![]() |
Re: E92 - 325 - DJ 89 SMI - New car
Quote:
|
Quote:
nu nu ... stai linistit :))) :)) |
Frumos :-)...macheta nu vrei :)) ?
|
Quote:
arata foarte tare,cu multi cm mai jos decat e acum asa arata,odios... tot ce a castigat masina frumusete din jante,pierde din distanta intre roti si aripi :( drop it :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si daca nu luai bordura probabil ca nici aia nu era stramba... offff!!!! |
11 Attachment(s)
poze noi, scuzati peisaju gen ciupercutze si copacei :))
|
[B]foarte tari pozele ! :peace::peace:B]
|
E bomba masina, si ii sta super cu jantele alea, cum ziceau si baietii ceva mai sus, ar da super bn 3-4 cm mai jos, bafta in continuare cu masina ;)
|
Quote:
|
niste separatoare pe spate cred k ar mege bine... aja vad yo din poze..
|
Super tari pozele,ai o masina foarte frumoasa,sa ai grija de ea ca merita !
|
am si eu o problema la roata stanga fatza,cand trec peste opritoarele dinaintea trecerilor de pietoni mi se aude un fel de scartzait asa la roata,la gropi nu se aude,decat la opritoare cand face masina balans.ce poate sa fie?bucsa,bieleta,telescopu?....habar n`am
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Man , nu sunt mecanic de profesie , iti recomand sa te duci la un service pentru o constatare , nu costa deloc mult . Recomandarea mea este sa te duci la o reprezentanta Automobile Bavaria (Craiova - MHS MOTORS) deoarece ei stiu exact unde sa se uite ....asa la un nea ghita de la marginea drumului trage de ele, nu stie ce si cum sa desfaca, din experienta iti spun ca degeaba este un mecanic bun daca nu si ordonat (plasticele costa)
Sunt si oameni care stiu intradevar meserie dar astia sunt putini ....de obicei lucreaza doar prin recomandarea clientilor multumiti |
deosebita, chiar si din fabrica. :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:P :X
|
bine rau 8)
|
Hai dă-i cu ea pe maşină şi aruncă-ne nişte poze!
|
Asa DA, in sfarsit, nu se putea fara .....nici nu mai trebuie poze stim deja cum o sa arate masina ....SENZATIONAL
|
8 Attachment(s)
nu va bucurati prea devreme:)) nu o sa vedeti masina mai curand de 3 luni cu suspensia pusa,am lasat permisu pt 3 luni de zile,am pierdut procesu de`l aveam in primavara cand am dat in radar,asa ca 3 luni de zile,pe bara:P astept primavara,cred ca o sa ii schimb si jantele cu primele,am gasit pozele astea pe net si imi place mult de tot cum da cu suspensie sport si cu jantele de 335,ce parere aveti?
|
iti mai spusai, e super tare
ps : iti vand o bicicleta? echipata cu lanturi =) |
Quote:
|
nici nu mai merg cu masina sa nu le indeplinesc dorintele =)
hai bafta cu bestia cand iei permisu inapoi :) |
Quote:
|
niciodata iub, da facem offtopic si ma arde Gabi.
motocicleta mai merge? ma duc sa dorm, socializam maine =) |
vreau sa va intreb si io ceva,poate stiti sa imi spuneti ce si cum,in primavara am dat in radar cu 105 in localitate si fiind a 2ua abatere in 6 luni mi`a fost suspendat permisu 4 luni,dupa ce am stat 1 luna jumate fara permis m`am gandit ca ar fi mai bine sa ii dau in judecata ca sa am pe timpu verii permisu inapoi,mi`am luat permisu inapoi iar pe data de 10 decembrie dupa ce am pierdut procesul am lasat permisu inapoi la politie unde mi`au spus sa revin in cateva zile pentru a fi calculata perioada care o am de stat,ideea e ca l`am intrebat pe politistu ala de la ghiseu de acolo si mi`a spus ca 1 luna jumate care am stato in primavara fara permis nu se pune si ca trebuie sa stau toata perioada de 4 luni de zile incepand dp 10 decembrie...cum naiba vine asta?pana la urma stau 5 luni jumate fara permis...am intrebat o avocata si a zis ca e imposibil sa nu se puna si luna aceea jumatate si ca ramane sa stau restul perioadei pana la 4 luni..stiti cumva sau aveti idee daca se calculeaza si luna aia?
|
Pai, ma, consatene, din cate stiu eu, contestatia (judecata) se face in maxim 15 zile, cat ai dovada inlocuitoare a permisului de conducere. Tu cum dracu' ai facut-o dupa 1 luna si jumatate ? E ca si cand, initial, ti-ai recunoscut fapta (ca doar ai stat o perioada fara permis), iar apoi te-ai sucit, si nu ai mai recunoscut-o.
Fiind un devorator de stiri TV, am auzit de multe ori ca X, fiind arestat preventiv timp de 7 luni, sa zicem, a primit pedeapsa 8 luni, din care a mai ramas o luna de stat in arest, datorita celor 7 luni petrecute in preventiv, deci, si in cazul tau, ar fi cam la fel. Oricum, cel mai bun raspuns ti-l poate da cineva care cunoaste legile, gen avocata cu care te-ai sfatuit. |
Quote:
|
...nu stie nimeni?sau macar vreo parere...
|
Se aplica pedeapsa initiala, adica cea de 4 luni. Am fost intr-o situatie asemanatoare acum cativa ani, cu cercetari etc iar cand s-a luat decizia finala a trebuit sa ispasesc pedeapsa cu toate ca am stat fara permis o perioada buna de timp in timpu "anchetei"
|
Quote:
|
Poate la tine nu se aplica atunci, cu toate ca na, politia romana ... La mine a fost altfel situatia deci nu e neaparat nevoie sa fie la fel. Sa nu calculeze ca oricum nu puteai sa iesi din casa din cauza bolii ...
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning