Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

HaZArD 27-08-04 12:58

stie cineva de murcielago ala negru din fatza de la rex? :lol: pacat ca nu l-am vazut pe strada :cry: stateau romanii in jurul lui, numai ghid le mai trebuia ca sa-l faca de sightseeing:))))))))

pav[] 27-08-04 17:15

ultima \"bomba\".. nu stiu cat de sigura e sursa.. cert e ca a zis ca a vazut cu ochii lui cum si-a luat-o ferrari-ul lu' petrica de la M5 .. de doua ori.. pe tomis.. mi se pare normal, avand in vedere ca ferrari-ul ala e prea forjat ca sa mai si fuga :)

CT-87-ADY 27-08-04 17:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]ultima \"bomba\".. nu stiu cat de sigura e sursa.. cert e ca a zis ca a vazut cu ochii lui cum si-a luat-o ferrari-ul lu' petrica de la M5 .. de doua ori.. pe tomis.. mi se pare normal, avand in vedere ca ferrari-ul ala e prea forjat ca sa mai si fuga :)

Ce`ai frate?? Auzi la el
Quote:

ferrari-ul ala e prea forjat ca sa mai si fuga
Pai pt. ce e Ferrari`u mah??? Draqu`... tu crezi k e dacia... sa cada dak dai in ea?? :wink:
Lool de lool

mike.omega 27-08-04 18:00

Nu pot sa nu fiu carcotas si sa nu spun ca mai conteaza si soferul :rockon:

CT-03-ART 27-08-04 18:06

asta asha e ca daka o fii vreunu dinala care nu stie la ce turatie sa schimbe viteza sau lasa motoru sa baraie intr-o vit pana ies toti dracii din el shi apoi isi aminteste ca tre sa mai schimbe shi viteza....las-o balta.

CT-87-ADY 27-08-04 18:10

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"mike.omega\"
Nu pot sa nu fiu carcotas si sa nu spun ca mai conteaza si soferul :rockon:

Aha asha e...
Pai eu am vazut cum o dacie alba (CT-75(park)-BUT)- e cunoscuta mashina pt. sunetul ei aparte :twisted: a facut la semafor la capitol SUPERBUL Opel Astra Coupe CT-60-UPE -care e tunat belea... il shtie lumea shi pe asta...
Am poza cu el...

CT-87-ADY 27-08-04 18:13

Eh.. ce zicetzi??? Am ras 1 sfert de ora in mijlocu` intersectziei... :lol:
Bine sunt conshtient k ala nu a vrut sa-i dea.... Dar oricum... RUSHINIK!!!
:lol:

needBrain 27-08-04 23:00

oare n-a vrut sa-i dea?sau nu tzine masina?ca e frumoasa dar sa nu fie ca o femeie:frumoasa dar proasta :lol: a,si azi l-am vazut din nou pe sad-u :D

CT-87-ADY 28-08-04 00:13

Ah... toata lumea`l vede numai eu nu! :x
Sadu`le ... zii mah knd ma faci shi p mine o tura plz! K park ai promis din cate imi aduc eu aminte nuh??? :roll:

madfish 28-08-04 01:52

l-am vazut si eu azi pe sad`u ... belea masina

needBrain 28-08-04 02:05

dar nu e mai BELEA decat cielo stii tu al cui fish :D :D :D

CT-87-ADY 28-08-04 09:36

Care Cielo mah? :?

-=X-Team=-82-MDN 28-08-04 14:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
oare n-a vrut sa-i dea?sau nu tzine masina?ca e frumoasa dar sa nu fie ca o femeie:frumoasa dar proasta :lol: a,si azi l-am vazut din nou pe sad-u :D

LoooL ... pai .. normal ... stii ... mai sunt masini in c`ta ... care sunt frumoase si arata bine ... dar ... eu unu putine din masinile astea care arata bine le`am vazut sa le dea si in pi*da la masina ... toate au problemele lor ... si cred ca putina lume stie .... + ca la un moment dat mai conteaza si soferu` ...

lolek 28-08-04 18:12

Frumos astra coupe ala ... ii mai trebuie lu baiatu o priza de aer frumoasa :wink: parerea mea

CT-87-ADY 28-08-04 18:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
Frumos astra coupe ala ... ii mai trebuie lu baiatu o priza de aer frumoasa :wink: parerea mea

Da ma frate e fff. Frumoasa da n`auzi k a furat`o de la o dacie... :)
Nu intzeleg de ce nu a calcat`o ala cu Opelu` :? K Mi`e mi`i s-a parut k el \"l-a provocat\" k a venit asha pe banda I. :wink:

lolek 28-08-04 20:09

eeee p``a ... sa facut cu dacia aia BUT? sau cu care? si a luat-o? ... dao in colo ca are motor de 2.2 cu 140cp are si chip pe ea paremise si filtru ... si il stiu pe baiat ca stie sa ii dea asa nu de baiat dinala care nu are nici o treaba cu condusu ... plm

CT-87-ADY 28-08-04 20:16

Adunare Generala :P

Da mah da...! Dar nu cred k a fost ceva Serios... :lol: K nu prea i`a dat ala cu Opelu` ! a fost ceva spontan la Semafor(get it?) shi eu eram prin preashma!

X-Ray-Eyes 28-08-04 22:11

Multumesc ptr aprecierile facute ...
Tare faza cu \" What the F##k is that ??? \"

LoL !

Cat despre astra aia argintie ( UPE ) ... i-a copiat nr celui cu BMW-ul rosu din Dolj ( DJ -60- UPE ) ... si de fugit nu prea fuge ... ptr 2.2 16V Ecotec si 147 Cp ...
In fine ...
Ne vedem pe la Sala Sporturilor ...

Keep in Touch !

needBrain 28-08-04 23:33

mah sad-ule dar noi avem drumuri comune obs in ultimu timp.azi te-am vazut din nou.stii unde?la hollywood m&f.ca io ce sa fac la ora 8.20 noaptea pe ploaie torentziala:m-am dus sa iau un film.si chiar atunci ai trecut p-acolo cu masina.io eram ala cu umbrela din mij soselei.in mom ala eram ocupat,ii injuram p-aia ca au inchis :D

pav[] 30-08-04 09:42

acum spuneti ce vreti.. ieri noaptea i-am vazut cu ochii mei :D SI-A FURAT-O IAR FERRARI-UL la o distanta considerabila de M5 :D well.. naspa, nu? :D

CT-87-ADY 30-08-04 11:12

Re:

Quote:

\"]acum spuneti ce vreti.. ieri noaptea i-am vazut cu ochii mei :D SI-A FURAT-O IAR FERRARI-UL la o distanta considerabila de M5 :D well.. naspa, nu? :D

:? Cand mah frate?? Shi unde? :?:

madfish 30-08-04 22:25

poze ceva?

CT-87-ADY 30-08-04 23:57

NEW NEW NEW.
Acum aprox. 1h s-au intrecut pe tomis...
Subaru Impreza WRX STI (Ceres) vs. Ferrari 360 Modena(Renato),Sad`u bineintzeles in spatele lor :twisted:
Rezumat...Treapta a1a shi a2a Sadu` in paralel cu Ferrariu! De abia in treapta a3a a inceput sa se indeparteze Ferrari`u ...
Shi Winner CERES!!! Bv. Nenea... avetzi o mashina TARE DE TOT! sa va traiask!

madfish 31-08-04 00:22

ooooooooo ... frumos frumos ... ferrariul a inceput sa si-o cam ia de la toti

CT-87-ADY 31-08-04 00:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
ooooooooo ... frumos frumos ... ferrariul a inceput sa si-o cam ia de la toti

Eu tot nu intzleg cum?? 4.5L shi 400Cp da`o draqu de treaba!

madfish 31-08-04 02:31

e foarte, foarte, foarte forjat motoru`

CT-03-ART 31-08-04 08:40

poate ca nici shoferul nu sta bine la capitolul condus.asta e shi-a gresit meseria.

pav[] 31-08-04 10:44

acum serios.. ferrari-ul ala e doar ca aspect.. ca la viteza sta prost.. masina (desi zicea cineva ca e FERRARI.. si nu are moarte motorul) e facuta praf.. consuma mult.. si merge si prost.. doar ca se aude frumos.. si arata bine la exterior.. dar am vazut-o de atatea ori incercand sa o calce.. se auzea, dar nu facea nimic.. ca si cum ai accelera un cielo .. asa se ducea :P

CT-87-ADY 31-08-04 12:46

Re:

Quote:

\"]acum serios.. ferrari-ul ala e doar ca aspect.. ca la viteza sta prost.. masina (desi zicea cineva ca e FERRARI.. si nu are moarte motorul) e facuta praf.. consuma mult.. si merge si prost.. doar ca se aude frumos.. si arata bine la exterior.. dar am vazut-o de atatea ori incercand sa o calce.. se auzea, dar nu facea nimic.. ca si cum ai accelera un cielo .. asa se ducea :P

Sa nu exageram... :!:

CT-03-ART 31-08-04 12:52

Cred ca in curand o sa il ia shi Catalin cu CT-75-BUT.RESPEKT pt lucrare omule.

P.S.sa ma dai shi pe mie o tura sa vad cum fuge.

CT-87-ADY 31-08-04 13:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
Cred ca in curand o sa il ia shi Catalin cu CT-75-BUT.RESPEKT pt lucrare omule.
P.S.sa ma dai shi pe mie o tura sa vad cum fuge.

Shi tuh exagerezi... :x

CT-03-ART 31-08-04 13:08

cu ce exagerez cu lucrarea ca e facuta marpha sau cu faza ca o sa il faca pe renato?

CT-87-ADY 31-08-04 13:27

K o sa-l faca pe Renato! :lol:

needBrain 01-09-04 00:29

chiar ca exagerezi.totusi......

pav[] 01-09-04 09:38

ct-87-ady.. de cand ai permis? cu ce masina ai stat in spatele ferrariului ca sa iti dai seama cum fuge si DACA fuge? ei bine.. de atatea ori eram in spatele lui.. si accelera.. se auzea.. incerca.. se distanta FOARTE incet.. in acelasi moment apasam si eu pe acceleratie.. si de-abia se distanta.. ia-ti permis si vezi cum fuge.. apoi sa vii sa postezi

CT-87-ADY 01-09-04 11:39

Re:

Quote:

\"]ct-87-ady.. de cand ai permis? cu ce masina ai stat in spatele ferrariului ca sa iti dai seama cum fuge si DACA fuge? ei bine.. de atatea ori eram in spatele lui.. si accelera.. se auzea.. incerca.. se distanta FOARTE incet.. in acelasi moment apasam si eu pe acceleratie.. si de-abia se distanta.. ia-ti permis si vezi cum fuge.. apoi sa vii sa postezi

:lol: Adik... vrei sa zici k potzi sa te tzi-i dupa el cu DACIA??? :lol:

madfish 01-09-04 12:03

din cate stiu ferrariul e luat la mana a 3 a cu 60.000 $

pav[] 01-09-04 17:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"

nu.. vreau sa zic ca m-am tinut dupa el cu un cielo foarte bine intretinut .. si nu te mai :lol: daca nu stii despre ce e vb..

X-Ray-Eyes 01-09-04 23:12

Re:

Quote:

\"]
Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"

nu.. vreau sa zic ca m-am tinut dupa el cu un cielo foarte bine intretinut .. si nu te mai :lol: daca nu stii despre ce e vb..

Stai calm ca nu e ultima ragalie !!!
Si cu cielo nu te ti tu dupa el decat daca merge la impresie !
:)

CT-87-ADY 01-09-04 23:29

Andrei de ce nu lashi omu` mah sa viseze!?? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning