Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13643-intalnirea-membrilor-4tuning-editia-2-a.html)

sil4tuning 16-03-06 06:10

Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a

sa ne dam la extrem evo :yes: :pistoles: :2gun: :peace:

cls21b_EVO 16-03-06 14:58

Si asta ce vrea sa insemne? :-?

George_P. 17-03-06 20:37

O idee buna,chiar,ce-am putea face???
O bere oricum o bem,da unde??Ca suntem multi frate.
Ceva iesit din comun,ce-am putea face??
I have no idea :oops:

rada_ady 17-03-06 21:43

eu nu am fost la nici o intalnire a voastra si chiar as vrea sa vin .asa ca bafta la organizarea ei

Gabi 18-03-06 07:19

La prima intalnire mare a membrilor 4tuning s-a mers la Snagov, dar atunci am fost vreo... 50 (!?) de oameni. Acum... nu stiu daca se va putea merge undeva. Poate - valabil cei care raman in Bucuresti sambata seara - ne vom putea intalni in Piata Victoriei, ca sa mergem intr-un bar... ar insemna bahaos total.

mertan 18-03-06 09:19

e cel mai criminal. ca dupa ce ne dau aia de la prisma afara sambata seara, ne intalnim undeva. unde stabiliti voi. dar nu cred ca vom incapea intr-un bar toti. adica eu cel putin care sunt din bacau noaptea nu pot dormi ca e prea tare distractia.

Psycho 18-03-06 10:26

Quote:

Originally Posted by madskilz
hai mah pensionarule....dau eu o sticla de apa plata si o patura...dak e frig afara....dau un ceai cald....dak vrei suc fara acid....nush..vedem...e cam scump...nici eu nu am atata pensia...da nu mori tu de sete ma la noi aici:lol: :lol: :lol: :lol:

radetzi vo iradetzi dar sa va luatzi la voi de haleala .. k singura modalitate d a manca esyte mc`donalds`u de la prisma si lukoil`u ala .. treaba voastra :)

mertan 19-03-06 10:46

sambata dim mananc. dupamiaza imi iau ceva din orash. si seara tot asha in orash imi iau ceva de has.

ra2 19-03-06 15:07

da pe la ce ora de da afara de la prisma?

Andrei_NSL 19-03-06 18:44

prezent ..desi cunosc dekt 2 persoane : EvlSantos ...si Golftuning...voi fi prezent de la 10dimineatza ( sambata) pana luni dimineatza....:)

ra2 19-03-06 19:19

e bne eu nu conosc decat pe ad1

Mishu-f 19-03-06 23:24

deci voi sunteti bolnavi cu ,,eu nu cunosc pe nimeni " ... de park eu cunosc....da o sa ne cunoastem noi (asta e scopu intalnirii nu? ) ..uni suntem din buc .... ne dam id-urile si vb si asa ne cunoastem dak vreti

orlando 20-03-06 10:26

o sa ma afisez si eu la intalnire in limita timpului disponibil...eu o sa stau la stand...:( asta este oricum vreau sa va cunosc...chiar daca cunosc ceva baieti pe aici :)

Mishu-f 20-03-06 14:05

cum facem si noi rost de bilete ,,mai din timp" k sa nu mai stam la coada acolo ? k banuiesc k nu vreti sa stati juma' de zi la coada la bilete

Skillzu 20-03-06 14:09

Quote:

Originally Posted by Mishu-f
cum facem si noi rost de bilete ,,mai din timp" k sa nu mai stam la coada acolo ? k banuiesc k nu vreti sa stati juma' de zi la coada la bilete

nu cred k ai cum...poate....doar poate...dak ai pile la nivel inalt;)

gratzian,zoliat,hondare?chiar ar fi interesant...le vindeti la supra-pret:lol: :lol:

CT-87-ADY 20-03-06 15:04

sper sa ajung si eu sa ne vedem cu bine
Cred k o sa iasa show d show! :D
bafta tuturor!

Psycho 20-03-06 15:28

io nu vreau sa cunosk pe nimeni .. o sa imi iau un batic in cap si o sa merg k araboaicele alea .. cu ... ochii la vedere :P

fadidraghici 20-03-06 15:30

Quote:

Originally Posted by Gabi
Avem 2 zile la dispoziţie, adică 1 şi 2 aprilie. Pentru că majoritatea userilor activi de pe forum vor veni la 4tuning DAY, ar fi frumos, după cum bine a zis şi Hondarul, să facem o īntālnire a membrilor.

Ce ziceţi? Cine se anunţă?

Poze de la prima īntālnire găsiţi aici.

Da.eu ma ofer sa vin dar e vreo problema daca sunt inca minor:d??

CT-87-ADY 20-03-06 15:55

Quote:

Originally Posted by fadidraghici
Da.eu ma ofer sa vin dar e vreo problema daca sunt inca minor:d??

nu conteaza varsta... s-a mai spus de vreo 2ori
:|

juana_man 20-03-06 16:08

ar fi o traba interesanta dak am ajunge si noi p acolo la voi in B. dar majoritate membrilor se cam feresc d un asa drum lung si singur.....dar incerc sa-i inbolunzesc k sa fim si noi prezenti!bineinteles dak ne primiti si ne invitati si pe noi din provincie :D:D:D

aleks 20-03-06 16:26

un pont... sunt ceva numere de telefon de cosmote aici pentru cei care vor sa se gaseasca unii pe altii mai usor

NWZeu 20-03-06 18:25

o sa fiu si eu prezent :D

George_P. 20-03-06 21:15

Quote:

Originally Posted by madskilz
nu cred k ai cum...poate....doar poate...dak ai pile la nivel inalt;)

gratzian,zoliat,hondare?chiar ar fi interesant...le vindeti la supra-pret:lol: :lol:

Ar fi ceva sa putem cumpara biletele online :D

BH-15-RIC 20-03-06 22:44

Quote:

Originally Posted by juana_man
ar fi o traba interesanta dak am ajunge si noi p acolo la voi in B. dar majoritate membrilor se cam feresc d un asa drum lung si singur.....dar incerc sa-i inbolunzesc k sa fim si noi prezenti!bineinteles dak ne primiti si ne invitati si pe noi din provincie :D:D:D

Bineinteles ca ne primesc si pe noi din PROVINCIE !!!!!!!!!;)

Gabi 21-03-06 01:10

Toata lumea este binevenita! Indiferent ca veniti din provincie (ca si mine de altfel), sau din Bucuresti, cineva va sta de vorba cu voi, nu veti fi singurei :wink:

Sunt 100 % sigur ca o sa ne vedem acolo cu siguranta.

juana_man 21-03-06 09:39

eu m-as duce cu mare placere si fac tot posibilu k sa ajung la voi si sper k termin si masina pana atunci.oricum is p cale de a mai zapaci pe cativa sa venim mai multi! :D

Mishu-f 23-03-06 22:10

mai e aproape o saptamana pana la marele eveniment si inca nu s-a stabilit nik :( ... eu zic k seara (sambata seara) sa mergem intr-un club .... k poate avem norocu sa incapem :D ....acum depinde de fiecare c vrea sa faca

Gabi 24-03-06 01:48

Nu prea "renteaza" ideea cu clubul. Anyway, numarul meu de telefon este 0721902149 si sunt disponibil incepand de vineri, 31 martie, cand ajung in Bucuresti (in jurul pranzului), pana... luni, ca ma voi trezi sa plec spre Craiova :) Cine are nelamuriri in privinta intalnirii, poate sa ma contacteze la orice ora din zi si din noapte, incepand cu data de 31 martie.

Cel mai probabil ne vom intalnii undeva in fata halei de la Prisma. Ora... nu cred ca are rost s-o stabilim, pentru ca fiecare vine cand poate.

Daca aveti idei, nu ezitati sa postati!

aleks 24-03-06 16:36

si... nu se risca nimeni sa ne astepte si p noi la intrarea in buc( in colentina sau dak nu la iesirea spre volunari... )? :D
noi means membrii crazy drivers si cu bacauanii kre vin... vom veni cu totii grup compact sambata... ;)

sandrei 24-03-06 18:35

nu ar fii o idee buna sa se mearga la predeal,azuga,sinaia etc? sa facem un super party?? parerea mea!!

NWZeu 24-03-06 19:13

Quote:

Originally Posted by sandrei
nu ar fii o idee buna sa se mearga la predeal,azuga,sinaia etc? sa facem un super party?? parerea mea!!

ar fi o idee .... subscriu :D

Mishu-f 24-03-06 21:08

pai dak e sa se mearga la munte sambata seara(e o idee buna)...ce facem duminica? k e concertu bug :D deci tre sa venim si inapoi devreme....si apropo multi membri ai forumului o sa fie sub 18 ani (cred) ...sau fara masini...... c ziceti de o tereasa .... o bere/suc :D un pahar de vorba :D etc. Acum depinde fiecare c vrea sa faca

sandrei 25-03-06 01:03

deci....sambata noaptea...cine se inscrie la un party la munte??? si cu o ocazie ne conduceti si pe noi catre casa (pana la munte)...pe cei din transilvania :)

sandrei 25-03-06 01:05

legat de concertul cu mafia...sincer...prefer un party la munte cu membrii 4tuning...sincer ;)

Gabi 25-03-06 07:02

aleks: Gratzian a spus ca vor fi oameni care vor astepta grupurile care vin din alte orase. Un telefon sa-ti confirme ar fi perfect, pentru ca nu prea mai are timp sa intre pe forum sa citeasca ce se mai scrie.

sandrei: ar fi super misto, dar gandeste-te ca multi nu ar putea sa vina.

ra2 25-03-06 08:02

ideea cu mersu la munte e prea misto...da poate mare parte merg si ce facem inchiriem un tren?ca uni nu au peste 18ani sau nu au masini

aleks 26-03-06 04:23

Quote:

Originally Posted by Gabi
aleks: Gratzian a spus ca vor fi oameni care vor astepta grupurile care vin din alte orase. Un telefon sa-ti confirme ar fi perfect, pentru ca nu prea mai are timp sa intre pe forum sa citeasca ce se mai scrie.

sandrei: ar fi super misto, dar gandeste-te ca multi nu ar putea sa vina.

gratzian are nr meu... o sa vb la tel cu el si o sa vad c imi spune...
dak stie cineva mai multe asta e al meu : 0744/21.06.32 ( sau 0765/41.47.49 )

sandrei 26-03-06 12:37

pai atunci cautati o cabana pe langa bucuresti cu ceva locuri :)) vreo 100 daca nu mai bine...

juana_man 27-03-06 10:52

eu am vb cu cineva din cj(cu proprietaru de renault, demo car-u de la SAL) si a zis k o camera va fi de cca 30eur/noapte in apropiere.

aleks 27-03-06 11:04

30 euro means 1 milion...
o camera o iei in 2-3-4 oameni, deci pretul e mai mult decat rezonabil...

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning