![]() |
Re: R Fuego
:yikes::peace: super. nu stiu daca ai mai zis, dar ce culoare vrei sa o faci ? Rotile sunt pe 16 ?
|
Auzi eu nu mai zic nimic ,ca zic degeaba si totusi RESPECT pentru ce faci .
Hai ca am si o rugaminte la tine,stiu ca poti . Imi trebuie 4 cauciucuri 215-40 r16 s-au 205-40 r16 ,te rog intereseazate si da un semn. |
nu stiu, dar ar fi o idee daca ai astupa unde vin ornamentele pe aripi si in spate incat sa nu mai aibe acele ornamente. e o parere de-a mea ;)
apropo, eu vad ca pe fata e joasa rau ca freaca in aripa cauciucu` |
din pacate lipsa acuta de fonduri si de timp sunt obligat sa inaintez mai incet, drept urmare vopseaua mai are de asteptat pana la anu, ca si altele pe la masina culoarea urmand sa fie neagra
Intradevar in fata e joasa aripile va trebui sa le latesc cu toate ca am reusit sa fac rost de jantele inguste pe fata |
4 Attachment(s)
interiorul inca in lucru
|
sincer nu sunt cuvinte la ce a ce faci ... foarte frumos si impecabil ... tot asa :D
|
daca iti spun ca astazi ma gandeam ca nu ai mai zis nimic pe aici ma crezi?
|
Am ramas ... fara cuvinte, prost...in toate felurile... Incredibil ce poti sa faci. ;)
|
Salut,
Foarte frumos lucrezi la interior & exterior... imi place! dar sa stii ca ai aici niste admiratori care iti urmaresc topicul, cum zicea si iuly_007 ca azi s-a gandit la tine oare ce mai muncesti, exact la asta ma gandeam si eu :D Spor in continuare , ca merita efortul |
Chiar foarte tare, se pare ca iti place foarte mult sa ai un interior cat mai placut si chiar reusesti sa faci treaba asta ... mult succes in continuare cu Fuego si sunt sigur ca va iesii ceva frumos din el ca si din Dacie ;)
|
Camil, este genial!
|
WTF?! Canny, ne laşi cu gura căscată!!
Perfect! Felicitări!... |
mare nebun esti in sensul bun al cuvintului
felicitari pentru toate masinile tale |
super interiorul , bafta in continuare
|
Ceva interesant...sa vedem si urmatori pasii
|
1 Attachment(s)
poza spion :twisted::twisted:
|
banuiesc ca acel schimbator va fi si el cat de cat personalizat, nu? ca arata ciudat asa :)
|
desigur,scrie ca interiorul este inca in lucru
|
foarte frumos ma gandesc ca si la schimbator va veni o husa precum e tapiteria ...
scuze de off nu mai ai o nuca de schimbator idem cu cea din poza ? |
Tare rau consola aia. Vad ca pregateste si un Car PC. Masina va fi unicat.
|
ma bucur ca va place , interiorul este inca in lucru drept urmare mai sunt lucruri destule de facut, finisat. Va veni si un car pc dar din pacate toate in viteza mica, voi mai reveni cu poze la momentul potrivit.
|
asta inseamna pasiunea de a face ceva,din mintea ta,mainile tale iar rezultatul te impinge de fapt sa cauti si alte oportunitati...felicitari si sarbatori fericite
|
Felicitari ,superb e putin spus...bv,sarbatori fericite...si multi bani sa avansezi cu proiectu am incredere in tine stiu ca va iesi ceva frumos.
|
Sărbători fericite , multă baftă cu proiectul , și să īl termini cāt mai repede! Eu unul abea aștept să īl văd la final.
|
ce se mai aude cu masina ?:rolleyes2:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
foarte incet dar se inainteaza
|
Canny, eşti de belea!!!
O să fie unicat ce vrei să faci tu acolo! Baftă!! |
Nu se mai aude nimic?as vrea sa ma ajuti si pe mine la interiorul daciei mele
p.s (foarte tare tineo tot asa!) |
2 Attachment(s)
am mai lucrat putin
|
Foarte mişto...
Crezi că o poţi termina anul ăsta? P.S. Sper că nu vei uita de bătrana Dacie... Am văzut că acum este din filmele SF... |
Un proiect cu adevarat deosebit, mult succes pt finalizarea lui.
|
dar nu ai mai facut nimic la masina?
|
mai posteaza si tu cateca poze,sa vedem in ce stadiu esti.
|
acelasi stadiu
|
super tare masina am citit toate posturile si am vazut si dacia super tare ... bv tie .
|
vine pastele si va uroz tuturor un PASTE FERICIT SI INPLINIREA TUTUROR DORINTELOR VA SALUT
|
hmm frumoasa masina...misto model...abia astpt s o vad terminata:X
|
2 Attachment(s)
e dat si fillerul si se matuieste de zor
|
super :D nea fuego
|
Felicitari pentru ce faci!! Pasiune adevarata! Am citit tot topicul si sunt curios cum evlueaza lucrarea pe vitor.
Tatal meu a avut 2 Fuego , dintre care unu era cu motor de 2000 carb dublucorp, interior albastru si exterior gri. Masina era bibelou la vremea accea, a fost adusa in 1994 din Germania si arata ca noua , dar din cauza ca a stat nemiscata ceva ani avea vopseaua decolorata putin. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning