![]() |
stie cineva de murcielago ala negru din fatza de la rex? :lol: pacat ca nu l-am vazut pe strada :cry: stateau romanii in jurul lui, numai ghid le mai trebuia ca sa-l faca de sightseeing:))))))))
|
ultima \"bomba\".. nu stiu cat de sigura e sursa.. cert e ca a zis ca a vazut cu ochii lui cum si-a luat-o ferrari-ul lu' petrica de la M5 .. de doua ori.. pe tomis.. mi se pare normal, avand in vedere ca ferrari-ul ala e prea forjat ca sa mai si fuga :)
|
Re:
Quote:
Quote:
Lool de lool |
Nu pot sa nu fiu carcotas si sa nu spun ca mai conteaza si soferul :rockon:
|
asta asha e ca daka o fii vreunu dinala care nu stie la ce turatie sa schimbe viteza sau lasa motoru sa baraie intr-o vit pana ies toti dracii din el shi apoi isi aminteste ca tre sa mai schimbe shi viteza....las-o balta.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Pai eu am vazut cum o dacie alba (CT-75(park)-BUT)- e cunoscuta mashina pt. sunetul ei aparte :twisted: a facut la semafor la capitol SUPERBUL Opel Astra Coupe CT-60-UPE -care e tunat belea... il shtie lumea shi pe asta... Am poza cu el... |
Eh.. ce zicetzi??? Am ras 1 sfert de ora in mijlocu` intersectziei... :lol:
Bine sunt conshtient k ala nu a vrut sa-i dea.... Dar oricum... RUSHINIK!!! :lol: |
oare n-a vrut sa-i dea?sau nu tzine masina?ca e frumoasa dar sa nu fie ca o femeie:frumoasa dar proasta :lol: a,si azi l-am vazut din nou pe sad-u :D
|
Ah... toata lumea`l vede numai eu nu! :x
Sadu`le ... zii mah knd ma faci shi p mine o tura plz! K park ai promis din cate imi aduc eu aminte nuh??? :roll: |
l-am vazut si eu azi pe sad`u ... belea masina
|
dar nu e mai BELEA decat cielo stii tu al cui fish :D :D :D
|
Care Cielo mah? :?
|
Re:
Quote:
|
Frumos astra coupe ala ... ii mai trebuie lu baiatu o priza de aer frumoasa :wink: parerea mea
|
Re:
Quote:
Nu intzeleg de ce nu a calcat`o ala cu Opelu` :? K Mi`e mi`i s-a parut k el \"l-a provocat\" k a venit asha pe banda I. :wink: |
eeee p``a ... sa facut cu dacia aia BUT? sau cu care? si a luat-o? ... dao in colo ca are motor de 2.2 cu 140cp are si chip pe ea paremise si filtru ... si il stiu pe baiat ca stie sa ii dea asa nu de baiat dinala care nu are nici o treaba cu condusu ... plm
|
Adunare Generala :P
Da mah da...! Dar nu cred k a fost ceva Serios... :lol: K nu prea i`a dat ala cu Opelu` ! a fost ceva spontan la Semafor(get it?) shi eu eram prin preashma!
|
Multumesc ptr aprecierile facute ...
Tare faza cu \" What the F##k is that ??? \" LoL ! Cat despre astra aia argintie ( UPE ) ... i-a copiat nr celui cu BMW-ul rosu din Dolj ( DJ -60- UPE ) ... si de fugit nu prea fuge ... ptr 2.2 16V Ecotec si 147 Cp ... In fine ... Ne vedem pe la Sala Sporturilor ... Keep in Touch ! |
mah sad-ule dar noi avem drumuri comune obs in ultimu timp.azi te-am vazut din nou.stii unde?la hollywood m&f.ca io ce sa fac la ora 8.20 noaptea pe ploaie torentziala:m-am dus sa iau un film.si chiar atunci ai trecut p-acolo cu masina.io eram ala cu umbrela din mij soselei.in mom ala eram ocupat,ii injuram p-aia ca au inchis :D
|
acum spuneti ce vreti.. ieri noaptea i-am vazut cu ochii mei :D SI-A FURAT-O IAR FERRARI-UL la o distanta considerabila de M5 :D well.. naspa, nu? :D
|
Re:
Quote:
|
poze ceva?
|
NEW NEW NEW.
Acum aprox. 1h s-au intrecut pe tomis... Subaru Impreza WRX STI (Ceres) vs. Ferrari 360 Modena(Renato),Sad`u bineintzeles in spatele lor :twisted: Rezumat...Treapta a1a shi a2a Sadu` in paralel cu Ferrariu! De abia in treapta a3a a inceput sa se indeparteze Ferrari`u ... Shi Winner CERES!!! Bv. Nenea... avetzi o mashina TARE DE TOT! sa va traiask! |
ooooooooo ... frumos frumos ... ferrariul a inceput sa si-o cam ia de la toti
|
Re:
Quote:
|
e foarte, foarte, foarte forjat motoru`
|
poate ca nici shoferul nu sta bine la capitolul condus.asta e shi-a gresit meseria.
|
acum serios.. ferrari-ul ala e doar ca aspect.. ca la viteza sta prost.. masina (desi zicea cineva ca e FERRARI.. si nu are moarte motorul) e facuta praf.. consuma mult.. si merge si prost.. doar ca se aude frumos.. si arata bine la exterior.. dar am vazut-o de atatea ori incercand sa o calce.. se auzea, dar nu facea nimic.. ca si cum ai accelera un cielo .. asa se ducea :P
|
Re:
Quote:
|
Cred ca in curand o sa il ia shi Catalin cu CT-75-BUT.RESPEKT pt lucrare omule.
P.S.sa ma dai shi pe mie o tura sa vad cum fuge. |
Re:
Quote:
|
cu ce exagerez cu lucrarea ca e facuta marpha sau cu faza ca o sa il faca pe renato?
|
K o sa-l faca pe Renato! :lol:
|
chiar ca exagerezi.totusi......
|
ct-87-ady.. de cand ai permis? cu ce masina ai stat in spatele ferrariului ca sa iti dai seama cum fuge si DACA fuge? ei bine.. de atatea ori eram in spatele lui.. si accelera.. se auzea.. incerca.. se distanta FOARTE incet.. in acelasi moment apasam si eu pe acceleratie.. si de-abia se distanta.. ia-ti permis si vezi cum fuge.. apoi sa vii sa postezi
|
Re:
Quote:
|
din cate stiu ferrariul e luat la mana a 3 a cu 60.000 $
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si cu cielo nu te ti tu dupa el decat daca merge la impresie ! :) |