^^ pt inscrieri
|
pt topart am o intrebare ...eu am terminat scoala ce fac o mai scriu acum nu mai fac scoala
|
ba da tot au venit pozele alea....
|
ultimele precizari, raspunsuri la PM-uri:
1. VOTING-UL S-A TERMINAT PE 8 MARTIE. 2. POZELE VOR FI PUSE PE TOPICURILE DESCHISE INITIAL PT. VOT, CU O INTARZIERE DE O ZI SI UN PIC DIN A DOUA... 3. INSCRIERI ALE INTARZIATILOR SE VOR FACE INCA PANA PE 13 MARTIE INCLUSIV DUPA CARE VOM INCHIDE SI PARTEA DE INSCRIERI. 4. TOTI PARTICIPANTII LA CONCURS SA TRIMITA DATELE IN FUNCTIE DE SECTIUNILE LA CARE PARTICIPA - MEMBRILOR COMITETULUI DE ORGANIZARE, IN FUNCTIE DE SECTIE (SUNT NOMINALIZATI TOT IN TOPICURILE DE VOTING INCHISE) 5. CEI CARE AU TERMINAT SCOALA SA PRECIZEZE CE SCOALA/STUDII AU TERMINAT (REAMINTESC, DATELE SUNT: USER/NUME REAL/VARSTA/STUDII-SCOALA) 6. POZELE VOR FI PUSE CAT DE CURAND POSIBIL (SAMBATA SI DUMINICA - GENTLEMEN, START YOUR ENGINES !!! ;) ) |
dar tot nu ai spus dak putem pune mai multe designuri!?
nu ma vezi!? sau nu intelegi intrebarea!? |
TopArt bv pt tot ce faci astia nu inteleg ca esti f ocupat si deabea apuci sa postezi la cata treaba ai bafta in continuare ! 8)
|
am si eu o intrebare la mine pe beggineer acolo eu nu am vazut nici o poza puneti sa mio dati si mie sau sa imi spuneti unde sa o caut
|
ce tare....ai zis o zi si umpic din a doua...si la sfarsit ...sambata sau duminica....era de asteptat sa se intample ceva de genu
|
ce ai cu omul? daca are si el treaba.
|
se lasa asteptate pozele de concurs
|
pt begginer nu e nici o problema dar pt advanced e pt ca e din 3 unghiunri si poate si noi awem treaba think ;)
|
eu ma gandeam asa ....
avand in vedere ca , comisia era formata din mai multe persoane ... se putea grabi treaba aici. au fost 5 zile in care am dat cu votu ... in cea de-a 4-a zi , voturile in proportie de 90% erau centralizate (se stia ce si cum).. se putea trece deja la "cautatul masinilor" pentru preparat. nu vreau sa supar pe nimeni .. dar fiind week-end, venea bine pentru toti .. cele 2 zile libere, ne puteau fi de folos a ne gasi materialele necesar , caci in timpu` sapt , fiecare e incurcat cu treaba (mai mult sau mai putzin) scoala/facultate/serviciu/prietena/nevasta ... bafta in luarea deciziilor cat mai corecte si mai rapide. |
la un asa concucurs sa speram ca numai avem parte de voturi k x are aceeasi marime la pantofi cu y si daia voteaza x pe y sau ca sunt prieteni din maternitate sau alte abearti dastea....:D...acu ma refer la atunci knd va incepe poll'u care e cea mai reusita masina....
|
am vb cu top art...apar si pozele la freehand...bafta baieti...madskillz home boy...BAFTA tati...santos-u2 cipi-u2..
|
golf ma :-P
hai bafta |
Quote:
app:cum se face k se cere sa se lucreze la 1600x1200? pe afara se lucreaza la rezolutii mai decente....eu asa am vazut....sunt curios cat se va cere la high...unde e 3d....cred k o sa dureze 2 zile o randare la 1600x1200:lol: |
Quote:
rezolutia e impusa de printare. TOATE LUCRARILE PARTICIPANTE VOR FI EXPUSE LA EVENIMENT, PE 1-2 APRILIE. una e ecranul calculatorului, alta mancare de peste e print-ul... chiar si 1600x1200 e mititica pentru A3... ;) |
si imaginile d la freehand tre sa fie d 1600x1200 !?
|
Quote:
volumul de munca pentru concurs e mare. multumesc celor care apreciaza acest lucru si nu scot ochii. |
Quote:
o sa va rog sa cititi atent regulile din dreptul pozelor postate pentru modificare. multumesc. |
Quote:
|
Quote:
scanezi la o rezolutie impresionanta ce-ai desenat tu de mana, asa ca nu te mai impacienta aiurea... |
pus pozele si la freehand. inca o data, cititi bine regulile aferente. multumesc.
|
pus pozele si la advanced tuning.
LET ZA CHEALENGI BIGHIIIN !!! :twisted: :twisted: intr-un post ulterior, vom face ultimile precizari. fiti pe faza. |
Quote:
nu am scos ochii nimanui..... daca te uiti in urma...cand a inceput toata chestia cu concursul si cei mai multi 'tipau' la tine in primul rand k de ce te bagi tu,k ce treaba ai tu,k cine te-a pus si chestii de genu....eu am fost poate primul care ti-a laut apararea...asa k as fi ultimul care as scoate ochii.... ps:nu cred k am nici un post in care sa intreb macar cand se da drumul la concurs....cant majoritatea asta faceau...(ma refer dupa ce s-a spus 1 data rabdare...) |
Hai ma, terminati-o cu copilariile si treceti la munca.
Bafta tuturor! |
in sfarsit poze! nu prea am inteles faza cu screenshotu', daca se poate sa mai explicati o data :D
tre' sa fac screenshot in photoshop sau cum ? |
Explicatie data altcuiva pe messenger
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning