![]() |
Re: CALIBRA CATANO
Adrian tu nu ai Messenger uite dak vrei sa vb.id meu este andre3y_vip sau trimite-mi un mayl pe [email protected]m vorbi..k..imi plac masinile tunate de tine..
|
Da Fratzicule Toate Felicitarile De La Mine!
Eu Inca Nu Pot Intelege Dc S-a Oprit Constructia De Calibre In 97 Numai Dupa 8 Ani(parca)! La Curse Inca Au Un F Mare Cuv De Spus! Era Masina Supercar De La Opel! Si Acum Designul Este F Atragator! Nu Inteleg Dc S-a Orpit Productia...? |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Andrei3Y iti pot da o directie de e-mail dar nu prea am timp sa dedic calculatorului, adresa : [email protected] , sau [email protected] , sau [email protected] . Adevarul ca opel calibra continua sa fie (pt.mine) o masina cu mult stil fata de multe altele noi. Ma bucur ca va plac masinile si astept in continuare opinile voastre. Am sa va mai pun poze saptamina ce vine ca acum nu prea am timp... salutari
|
Quote:
da' la omega de ce s-a oprit? era o platforma mai buna de facut un model super sportiv, dupa parerea mea, datorita tractiunii pe spate. mie si astra coupe mi se pare dragutza ca design, si astra noua... GTC-ul. |
ai modificat vreo vectra a 2000 16v ? ceva poze daca se poate...
|
6 Attachment(s)
nu am facut nici un vectra dar asi putea cauta ceva si o sa-ti trimit. Nu sunt multe facute dar o sa caut. CE SPUNETI DE HYUNDAI COUPE CE L-AM TERMINAT DE 1 SAPTAMINA...SALUTARI
|
stima si respect!interioru pare interesant cu toate ca nu se prea vede bine.peste 2-3 sapt voi fi iarasi in arganda pt 2 sapt sper sa ne antalnim si sa-mi prezinti at tau.
|
2 Attachment(s)
juana man , espero verte pronto , y asi sales de dudas.No todo el mundo miente...salu2........saptamina ce vine am sa pun poze cu un toyota celica si un renault megane ....salutari la toti
|
si cu vectra a 2000:) ...!
|
numai oznuri :D
|
Eu abia astept sa vad Celica. Super masinile si succes in continuare cu lucrarile.
|
las k weekendu asta ajunge coditza inapoi in arganda si-ti face o vizita cu masina lui la atelieru tau!poate faci ceva cu bmw-u lui :D
|
la hyiundai coupe fx c ai putea face??modelu precedent de ala verde.dak ai ceva poze....pls
|
atelieru tau din spania e visu oricarui pasionat de tuning din romania
imi plac foarte mult masinile pe care le modifici mai ales opel astra bertone 2.2 bafta in continuare |
3 Attachment(s)
mihai 88 , ma bucur ca-ti plac masinile...am sa-ti mai trimit ceva poze cu astra bertone.
|
mortale masinile, mai ales astra asta... :)
|
criminale, adev bijuterii :D vreau si eu in spania :((
|
Aici Va Mai Pun Niste Poze De Ce Am Acum In Lucru....,sper Sa Va Placa. Salutari
|
7 Attachment(s)
acum sper sa mearga pozele...
|
man, nu ai gasit nici o vectra a 2000 modificata ?
|
3 Attachment(s)
am gasit ceva Opel Vectra der nu sunt prea multe...
|
1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare la voi!!!Mi s-au gaurit pragurile intr-o groapa...Ce ziceti sunt greu de chituit???Eu as putea sa le fac?Asa arata cum sunt in poza!!!
|
Quote:
|
e urata masina..mai frumoasa era originala
|
despre astra bertone vorbeam , in rest sunt frumusele masinile
|
5 Attachment(s)
LIVIU TZ CRED CA IE NEVOIE DE PUS FIBRA DE STICLA DACA VREI SA NU TI SE MAI RUPA,MA REFER LA FIBRA CA IE CA O PATURA SI RASINA . CURATA BINE LOCUL SI DAI CU JMIRGAL PANA VEZI CULOAREA FIBREI SI DAI BINE DE RASINA DUPA CARE PUNE VREO DOUA BUCATI(minim) DE FIBRA...SPER SA TE DESCURCI,BAFTA SI DACA MAI AI NEVOIE DE CEVA ...CU MARE PLACERE.
|
cre ca ma mut in spania si ma angajez la firma ta :)):)):)):))
|
te crezi in jungla in interioru renaultului ala :D
|
e foarteee, 'excentric' interioru ala :)
|
nu imi place delok interioru!! in rest e frumoasa;)
|
5 Attachment(s)
aici daca clientului ii place ca in jungla asa se face ... aici pielea o cam trecut de moda.Cu vopseaua se intimpla la fel , nu mai vor sa luceasca lacul, il vor mat (fara luciu).Totul ie sa lucrezi pe gustul clientului...nu? salutari la toti
|
bestiale masini adrian ies din mana ta ! bafta in continuare si normal faci dupa cum vrea clientu ;) keep up the good work
|
adrian..daca as vrea si eu sa lucrez cu tine s-ar putea? tare as vrea sa vad un om fericit dupa ce am muncit la masina facuta pt el
|
1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare, bordul il imbraci tot in piele sau se vopseste cu o culoare speciala care sa arate ca cea a pielii?
|
3 Attachment(s)
giubau_v8 , ca sa lucri aici cu mine cred ca ar fi dificil pt. ca in primul rind sunt multe inpecti si fara acte...si in al doilea rind sunt multi care vor sa lucre in tuning dar nava ie mica , are doar 320m patrati cu biroul si magazinul inclus. asa ca imi pare rau dar nu se stie ce aduce viitorul...salut
MC mate , unele borduri se imbraca in piele si altele se vopsesc cu o vopsea care ii mai elastica un pic , dar procesul sa nu-ti daie probleme in viitor ie un pic mai lung. St3FaN , ma bucur ca iti plan masinile. Astept sa ma surprindeti si voi cu ceva masini de pe acolo, ca eu nu am mai fost in romania din 2002... salutari la toti si exceptii |
Asta cu surprinsul e mai greu ... pentru ca nu sunt situatile materiale de acolo si nici atelierele care sa faca custom adevarat...
|
5 Attachment(s)
seat leon 1.9 Tdi 110 cv. Ultima creatie
|
in Spania am inteles ca sunt Seaturile modificate ... ca si aici Daciile NIKE :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning